SPIESSENS ERWIN MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SPIESSENS ERWIN MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.781.487

Publication

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.10.2013, NGL 29.11.2013 13673-0147-009
04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 31.10.2014, NGL 28.11.2014 14679-0379-009
10/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

-5:-F-3-1In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RGELEGD

01 10- 202

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAND zz x iMECHELEN

1

v

bel,

aa

Be

Star

u



Ondernemingsar : 0437.781.487

Benaming

(voluit) : ERWIN SPIESSENS MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2870 Puurs, Guido Gezellelaan 101

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte, verleden voor ons, geassocieerd notaris Peter Verhaegen te Puurs op 16 september 2013, blijkt dat er werd gehouden een geldige buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERWIN SPIESSENS MANAGEMENT".

Er werd_het volgende besloten:

EERSTE BESLUIT

Zetelverplaatsing

De vergadering besluit éénparig de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8300 Knokke, Jef. Mennekenslaan 8 bus 51.

TWEEDE BESLUIT

Verslag doeiswijziging

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag dat opgesteld werd overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen en waarvan de aandeelhouders verklaren kennis te hebben kunnen nemen.

In bijlage bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief van de vennootschap gevoegd, afgesloten per 30 juni 2013.

De zaakvoerder verklaart hierbij dat er sedert laatst gemelde datum tot op heden geen verrichtingen meer gebeurd zijn die van zulke aard zijn dat zij een aanzienlijke invloed uitoefenen op de ontwikkeling van de financiële positie van de onderneming, zowel in pcsitieve als in negatieve zin.

Dit verslag zal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een afschrift van dit verslagschrift.

Wijziging maatschappelijk doel

De vergadering besluit éénparig het doel integraal te schrappen en te vervangen door navolgende activiteiten;

"De vennootschap heeft tot doel:

Alle soorten verrichtingen die behoren tot de activiteiten van een KBC-verzekeringsagentschap in alle soorten verzekeringen en onder meer het tussenkomen bij het afsluiten van alle verzekeringscontracten, het uitvoeren van alle studies in dit verband, het verstrekken van advies terzake, het beheren van verzekeringsportefeuilles en alles wat daartoe behoort, bijstand van verzekerden bij regeling van rampen en het afhandelen van alle verzekeringszaken.

De vennootschap heeft tevens tot doel:

Het uitoefenen van een bestuurdersmandaat in een KBC-verzekeringsagentschap en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt.

Optreden als bemiddelaar bij het afsluiten van alle leningen, financieringen en kredietopeningen, het organiseren en verrichten van alle geldplaatsingen en verhandelen van alle waardepapieren, het optreden als vertegenwoordiger en agentschap voor alle financiële instellingen, zowel openbare als private, met alles wat daarbij hcort, het optreden als deskundige, raadsman in verband met alle geldplaatsingen en spaarverrichtingen of beleggingen, het optreden als makelaar in onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde, en verrichtingen van publiciteit, het bemiddelen van verkoopsovereenkomsten, het tot waarde brengen van onroerende goederen, het optreden als verhuurkantoor in onroerende goederen, het verrichten van publiciteit, het verlenen van bijstand bij het afsluiten van huurcontracten, het verrichten van alle vaststellingen en plaatsbevindingen, het beheer in de ruimste zin van alle onroerende goederen.

Het aanhouden van aandelenparticipaties in een vennootschap (met als doel de uitbating van een KBC-verzekeringsagentschap).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Dit alles als hoofdhandelaar, bemiddelaar, makelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositaris, als hoofdaannemer of onderaannemer, in binnen- en buitenland, met inbegrip van import en export.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig kan zijn en dit voor inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze; de venncotschap mag leningen verlenen aan derden of waarborgen stellen voor derden.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Elke wijziging van het doel van de vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC VERZEKERINGEN meegedeeld."

DERDE BESLUIT

Aanpassing statuten

De vergadering besluit éénparig de statuten aan te passen aan de modelstatuten van KBC VERZEKERINGEN, aan voormeld besluit, aan de huidige situatie en aan de thans geldende wetgeving in het algemeen en in het bijzonder, doch zonder beperkend te zijn, aan de nieuwe wetgeving aangaande ontbinding van vennootschappen, door navolgende artikels van de statuten aan te vullen, te schrappen of te wijzigen zodat voortaan de statuten integraal zullen luiden als volgt:

NAAM

De vennootschap bestaat als een besloten ven-'nootschap met beperk-de aansprakelijkheid, welke handelt onder de benaming "ERWIN SPIESSENS MANAGEMENT",

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke, Jef Mennekenslaan 8 bus 51.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel;

Alle soorten verrichtingen die behoren tot de activiteiten van een KBC-verzekeringsagentschap in aile soorten verzekeringen en onder meer het tussenkomen bij het afsluiten van alle verzekeringscontracten, het uitvoeren van alle studies in dit verband, het verstrekken van advies terzake, het beheren van verzekeringsportefeuilles en alles wat daartoe behoort, bijstand van verzekerden bij regeling van rampen en het afhandelen van alle verzekeringszaken.

De vennootschap heeft tevens tot deel:

Het uitoefenen van een bestuurdersmandaat in een KBC-verzekeringsagentschap en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt.

Optreden als bemiddelaar bij het afsluiten van alle leningen, financieringen en kredietopeningen, het organiseren en verrichten van alle geldplaatsingen en verhandelen van alle waardepapieren, het optreden als vertegenwoordiger en agentschap voor alle financiële instellingen, zowel openbare als private, met alles wat daarbij hoort, het optreden als deskundige, raadsman in verband met alle geldplaatsingen en spaarverrichtingen of beleggingen, het optreden als makelaar in onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde, en verrichtingen van publiciteit, het bemiddelen van verkoopsovereenkomsten, het tot waarde brengen van onroerende goederen, het optreden als verhuurkantoor in onroerende goederen, het verrichten van' publiciteit, het verlenen van bijstand bij het afsluiten van huurcontracten, het verrichten van alle vaststellingen en plaatsbevindingen, het beheer in de ruimste zin van alle onroerende goederen.

Het aanhouden van aandelenparticipaties in een vennootschap (met als doel de uitbating van een KBC-verzekeringsagentschap). .

Dit alles als hoofdhandelaar, bemiddelaar, makelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositaris, als hoofdaannemer of onderaannemer, in binnen- en buitenland, met inbegrip van import en export.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig kan zijn en dit voor inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze; de vennootschap mag leningen verlenen aan derden of waarborgen stellen voor derden .

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Elke wijziging van het doel van de vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC VERZEKERINGEN meegedeeld.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het geheel geplaatste kapitaal van de ven-'noobschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd

tweeënnegentig euro één eurocent (18.592,01 ¬ ), verte-'genwoor'digd door 750 ge-lijke aandelen, zonder nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van 1/750ste van het geheel geplaatste kapitaal.

ZAAKVOERDER

De vennootschap zal beheerd worden door één of. meer zaakvoerders, die natuurlijke personen en vennoten dienen te zijn. De zaakvoerders moeten samen steeds minimum vijfenzeventig ten honderd (75%) van het stemgerechtigd kapitaal bezitten. Elke voordracht tot zaakvoerder dient vooraf goedgekeurd worden door KBC VERZEKERINGEN.

'

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn

tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzon-dering van die handelingen waarvoor volgens

de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders van de vennootschap nemen alle verplichtingen inzake exclusieve samenwerking op zich

die voorzien zijn in de samenwerkingsovereenkomst tussen KBC VERZEKERINGEN en het KBC-

verzekeringsagenschap.

BENOEMING

De algemene vergadering kan te allen tijde het aantal zaakvoerders vermeerderen of verminderen. De

zaak-voerders benoemd door de statuten zijn echter 'niet afzetbaar, tenzij voor een grove fout in het beheer,

die dan behoorlijk dient vastgesteld te zijn.

DAGELIJKS BESTUUR

Indien er twee zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling

van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden:

indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerder mag het dagelijks bestuur van de maatschap-pij overdragen aan een directeur, ai of niet

vennoot en aan om het aven welke volmachtdrager, voor bijzondere wel bepaahde machten, indien er

meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te wordeb.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De rechtsgedingen als eiser en als verweer-der, evenals alle gerechtelijk of administratief verhaal worden

vervolgd in naam van de vennootschap, door iedere zaak-Voerder afzonderlijk.

De " handtekening van de zaakvoerder moet in al de akten, waarbij de verantwoordelijkheid van de

vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn

hoedanigheid als zaak-voerder.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

ledere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADE-RING

De jaarlijkse algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste zaterdag

van de maand oktober om tien uur, ter zetel van de vennootschap of in gelijk welke plaats in de

bijeenroeping brieven aange-duid.

indien voormelde dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden de eerstvol-gende

werkdag, zelfde uur en zelfde plaats.

STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 juli van ieder jaar en eindigt op 30 juni van het daarop volgende jaar.

VIERDE BESLUIT

Toekennen bevoegdheden

De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om de voorgaande besluiten uit te voeren en aan

notarisassociatie Peter Verhaegen-Jan Eekhaut aile machten om de gecoördineerde tekst van de statu-ten van

de ven-nootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank

van koophandel, overeenkomstig de wet-telijke bepalingen ter zake,

VIJFDE EN LAATSTE BESLUIT

Verlening bijzondere volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan BVBA E-CONSULT,

kantoorhoudende te 2880 Bornem, Kapelstraat 2, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke

formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op de Kruispuntbank voor

Ondernemingen, en/of op de griffie, en/of bij alle administratieve en/of juridische autoriteiten. Deze machten

hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor

alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden,

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT, geassocieerde notarissen te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Peter Verhaegen.

Tegelijk hiermee neergelegd ; afschrift akte, verslag zaakvoerder en balans, coördinatie statuten.

Op de laagte blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

IVooç~ behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

-5:-F-3-1In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RGELEGD

01 10- 202

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHAND zz x iMECHELEN

1

v

bel,

aa

Be

Star

u



Ondernemingsar : 0437.781.487

Benaming

(voluit) : ERWIN SPIESSENS MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2870 Puurs, Guido Gezellelaan 101

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte, verleden voor ons, geassocieerd notaris Peter Verhaegen te Puurs op 16 september 2013, blijkt dat er werd gehouden een geldige buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERWIN SPIESSENS MANAGEMENT".

Er werd_het volgende besloten:

EERSTE BESLUIT

Zetelverplaatsing

De vergadering besluit éénparig de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8300 Knokke, Jef. Mennekenslaan 8 bus 51.

TWEEDE BESLUIT

Verslag doeiswijziging

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag dat opgesteld werd overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen en waarvan de aandeelhouders verklaren kennis te hebben kunnen nemen.

In bijlage bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief van de vennootschap gevoegd, afgesloten per 30 juni 2013.

De zaakvoerder verklaart hierbij dat er sedert laatst gemelde datum tot op heden geen verrichtingen meer gebeurd zijn die van zulke aard zijn dat zij een aanzienlijke invloed uitoefenen op de ontwikkeling van de financiële positie van de onderneming, zowel in pcsitieve als in negatieve zin.

Dit verslag zal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een afschrift van dit verslagschrift.

Wijziging maatschappelijk doel

De vergadering besluit éénparig het doel integraal te schrappen en te vervangen door navolgende activiteiten;

"De vennootschap heeft tot doel:

Alle soorten verrichtingen die behoren tot de activiteiten van een KBC-verzekeringsagentschap in alle soorten verzekeringen en onder meer het tussenkomen bij het afsluiten van alle verzekeringscontracten, het uitvoeren van alle studies in dit verband, het verstrekken van advies terzake, het beheren van verzekeringsportefeuilles en alles wat daartoe behoort, bijstand van verzekerden bij regeling van rampen en het afhandelen van alle verzekeringszaken.

De vennootschap heeft tevens tot doel:

Het uitoefenen van een bestuurdersmandaat in een KBC-verzekeringsagentschap en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt.

Optreden als bemiddelaar bij het afsluiten van alle leningen, financieringen en kredietopeningen, het organiseren en verrichten van alle geldplaatsingen en verhandelen van alle waardepapieren, het optreden als vertegenwoordiger en agentschap voor alle financiële instellingen, zowel openbare als private, met alles wat daarbij hcort, het optreden als deskundige, raadsman in verband met alle geldplaatsingen en spaarverrichtingen of beleggingen, het optreden als makelaar in onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde, en verrichtingen van publiciteit, het bemiddelen van verkoopsovereenkomsten, het tot waarde brengen van onroerende goederen, het optreden als verhuurkantoor in onroerende goederen, het verrichten van publiciteit, het verlenen van bijstand bij het afsluiten van huurcontracten, het verrichten van alle vaststellingen en plaatsbevindingen, het beheer in de ruimste zin van alle onroerende goederen.

Het aanhouden van aandelenparticipaties in een vennootschap (met als doel de uitbating van een KBC-verzekeringsagentschap).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Dit alles als hoofdhandelaar, bemiddelaar, makelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositaris, als hoofdaannemer of onderaannemer, in binnen- en buitenland, met inbegrip van import en export.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig kan zijn en dit voor inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze; de venncotschap mag leningen verlenen aan derden of waarborgen stellen voor derden.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Elke wijziging van het doel van de vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC VERZEKERINGEN meegedeeld."

DERDE BESLUIT

Aanpassing statuten

De vergadering besluit éénparig de statuten aan te passen aan de modelstatuten van KBC VERZEKERINGEN, aan voormeld besluit, aan de huidige situatie en aan de thans geldende wetgeving in het algemeen en in het bijzonder, doch zonder beperkend te zijn, aan de nieuwe wetgeving aangaande ontbinding van vennootschappen, door navolgende artikels van de statuten aan te vullen, te schrappen of te wijzigen zodat voortaan de statuten integraal zullen luiden als volgt:

NAAM

De vennootschap bestaat als een besloten ven-'nootschap met beperk-de aansprakelijkheid, welke handelt onder de benaming "ERWIN SPIESSENS MANAGEMENT",

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke, Jef Mennekenslaan 8 bus 51.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel;

Alle soorten verrichtingen die behoren tot de activiteiten van een KBC-verzekeringsagentschap in aile soorten verzekeringen en onder meer het tussenkomen bij het afsluiten van alle verzekeringscontracten, het uitvoeren van alle studies in dit verband, het verstrekken van advies terzake, het beheren van verzekeringsportefeuilles en alles wat daartoe behoort, bijstand van verzekerden bij regeling van rampen en het afhandelen van alle verzekeringszaken.

De vennootschap heeft tevens tot deel:

Het uitoefenen van een bestuurdersmandaat in een KBC-verzekeringsagentschap en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt.

Optreden als bemiddelaar bij het afsluiten van alle leningen, financieringen en kredietopeningen, het organiseren en verrichten van alle geldplaatsingen en verhandelen van alle waardepapieren, het optreden als vertegenwoordiger en agentschap voor alle financiële instellingen, zowel openbare als private, met alles wat daarbij hoort, het optreden als deskundige, raadsman in verband met alle geldplaatsingen en spaarverrichtingen of beleggingen, het optreden als makelaar in onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde, en verrichtingen van publiciteit, het bemiddelen van verkoopsovereenkomsten, het tot waarde brengen van onroerende goederen, het optreden als verhuurkantoor in onroerende goederen, het verrichten van' publiciteit, het verlenen van bijstand bij het afsluiten van huurcontracten, het verrichten van alle vaststellingen en plaatsbevindingen, het beheer in de ruimste zin van alle onroerende goederen.

Het aanhouden van aandelenparticipaties in een vennootschap (met als doel de uitbating van een KBC-verzekeringsagentschap). .

Dit alles als hoofdhandelaar, bemiddelaar, makelaar, agent, commissionaris, concessionaris of depositaris, als hoofdaannemer of onderaannemer, in binnen- en buitenland, met inbegrip van import en export.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig kan zijn en dit voor inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze; de vennootschap mag leningen verlenen aan derden of waarborgen stellen voor derden .

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Elke wijziging van het doel van de vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC VERZEKERINGEN meegedeeld.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het geheel geplaatste kapitaal van de ven-'noobschap bedraagt achttienduizend vijfhonderd

tweeënnegentig euro één eurocent (18.592,01 ¬ ), verte-'genwoor'digd door 750 ge-lijke aandelen, zonder nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van 1/750ste van het geheel geplaatste kapitaal.

ZAAKVOERDER

De vennootschap zal beheerd worden door één of. meer zaakvoerders, die natuurlijke personen en vennoten dienen te zijn. De zaakvoerders moeten samen steeds minimum vijfenzeventig ten honderd (75%) van het stemgerechtigd kapitaal bezitten. Elke voordracht tot zaakvoerder dient vooraf goedgekeurd worden door KBC VERZEKERINGEN.

'

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn

tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzon-dering van die handelingen waarvoor volgens

de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders van de vennootschap nemen alle verplichtingen inzake exclusieve samenwerking op zich

die voorzien zijn in de samenwerkingsovereenkomst tussen KBC VERZEKERINGEN en het KBC-

verzekeringsagenschap.

BENOEMING

De algemene vergadering kan te allen tijde het aantal zaakvoerders vermeerderen of verminderen. De

zaak-voerders benoemd door de statuten zijn echter 'niet afzetbaar, tenzij voor een grove fout in het beheer,

die dan behoorlijk dient vastgesteld te zijn.

DAGELIJKS BESTUUR

Indien er twee zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling

van taken kan aan of door derden niet tegengeworpen worden:

indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerder mag het dagelijks bestuur van de maatschap-pij overdragen aan een directeur, ai of niet

vennoot en aan om het aven welke volmachtdrager, voor bijzondere wel bepaahde machten, indien er

meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te wordeb.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De rechtsgedingen als eiser en als verweer-der, evenals alle gerechtelijk of administratief verhaal worden

vervolgd in naam van de vennootschap, door iedere zaak-Voerder afzonderlijk.

De " handtekening van de zaakvoerder moet in al de akten, waarbij de verantwoordelijkheid van de

vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van zijn

hoedanigheid als zaak-voerder.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

ledere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte,

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADE-RING

De jaarlijkse algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste zaterdag

van de maand oktober om tien uur, ter zetel van de vennootschap of in gelijk welke plaats in de

bijeenroeping brieven aange-duid.

indien voormelde dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden de eerstvol-gende

werkdag, zelfde uur en zelfde plaats.

STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 juli van ieder jaar en eindigt op 30 juni van het daarop volgende jaar.

VIERDE BESLUIT

Toekennen bevoegdheden

De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om de voorgaande besluiten uit te voeren en aan

notarisassociatie Peter Verhaegen-Jan Eekhaut aile machten om de gecoördineerde tekst van de statu-ten van

de ven-nootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank

van koophandel, overeenkomstig de wet-telijke bepalingen ter zake,

VIJFDE EN LAATSTE BESLUIT

Verlening bijzondere volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan BVBA E-CONSULT,

kantoorhoudende te 2880 Bornem, Kapelstraat 2, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke

formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op de Kruispuntbank voor

Ondernemingen, en/of op de griffie, en/of bij alle administratieve en/of juridische autoriteiten. Deze machten

hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor

alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden,

BVBA VERHAEGEN-EEKHAUT, geassocieerde notarissen te Puurs, Scheeveld 3, voor wie ondertekent, geassocieerd notaris Peter Verhaegen.

Tegelijk hiermee neergelegd ; afschrift akte, verslag zaakvoerder en balans, coördinatie statuten.

Op de laagte blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

IVooç~ behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

18/04/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~,~w4tt i

.~:.~...,

N F F R-(3 O D

.. _.._..

- 9 -04- 201a

~~y ~F~,/r91~LP~,~--.-~

fli~tJl"1~r.~ van

KOOPHANDEL te MECHELEN

Gril ie

Ondernemingsnr : 0437.781.487

Benaming

(voluit) : ERWIN SPIESSENS MANAGEMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2870 Puurs, Guido Gezellelaan 101

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Uit de notulen van het bestuursorgaan de dato 22 maart 2013 is het volgende gebleken

De enige zaakvoerder van de vennootschap, met name de Heer Herwin Spiessens, wonende te 2870 Puurs, Guido Gezellelaan 101, beslist om zichzelf, overeenkomstig artikel 61 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen, te benoemen als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap, met het oog op het uitoefenen van het bestuursmandaat in de CVBA VERZEKERINGSKANTOOR GOOSSENS & MAH1EU, met zetel te 2890 Sint-Amands, Valk 111, ingeschreven in het register van rechtspersonen te Mechelen, met ondememingsnummer 0860.364.066, en dit met ingang van de datum van de fusie door overneming van de BVBA SPIESSENS & PARTNERS, met zetel te 2870 Puurs, Guido Gezellelaan 101, RPR Mechelen 0473.607,745, door de CVBA VERZEKERINGSKANTOOR GOOSSENS & MAHIEU, vanaf welke fusie deze laatstgenoemde vennootschap haar naam zal wijzigen in "ASSUPARTNERS", en haar zetel zal verplaatsen naar 2870 Puurs, Guido Gezellelaan 101.

Herwin Spiessens

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 06.10.2012, NGL 29.11.2012 12654-0090-012
07/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 04.10.2011, NGL 30.11.2011 11627-0026-012
29/11/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 04.10.2010, NGL 23.11.2010 10611-0086-012
03/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 04.10.2009, NGL 26.11.2009 09866-0364-014
20/11/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 03.10.2008, NGL 13.11.2009 09852-0252-014
17/12/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 06.10.2007, NGL 11.12.2007 07829-0167-014
02/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 07.10.2006, NGL 27.12.2006 06932-2027-016
14/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 01.10.2005, NGL 08.12.2005 05890-0221-016
19/10/2005 : ME067074
03/01/2005 : ME067074
12/12/2003 : ME067074
17/10/2003 : ME067074
29/07/2003 : ME067074
16/12/2000 : ME067074
25/03/1998 : ME67074
23/02/1991 : ME67074
14/07/1989 : ME67074

Coordonnées
SPIESSENS ERWIN MANAGEMENT

Adresse
JEF MENNEKENSLAAN 8, BUS 51 8300 KNOKKE

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande