SPORT DEVELOPMENT FUND

Société en commandite simple


Dénomination : SPORT DEVELOPMENT FUND
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 807.462.048

Publication

28/03/2013
ÿþ(nn Mod word 11.1

' _. 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MM HI u

IV

i

bet aa Be Ste

Ondernemingsnr : 0807.462.048

Benaming

(voluit) : SPORT DEVELOPMENT FUND

(verkort):

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : DULLAARDSTRAAT 11 - 8940 GELUWE

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

tilt de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 12 maart 2013 blijkt onder meer het volgende:

- door de vereffenaar werd op 21 februari 2013 een verdeelplan opgesteld, dat inmiddels ook werd goedgekeurd door de Rechtbank van Koophandel te leper bij vonnis van 4 maart 2013.

- nadat door de vereffenaar lezing werd gegeven van het door de rechtbank goedgekeurde verdeelplan, verleent de vergadering haar eensluidend akkoord met de inhoud van het verdeelplan en worden de rekeningen van de vereffenaar goedgekeurd.

- aan de vereffenaar wordt volledige en algehele kwijting te verleend voor de door hem vervulde opdracht.

- de vergadering verklaart de vereffening als beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit en verklaart dat de vennootschap opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van haar vereffening.

- de boeken en bescheiden van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen gedurende tenminste vijf jaar bewaard blijven op navolgend adres: Dullaardstraat 11 te 8940 Gel uwe.

- eventuele toekomstige vorderingen of schulden van de vennootschap die betrekking hebben op de periode tot aan de sluiting van de vereffening van de vennootschap, worden overgenomen door de aandeelhouders van de vennootschap, in verhouding tot hun aandelenbezit.

- de vergadering geeft de opdracht aan de vereffenaar om het nodige te doen voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad via neerlegging van de gebruikelijke formulieren ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te leper, alsook voor de schrapping van het ondernemingsnummer van de vennootschap.

Aldus getekend:

de heer Jan Minne, vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd: een afschrift van het vonnis gewezen door de Rechtbank van Koophandel te leper op 4 maart 2013 houdende homologatie van het verdeelplan van de vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

14/06/2012
ÿþs

Mod Word 11.1

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder aan het Peigisch Staatsblai

I iIi1I 11111 JIIJ Iiiii IiiVIJf1111111111)IJV 1111

*iaios~na"

I

Ondernerningsnr : 0807.462.048

Benaming

(voluit) : SPORT DEVELOPMENT FUND

(verkort) :

Rechtsvoren : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : DULLAARDSTRAAT 11 - 8940 GELUWE

(volledig adres)

Onderwerp akte ; vervroegde ontbinding - ontslag zaakvoerder - benoeming vereffenaar - bevoegdheden vereffenaar

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap SPORT DEVELOPMENT FUND, gehouden op 15 februari 2012, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen, en dit telkens met eenparigheid van stemmen:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2012 - Annexes du Moniteur belge



1. beslissing tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap, zodat de vennootschap enkel nog bestaat voor haar vereffening;

2. kennisname van het ontslag van de heer Jan MINNE, wonende te 8560 Wevelgem, Menenstraat 114, als zaakvoerder van de vennootschap, ingevolge de ontbinding;

3. aanstelling van de heer Jan MINNE, wonende te 8560 Wevelgem, Menenstraat 114, als vereffenaar van de vennootschap.

4. vaststelling van de bevoegdheden en machten van de vereffenaar:

De vereffenaar zal over de meest uitgebreide machten beschikken voor de uitvoering van zijn opdracht en zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen in rechte en jegens derden. De vereffenaar zal alle handelingen mogen verrichten zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing van de algemene vergadering nodig is.

De vereffenaar wordt gemachtigd om alle formaliteiten te vervullen, stukken te ondertekenen en verrichtingen te doen, zonder uitzondering, bij de kruispuntbank van ondernemingen, fiscale en andere besturen, de bank van de Post en alle andere financiële instellingen.

De vereffenaar mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen een gedeelte van zijn machten die hij zal bepalen overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, geldig ondertekend door de vereffenaar, die ten overstaan van derden van geen voorafgaande beslissing van de algemene vergadering zal moeten doen blijken en zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

Bij de sluiting van de vereffening zal de vereffenaar de algemene vergadering samenroepen, teneinde een

° volledig verslag uit te brengen over de vereffening en alle rekeningen en bewijsstukken hieromtrent voorleggen. Op het tijdstip van de sluiting zal de vergadering tevens de plaats aanduiden waar de boeken en bescheiden

van de vennootschap gedurende vijf jaar zullen bewaard worden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Voor al hetgeen niet uitdrukkelijk geregeld is, dient de vereffenaar zich te schikken naar de bepalingen opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen.





Aldus getekend:

de heer Jan MINNE, vereffenaar







Tegelijk hiermee neergelegd: een afschrift van het vonnis gewezen door de Rechtbank van Koophandel te leper op 23 april 2012 houdende bevestiging van de benoeming van de vereffenaar,

op de laatste blz. van Lulk S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
SPORT DEVELOPMENT FUND

Adresse
DULLAARDSTRAAT 11 8940 GELUWE

Code postal : 8940
Localité : Geluwe
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande