SPICER OFF-HIGHWAY BELGIUM, AFGEKORT : SOHB

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SPICER OFF-HIGHWAY BELGIUM, AFGEKORT : SOHB
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 406.198.683

Publication

27/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r7-

111

11

I 11

11 IIJI11,111)1 j111

Ondememingsnr: 0406.198.683 Benaming

(voluit) Spicer Off-Highway Belgium

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: Ten Briele 3, 8200 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging fusievoorstel Voorstel tot een met fusie gelijkgestelde overneming

Neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge: het fusievoorstel dd. 12 mei 2014, opgemaakt overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen door de bestuursorganen van Dana Belgium NV, met maatschappelijke zetel te Ten Briele 3, 8200 Brugge, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer RPR Brugge 0459.906.692, en Spicer Off" Highway Belgium NV, met maatschappelijke zetel te Ten Briele 3, 8200 Brugge, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer RPR Brugge 0406.198.683, met het oog op een met fusie gelijkgestelde overneming van Spicer Off-Highway Belgium NV.

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 12 nnei 2014:

A. Overnemende vennootschap

1, Naam: DANA BELGIUM NV

2. Rechtsvorm; naamloze vennootschap

3, Zetel: Ten Briele 3, 8200 Brugge

4, Doel:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, alle verrichtingen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, betreffende commerciële of industriële producten waaronder toebehoren, onderdelen, wisselstukken van voertuigen, machines en werktuigen  ondermeer alle soorten assen, versnellingsbakken en koppelomvomners  en het verlenen van alle diensten die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden; het aanstellen van dealers, verdelers, agenten, service agenten, stockbeheerders en entiteiten met soortgelijke functies over heel de wereld.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen o bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend."

....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELL:UU

Griffie Rechtbank Koophandel

15 MEI 1614

eriffie

Uerit Sruçcge

-De. gn

e

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

B. Over te nemen vennootschap

1. Naam: SPICER OFF-HIGHWAY BELGIUM NV

2. Rechtsvorm: naamloze vennootschap

3. Zetel: Ten Briele 3, 8200 Brugge

4. Doel:

"De vennootschap heeft tot doel: het vervaardigen, omvormen, monteren en herstellen, de aan- en verkoop, : in- en uitvoer, en aile andere handelsverrichtingen betreffende aile voertuigen, machines en werktuigen die ' motorisch worden aangedreven, hun toebehoren, onderdelen en wisselstukken, onder meer alle soorten assen, versnellingsbakken en koppelomvormers.

De vennootschap mag, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, en zowel in België ais in het buitenland elle daden en verrichtingen uitvoeren van commerciële of financiële aard, zowel met betrekking tot roerende of onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap of van aard zijn om bij te dragen tot de verwezenlijking ervan.

De vennootschap mag onder meer alle in België of in het buitenland reeds bestaande of nog op te richten maatschappijen en ondernemingen, waarvan het maatschappelijk doel gelijkaardig of verwant is met het hare of tot een uitbreiding van haar maatschappelijke aktiviteit in de meest brede zin kan bijdragen, deelnemen door middel van een associatie, inbreng, fusie, inschrijving op aandelen, participatie of financiële tussenkomst, of door gelijk welk ander middeL

De algemene vergadering van aandeelhouders mag het doel van de vennootschap interpreteren of wijzigen overeenkomstig de voorschriften van het wetboek van vennootschappen."

C. Datum

Vanaf 1 januari 2014 (00.00 uur) worden de verrichtingen gesteld door Spicer Off-Highway Belgium NV, boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van Dana Belgium NV.

D. Bijzondere rechten -Andere effecten

Al de aandelen van Spicer Off-Highway Belgium NV horen toe aan Dana Belgium NV, zodat geen enkele aandeelhouder van Spicer Off-Highway Belgium NV bijzondere rechten bezit. Spicer Off-Highway Belgium NV heeft geen andere effecten uitgegeven dan de aandelen die haar kapitaal vertegenwoordigen.

E. Overdracht van grond - Bodemattest

Spicer Off-Highway Belgium NV is eigenaar van het onroerende goed (terreinen en gebouwen) gelegen te 8200 Brugge, Ten Briele 1 en 3 (kadastraal gekend onder nummers Brugge 25 afd gemeentenr 31512 sectie B perceel nr 106/02 F en Brugge 25 afd gemeentenr 31512 sectie B perceel nr 106 C 2).

Aangezien deze fusie door overneming gelijkgestelde verrichting als een "overdracht van grond" wordt beschouwd in de zin van het Bodemdecreet werd een bodemattest aangevraagd bij OUM,

F. Verklaring Pro Fisco

De voorgestelde fusie zal worden verwezenlijkt onder het fiscaal regime van artikel 211 juncto 183bis van het Wetboek van inkomstenbelastingen, artikel 117§2 juncto 120 van het Wetboek van registratierechten en artikel 11 juncto artikel 18§3 van het MW-wetboek.

G. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Aan de bestuurders van Dana Belgium NV en aan de bestuurders van Spicer Off-Highway Belgium NV worden geen bijzondere voordelen toegekend.

De bestuursorganen van Dana Belgium NV en Spicer Off-Highway Belgium NV hebben beslist de volgende advocaten, allen met kantoor te Havenlaan 86c, 1000 Brussel, aan te stellen als bijzondere gevolmachtigden, elk afzonderlijk en met een recht van substitutie, om al het nodige en het nuttige te doen met betrekking tot de neerlegging van het fusievoorstel (hierin inbegrepen de handtekening van alle publicatieformulieren en andere documente* mevrouw Sara Burm, de heer Frank Dewael en de heer Jan Marien.

Sara Burm

Lasthebber

Op de laatste hiz, van Luik B vermelden ; Recto '. Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 20.06.2014 14213-0501-045
27/08/2014
ÿþMad Ward11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

111I1116 1 Il ,111j111111111

na neerlegging ter g

iffie yak ezt-" "

WHO Nechtbânk Koophandel

13 AW 2014

iDD t

bë ariffiGt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

ondernemingsnr : 0406.198.683

Benaming

(voluit) : SPICER OFF-H1GHWAY BELGIUM

(verkort) : SOHB

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: Ten Briele 3  8200 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING - ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op 30 juni 2014, met als registratievermelding

"Geregistreerd te Brugge 1, kantoor bevoegd voor REGISTRATIE tien bladen geen verzendingen op 14 juli 2014. Boek 285, bled 58, vak 20. Ontvangen: vijftig euro (50 6) (getekend) P.BA1LLEUL Adviseur."

dat de buitengewone algemene vergadering van de enige aandeelhouder van de naamloze vennootschap "SPICER OFF-HIGHWAY BELGIUM", afgekort "SOHB", waarvan de zetel gevestigd is te 8200 Brugge, Ten Briele 3, de volgende besluiten heeft genomen:

BESLUIT TOT FUSIE - ONTBINDING

De vergadering besluit, overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijke: voorwaarden en modaliteiten, tot goedkeuring van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting als gevolg van ontbinding zonder vereffening van huidige vennootschap "SPICER OFF-HIGHWAY BELGIUM" (overgenomen vennootschap), bij wijze van overgang onder algemene titel van haar gehele vermogen in de: naamloze vennootschap "DANA BELGIUM", waarvan de zetel gevestigd is te 8200 Brugge, Ten Briele 3, met ondernemingsnummer BTW BE 0459.906.692 RPR Brugge (overnemende vennootschap).

De vergadering besluit bijgevolg tot de ontbinding zonder vereffening van de Vennootschap.

Deze overgang wordt verwezenlijkt op basis van de staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2013. Aile handelingen gesteld door de overgenomen vennootschap vanaf (en met inbegrip van) 1 januari 2014 (00.00 uur), worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Conform artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen, zal door de overnemende vennootschap geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, gezien deze laatste de enige aandeelhouder is van de overgenomen vennootschap.

Het register van de aandelen van de overgenomen vennootschap zal door de zorgen en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap vernietigd worden.

OPSCHORTENDE VOORWAARDE

De vergadering besluit dat voorgaande besluiten zijn genomen onder de opschortende voorwaarde van een overeenstemmend besluit tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de buitengewone, algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Vincent VRONINKS, geassocieerd notaris.

Gellfelfglge neerlegging:

de expeditie van het proces-verbaal in bijlage:

2 onderhandse volmachten;

kadaster;

;

verbintenis Dana BeigiuniriyHri het kadery.arLda toepassing van artikel 115 van het Bodemdecreet.

Op-delaatste blz. van Luik 13 vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) '

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

05/12/2012
ÿþ Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

qiiâageb ter Gf21i~k~~ kjb, REc#1eAni< VAN KOOPI4,14e(-tt BRIAbE (Afeing t3ruAap)

no:  q'

2 r~.~. L

11111,11111.1j1111911,1.1i

bet ae Be Sta

Iq

Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0406.198.683

Benaming

(voluit) : Spicer Off Highway Belgium

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Ten Briele 3, 8200 Brugge

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder en afgevaardigd bestuurder

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van de bijzondere algemene vergadering van; aandeelhouders dd. 7 november 2012.

De algemene vergadering heeft kennis genomen van het ontslag van de heer Jorge Zubialde als bestuurder= van de vennootschap met ingang vanaf 31 oktober 2012.

De algemene vergadering beslist om de heer Diego Bergantinos Perez, met woonplaats te 8310 Brugge, Zuidervaartje 16 bus 4/2, te benoemen als bestuurder van de vennootschap, Zijn mandaat is onbezoldigd. Zijn; mandaat zal eindigen, behoudens verlenging, na de gewone algemene vergadering van het jaar 2018,

De algemene vergadering stelt bijgevolg vast dat de raad van bestuur van de vennootschap op heden als;

volgt is samengesteld:

- De heer Rio Tarolli

- De heer Kevin Biddle

- De heer Diego Bergantinos Perez

De algemene vergadering heeft beslist volmacht te geven aan mevrouw Sara Burm, de heer Frank Dewael. of elke andere advocaat bij Lydian, Havenlaan 86c b113, 1000 Brussel, allen alleen handelend en met de; mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en meer in het bijzonder om een uittreksel: van de huidige notulen te publiceren in het Belgisch Staatsblad en om de formulieren I en Il te vervolledigen, te` tekenen en neer te leggen.

Uitreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 7 november 2012,

De raad van bestuur beslist om met onmiddellijke ingang het mandaat van de heer Jorge Zubialde als persoon belast met het dagelijks bestuur, alsook alle vertegenwoordigingsmachten die in het verleden aan de heer Jorge Zubialde werden verleend, in te trekken.

De raad van bestuur besluit met onmiddellijke ingang de volgende persoon te benoemen tot persoon belast

met het dagelijks bestuur:

- De heer Diego Bergantinos Perez, wonende te Zuidervaartje 16 bus 4/2, 8310, Brugge.

Hij zal de titel dragen van afgevaardigd bestuurder.

De raad van bestuur besluit volmacht te geven aan mevrouw Sara Burm, de heer Frank Dewael of elke andere advocaat bij Lydien, Havenlaan 86c, bus 113, 1000 Brussel, allen alleen handelend en met de; mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en meer in het bijzonder om een uittreksel van de huidige notulen te publicerenin het Belgisch Staatsblad en om de formulieren I en Il te vervolledigen, te tekenen en neer te leggen.

Frank Dewael

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/06/2012
ÿþ Mod Word i t.t

ie _1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugas)

°p: 15 JUNI 2012

ne geer.

Griffie

J

II IIIIII 01111 111 III

*12112364*

1

be a Bi Ste

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

' Ondernemingsnr : 0406.198.683

Benaming

(voluit) : Spicer Off-Highway Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Ten Briele 3, 8200 Brugge, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en commissaris

Uittreksel uit de eenparige schriftelijke besluiten van aandeelhouders dd 25 mei 2012.

De aandeelhouders hebben hun besluit van vorig jaar (d.d. 27 mei 2011) bevestigd om de volgende persoon te herbenoemen tot commissaris van de vennootschap;

- De burgerlijke vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te Woluwedal 18, 1932 Sint-Stevens-Woluwe.

Zijn eerste controle had betrekking op het boekjaar dat afgesloten werd op 31 december 2011.

Overeenkomstig artikel 135 van het Wetboek van vennootschappen zal zijn mandaat een einde nemen op de jaarlijkse gewone algemene vergadering van 2014.

Voor het boekjaar eindigend op 31 december 2011 werd de commissaris vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen door de heer Johny Caytan. Vanaf het boekjaar startend op 1 januari 2012 wordt de commissaris vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen door mevrouw Lien Winne.

De aandeelhouders hebben vastgesteld dat het mandaat van de heer Rino Tarolli ten einde loopt na huidige jaarvergadering. De aandeelhouders hebben beslist het mandaat als bestuurder van de heer Rina Tarolli, met woonplaats te Via Ballino 3, 38066 Riva Del Garda, Italië, met onmiddellijke ingang te hernieuwen voor een periode van 6 jaar. Dit mandaat zal eindigen, behoudens verlenging, op de gewone algemene vergadering van aandeelhouders die wordt gehouden in 2018.

De aandeelhouders hebben beslist volmacht te geven aan mevrouw Sara Burm en de heer Michiel Gevers, of elke andere advocaat bij Lydian, Havenlaan 86c, bus 113, 1000 Brussel, ieder individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen bij de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel met betrekking tot de bovenvermelde beslissingen, en meer in het bijzonder am een uittreksel van de huidige notulen te publiceren in het Belgisch Staatsbiad en om de formulieren I en Il te vervolledigen, te tekenen en neer te leggen.

Michiel Gevers

Lydien

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 13.06.2012 12185-0309-042
16/08/2011
ÿþMOE 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouds aan hel Betgiscl

Staatsbh

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaling Brugge)

op: Griffie

2u e griffier;

A I fl11 lii 1111111111 II I 1111 llflhI

" iiias~zs"

Ondernemingsnr 0406.198.683

Benaming

(v'olu:tl : Spicer Off-Highway Belgium

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Ten Briele 3, 8200 Brugge

Onderwerp akte : Neerlegging overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen

Neerlegging van de schriftelijke besluiten van de aandeelhouders van 28 februari 2011 overeenkomstig' artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 27.07.2011 11349-0073-040
24/03/2011
ÿþMcd 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

AAONIT~ ûR 3L

EG E GTION

1111111.11,111111[1111111111

3:>.;:~,r

U -03" 2071 iV~~A LEGE? ter GRe!E dé~

RECHT -" Nl<VAN KOOPHANDEL TE

LG SCH

1 s~sTûûÁs_~j GE (Aftlé.ling Brugiffiee"

Gr

b_T . k1P8t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0406.198.683 Benaming

(voluit) : Spicer Off-H ighway Belgium

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap Zetel: Ten Briele 3, 8200 Brugge Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uittreksel uit het eenparig schriftelijk besluit van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders; van 1 september 2010:

De algemene vergadering heeft kennis genomen van het ontslag van de heer Nicolas De Schuyter als bestuurder van de vennootschap met ingang vanaf 31 augustus 2010.

De algemene vergadering bevestigt hierbij dat aldus op dit ogenblik de volgende personen zetelen in de raad van bestuur van de vennootschap:

- De heer Rino Tarolli

- De heer Kevin Biddle

- De heer Jorge Zubialde

De algemene vergadering besluit dat geen enkele andere persoon buiten de hoger vermelde personen op dit ogenblik het mandaat van bestuurder van de vennootschap uitoefent.

De algemene vergadering heeft beslist volmacht te geven aan Sara Burm, of elke andere advocaat bij; Lydien, Havenlaan 86c, bus 113, 1000 Brussel, ieder individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling,; om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met betrekking tot de; bovenvermelde beslissingen, en meer in het bijzonder om een uittreksel van de huidige notulen te publiceren in het Belgisch Staatsblad en om de formulieren I en Il te vervolledigen, te tekenen en neer te leggen,

Michiel Gevers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 07.06.2010 10161-0292-038
12/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 06.08.2009 09553-0212-043
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 25.06.2008 08275-0286-042
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.04.2007, NGL 14.06.2007 07219-0240-038
17/04/2007 : BG041584
11/09/2006 : BG041584
26/07/2005 : BG041584
25/07/2005 : BG041584
22/10/2004 : BG041584
11/08/2004 : BG041584
21/06/2004 : BG041584
16/04/2004 : BG041584
03/07/2003 : BG041584
20/06/2003 : BG041584
15/06/2002 : BG041584
14/05/2002 : BG041584
06/06/2001 : BG041584
15/07/2000 : BG041584
17/06/2000 : BG041584
07/09/1999 : BG041584
19/06/1999 : BG041584
15/06/1999 : BG041584
18/06/1997 : BG41584
28/03/1997 : BG41584
25/06/1996 : BG41584
17/05/1995 : BG41584
20/01/1994 : BG41584
21/01/1993 : BG41584
01/01/1993 : BG41584
01/09/1992 : BG41584
17/06/1992 : BG41584
01/01/1992 : BG41584
28/11/1991 : BG41584
21/06/1991 : BG41584
04/01/1991 : BG41584
20/06/1990 : BG41584
05/01/1990 : BG41584
14/06/1989 : BG41584
01/01/1989 : BG41584
02/12/1988 : BG41584
01/01/1988 : BG41584
24/06/1986 : BG41584
23/05/1986 : BG41584
01/01/1986 : BG41584
28/11/1985 : BG41584

Coordonnées
SPICER OFF-HIGHWAY BELGIUM, AFGEKORT : SOHB

Adresse
TEN BRIELE 3 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande