START PRODUCTIONS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : START PRODUCTIONS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 806.358.426

Publication

12/02/2013
ÿþ Mua Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~.,



Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblac

*130261

1111.011111



; IEEktGELEGD ter i Rl i'Ii.i Q~

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL er

BRUGGE (Afcleale j j

ors: 30Grtffte .~íí , e ~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-1=:1: " -t'A?:

Ondernemingsnr : 0806.358.426

Benaming

(voluit) : START PRODUCTIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : KLOMPENMAKERSSTRAAT 1 - 8310 BRUGGE (SINT-KRUIS) (volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden ten maatschappelijke zetel op 31 december 2012 blijkt het volgende:

1. Kennisname van de vereffeningsrekeningen, stavingsstukken en het verslag van de vereffenaar

De vergadering neemt kennis van de vereffeningsrekeningen per 31 augustus 2012, stavingsstukken en van het verslag van de vereffenaar per 01 september 2012 over de door haar gestelde vereffeningsverrichtingen, dat door haar is neergelegd samen met alle bewijsstukken.

2. Goedkeuring van de rekeningen van de vereffening:

De vergadering keurt het voorstel van vereffening dd. 01 september 2012 goed, alsook de bestemming van het vereffeningssaldo.

3. ILcharge aan de vereffenaar:

De vergadering verleent volledige en onbeperkte okharge aan de vereffenaar voor de door haar vervulde opdracht.

4, Besluit tot sluiting van de vereffening:

De vergadering verklaart dat de vereffening van Start Productions (Vennootschap Onder Firma), in vereffening, afgesloten is, met ingang van 31 december 2012,

De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de vennootschap onder firma Start Productions, in vereffening, met zetel te Klompenmakersstraat 1-8310 Brugge (Sint-Kruis), definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

De vergadering stelt tevens vast dat de vereffenaar op grond van de machten die haar bij haar benoeming werden toegekend, ook na afsluiting van de vereffening alle formaliteiten, handelingen en fiscale aangiften dient op te stellen die na de sluiting van de vereffening door de wet toekomen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



,

5. Uitvoeringsbesluiten:



De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende tenminste vijf jaar zullen bewaard blijven door de heer Hans Gijdé op nagemeld adres: Klompenmakersstraat I  8310 Brugge (Sint-Kruis) en geeft opdracht aan de vereffenaar om het nodige te doen voor de neerlegging van de notulen van de vergadering met een uittreksel ter publicatie in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tevens geeft de vergadering de opdracht aan de heer Marc Peeters (Belastingconsulent), wonende te Sint-Nikiaaslaan 26  9080 Lochristi om de formaliteiten in verband met de fiscale aangiften te verrichten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2013 - Annexes du Moniteur belge Hans Gijdé

Vereffenaar

Tegelijkertijd werd hierbij neergelegd:

Vonnis van de rechtbank van koophandel te Brugge in verband met de goedkeuring van het verdelingsplan van de VOF Start Productions





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/09/2012
ÿþ*ffluil Mod Word 11.1

!!r" ~^~.~ ~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ligq11111gilipu

Ondernemingsar : 0806.358.426

Benaming

(voluit) : Start Productions

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Klompenmakersstraat 1 - 8310 Sint-Kruis (Brugge)

(volledig adres)

Onderwerp akte : 1. Vervroegde ontbinding en invereffeningstelling - ontslag en decharge zaakvoerders - benoeming vereffenaar

1. Vervroegde ontbinding en invereffeningstelling - ontslag en decharge zaakvoerders - benoeming vereffenaar:

Uit de akte, geregistreerd te Brugge, 2de kantoor, vier blz., geen verzendingen, op 14 juni 2012, boek 49, blad 67 vak 12, ontvangen 25,00 ¬ (Vijfentwintig euro), ontvanger: P. Bailleul, blijkt het volgende:

Op 24 mei 2012 om 14 uur zijn de vennoten van "START PRODUCTIONS VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA" gevestigd te Klompenmakersstraat 1 te 8310 Sint Kruis, Rechtspersonenregister Brugge met ondernemingsnummer 0806,358.426, samengekomen om volgende punten te bespreken en te beslissen.

De vennootschap werd opgericht op 1 september 2008 onder de naam Start Productions "Vennootschap Onder Firma" bij onderhandse akte, neergelegd ter griffie der rechtbank van koophandel te Brugge op 15 september 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 september 2008, onder nummer 08152234.

De statuten werden sinds de oprichting niet gewijzigd.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer RPR Brugge 0806,358.426.

Besluiten van de vergadering:

De vergadering neemt eenstemmig volgende besluiten :

Eerste besluit

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders dd 12 mei 2012 en de bijhorende staat van actief en passief afgesloten op 11 mei 2012. De aanwezige vennoten erkennen het afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ive 1-tL7ELEGD ter GRIFFtE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaling Brugge)

0 7 SEP, au2-

r:..

Griffie

1'f:

Tweede besluit :

De vergadering beslist dat de vennootschap vanaf heden in vervroegde ontbinding wordt gesteld en enkel nog in vereffening voort-bestaat.

Derde besluit :

Door de invereffingstelling wordt het mandaat van de zaakvoerders bedridigd. Hen wordt kwijting en cëdtarge verleend over het door hen gevoerde bestuur, onder voorbehoud echter voor hetgeen zou kunnen blijken uit het verslag van de vereffenaar.

Vierde besluit :

De vergadering besliste ivereffenaar te benoemen.

Zij benoemt tot deze functie de heer Hans Gijcê voornoemd, die dit mandaat aanvaardt. Conform artikel 18`1 van het Wetboek Vennootschappen dat bepaalt dat de vereffenaar pas in functie treedt nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging van zijn benoeming.

Vijfde besluit :

De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden, namelijk deze vermeld in het artikel 186 van het Wetboek Vennootschappen, zonder beroep te moeten doen op de machtiging door een nieuwe algemene vergadering. In de gevallen gesteld in artikel 187 van voornoemde wet is echter de machtiging van de algemene vergadering vereist. Hij wordt ervan vrijgesteld boedelbeschrijving te doen opmaken en kan verwijzen naar de boeken en registers van de vennootschap. Hij kan derden in zijn plaats stellen, maar slechts voor welbepaalde en bijzondere opdrachten.

Tenzij bijzondere afvaardiging door de vereffenaar, worden alle akten die de in vereffening zijnde vennootschap verbinden door de vereffenaar ondertekend; ten overstaan van derden moet hij zijn bevoegdheden niet verantwoorden.

De vereffenaar zal behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering zijn mandaat onbezoldigd uitvoeren.

De voorzitter wijst erop dat de aanstelling van de vereffenaar dient te worden bevestigd door de bevoegde rechtbank en dat de vereffenaar pas in functie treedt na deze bevestiging.

De vereffenaar zal een verzoekschrift strekkende tot het bekomen van de homologatie van zijn aanstelling moeten ondertekenen en indienen en dat binnen zo kort mogelijke tijd, mede gelet op de termijnen voorzien voor publicatie. Voor zover nodig geeft de algemene vergadering aan de vereffenaar hiervoor aangesteld bijzondere volmacht tot het indienen van dit verzoek tot homologatie.

De vereffenaar zal voorts de verplichtingen dienen na te komen door het Wetboek van Vennootschappen aan hem opgelegd.

Bijzondere volmacht:

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan MP Accountants en belastingsconsulenten BVBA vast vertegenwoordigd door de heer Marc Peeters, wonende Sint-Niklaaslaan 26 te 9080 Lochristi bevoegd, teneinde over te gaan tot:

- de wijziging van de inschrijving in het rechtspersonenregister,

- de indiening van het verzoekschrift op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar, alsook het aanwijzen van een vervanger als vereffenaar tegenover de bevoegde rechtbank van koophandel indien de door de algemene vergadering benoemde vereffenaar niet zou worden aanvaard door de rechtbank,

- de schrapping van de inschrijving in het rechtspersonenregister bij de sluiting van de vereffening.

Hans Gijcë

Vereffenaar

Tergelijkertijd werd hierbij neergelegd: Akte : Bijzondere Algemene vergadering van aandeelhouders met betrekking tot vervroegde ontbinding en in vereffeningsstelling

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

t

L

Voor-

behouden aan het t3eigisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
START PRODUCTIONS

Adresse
KLOMPENMAKERSSTRAAT 1 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande