SPINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SPINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.385.889

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 23.07.2014 14337-0079-013
28/01/2014
ÿþi Mod word 11.1

kit g" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsn r : 0844385889

Benaming

(voluit) : SPINE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Rijselstraat 236 - 8200 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanstelling zaakvoerder

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden ter zetel van de vennootschap op 24 december 2013;

"De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen mevrouw Sansen Laure, wonende te Rijselstraat 236, 8200 Brugge, aan te stellen als zaakvoerder met ingang vanaf 1 januari 2014. Zij verklaart dit mandaat te aanvaarden"

Degroote Vincent (get)

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

BELGE

NEERGELEGD YER GP'FFtE 11ÂW en'

01/i ïtECl-RAN{cVHNE t(yr'P-" -t tdiDFi. 1f

BRtlt3GB(AFOr_+w

-ISCH STAATSBLAD °P' DQ S r»L. zug

Griffie

*190 7695*

be a Bc Ste

V

el

EL

ONlTEUR

21 -01-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/12/2014
ÿþna neerlegging ter gri

Ondernemingsnr : 0844.385.889 Benaming (voluit) : SPINE

mod 17.7

NFFRrFl FCfl

Griffie Rechtbank Koophandel

2 6 NOV 2014

Gent Weg Brugge

De airl fier



WWIINIIIV~~IIII~

*19218230'

11111

N



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijselstraat 236

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte :Statutenwijziging (kapitaalverhoging)

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint ;; Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme --; Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op; j; tweeëntwintig oktober tweeduizend veertien, geregistreerd op het registratiekantoor Brugge-AA; op vier november tweeduizend veertien, register 5 boek 290 blad 022 vak 0003; ontvangen 50! euro, De Ontvanger (getekend), blijkt dat er een buitengewone algemene vergadering werd; gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Spine » te 8200; Brugge (Sint-Michiels), Rijselstraat 236, waarbij volgende beslissingen werden genomen met!

eenparigheid van stemmen ; !

:! 1. De vergadering besloot tot volstorting van de bestaande kapitaalaandelen ten belope van; ;j zesduizend tweehonderd euro nul cent (C 6.200,00) door de vennoten in verhouding tot hun; r aandelenbezit.

De vergadering verklaart dat bestaande aandelen in totaal volgestort zijn ten belope vani achttienduizend zeshonderd euro nul cent (C 18.600,00).

2. De vergadering bevestigt dat de zetel van de vennootschap werd verplaatst naar huidige; zetel, blijkens beslissing door de zaakvoerder van zes september tweeduizend en dertien,, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van drie oktober daarna, onder nummer: 20131003-0150289.

;! 3. De vergadering besloot tot de benoeming van een bijkomend statutair zaakvoerder, zijnde; mevrouw SANSEN Laure Hilde Geertrui, echtgenote van de heer DEGROOT Vincent, geboren te; Poperinge op zeventien januari negentienhonderdvierenzeventig,

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen tot kapitaalverhoging die; voorafgaan, beslist de vergadering artikel 25 van de statuten te vervangen zoals verder: vermeld.

4._De vergadering besloot inzake de vertegenwoordigingsbevoegdheid dat alle handelingen die; de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijftigduizend euro nul cent (¬ 50.000,00) overschrijdt, de gezamenlijke handtekening van de twee zaakvoerders vereist.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissingen tot kapitaalverhoging dief ; voorafgaan, beslist de vergadering artikel 27 van de statuten te vervangen zoals verder; vermeld.

j 5._De vergadering besloot tot kapitaalverhoging met- éénenzestigduizend vierhonderd euro nul, ;, cent (C 61.400,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro nul cent, j (C 18.600,00) op tachtigduizend euro nul cent (C 80.000,00), door inbreng in geid door de;

vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar door; !; verhoging van de fractiewaarde. i? 6. Vervolgens heeft de heer DEGROOTE Vincent, geboren te Brugge op negentien maart! !; negentienhonderd tweeënzeventig,wonend te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Rijselstraat 236,;

verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de;

vennootschap "SPINE" en in te schrijven op de helft van het bedrag van de kapitaalverhoging,; !I hetzij voor een totaliteit van dertigduizend zevenhonderd euro nul cent (C 30.700,00), volstort!

voor de totaliteit van dertigduizend zevenhonderd euro nul cent (C 30.700,00).

. 1

Op de laatste blz. van Luik Et vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Vervolgens heeft mevrouw SANSEN Laure, voornoemd, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap "SPINS" en in te schrijven op de helft van het bedrag van de kapitaalverhoging, hetzij voor een totaliteit van dertigduizend zevenhonderd euro nul cent (C 30.700,00), volstort voor de totaliteit van dertigduizend zevenhonderd euro nul cent (C 30.700,00).

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen/vertegenwoordigden op de vergadering erkennen dat de kapitaalverhoging bijgevolg in totaal is volgestort ten belope van éénenzestigduizend vierhonderd euro nul cent (C 61.400,00).

BEWIJS VAN DEPONERING

De verschijners verklaren en erkennen dat tot volledige volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van éénenzestigduizend vierhonderd euro nul cent (C 61.400,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de KBC bank.

Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest de dato tweeëntwintig oktober tweeduizend en veertien aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van éénenzestigduizend vierhonderd euro nul cent (C 61.400,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening.

Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van éénenzestigduizend vierhonderd euro nul cent (C 61.400,00).

VERGOEDING - AANVAARDING

De inschrijvers verklaren geen nieuwe aandelen in ruil voor voormelde kapitaalverhoging te ontvangen, doch een verhoging van de fractiewaarde toe te kennen en aanvaarden voormelde kapitaalsverhoging.

De vergadering verzocht ondergetekende notaris Michel VAN DAMME te akteren dat de aandelenverhouding na de kapitaalsverhouding er als volgt uitziet:

VENNOTEN AANTAL AANDELEN

DEGRoore Vincent 50

SANSEN Laure 50

TOTAAL: 100

7. De vergadering stelde vast en verzocht ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van éénenzestigduizend vierhonderd euro nul cent (C 61.400,00), daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tachtigduizend euro nul cent (C 80.000,00) vertegenwoordigd door honderd (100) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

8. Om de statuten In overeenstemming te brengen met de beslissingen tot kapitaalverhoging die voorafgaan, besloot de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen de tekst zoals verder vermeld.

9. Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besloot de vergadering om volledig nieuwe statuten aan te nemen, om deze in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten en de bepalingen van het wetboek van vennootschappen. Bijgevolg zullen de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt met volgende te publiceren kenmerken

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "SPIKE".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Rijselstraat 236.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tachtigduizend euro nul cent (C 80.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

5. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

 Voor-,, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

..Voorbehouden aan het Belgisch Staatsb lad

w



koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Statutair zaakvoerder:

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap 1/ De heer DEGROOTE Vincent Alfred André, echtgenoot van mevrouw SANSEN Laure, geboren te Brugge op negentien maart negentienhonderdtweeënzeventig, 2/ Mevrouw SANSEN Laure Hilde Geertrui, echtgenote van de heer DEGROOTE Vincent, geboren te Poperinge op zeventien januari negentienhonderdvierenzeventig, samen wonend te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Rijselstraat nummer 236. Gehuwd te Brugge op éénentwintig september tweeduizend en twaalf onder het stelsel van de scheiding van goederen met beperkte gemeenschap blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Michel VAN DAMME, te Brugge (Sint-Andries), op twaalf september tweeduizend en twaalf, en waaraan heden, voor de ondertekening van onderhavige akte, een wijziging werd aangebracht blijkens akte verleden voor ondergetekende geassocieerde notaris Michel Van Damme te Brugge (Sint-Andries), zo verklaard.

Die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijftigduizend euro nul cent (¬ 50.000,00) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks, via dochter- of verbonden ondernemingen, voor in hoofdzaak het Europees grondgebied:

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of éénmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

+ mod 17.4

en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van

benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met

hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing

van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het

uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening of in deelneming

met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even

welke vorm, en dit zonder beperking.

Uitgeverij van boeken, adresboeken en mailinglijsten, kranten, tijdschriften, muziekopnamen en

alle overige uitgeverijen;

Prepress- en premediadiensten;

Reproductie van opgenomen media;

Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment;

Programmeren en uitzenden van televisieprogramma's;

Computerconsultancy-activiteiten; overige diensten op het gebied van informatietechnologie en

computer, beheer van computerfaciliteiten, gegevensverwerking, webhosting en aanverwante

activiteiten, webportalen;

Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie, en overige adviesbureaus op

het gebied van bedrijfsbeheer en op het gebied van bedrijfsvoering;

Reclamebureaus;

Mediarepresentatie;

Alle overige zakelijke dienstverlening;

Organisatie van congressen en beurzen;

Alle activiteiten van grafische designers;

Alle overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie;

Lease van intellectuele eigendom en vergelijkbare producten, met uitzondering van werken onder

auteursrecht;

Productie van films, met uitzondering van bioscoop- en televisieprogramma's na de productie;

Geluidsopnamestudio's, maken van geluidsopnamen;

Uitzenden, productie en programmeren van radio- en televisieprogramma's na de productie;

Beoefening van uitvoerende kunsten door zelfstandig werkende artiesten; overige

ondersteunende activiteiten voor de uitvoerende kunsten:

- scheppende kunsten, met uitzondering van ondersteunende diensten;

- Beoefening van uitvoerende kunsten door artistieke ensembles;

- Promotie en organisatie van uitvoerende kunstevenementen;

- Ontwerp en bouw van podia;

- Alle overige recreatie- en ontspanningsactiviteiten;

Het aankopen, verkopen, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de vertegenwoordiging en de winkeluitbating van textiel- en lederwaren.

Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze ook, in andere vennootschappen en ondernemingen.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen, zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst.

De vennootschap mag bestuursmandaten opnemen.

Aile opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen. De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De opsomming dient niet limitatief geïnterpreteerd te worden.

10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand om zeventien uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-, behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 1 i.1

Voor behouden

aan het

Belgisch Staatsblad





gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij Worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De Vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrljven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, ai dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing Van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat %ij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

10. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan De heer DEGROOTE Vincent Alfred André, echtgenoot van mevrouw SANSEN Laure, geboren te Brugge op negentien maart negentienhonderdtweeënzeventig, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Gecoördineerde statuten

Notaris Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van j ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-, behouden

aan het Belgisch Staatsblad

03/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

L~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



VEERGELEGfl ter tàttiFi-iE dei

RECHTBANKVAN KOOPHANDEL

BRU G/,E ~iAfdeJ' 1" » ri~ane)

,p: L ? ~7Gre ~ " ~

ae geg.

Griffie

1 I 1 L 1 9 I I

i

V

I I

Ondernemingsnr : 0844385889

Benaming

(voluit) : SPINE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Koolkerkse Steenweg 76 - 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden ter zetel van de'

vennootschap op 6 september 2013:

"Met éénparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering de maatschappelijke zetel

van de vennootschap vanaf heden te verplaatsen naar:

Rijselstraat 236, 8200 Brugge"

Degroote Vincent (get)

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

15/03/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12301588*

Neergelegd

13-03-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0844385889

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): SPINE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8000 Brugge, Koolkerkse Steenweg 76

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op dertien maart tweeduizend en twaalf, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging, BLIJKT dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht. Zij draagt de benaming  Spine

1° Identificatie der oprichters :

1/ De heer DEGROOTE Vincent Alfred André, bedrijfsleider, ongehuwd, geboren te Brugge op negentien maart negentienhonderdtweeënzeventig, (rijksregister nummer 72.03.19-071.19 identiteitskaart nummer 590-8674881-03), wonende te 8000 Brugge, Ezelstraat 34.

2/ Mevrouw SANSEN Laure Hilde Geertrui, bediende, niet meer gehuwd, geboren te Poperinge op zeventien januari negentienhonderdvierenzeventig , (rijksregister nummer 74.01.17-214.61 identiteitskaart nummer 591-3721426-26), wonende te 8000 Brugge, Koolkerkse Steenweg 76. De oprichters verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volledig geplaatst is, het is verdeel in honderd (100) aandelen zonder vermelding van waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), waarbij elk aandeel werd onderschreven door inbrengen in geld als volgt :

1. De heer DEGROOTE Vincent, voornoemd, ten belope van achttienduizend vierhonderdveertien euro (¬ 18.414,00) in contanten, volgestort voor zesduizend honderdachtendertig euro (¬ 6.138,00) in ruil waarvoor hij negenennegentig (99) aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

2. Mevrouw SANSEN Laure, voornoemd, ten belope van honderdzesentachtig euro (¬ 186,00) in contanten, volgestort voor tweeënzestig euro (¬ 62,00) in ruil waarvoor zij één (1) aandeel zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

De oprichters verklaren en erkennen dat op ieder aandeel waarop zij in geld hebben ingeschreven een bedrag als voormeld is gestort, zodat voor alle aandelen samen de som van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) thans ter beschikking is van de vennootschap.

Bewijs van deponering

Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting bij KBC bank. Het bewijs van deponering, in de vorm van een attest op negen maart tweeduizend en twaalf afgeleverd door genoemde financiële instelling, is aan Ons Notaris overhandigd om bewaard te worden overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen. Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de werkende Notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft gemeld.

2° Doel :

De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks, via dochter- of verbonden ondernemingen, voor in hoofdzaak het Europees grondgebied:

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of éénmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening of in deelneming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even

welke vorm, en dit zonder beperking.

Uitgeverij van boeken, adresboeken en mailinglijsten, kranten, tijdschriften, muziekopnamen en

alle overige uitgeverijen;

Prepress- en premediadiensten;

Reproductie van opgenomen media;

Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment;

Programmeren en uitzenden van televisieprogramma s;

Computerconsultancy-activiteiten; overige diensten op het gebied van informatietechnologie en

computer, beheer van computerfaciliteiten, gegevensverwerking, webhosting en aanverwante

activiteiten, webportalen;

Adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie, en overige adviesbureaus op

het gebied van bedrijfsbeheer en op het gebied van bedrijfsvoering;

Reclamebureaus;

Mediarepresentatie;

Alle overige zakelijke dienstverlening;

Organisatie van congressen en beurzen;

Alle activiteiten van grafische designers;

Alle overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie;

Lease van intellectuele eigendom en vergelijkbare producten, met uitzondering van werken onder

auteursrecht;

Productie van films, met uitzondering van bioscoop- en televisieprogramma s na de productie;

Geluidsopnamestudio s, maken van geluidsopnamen;

Uitzenden, productie en programmeren van radio- en televisieprogramma s na de productie;

Beoefening van uitvoerende kunsten door zelfstandig werkende artiesten; overige

ondersteunende activiteiten voor de uitvoerende kunsten:

- scheppende kunstn, met uitzondering van ondersteunende diensten;

- Beoefening van uitvoerende kunsten door artistieke ensembles;

- Promotie en organisatie van uitvoerende kunstevenementen;

- Ontwerp en bouw van podia;

- Alle overige recreatie- en ontspanningsactiviteiten;

Het aankopen, verkopen, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer, de vertegenwoordiging en

de winkeluitbating van textiel- en lederwaren.

Het beheer van alle roerende goederen en waarden, het nemen van belangen, op welke wijze

ook, in andere vennootschappen en ondernemingen.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig

beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere

overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag

ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten,

laten ombouwen, zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en

opbrengst.

De vennootschap mag bestuursmandaten opnemen.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze

beperkend wezen. De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële,

industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of

onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard

zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De opsomming dient niet limitatief geïnterpreteerd te worden.

3° De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge (Assebroek), Koolkerkse

Steenweg 25.

4° Duur : De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

5° Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro

(18.600 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die

ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

6° boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk

jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van

onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal

worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en dertien. (31/12/2013).

7° Jaarvergadering :

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van juni om zeventien uur,

op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en veertien (2014).

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

8° Winstverdeling. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. 9° Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Statutair zaakvoerder:

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap De heer DEGROOTE Vincent Alfred André, ongehuwd, geboren te Brugge op negentien maart negentienhonderdtweeënzeventig, (rijksregister nummer 72.03.19-071.19 identiteitskaart nummer 590-8674881-03), wonende te 8000 Brugge, Ezelstraat 34.

Die aanvaardt, en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Bekrachtiging

De comparanten-oprichters bekrachtigen uitdrukkelijk, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen.

Commissaris

De comparanten-oprichters verklaren Ons Notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De vennoten bezitten derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Volmacht

De oprichters verlenen volmacht voor onbepaalde tijd met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, aan De heer DEGROOTE Vincent Alfred André, ongehuwd, geboren te Brugge op negentien maart negentienhonderdtweeënzeventig, (rijksregister nummer 72.03.19-071.19 identiteitskaart nummer 590-8674881-03), wonende te 8000 Brugge, Ezelstraat 34.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap  Notaris Michel Van Damme  Notaris Christian Van Damme , geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Luik B - Vervolg

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 10.07.2015 15296-0255-015
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.07.2016, NGL 31.08.2016 16556-0087-015

Coordonnées
SPINE

Adresse
RIJSELSTRAAT 236 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande