ST SUPPORT

Société en commandite simple


Dénomination : ST SUPPORT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 540.582.978

Publication

09/10/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland:

1. Consulting: Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, leasing, handel en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, en alles wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt

2. Organisatie van seminaries, cursussen, evenementen en conferenties, zowel in eigen naam als voor rekening van derden.

3. Het geven van opleiding, training en coaching in de meest ruime zin.

4. De redactie, opmaak, organisatie, coördinatie en uitgave van artikels, tijdschriften, boeken, zowel in eigen naam als voor rekening van derden.

5. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

6. Management: Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, produktie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen/verenigingen, dit alles in de meest ruime betekenis, zowel in eigen naam als voor rekening van derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap/vereniging worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap/vereniging.

7. Projectontwikkeling-verkaveling: het ontwikkelen, organiseren, coördineren en uitvoeren of laten uitvoeren van projecten op de vastgoedmarkt, met inbegrip van het verkavelen, teneinde deze goederen een gewijzigde of nieuwe functie te geven, met inbegrip van de aanverwante activiteiten zoals de nutsvoorzieningen, energie, beheer van gebouwen, zowel in eigen naam als voor rekening van derden.

8. Holding, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

a) het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi) publiekrechtelijk statuut;

b) het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

c) het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

9. Groot- en kleinhandel, import en export en commissiehandel: alle activiteiten van groot- en kleinhandel, import en export van decoratiemateriaal, elektrisch en elektronisch materiaal, electrische huishoudtoestellen, verlichtingsapparatuur, meubilair, stoffen, inrichting, bureumateriaal, alsook van groenten, fruit en drankartikelen, zowel in eigen naam als voor rekening van derden, via alle mogelijke kanalen zoals oa ook online webshops;

10. Onroerende goederen: De aan- en verkoop, huren en verhuren, bouwen en verbouwen van onroerende goederen en het afsluiten van andere overeenkomsten met het oog op het behoud, beheer en de opbrengst van het eigen patrimonium van de vennootschap.

11. Roerende goederen: Het beheer van roerende goederen, in speciën, kasbons, obligaties, aandelen en alle andere financiële instrumenten die op de kapitaalmarkt voorhanden zijn, zodat het eigen roerend vermogen van de vennootschap rendabel beheerd wordt.

12. Aankoop en verkoop, invoer en uitvoer, verdeling en levering van nieuwe of tweedehandse auto- en motovoertuigen en ander rollend materieel.

13. Het verlenen van advies in verband met interieurvormgeving alsmede het vervaardigen van schrijnwerk in het kader van deze adviesverlening.

14.Het uitvoeren van electrotechnische installatiewerken aan gebouwen, installatie van electrische bedrading en toebehoren, het plaatsen van verlichting, signalisatie, drijfkracht, telefonie, bewakings- en alarmsystemen, domotica, en de reparatie ervan.

15. De aan- en verkoop en reparatie van consumentenelektronica.

Algemeen: De vennootschap mag alle commerciële, industriële, roerende of financiële verrichtingen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks met voornoemd doel verband houden of welke van aard zijn de uitbreiding of de verwezenlijking ervan mogelijk te maken of te bevorderen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

De vennootschap mag zich interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of anderszins, in bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in verband staat met het hare. Zij kan de functies van lasthebber, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris, of vereffenaar in andere vennootschappen, borgstellen voor derden, bestuurders en aandeelhouders, even als hun leningen, voorschotten, en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest brede zin te worden geïnterpreteerd.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, burelen en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering.

Artikel 6:

De vennootschap wordt beheerd door één beherende vennoot, met name de Heer Taverne Sean, voornoemd, die aangesteld worden als zaakvoerder met onbeperkte bevoegdheden.

De beherende vennoot is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen namens de vennootschap aangegaan. Hij verklaart uitdrukkelijk zijn mandaat te aanvaarden.

Daarentegen is de Heer Taverne Stefaan, voornoemd, enkel als geldschieter te beschouwen, waarbij hij enkel instaat voor de schulden en verliezen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng. Aldus oefent hij de functie van stille vennoot uit.

Artikel 7:

De handelsbenaming en handelshandtekening zijn "ST Support". De beherende vennoot zal van de handelsnaamtekening gebruik kunnen maken met de meest uitgebreide machten.

De handelsnaamtekening zal de vennootschap slechts verbinden wanneer zij zaken tot voorwerp heeft, die haar aanbelangen.

Artikel 8:

Geen enkele vennoot zal gedurende de loop van de vennootschap zijn rechten in de vennootschap kunnen

afstaan aan om het even wie, tenzij hij over de schriftelijke toestemming beschikt van zijn medevennoten.

Iedere vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij

aangetekende brief aan te bieden.

Het ontslag heeft uitwerking zes maanden na de datum van verzending van deze brief.

De gevolgen van een dergelijke terugtrekking worden geregeld zoals hierna bepaald onder artikel 17.

Artikel 9:

Iedere vennoot afzonderlijk heeft alle onderzoeks- en controlebevoegdheden, waardoor hij ondermeer het recht

heeft ten allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle

documenten en geschriften van de vennootschap.

Artikel 10:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september.

Artikel 11:

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand maart van elk jaar om

19.30 uur. Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, dan heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag

plaats, op hetzelfde uur.

De buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap het

vereist.

De jaarvergadering of de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel.

Artikel 12:

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 13

Behoudens in de gevallen voorzien door de wet en de statuten, worden de beslissingen genomen bij gewone

meerderheid van stemmen.

Artikel 14:

De vennoten zullen bij gezamenlijk akkoord aan de huidige statuten die wijzigingen kunnen aanbrengen welke zij nuttig zouden oordelen. Zij zullen de uitbreiding kunnen beslissen evenals de inkrimping van het maatschappelijk voorwerp, alle veranderingen van de handelsnaam, de handelsnaamtekening, de toevoeging van nieuwe vennoten, de wijziging van haar maatschappelijke zetel, de omvorming in een vennootschap van andere vorm, en dergelijke.

Artikel 15:

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de zaakvoerder blijft de vennootschap voortbestaan.

In één van deze gevallen zal de desbetreffende zaakvoerder vervangen worden door een persoon die bij meerderheid van stemmen zal aangeduid worden door de overblijvende vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

De vennootschap wordt ontbonden indien de algemene vergadering daartoe unaniem beslist.

Artikel 16:

In geval van ontbinding van de vennootschap, zal er tot vereffening overgegaan worden. Er zal een vereffenaar aangesteld worden die zal handelen overeenkomstig de bepalingen van het vennootschapsrecht en het hierna bepaalde onder artikel 18.

Artikel 17:

In alle gevallen van ontbinding wordt het netto-actief van de vennootschap onder de vennoten overeenkomstig hun inbreng in het maatschappelijk kapitaal verdeeld.

Bij overdracht van aandelen zal de terugtrekkende vennoot vooreerst zijn aandelen bij voorkeur dienen aan te bieden bij de overige vennoten. Behoudens andersluidende overeenkomst zal de overnameprijs zowel bij overdracht onder levenden als naar aanleiding van overlijden bepaald worden op de intrinsieke waarde overeenkomstig de laatst goedgekeurde jaarrekening.

Indien deze hun voorkeurrecht niet willen laten gelden, zal de terugtrekkende vennoot een aandeel in het netto-actief van de vennootschap ontvangen, overeenkomstig het aandeel van zijn inbreng in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

De uittredende vennoot blijft evenredig verantwoordelijk voor eventuele schulden en verliezen die betrekking hebben op de periode waarin hij vennoot was.

Bij overlijden van de vennoot gaan de aandelen over op zijn erfgenamen of legatarissen die zonder onderscheid vennoot kunnen worden. Echter de benoeming tot werkende vennoot kan enkel mits toestemming van alle vennoten.

Artikel 18:

Overeenkomstig artikel 206 van het Wetboek van Vennootschappen staan de stille vennoten slechts in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot het bedrag dat zij beloofd hebben te zullen inbrengen.

Artikel 19:

Voor al wat niet voorzien is in de statuten wordt verwezen naar de terzake geldende wettelijke bepalingen en in

het bijzonder naar het vennootschapsrecht.

Artikel 20:

Huidige onderhandse stichtingsakte zal overeenkomstig de wet neergelegd worden ter griffie van de rechtbank

van koophandel en bij uittreksel in het Belgisch Staatsblad bekend gemaakt worden.

Artikel 21:

De vennoten komen overeen, dat de betwistingen die uit dit contract zouden kunnen ontstaan, zullen beslecht

worden door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Overgangs- en slotbepalingen:

1/ Eerste boekjaar

De vennootschap begint te werken op datum van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte

op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het eerste en tevens huidig boekjaar loopt vanaf heden 25 september 2013 tot 30 september 2014.

2/ Eerste jaarvergadering

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand maart 2015.

3/ Mandaat zaakvoerder

De Heer Taverne Sean verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die

zich hiertegen verzet.

Tevens wordt besloten dat het mandaat van zaakvoerder wordt vastgesteld voor onbepaalde duur. Daarnaast

wordt bepaald dat het mandaat van zaakvoerder onbezoldigd is.

4/ Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

5/ e-griffie

De oprichtende vennoten verlenen volmacht met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke

formaliteiten te vervullen betreffende de oprichtingsformaliteiten en neerlegging statuten aan de BVBAovvBVBA

Domus Fiscalis en de heer Decorte Steven. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen,

inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten. Tevens wordt volmacht gegeven om de vennootschap via

het e-griffie platform op te richten.

Aldus opgemaakt te Roeselare, in twee exemplaren op 26 september 2013.

Alle partijen verklaren hun exemplaar ontvangen te hebben en verklaren zorg te dragen voor de bekendmaking

zoals voorzien door het wetboek van Vennootschappen.

In bijlage attest bank Belfius inzake volstorting kapitaal ten belope van 3.000,00 Euro.

Na voorlezing hebben de oprichters deze akte ondertekend.

Oprichter  werkende vennoot Stille vennoot

Taverne Sean Taverne Stefaan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Coordonnées
ST SUPPORT

Adresse
KARDINAAL CARDIJNLAAN 32 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande