STAGRO

Divers


Dénomination : STAGRO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 882.291.115

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 23.06.2014 14214-0060-038
20/08/2013
ÿþf

Mod Word 11.1

In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

*13129539*

1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0882.291.115

Benaming

(voluit) : STAGRO

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Voermanstraat 5, 8840 Staden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering d.d. 29.06.2013 blijkt dat herbenoemd werden tot bestuurder, voor een hernieuwbare termijn die eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering te houden in 2019 :

1, De heer Patrik Hoflack, wonende te 8840 Staden, Meulebroekenlaan 15;

2, De heer Luc Hoflack, wonende te 8800 Roeselare, Magermerriestraat 2;

3. De heer Marc Hoflack, wonende te 8840 Staden, Basijnsmolenstraat 19;

4. De heer Jacques Hoflack, wonende te 8890 Moorslede, Talpensdreef 2.

Uit dezelfde notulen blijkt dat benoemd werd tot commissaris, voor een hemieuwbare termijn van drie jaar de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een BVBA heeft aangenomen "BEDRIJFSREVISOR BART BOSMAN", met zetel te 9800 Deinze, Guido Gezellelaan 116, vertegenwoordigd door de heer Bart Bosman, bedrijfsrevisor.

Het mandaat van de commissaris zal een einde nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering te houden in 2016.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 18)

Behoudens bijzondere. machtsafvaardigingen, is,de raad van bestuur nochtans geldig tegenover derden en

in rechte vertegenwoordigd door drie bestuurders.

Opgesteld te Staden, op 29.06.2013.

Getekend

1. De heer Luc Hoflack, bestuurder

2. De heer Marc Hoflack, bestuurder

3. Dé heer Jacques Hoflack, bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 15.07.2013 13298-0017-034
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.07.2012, NGL 24.07.2012 12324-0276-031
25/02/2011
ÿþiJl oq 2.0

het

ln de bijlagen

~. w..~.bij Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

\\-BAN K

~~~. j ~~~

Ii 1 HI1 IN liii H I 011 iu ius

*11031108*

~

s

andernemingsnr : 0882.291.115 IEPER

gerram}nr

{voluit) : Stagro

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel _ Voermanstraat 5, 6840 STADEN

Onderwerp akte : fusie door overname van de nv Homi

Uit een proces-verbaal opgemaakt door de notaris Christophe KiNT te Staden op zeven februari 2011, neer te: leggen ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de nv Stagro, de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

Na voorlezing door de voorzitter van het fusievoorstel en van de aanvullende verslagen, waarin wordt voorgesteld dat de NV HOMI door fusie overgenomen wordt door de NV STAGRO, bespreekt de vergadering; deze documenten:

a) de raad van bestuur van de NV STAGRO, samen met de raad van bestuur van de NV HOMI, heeft op! datum van vijftien december tweeduizend en tien een fusievoorstel opgemaakt. Dit fusievoorstel werd; voor beide vennootschappen neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel le leper en dit op? drieëntwintig december tweeduizend en tien (voor beide vennootschappen bekendgemaakt in de: bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drie januari tweeduizend en elf).

b) Vervolgens heeft op datum van zevéntien januari tweeduizend en elf de raad van bestuur van deze vennootschap een omstandig verslag opgesteld, waarin de gegevens voorkomen waarvan sprake in: artikel 694 van het Wetboek van vennboischappen.

c) De burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een BVBA heeft aangenomen: BEDRIJFSREVISOR BART BOSMAN, met zetel te 9800 .Deinze, Guido Gezellelaan 116,: vertegenwoordigd door de heer Bart Bosman, bedrijfsrevisor, heeft een schriftelijk verslag opgesteld: op datum van zeventien januari tweeduizend en elf, zoals bepaald in artikel 695 van het Wetboek van: vennootschappen.

De conclusies van haar verslag voor de overnemende NV HOMI luiden als volgt

BESLUIT

Ondergetekende Bart Basman, bedrijfsrevisor, aangesteld door de bestuurders van de NV STAGRO en de NV HOMI om krachtens art. 695 van het Wetboek van Vennootschappen verslag uit te brengen over het fusievoorstel, is van oordeel dat:

" De verrichting en waardering werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het instituut van: de bedrijfsrevisoren

" De door de bestuursorganen toegepaste waarderingsmethoden passen in het gegeven gevat

"

" De door de bestuursorganen voorgestelde ruífverhouding als redelijk kan aanzien worden en vanuit:

bedrijfseconomisch standpunt verantwoordbaar"

ª% Het relatief belang dat door het bestuursorgaan wordt gehecht aan de gebruikte waarderingsmethode:

passend is.

"

ª% Er geen bijzondere moeilijkheden bij de waardering te melden zijn. "

Dit wettelijk verslag werd opgesteld ingevolge artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen met:

betrekking tot de fusie van vennootschappen door overneming, en mag voor geen andere doeleinden;

worden gebruikt. In tegenstelling tot het fusievoorstel dient dit verslag niet te worden neergelegd ter

griffie van de rechtbank van koophandel.

Opgesteld te Deinze, 17 januari 2011

(getekend)

BV ovve BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman

Vertegenwoordigt door

Bart Bosman

Bedrijfsrevisor"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad De algemene vergadering beslist tot de fusie door overneming van het vermogen van de NV HOMI over te

gaan.

Bijgevolg gaat, overeenkomstig het voormelde fusievoorstel, geheel het vermogen van de NV HOMI, met alle

rechten en plichten, over op de NV STAGRO.

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één oktober tweeduizend en tien worden

boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende NV STAGRO.

TWEEDE BESLUIT

Kapitaalverhouina als Gevolg van de fusie

1. Als gevolg van de fusie door overneming van de voormelde NV HOMI, wordt het kapitaal van de vennootschap verhoogd met honderd vijfentwintigduizend honderd zesentachtig euro drieëntwintig cent (125.186,23 EUR), om gebracht te worden van tachtig miljoen euro (80.000.000,00 EUR) op tachtig miljoen honderd vijfentwintigduizend honderd zesentachtig euro drieëntwintig cent (80.125.186,23 EUR).

2. Deze kapitaalverhoging gaat gepaard met de uitgifte van veertigduizend negenhonderd en vijf (40.905) aandelen in de NV STAGRO, zonder nominale waarde, die elk éénlhonderd twintigduizend negenhonderd en vijfde (1/120.905de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

3. De veertigduizend negenhonderd en vijf (40.905) nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn en zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen in de NV STAGRO.

De veertigduizend negenhonderd en vijf (40.905) nieuwe aandelen zullen delen in de winsten vanaf één januari tweeduizend en elf.

De aandeelhouders van de overgenomen NV HOMI worden aandeelhouder van de overnemende NV STAGRO. ALGEMENE VOORWAARDEN VAN OVERGANG

1. De overgang gebeurt op grond van de tussentijdse jaarrekening afgesloten per dertig september tweeduizend en tien.

2. De handelingen van de overgenomen vennootschap, de NV HOMI, met betrekking tot de overgegane activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de NV STAGRO vanaf één oktober tweeduizend en tien.

3. Alle verrichtingen sindsdien met betrekking tot de algemeenheid van de overgegane activa- en passivabestanddelen gesteld, worden geacht gedaan te zijn geweest ten bate en voor risico van de NV STAGRO. De NV STAGRO zal de verrichtingen, verplichtingen en verbintenissen betreffende de overgegane goederen overnemen vanaf één oktober tweeduizend en tien.

4. De NV STAGRO zal de kosten en lasten van de fusie door overneming en alle nog niet gevorderde en niet geboekte toekomstige belastingen en lasten moeten dragen en zal alle lopende overeenkomsten overnemen en voortzetten.

5. De huidige overgang omvat tevens de administratieve, technische, commerciële en financiële organisatie. De NV STAGRO zal steeds het recht hebben de algeheelheid der archieven van de NV HOMI te raadplegen.

6. De NV STAGRO verkrijgt de volle eigendom van de overgegane goederen en rechten vanaf heden, en zij zal er het genot van hebben vanaf één oktober tweeduizend en tien, vanaf welke datum ook alle belastingen en taksen op de overgegane goederen en rechten geheven of te heffen te haren laste zijn. Vanaf deze datum is de NV STAGRO ook in de plaats gesteld van de NV HOMI voor wat betreft al de rechten en plichten ten opzichte van de gebruikers, onverminderd de rechten die de vennootschap persoonlijk kan uitoefenen.

7. De goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden.

8. Alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en alle activa- en passivabestanddelen die later zouden worden ontdekt, worden geacht overgegaan te zijn naar de NV STAGRO.

9. De vennootschap zal alle verzekeringsovereenkomsten betreffende de overgegane goederen moeten verder zetten en er de premies van betalen vanaf de eerstkomende vervaldag, behoudens opzegging op haar kosten. INPANDGEVING VAN DE HANDELSZAAK

De verschijners verklaren dat de handelszaak van de over te nemen NV HOMI vrij is van elke inpandgeving. DERDE BESLUIT

Uitreiking van nieuwe aandelen  ruilverhouding

Er zullen aan de aandeelhouders van de NV HOMI veertigduizend negenhonderd en vijf (40.905) nieuwe aandelen in de overnemende NV STAGRO uitgereikt worden, naar verhouding van één (1) aandeel in de over te nemen NV HOMI tegen eenentachtig (81) aandelen in de overnemende NV STAGRO.

Onmiddellijk na het fusiebesluit zullen, ten kantore van ondergetekende notaris, in het register van aandelen op naam van de ovememende vennootschap de volgende gegevens ingeschreven worden

- de identiteit van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap;

- het aantal aandelen van de ovememende vennootschap dat aan hen toekomt;

- de datum van het fusiebesluit;

Deze inschrijving wordt door de raad van bestuur namens de overnemende vennootschap en door de

aandeelhouder of zijn gevolmachtigde ondertekend.

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist de jaarrekening van de overgenomen vennootschap, de NV HOMI, over de periode van

één april tweeduizend en tien tot dertig september tweeduizend en tien, goed te keuren.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering verleent kwijting aan de bestuurders van de NV HOMI en aan hun vaste vertegenwoordigers,

zijnde de NV HOFLACK COMPANY, vertegenwoordigd door de heer Patrik Hoflack, vaste vertegenwoordiger,

de NV M.B.S., vertegenwoordigd door de heer Luc Hoflack, vaste vertegenwoordiger, de NV SERVI,

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge



















~ 4)

Voor- vertegenwoordigd door de heer Marc Hoflack, vaste vertegenwoordiger en de NV VELDBLOMME, vertegenwoordigd door de heer Jacques Hoflack, vaste vertegenwoordiger, voor hun bestuur tijdens de periode van één april tweeduizend en tien tot dertig september tweeduizend en tien.

behouden' aan het Belgisch De vergadering beslist dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de NV STAGRO van de eerste jaarrekening die zal opgemaakt worden na de fusie, tevens zal gelden als kwijting aan de voormelde bestuurders van de NV HOMI en hun vaste vertegenwoordigers, voor hun opdracht uitgeoefend sinds één oktober tweeduizend en tien tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie.

Staatsblad ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met veertig miljoen zevenhonderd negenenzeventigduizend achthonderd dertien euro zevenenzeventig cent (40.779.813,77 EUR), om het kapitaal te brengen van tachtig miljoen honderd vijfentwintigduizend honderd zesentachtig euro drieëntwintig cent (80.125.186,23 EUR) op honderd twintig miljoen negenhonderd en vijfduizend euro (120.905.000,00 EUR), door incorporatie in het kapitaal van de overgedragen winst ten belope van veertig miljoen zevenhonderd negenenzeventigduizend achthonderd dertien euro zevenenzeventig cent (40.779.813,77 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen, maar met verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist artikel vijf van de statuten aan te passen aan het tweede en zesde besluit en beslist te dien einde de tekst van artikel vijf van de statuten vast te leggen als volgt:

"Artikel vijf : Geplaatst kapitaal

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd twintig miljoen negenhonderd en vijfduizend euro (120.905.000,00 EUR).

Het is verdeeld in honderd twintigduizend negenhonderd en vijf (120.905) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderd twintigduizend negenhonderd en vijfde (1/120.905) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle honderd twintigduizend negenhonderd en vijf (120.905) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen."

ACHTSTE BESLUIT

Wegens voorafgaandelijke kennisname door aile leden van de vergadering van het verslag van de raad van bestuur, opgesteld bij toepassing van artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen, wordt de secretaris ervan ontslagen het verslag van de raad van bestuur, waarin deze omstandig de door hem voorgestelde wijziging van het doel verantwoordt, voor te lezen.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden als volgt :

- toevoegen van volgende activiteiten, na het eerste gedachtenstreepje van huidig doel :

"De vennootschap kan, met of zonder verhaal, de vorderingen van de leden van de groep overnemen. Deze schuldvorderingen kunnen betrekking hebben op verkopen door de groepsondernemingen aan hun klanten (factoring), dan wel op verkopen gedaan door de leden onderling van de groep waartoe de nv Stagro behoort (intra-groepsfactoring). Verder kan de vennootschap ook de controle en compensatie van schulden en vorderingen tussen de leden van de groep waartoe de nv Stagro behoort, coördineren en documenteren. - Het afsluiten van termijncontracten en andere overeenkomsten voor de aankoop en verkoop van buitenlandse deviezen, alsmede de nodige opleiding en bijstand hiervoor verlenen aan de verschillende groepsondememingen uit de groep waartoe de nv Stagro behoort, bij het afsluiten van dergelijke contracten, met de bedoeling om deze wisselkoers- en intrestrisico's in te dekken. "

- toevoegen van volgende activiteit, na het vierde gedachtenstreepje van huidig doel :

"Het afsluiten van (of de bemiddeling bij het afsluiten van) overeenkomsten van financieringshuur met de leden van de groep waartoe de nv Stagro behoort, zowel in de vorm van roerende als onroerende financieringshuur. Verder ook de aankoop van roerende en/of onroerende goederen van de leden van de groep waartoe de nv Stagro behoort, en het in leasing geven van roerende en/of onroerende goederen aan deze leden van de groep waartoe de nv Stagro behoort (intragroeps-leasing en/of sale and lease-backverrichtingen). "

TIENDE BESLUIT

De vergadering beslist artikel drie van de statuten aan te passen aan het vorige besluit.

ELFDE BESLUIT

De vergadering beslist om de artikelen dertig en eenendertig van de statuten te wijzigen, om de artikelen aan te passen aan de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, dat werd ingevoerd door de wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig houdende het Wetboek van vennootschappen, zoals laatst gewijzigd door de wet van twee juni tweeduizend en tien.

Te dien einde beslist de vergadering om de artikelen dertig en eenendertig van de statuten te vervangen door volgende bepalingen :

"Artikel dertig : Benoeming van vereffenaars

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

Artikel eenendertig : Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

























Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het tslgisctt Staatsblad

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars

de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval,

gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling."

TWAALFDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van de tekst van de gecoordineerde statuten en keurt deze goed.

DERTIENDE BESLUIT

De vergadering beslist de nodige machten te verlenen aan de raad van bestuur om de genomen besluiten uit te

voeren en de nodige formaliteiten in verband met de genomen besluiten te vervullen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Christophe KINT

Tegelijk hiermee neeraelead:

- expeditie akte statutenwijziging;

- exemplaar van de gecoordineerde statuten;

- fusieverslag;

- bijzonder verslag van de bestuurders met staat van activa en passiva per 31/12/2010;

- verslag van de bedrijfsrevisor over het fusievoorstel;

Op de laatste b z, van t.ta B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

10/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.02.2011, NGL 08.02.2011 11026-0134-026
03/01/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111J11,1111)111j1111! In

On ernerníhgsnr : 0882.291.115

Benaming

STAGRO

Rechtsvorm ' NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetei : VOERMANSTRAAT 5, 8840 STADEN

Onderwerp akte FUSIE

Voorstel van fusie tussen de NV STAGRO en de NV HOMI (PPR 0444.357.691), gedateerd op 15 december 2010

Getekend :

1. Jacques Hoflack, bestuurder

2. Patrik Hoflack, bestuurder

3. Luc Hoflack, bestuurder

4. Marc Hoflack, bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd : fusievoorstel

Op do laatste blz. van Luik B verEnE:¬ de:^: : Recto : Naam en hoedanigheid van dF, ¬ ndtru:-r:cn¬ er; nde notes, hetzij van rte perso(o)n en) bevoogd de remts,,ersfscr ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en banwtelswrinf#.

02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 30.07.2010 10360-0240-036
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2009, NGL 15.07.2009 09418-0340-039
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 16.07.2009 09418-0342-035
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.06.2015, NGL 06.07.2015 15283-0325-030
22/07/2015
ÿþMod Woed 19.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

flhI11liuIu~~mioNm~~~nuIu

" 1A~5 2

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel (volledig adres) : Voermanstraat 5 - 8840 Staden

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging -- Wijziging boekjaar

Uit een proces-verbaal opgemaakt door de notaris Christophe KINT te Staden op 26 juni 2015, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap Stagro, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Voermanstraat 5 - 8840 Staden, de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het boekjaar voortaan te laten lopen van éénendertig december van ieder jaar tot en met dertig december van het daaropvolgend jaar en om het lopend boekjaar dat normaal zou eindigen op éénendertig december tweeduizend en vijftien te laten eindigen op dertig december tweeduizend en vijftien en om artikel 27 van de statuten hieraan aan te passen.

Tweede besluit

De vergadering geeft aan de notaris de opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werd in voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Christophe KINT Gemaakt voor registratie met het enkel doel neergelegd te worden op de griffie van de rechtbank van koophandel

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte statutenwijziging;

-gecoördineerde tekst der statuten per 26 juni 2015

0882.291.115

Stagro

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
STAGRO

Adresse
Zetel (volledig adres) : Voermanstraat 5 - 8840 Staden

Code postal : 8840
Localité : STADEN
Commune : STADEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande