STAL TOURTEREAU

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : STAL TOURTEREAU
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 428.725.152

Publication

19/01/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad IIN IIIiiiAuiiuiupiuA IN

N c'_~ , D

. ._.:.

Í34.

Griffier,l.f,it,l_~'.

Ondernemingsnr : 0428.725.152

Benaming

(voluit) : Stal Tourtereau

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Churchillaan 76/A bus 21 te 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Invereffeningstelling - ontslag en kwijting aan de bestuurder(s) - Verzaking aanstelling vereffenaar - verklaringen en verbintenissen van de aandeelhouders - sluiting vereffening.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Sven HEYVAERT, notaris-plaatsvervanger, vervangende wijlen notaris Maurice Ide, met standplaats te Hamme, hiertoe aangesteld ingevolge beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 11 juli 2011, op 14 december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Stal Tourtereau", met zetel gevestigd te 8790 Waregem, Churchillaan 76A bus 21, ondernemingsnummer 0428.725.152 - RPR Kortrijk, de volgende beslissingen heeft genomen :

Ontslag van formaliteiten tot bijeenroeping.

Verklaring door de enige aandeelhouder afstand te doen van de formaliteiten tot bijeenroeping.

Voorlegging verslagen en staat van actief en passief.

Voorlegging van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap waarbij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht. Tevens voorlegging van de staat van activa en passiva van de vennootschap, die afgesloten werd per 31 oktober 2011. Vervolgens voorlegging van

het verslag van de bedrijfsrevisor welk opgesteld werd met betrekking tot deze ontbinding. Het verslag werd opgesteld op 9 december 2011.De besluiten van dat verslag luiden als volgt:

"8. CONCLUSIE

Met het oog op de ontbinding en afsluiting van de vereffening van de NV STAL TOURTEREAU, met maatschappelijke zetel Churchillaan 76A, bus 21 te 8790 WAREGEM heeft de bestuurder een staat van Activa' en Passiva afgesloten op 31 oktober 2011 opgesteld. Deze staat, op basis waarvan de ontbinding wordt'. voorgesteld, vertoont een balanstotaal van 347.975,17 EUR en een positief eigen vermogen van 246.243,79' EUR.

Deze staat van activa en passiva werd opgesteld in het kader van de procedure van ontbinding van de' vennootschap, voorzien door het vennootschapsrecht, binnen de drie maanden voor de datum van de, algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken en rekening houdend met de' realisatievooruitzichten van de vereffening van de vennootschap. Wij hebben, gezien de datum van onze', aanstelling in dit dossier, de wettelijke termijn van rapportering niet kunnen respecteren. Wij begrijpen dat de aandeelhouders zullen afzien van dit recht.

Op basis van ons onderzoek dat werd uitgevoerd volgens de vigerende normen van het IBR, weerspiegelt. deze Staat van Activa en Passiva, naar ons oordeel volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap op 31 oktober 2011, indien de door de bestuurder vooropgestelde veronderstellingen met succes kunnen, gerealiseerd worden.

De bestuurder heeft de ontbinding en definitieve sluiting van de vereffening van de vennootschap' voorgesteld. Aangezien de vennootschap geen activiteiten meer heeft en mevrouw Veerle BOUSSAUW, ten' persoonlijke titel instaat voor het vereffenen van aile bestaande of toekomstige schulden, werd er door de: bestuurder aan de aandeelhouders voorgesteld om te beslissen geen vereffenaar aan te stelen indien zij voltallig op de vergadering aanwezig zijn en de beslissing nemen met eenparigheid van stemmen.

Dit verslag werd opgesteld in het kader van artikel 181 van het Wetboek van de Vennootschappen teneinde de aandeelhouders toe te laten zich uit te spreken over het voorstel tot ontbinding. Onderhavig verslag mag en: kan dan ook niet voor andere doeleinden worden aangewend. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter. voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten. Opgesteld ter goeder trouw, Londerzeel, 09 december 2011 (getekend) Luc CALLAERT BV ovve EBVBA Vertegenwoordigd door Luc Callaert,. Bedrijfsrevisor."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vroegtijdige ontbinding. Beslissing om de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang vanaf 14. december 2011 en uitspraak van haar vereffening, te rekenen vanaf 14 december 2011.

Goedkeuring van de jaarrekening op datum van de ontbinding.

Voorlegging van de jaarrekening van de vennootschap sedert de oprichting en afgesloten op 14 december ' 2011. Erkenning door de enige aandeelhouder een exemplaar van de jaarrekening ontvangen te hebben. , Mondelinge toelichting door het bestuursorgaan van de vennootschap van deze jaarrekening en uitdrukkelijke verklaring dat alle passiva aangezuiverd werden en er op 14 december 2011 geen passiva meer zijn. Inzage door de enige aandeelhouder in gemelde jaarrekening en beslissing deze integraal en zonder enig voorbehoud goed te keuren.

Afgifte van de maatschappelijke goederen.

De enige aandeelhouder is door de uitoefening van haar rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen, gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaarde te aanvaarden.Verklaring door de enige aandeelhouder en erkenning dat, zoals hoger vermeld, alle passiva inmiddels aangezuiverd werden, zodat er op 14 december 2011, bij de ondertekening van onderhavig proces-verbaal niets meer te vereffenen valt.

Verzaking aanstelling vereffenaar - verklaringen en verbintenissen van de aandeelhouders.

Uitdrukkelijke akkoordverklaring door de enige aandeelhouder om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaring afstand te doen van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen. Uitdrukkelijke verklaring aldus geen vereffenaar te benoemen, gezien op 14 december 2011 reeds alles vereffend is. Verklaring door de enige aandeelhouder door ondergetekende notaris uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de verhoogde aansprakelijkheid die in haren hoofde ontstaat, overeenkomstig ; artikel 198, paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid" van de vennootschap tot vijf jaar na de afsluiting van de vereffening. Uitdrukkelijke , akkoordverklaring door de enige aandeelhouder en verbintenis om het eventueel niet vereffend passief, waarvan zij op 14 december 2011 geen kennis heeft, voor haar rekening te nemen, dit in evenredigheid met haar aandelenbezit. Uitdrukkelijke verklaring door de enige aandeelhouder om de ontbinding en de afsluiting in één akte te akteren.

Sluiting van de vereffening.

Gezien de afgifte van de goederen zowel actief en passief aan de enige aandeelhouder en gezien haar verbintenis tot persoonlijke tenlasteneming van de eventuele latente niet-aangezuiverde schulden in evenredigheid met haar aandelenbezit, voor gesloten verklaring door de enige aandeelhouder van de afrekening en vaststelling dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Stal Tourtereau" definitief opgehouden heeft te bestaan.

Bewaarplaats van de boeken van de vennootschap.

Beslissing door de enige aandeelhouder om de boeken en bescheiden van de vennootschap te zullen neerleggen en gedurende ten minste vijf jaar te bewaren op het adres van mevrouw Mevrouw BOUSSAUW Veerle Daniëlla Elza, geboren te Tielt op 21 februari 1965, rijksregisternummer 65 02 21 104 63, niet-herhuwde weduwe van de heer Kurt Martens, wonende te 8790 Waregem, Churchillaan 76A.

Kwijting aan de bestuurder en vaststelling van mandaatbeëindiging.

Beslissing door de enige aandeelhouder, om rekeninghoudende met de goedkeuring van de jaarrekening, de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, algehele kwijting te verlenen aan de bestuurder voor haar beheer als bestuurder van de vennootschap en anderzijds verklaring door de enige aandeelhouder dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van de bestuurder van rechtswege beëindigd is.

Volmacht:

Verlening bij deze van bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan LeadService Comm.V, ondernemingsnummer 0821.029.477, met als zaakvoerder Deprez Stephanie, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de ' vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het nodige te doen bij alle Federale Overheidsdiensten. Volmacht

Voor ontledende uittreksel.

Sven Heyvaert, plaatsvervangend notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Uitgifte akte

- Verslag bestuursorgaan met staat van actief en passief - Verslag bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

e"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 24.08.2011 11435-0344-015
11/07/2011 : GE143594
10/05/2010 : GE143594
14/10/2009 : GE143594
02/10/2009 : GE143594
12/01/2009 : GE143594
27/08/2008 : GE143594
30/08/2007 : GE143594
04/07/2005 : GE143594
11/06/2004 : GE143594
12/03/2004 : GE143594
13/08/2003 : GE143594
07/08/2002 : GE143594
22/11/2000 : GE143594
28/05/1992 : GE143594
01/01/1992 : GE143594
01/01/1988 : GE143594
30/04/1987 : GE143594
25/02/1987 : GE143594
25/04/1986 : GE143594

Coordonnées
STAL TOURTEREAU

Adresse
CHURCHILLAAN 76A, BUS 21 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande