SPUITWERKEN FRANKY LABARQUE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SPUITWERKEN FRANKY LABARQUE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 438.986.069

Publication

06/03/2014 : KO119841
08/08/2013 : KO119841
06/03/2013 : KO119841
27/01/2015
ÿþ mad 11.1



ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







MONITEUR BaLc NEERGELEGD

2 7 111Y, 2014

19 -01- 2m Rechtbank van :t.. U ZANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

BELGISCH STAATSSLP.,Ï, Griffie

HIli





" 15~ 4415"







____________________ _______ ________________________ . _..____. ____ .____

Ondernemingsnr : 0438.986.069

Benaming (voluit) : SPUITWERKEN FRANKY LABARQUE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pannebakkersstraat 15

8552 Zwevegem (Moen)

Onderwerp akte :

AANPASSING STATUTEN ZETELVERPLAATSING  DOELWIJZIGING OMZETTING KAPITAAL IN EURO  AFSCHAFFEN NOMINALE WAARDE _; OVERDRACHT AANDELEN  SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING  BOEKJAAR;;  DATUM JAARVERGADERING

Uit een akte verleden voor het ambt van Notaris PASCAL DENYS te Zwevegem de=; dato 24 november 2014, werden volgende besluiten genomen

BESLUIT. De vergadering besluit, ingevolge de verplaatsing van de zetel van de vennootschap gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 april,; 1993 onder nummer 930406-349 de eerste zin van het artikel twee van de statuten;; te schrappen en te vervangen door : "De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 8552 Moen (Zwevegem), Pannenbakkersstraat 15."

BESLUIT.

De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

BESLUIT.

De vergadering besluit het verslag van de zaakvoerder houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde uitbreiding van het maatschappelijk doel vang de vennootschap, waarbij gevoegd een samenvattende staat van de actieve en,' passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 30 september 2014, goed te keuren. BESLUIT.

De vergadering besluit het doel van de vennootschap enerzijds te wijzigen door het! schrappen van de twee laatste alinea's in het huidige doel, en anderzijds uit te,; breiden door toevoeging in het artikel 3 van de statuten van volgende tekst :

"-Het aanleggen en oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend,; patrimonium, het beleggen of weder beleggen van aile beschikbare middelen, zowel'i in roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door,, het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging vans financiële instrumenten in alle bestaande of nog op te richten Belgische of:. buitenlandse vennootschappen, en het beheer van deze roerende en onroerende;; waarden. De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken .die;: rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen aanvullen, uitbreiden of!É bevorderen. Zij mag aile roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als; deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de'. vennootschap. Zij kan alle facetten van koop en verkoop, huur, leasing, bouw,, verbouwing, restauratie, onderhoud en afbraak verrichten en alle handelingen die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



noodzakelijk zijn tot optimaliseren van het onroerend patrimonium in bezit, in huur of in leasing.

-Het uitoefenen van de functie of het mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen. -Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen op het gebied van administratie en financiën, verkoop; productie en algemeen bestuur, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben; -Het uitvoeren van studies en opdrachten, onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan; -Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele eigendomsrechten.. -Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders, vennoten en andere vennootschappen of personen.

-De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onwetend van kon zijn; bekendmaking van de statuten is' echter geen voldoende bewijs.

, -De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig, of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel ' gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

-Zij mag, zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichting, aankopen, of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

-Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin. De uitvoering van het maatschappelijk doel kan zowel in België als in het buitenland uitgevoerd worden en dit zowel in eigen naam als in naam en voor rekening van een andere persoon."

BESLUIT.

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap om te zetten in achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 EUR). BESLUIT.

De vergadering besluit de overdracht van aandelen te wijzigen, door het schrappen van het bestaande artikel 6 en te vervangen door volgende tekst:

"Overdracht van aandelen onder levenden.

a.- De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden, dan met instemming van van tenminste de helft van de vennoten, die ten minste driefvierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

In afwijking van het Wetboek van vennootschappen is deze instemming enkel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot.

b.- De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de andere vennoten kennis geven, bij een aangetekende brief of bij voor ontvangst getekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen , dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun toegezonden bij aangetekende brief of bij voor ontvangst getekende brief, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

c.- Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep bij de rechter open.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moa 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de = aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstig toepassing. Indien de vennoot geen kandidaat-overnemer kan voorstellen en zijn aandelen toch wenst over te dragen zijn de andere vennoten verplicht de aandelen over te nemen rekening houdend met het recht van voorkeur.

d.- De verkoopprijs zal gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen, zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die behoudens akkoord tussen de deskundigen, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

e.- De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maand na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen van recht.

De betaling van de afkoopwaarde van de aandelen kan op vraag van de overnemer" gespreid worden over een periode van drie jaar in drie gelijke delen waarbij de ; eerste betaling gebeurt binnen de drie maand nadat de waarde zal zijn vastgesteld, de tweede en de derde betaling telkens een jaar nadien. Op het verschuldigd bedrag is evenwel van rechtswege en zonder ingebrekestelling de wettelijke intrest verschuldigd.

f.- Eén vennoot.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt is deze vrij zijn aandelen of een deel ervan over te dragen aan wie ook.

Overgang van aandelen bil overlijden.

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van minstens de helft van de vennoten die ten minsten drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overgang gebeurt. In afwijking van het Wetboek van vennootschappen is deze instemming enkel niet; vereist wanneer de aandelen overgaan naar een vennoot.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten' binnen één maand na het overlijden van de vennoot, aan de zaakvoerder nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornaam, het beroep en ' de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel 10 van deze statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden, moeten deze binnen zes maand aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam , als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ' wordt ontbonden. Onder voorbehoud van andersluidende bepalingen in de statuten, worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen."

BESLUIT.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

L S Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vergadering besluit tot aanpassing van artikel 7 van de statuten door het schrappen van de volgende zinsnede in paragraaf 2 "...en afstammelingen (te weten, de personen aan wie alle overdracht van aandelen vrij kan gebeuren, als bepaald in artikel zes hierboven),...".

BESLUIT.

De vergadering besluit de mogelijkheid te voorzien in de statuten om eenparige schriftelijke besluitvorming door de vennoten toe te laten en hiervoor een artikel 15/bis in de statuten toe te voegen, zoals hierna opgenomen.

BESLUIT.

De vergadering besluit het maatschappelijk boekjaar te wijzigen van 1 januari tot 31 december van elk jaar, met dien verstande dat het per 1 oktober van dit jaar aangevangen boekjaar uitzonderlijk zal lopen tot 31 december 2015.

De vergadering besluit dienvolgens het artikel 12 van de statuten in die zin aan te passen door schrapping van de eerste zin en vervangen door : "Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 januari tot 31 december van elk jaar.".

BESLUIT.

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering te wijzigen om deze voortaan te houden één juni van elk jaar. De eerstvolgende jaarvergadering zal : aldus gehouden worden in het jaar 2016.

De vergadering besluit dienvolgens het artikel 11 van de statuten in die zin aan te passen door schrapping van de woorden "de laatste zaterdag van de maand februari om elf uur" en vervangen door "één juni".

' BESLUIT.

De vergadering besluit de volledige tekst van de statuten te vervangen om deze te actualiseren aan het nieuwe Wetboek van vennootschappen, zonder evenwel de hoofdkenmerken te wijzigen en rekening houdend met de besluiten hiervoor en wel als volgt :

Rechtsvorm en naam

De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam : "SPUITWERKEN FRANKY LABARQUE"

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8552 Moen (Zwevegem), Pannebakkersstraat 15.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

-de aanneming van schilder- en behangwerken

-het uitvoeren van alle decoratiewerken

-het ontwerpen en uitvoeren van binnenhuisinrichting en medegaande decoraties -de aanneming van alle publiciteitstekeningen en publiciteits- schilderwerken -spuitwerken

-het aanleggen en oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of weder beleggen van aile beschikbare middelen, zowel in roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van financiële instrumenten in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, en het beheer van deze roerende en onroerende waarden. De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die : rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen aanvullen, uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs ais', dezé noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Zij kan alle facetten van koop en verkoop, huur, leasing, bouw, verbouwing, restauratie, onderhoud en afbraak verrichten en aile handelingen die noodzakelijk zijn tot optimaliseren van het onroerend patrimonium in bezit, in huur of in leasing.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

ýÿ

-het uitoefenen van de functie of het mandaat van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen.

-het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen op het gebied van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben; -het uitvoeren van studies en opdrachten, onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan; -het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele eigendomsrechten.

-zij kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders, vennoten en andere vennootschappen of personen.

-de vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onwetend van kon zijn; bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

-de vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig, of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, ' inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel ' gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

-zij mag, zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichting, aankopen, of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

-deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin. De uitvoering van het maatschappelijk doel kan zowel in België als in het buitenland uitgevoerd worden en dit zowel in eigen naam als in naam en voor rekening van een andere persoon.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

W

ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDTWEEËNNEGENTIG EURO ÉÉN CENT (¬ 18 592.01) vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig gelijke aandelen, zonder nominale waarde.

Aandelen op naam

De aandelen zijn steeds op naam,

De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verschillende eigenaars voor een aandeel, dan heeft de zaakvoerder(s) het recht de uitoefening van de daarbij behorende rechten . te schorsen tot dat één enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

Is de eigendom ervan gesplitst tussen een blote eigenaar en een vruchtgebruiker, dan zal de blote eigenaar van het aandeel ten opzichte van de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker, behoudens ingeval van uitoefening van het voorkeurrecht.

Bestuur: Benoeming - Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste' vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Noor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze

L_opdracht in-eigen-naam-en-voor.eigeel-.rekeningzou-vervullen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

"

mod 11.1

" Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te I benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is.

Zijn opdracht kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Als statutaire zaakvoerders wordt voor de duur van de vennootschap als zaakvoerder benoemd, de heer Franky Labarque, voornoemd, die aanvaardt. Bij sterfgeval, interdictie of kennelijk onvermogen van de heer Franky Labarque zal zijn echtgenote mevrouw Ann Poiré, voornoemd, die aanvaardt, hem van rechtswege in deze functie opvolgen voor de verdere duur van de vennootschap.

Bestuur.

De zaakvoerder zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk: bevoegd.

Zullen echter door twee zaakvoerders dienen ondertekend te worden voor geval de vennootschap verschillende zaakvoerders telt, alle akten betreffende uitleningen, ontleningen en borgstellingen, alle verrichtingen betreffende onroerende goederen en handelsfondsen en in het algemeen alle akten waarbij een ministerieel ambtenaar zijn ambt verleent.

Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap. Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, , aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

. Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op één juni in de zetel van de vennootschap of op elke andere overeen te komen plaats.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Vertegenwoordiging van vennoten.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht. l-letzelfde geldt voor de vruchtgebruiker van een aandeel, met uitsluiting van de blote eigenaar, behoudens voor wat betreft het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend-worden-door-één -enkele-persoon- die-daartoe-schriftelijk .is-aangewezen-:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s

"

.

~ .

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mati 11.1

door de gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven alle aan

die aandelen verbonden rechten geschorst.

Stemmen per brief.

In afwijking van het Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat vennoten

hun stem niet schriftelijk of per brief mogen uitbrengen.

Boekiaar - Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december

van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften

afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening,

overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Bestemming van de winst - Reserve.

De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald door het geldend

boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds niet in

acht name van het geldehd vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Benoeming van vereffenaars.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de

ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. De algemene vergadering van

de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van

stemmen, één of meer vereffenaars benoemen, of ontslaan.

Volmacht administratie.

Er wordt volmacht gegeven aan BVBA Ghysel & De Lombaerde, met zetel te 9051

Sint-Den ijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1099, ondernemingsnumnfiër'

0433.284.251, om alle formaliteiten bij de KBO en alle andere officiële instanties voor de vennootschap te verrichten teneinde de vennootschap regelmatig volgens alle wettelijke bepalingen te laten functioneren, via de nodige inschrijvingen en aanvraag vergunningen en erkenningen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie teneinde neerlegging op de rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van de akte dd. 24/11/2014

Notaris PASCAL DENYS

Avelgemstraat, 59/B

8550 ZWEVEGEM

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2012 : KO119841
06/04/2011 : KO119841
08/04/2010 : KO119841
29/05/2009 : KO119841
30/04/2008 : KO119841
26/04/2007 : KO119841
10/04/2006 : KO119841
07/04/2005 : KO119841
06/04/2004 : KO119841
13/05/2003 : KO119841
22/04/2002 : KO119841
26/05/2000 : KO119841
01/01/1997 : KO119841
01/01/1993 : KO119841
01/01/1992 : KO119841
16/12/1989 : KO119841

Coordonnées
SPUITWERKEN FRANKY LABARQUE

Adresse
PANNENBAKKERSSTRAAT 15 8552 MOEN

Code postal : 8552
Localité : Moen
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande