SPRINT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SPRINT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 423.856.346

Publication

18/06/2014
ÿþf mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0423.856.346

Benaming (vole) : SPRINT

(verkort) : *

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel: Schuwe Maandagstraat 17

RPR Kortrijk

Nationaal nummer 0423.856.346

HERFORMULERING VAN DE AARD VAN DE AANDELEN

EIEVESTIGING VERPLAATSING ZETEL

WIJZIGING DOEL

ONTSLAG BESTUURDER

(HER)FORMULERING DIVERSE MODALITEITEN

AANNEMING VOLLEDIG NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN

OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

In het jaar TWEE DUIZEND EN VEERTIEN.

Op ZES MAART om ELF UUR DERTIG.

Voor mij, Tom CLAERHOUT, notaris te Izegem.

T'en kantore.

1$ BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders/vennoten van de naamloze vennootschap

"Sp8INT', met zetel te 8800 Roeselare, Schuwe Maandagstraat, 17, RPR Kortrijk, nationaal nummer

0423.856.348,

II. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Vennoten

ij Zijn aanwezig de hierna genoemde aandeelhouders/vennoten die verklaren titularis te zijn van het achteni hun naam vermeld aantal aandelen:

1. Heer SERCU Anthony André Albert, geboren te Roeselare op 13 november 1975, ongehuwd, nationaal:

nummer 75,11.13-047.51, wonende te 8800 Roeselare, Schuwe Maandagstraat, 17:

Titularis van 2.999 aandelen.

2. Heer SERCU Filip Albert André, geboren te Roeselare op 9 september 1972, nationaal nummer 72.09.09-

117.24, wonende te 8800 Roeselare, Herdersstraat, 119;

Titularis van 1 aandeel.

Totaal : 3.000 aandelen, zijnde de totaliteit van de bestaande aandelen van de vennootschap.

!! Zijn hier eveneens aanwezig in hun hoedanigheid van bestuurders van de vennootschap Oestuurders

- heer Anthony Sercu, voornoemd;

- heer Filip Sercu, voornoemd;

_ mevrouw Lena Maria Commeyne, geboren te Roeselare op 30 augustus 1947, nationaal nummeri

47.08.30-042.04, wonende te 8800 Roeselare, Bornstraat, 60 bus 2, die hier medeverschijnt.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

A. Agenda

IV. VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD IS

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij Van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien Van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

1111Q1jIM11111

B GISCH STAATSI.31

NEERGELEGD

23 MEI

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent afd. KORTR1JK

GrIffiu

ONITEUR

1 1 -06-

BELLL 2Ulit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

k

8800 Roeselare

ilOn " erwerp akte :B.A.V.

i  SPRINT"

: Naamloze vennootschap

schuwe Maandagstraat, 17

: 8800 Roeselare

;

mad 11.1



De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergad..... ais juist erkend. De vergadering keh váifdat ze geldig samengesteld is en bevoegd is om over de bovenvermelde punten van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

V. AFHANDELING VAN DE AGENDA

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT  HERFORMULERING AARD AANDELEN

De vergadering stelt vast dat de raad van bestuur voorafgaand aan heden beslist heeft om alle bestaande aandelen van de vennootschap om te zetten in aandelen op naam en dit op verzoek van de respectieve aandeelhouders en dit met respect voor de terzake wettelijke regelgeving.

De bestaande aandelen aan toonder werden vervangen door een inschrijving op naam in het register van aandelen.

De vergadering besluit dienovereenkomstig de aard van de aandelen te herformuleren in die zin dat de aandelen statutair op naam zijn, dit alles zoals bepaald in het zevende besluit hierna,

TWEEDE BESLU1T  BEVESTIGING VERPLAATSING ZETEL

De vergadering besluit om de statuten aan te passen ingevolge beslissing van de raad van bestuur tot zetelverplaatsing de dato 11 juni 2013, bekend gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 juif daarna, onder nummer 13112721, waarbij de zetel overgebracht werd naar 8800 Roeselare, Schuwe Maandagstraat, 17,

DERDE BESLUIT - VERSLAG VAN DE BESTUURDERS

De vergadering besluit het verslag van de bestuurders in datum van 1 maart 2014 met de omstandige verantwoording van de voorgestelde aanpassing van het maatschappelijk doel en de samenvattende staat over de actieve/passieve toestand van de vennootschap in datum van 31 december 20131 goed te keuren.

De vergadering ontslaat de zaakvoerder van het voorlezen van voornoemde staat en van voornoemd verslag.

VIERDE BESLUIT - WIJZIGING DOEL

De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen door schrapping van de tekst van artikel drie van de statuten en vervanging door de hierna volgende tekst

'De vennootschap heeft als doel, in binnen- en buitenland, voor eigen rekening;

- De handel onder al zijn vormen; groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, import en export, vertegenwoordiging, makelarij, agentuur, commissie, in de hoedanigheid van trader van aile roerende goederen.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

Het verfenen van advies en management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur en verhuur. In het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur en ruil. ln het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren.

In het algemeen zef de vennootschap aile industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door inbreng, versmelting en deelname, in alle vennootschappen, ondernemingen, bestaand of nog op te richten zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen,"

VIJFDE BESLUIT  ONTSLAG BESTUURDER

De vergadering aanvaardt het ontslag van de bestuurder, voornoemde mevrouw Lena Commeyne, en verleent haar algehele kwijting voor de uitoefening van haar mandaat.

ZEDE BESLUIT  (HERWORMULERING MODALITEITEN

De vergadering besluit de modaliteiten van: zeteiverplaatsing; uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld en bij uitgifte van converteerbare obligaties en warrants; aflossing van het kapitaal; ondeelbaarheid, volstorting en uitgifte van effecten; overdracht van aandelen bij leven en overlijden; bijeenkomst, samenstelling, bevoegdheid en werking van de raad van bestuur, het directie- en auditcomité; de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap; bevoegdheid commissaris(sen), benoeming en bezoldiging van bestuurders en commissaris(sen); bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; winstverdeling; ontbinding, vereffening, omzetting te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het zevende besluit hierna.

ZEVENDE BESLUIT  AANNEMING NIEUWE STATUTEN

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van aile overbodig geworden bepalingen.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit cie vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt.

STATUTEN

Titel I  Rechtsvorm  naam  zetel  doel  duur

Op de laatste blz. van Luik vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(0)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Artikel één  Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "SPRINT".

Artikel twee Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Schuwe Maandagstraat, 17.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaams of Brussels gewest, bij enkel besluit van het bestuursorgaan, te publiceren in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Bil eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de venncotschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

Artikel drie  Doel

De vennootschap heeft ais dcel, in binnen- en buitenland, voor eigen rekening:

- De handel onder al zijn vormen: groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, import en export, vertegenwoordiging, makelarij, agentuur, commissie, in de hoedanigheid van trader van alle roerende goederen.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

- Het verlenen van advies en management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur en verhuur. In het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer van onroerende gcederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur en ruil. In het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren.

In het algemeen zal de vennootschap alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door inbreng, versmelting en deelname, in aile vennootschappen, ondernemingen, bestaand of nog op te richten zo ln België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Artikel vier Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

Tite! Il  Kapitaal

Artikel vijf Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 74.360 euro euro en is verdeeld in 3.000 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Voorkeurrecht

Het wettelijk voorkeurrecht voor de aandeelhouders is toepasselijk bij een kapitaalverhoging door inbreng in geld en bij de uitgifte van converteerbare obligaties en warrants.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, komt het gezegd recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, en pas bij niet-uitoefening door deze laatste aan de vruchtgebruiker.

Wanneer de raad van bestuur kennis heeft van de splitsing van de eigendom van aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, zal hij hen beiden in kennis stellen van de uitgifte en met de eventuele interesse van de vruchtgebruiker zal maar rekening gehouden worden in de mate dat de blote eigenaar geen gebruik maakt van zijn voorkeurrecht.

Het is de vruchtgebruiker wel toegelaten zijn interesse te doen blijken en dus zijn eventuele intekening afhankelijk te maken van een minimum aantal aandelen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, bekomt de intekenaar, zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker, de aandelen in voile eigendom.

Wanneer na het verstrijken van de termijn voor de uitoefening van het voorkeurrecht blijkt dat het recht van voorkeur niet integraal werd uitgeoefend, dan komt dit recht toe aan de aandeelhouders, die wel van hun recht gebruik gemaakt hebben naar evenredigheld van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, tenzij onder de aandeelhouders die geïnteresseerd zijn in de uitoefening van het bijkomende voorkeurrecht éenstemmig een andere verhouding is overeengekomen. Alleen wanneer ook laatstgenoemden geen aandelen meer wensen op te nemen en er dan nog aandelen niet zijn opgenomen, kunnen derden intekenen op de uit te geven nieuwe aandelen,

Titel Il  Aandelen EN andere effecten

ARTIKEL ZEVEN  UITGIFTE VAN EFFECTEN

De vennootschap kan aandelen, winstbewijzen, obligaties, warrants en andere effecten uitgeven.

Artikel acht Vorm van de aandelen EN andere effecten

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 'PM

.......

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de vennootschap.

De vomi van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan,

Artikel NEGEN  Ondeelbaarheid van de AANDELEN EN andere EFFECTEN

De effecten zijn ondeelbaar. Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde effect, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het effect is aangewezen.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stennreoht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen. Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker.

Zoals bepaald hiervoor komt de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld en bij uitgifte van converteerbare obligaties en warrants in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging of tot uitgifte van converteerbare obligaties en warrants wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

Titel IV  Bestuur  controle

Artikel ien Samenstelling raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Artikel twaalf  Vergadering raad van bestuur

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders. Wanneer de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaat, heeft elke bestuurder het recht de raad van bestuur bijeen te roepen. De vergaderingen warden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf voile dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer aile bestuurders er In toestemmen te vergaderen.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meertlerheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien alsdan tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. De uitnodiging tot deze tweede vergadering zal minstens drie voile dagen voor de vergadering worden verstuurd. Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering.

Elk belet bestuurder mag aan één zijner collega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen, Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van de raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen, is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend, behoudens wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden zou bestaan.

Op de laatste blz. van Luik 0 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) ' bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

-be besluiten van de- raad van bestuur kunnen, in -uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende' noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening.

" 11

Artikel veertien - Bevoeq_dheden raad van bestuur

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer

en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel,

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene

vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Artikel vijftien opdrachten

Directiecomité

Het ie de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht ln naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht ln eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directieoomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Auditcomité

De raad van bestuur kan in zijn midden, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt niet het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur.

in die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité ln de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris,

In die hoedanigheid kan de raad van bestuur, optredend als auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

paeeliks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

Bijzondere opdrachten

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten,

Arti el zestien - Externe verteq_enwoordiqinos-bevoegdheld

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door één gedelegeerde bestuurder..

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling,

De organen die ln overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

Artikel Zeventien - Controle

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit,

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn van drie jaar,

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

Op de laatste blz. van Li,ijii vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

..

be bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, tekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdrachten zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden.

Buiten deze bezoldigingen mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Titel V  Ai_g_emene vergadering

Artikel achttien Bileenkomst  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste maandag van de maand april om 14 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

pileenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit.

Toeze den van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

ledere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Schriftelijke besluitvorming

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Artikel negentien  Vertegenwoordiging op de vergadering  Stemrecht

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde die echter zelf aandeelhouder moet zijn. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen wordt het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Artikel twintig  Toelating tot de algemene vergadering

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

ARTIK L tweeëntwintig BIS  OPROEPING EN TOEGANG TOT EN VERLOOP VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN OBLIGATIEHOUDERS

De oproepingen tot een algemene vergadering van obligatiehouders vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten en de voorstellen van besluit.

Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Om tot de algemene vergadering van obligatiehouders toegelaten te worden, moeten de obligatiehouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens drie werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. De aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de obligatiehouders en het aantal obligaties dat zij vertegenwoordigen, wordt door iedere obligatiehouder of zijn gemachtigde ondertekend.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vergadering van obligatiehouders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten indien voldaan is aan de

voorwaarden van aanwezigheid en meerderheid zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Titel VI  BoelCaar  Winstbestedin "

Artikel drieën

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel vierentwintig Winstbesteding

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat,

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de

vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing,

de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend

toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deeL

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de ultkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd,

Onder nettoactief moet worden verstaan', het totaalbedrag van> de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2, behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening,

het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

interim dividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het

boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval

verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan

de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van éen

staat van activa en passive van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden véér de beslissing.

Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt

dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande

boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het

besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit

terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de

voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

Titel VII  Ontbindin.  Vereffenin " Omzettin "

Artikel vilfentwinti.  Ontbindin.  Vereffenin.  VERDELING LI UIDATIESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in

functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt,

waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter

bevestiging / homologatie worden voorgelegd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden

en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient / dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden.

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om

die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, ln geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar

verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door

de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd..

Tevens worden de goederen die nog in nature voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan

tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht

herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te Éden, hetzij door inschrijving van

bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande

terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen

massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

Artikel zesen hg=.1:_l_gtrizettin

De omzetting van de vennootschap in een vennootschap van een andere rechtsvorm mag verwezenlijkt

worden mits naleving van de wettelijke voorschriften en vormvereisten.

Titel VIII  Algemene schikkingen.

Artikel zevenentwintiq Wettelijke bepalingen

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

," "

ACHTSTE B SLUIT - OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

..,.i 1 g

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen besluiten en

volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op

de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

...WAARVAN » ROCES  VERBAAL

Opgemaakt en verleden op plaats en datum zoals voormeld.

Nadat onderhavig proces-verbaal integraal werd voorgelezen en toegelicht hebben de verschijners samen

met mij, notaris, getekend.

(Volgen de handtekeningen)

Geregistreerd, tien bladen, geen renvooien, te Izegem, op 10 maart 2014, Reg. 5, Boek 267, Blad 3, Vak 16,

Ontvangen : vijftig euro. De EA inspecteur (getekend) B. PLANCKAERT.

VOOR EXTRAKT

Notaris Tom Claerhout

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Expeditie van de akte ;

2. Staat van Actief en Passief

3. Verslag van raad van bestuur

4. Gecoördineerde statuten

,

" ,-Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/07/2013
ÿþw.~ ûg9r^,,i 'behïï9en ,.:;pár~.tiët , ~-:Sélgisch -_ _Sta ~ tifád~

V beh

aa

Be Star

Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0423 856 346

Benaming

(voluit) : SPRINT

(verkort) :

MONITEU}2BELGE NEERGELEGD

12 -07- 2013 2 7. H. 2013

LGISCH STAATSQLteCHTBANK KOOPHANDEL

K4Peifffe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Meersstraat 1 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders - Verplaatsing maatschappelijke zetel - Afschaffing administratieve zetel.

Uittreksel uit het PV van de Algemene Vergadering gehouden te Roeselare op 11 juni 2013.

Alle bestuurders zijn ontslagnemend maar stellen zich allen weer kandidaat.

Mevr. Lena Commeyne, Bornstraat 50/2 B-8800 Roeselare verklaart geen kandidaat

meer te zijn voor het mandaat van Gedelegeerd Bestuurder.

Met ingang vanaf heden worden volgende bestuurders herbenoemd:

* Mr. Sercu Anthony, Schuwe Maandagstraat 17, B-8800 Roeselare

* Mevr. Lena Commeyne, Bornstraat 5012, B-8800 Roeselare

* Mr. Sercu Filip, Herdersstraat 119, B-8800 Roeselare

De benoemingen gelden voor een termijn van zes jaar en de mandaten eindigen

onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2019.

Er wordt verwezen naar de statuten, artikel 10; de AV beslist dat de mandaten

"op zich" van alle bestuurders onbezoldigd zullen worden uitgevoerd,

Voor zover als nodig bevestigt de AV dat de mandaten "op zich" in het verleden

eveneens onbezoldigd zijn uitgevoerd.

De RVB komt onmiddellijk bijeen en benoemt als Gedelegeerd Bestuurder:

De Heer Anthony Sercu voornoemd.

en als voorzitter van de RVB en AV: de Heer Anthony Sercu

De Gedelegeerd Bestuurder wordt belast met de publicatie in het BS.

De bestuurders zijn hier allen persoonlijk aanwezig; zij kunnen handelen in deze AV als aandeelhouderlbestuurder en beslissen de maatschappelijke zetel te verplaatsen als volgt:

Overeenkomstig artikel 2 van de statuten wordt beslist om de maatschappelijke zetel over te

brengen van Meersstraat 1 te 8800 Roeselare naar Schuwe Maandagstraat 17 te 8800 Roeselare.

De administratieve zetel wordt afgeschaft.

Ingangsdatum: vanaf heden 11 juni 2013.

Verder wordt, voor zover als nodig, medegedeeld dat de venootschap géén andere vestigingsplaatsen bezit.

De publicatie in het BS zal worden verricht door de Gedelegeerd Bestuurder.

Getekend, Anthony Sercu Gedelegeerd Bestuurder,

------------- -- ~-

~a~il~~lçtktk" vr~L~iiKeve~lsffe:: tt~::sàl~~~tkeseeteeitieedeiisigttmentareagert<ultetle9verriceit preest(s)liete

~eresttktiettesetemegpmecetrewtisr?stesN4tereel

Yene " : en tketslleeiiiqg

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 21.06.2013 13193-0579-018
29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 28.08.2012 12456-0020-018
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 18.07.2011 11300-0052-018
04/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.04.2010, NGL 30.04.2010 10102-0492-018
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 15.06.2009 09223-0289-014
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 24.06.2008 08265-0298-014
17/09/2007 : KO103000
01/08/2007 : KO103000
18/07/2005 : KO103000
16/07/2004 : KO103000
02/06/2004 : KO103000
10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 07.04.2015, NGL 05.08.2015 15399-0598-016
07/08/2003 : KO103000
26/07/2002 : KO103000
14/09/2001 : KO103000
02/06/2001 : KO103000
17/06/2000 : KO103000
23/07/1999 : KO103000
05/06/1998 : KO103000
11/04/1997 : KO103000
01/01/1995 : KO103000
16/03/1993 : KO103000
16/03/1993 : KO103000
01/01/1986 : KO103000

Coordonnées
SPRINT

Adresse
SCHUWE MAANDAGSTRAAT 17 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande