STEDOR

Société en commandite simple


Dénomination : STEDOR
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 578.887.981

Publication

28/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tussen de ondergetekenden:

Titel I

3. Gecommanditeerde en stille vennoten: de heer Maxim Illegems neemt deel aan de oprichting als

gecommanditeerde vennoot en de NV Alivio en BVBA Media, Communication & Sponsorship treden op als stille vennoot.

4. Kapitaal  plaatsing en storting op het kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap dat geheel geplaatst is, bedraagt vijfduizend (5.000,00) euro en is verdeeld in honderd (100) aandelen met een fractiewaarde van één/honderste van het kapitaal. Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot nagemelde inbreng.

5. Inbreng: de heer Maxim Illegems heeft ingetekend op achtennegentig (98) aandelen en betaalde hierop vierduizend en negenhonderd (4.900,00) euro, de vennootschap Alivio NV heeft ingetekend op één (1) aandeel en betaalde hierop vijftig (50,00) euro en de vennootschap Media, Communication & Sponsorship BVBA heeft ingetekend op één (1) aandeel en betaalde hierop vijftig (50,00) euro. Samen honderd aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen.

2.de Naamloze Vennootschap Alivio met maatschappelijke zetel te 8770 Ingelmunster, Bruggestraat 36, BE 0467.118.445 RPR Gent afdeling Kortrijk vertegenwoordigd door haar bestuurder mevrouw Inge Devos;

3. de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Media, Communication & Sponsorship met maatschappelijke zetel te 9050 Gent, Hundelgemsesteenweg 307 bus 302, BE 0899.970.849 RPR Gent afdeling Gent vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Philiep Caryn.

Komen overeen om, overeenkomstig de hiernavolgende bepalingen, een gewone commanditaire vennootschap op te richten en de statuten vast te stellen van de hierna genoemde vennootschap;

1. Vorm van de vennootschap: de partijen richten bij deze een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap op.

2. Naam en zetel van de vennootschap: de naam van de vennootschap luidt: Stedor en zij wordt gevestigd te 8740 Pittem, Fonteinestraat 37.

1.de heer Maxim Illegems, wonende te 8740 Pittem, Fonteinestraat 37;

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Stedor

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) : /

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Fonteinestraat 37 /

*15301691*

Luik B

8740

België

0578887981

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Pittem

Griffie

Neergelegd

26-01-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

6. Verdeling van de participatie in het kapitaal van de vennootschap: de toegekende aandelen naar aanleiding van de hierboven beschreven inbreng, komen aan de oprichters toe als volgt: 98 aandelen aan de heer Maxim Illegems, 1 aandeel aan de vennootschap Alivio NV en 1 aandeel aan de vennootschap Media, Communication & Sponsorship BVBA.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Titel II

De partijen komen overeen om de statuten van de vennootschap als volgt vast te stellen:

Artikel 1 - Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. De naam van de vennootschap luidt: Stedor.

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8740 Pittem, Fonteinestraat 37. De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Artikel 3 - Doel

Het doel van de vennootschap is in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

Het verlenen van managementdiensten, advies en leiding aan bedrijven, privé personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met voorgaande. Deze diensten kunnen geleverd worden krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Het uitoefenen van marketing en reclame en communicatie activiteiten in de meest ruime zin van het woord; Het verlenen van advies, hulp en bijstand aan ondernemingen evenals natuurlijke personen in verband met marketing  waaronder het opmaken en de uitvoering van marketingadviezen, de opmaak alsook de uitvoering van marketingmaatwerk met onder meer marketingplannen en marketingconcepten;

Het verlenen van advies, hulp en bijstand aan ondernemingen evenals natuurlijke personen in verband met public relations en communicatie, waaronder onder meer doch niet beperkt tot mediatraining, sponsoring, persbewerking en evenementorganisatie

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

De vennootschap kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 5 - Kapitaal - Aandelen

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt vijfduizend (5.000,00) euro en is verdeeld in honderd (100) aandelen, met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal.

Artikel 6 - Overdracht van aandelen

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaand en geschreven akkoord van alle andere vennoten.

Indien de andere vennoten niet akkoord gaan met de voorgestelde overnemer, moeten zij een kandidaat-overnemer aanwijzen die bereid is de aandelen over te nemen tegen een prijs vastgesteld in onderling akkoord tussen de betrokken partijen of bij gebrek aan akkoord door een deskundige aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de uittredende vennoot zijn woonplaats heeft. Wordt de aangewezen kandidaat-overnemer binnen de 14 dagen na zijn aanwijzing niet bereid gevonden tot overname van de aandelen, dan heeft de uittredende vennoot recht op de waarde van de aandelen zoals vastgesteld tussen de betrokken partijen. Bij gebrek aan overeenstemming inzake de waarde wordt deze vastgesteld door een deskundige aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de uittredende vennoot zijn woonplaats heeft. De waardebepaling en het akkoord tussen de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

betrokken partijen moet ten laatste zes maanden na de uittreding vastgesteld zijn.

De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden na de vervulling van de

pleegvormen voorzien bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel 7 - Overlijden

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap.

Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien alle andere

vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht hun deel op te eisen, dat overeenstemt met

het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt in de laatste

balans.

Artikel 8  Onbekwaamheid of ongeschiktheid van een vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

In geval van een definitieve werkonbekwaamheid of ongeschiktheid van een vennoot zoals vastgesteld door twee onafhankelijke geneesheren of de onbekwaamverklaring van een vennoot, verliest die vennoot zijn hoedanigheid van vennoot en heeft hij of hebben zijn erfgenamen recht op de uitbetaling van zijn deel. Dergelijke gebeurtenis zal echter geen aanleiding geven tot ontbinding van de vennootschap behoudens wanneer de vennootschap ten gevolge van voormelde onbekwaamheid of ongeschiktheid eenhoofdig is geworden, in welk geval zij van rechtswege ontbonden is.

In geval een langdurige doch tijdelijke werkonbekwaamheid of ongeschiktheid zoals vastgesteld door twee onafhankelijke geneesheren, wordt de heer Maxim Illegems in zijn hoedanigheid van vennoot rechtsgeldig vertegenwoordigd door mevrouw Inge Devos, wordt mevrouw Inge Devos in haar hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder van de vennootschap Alivio NV rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer Maxim Illegems en wordt de heer Philiep Caryn in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap Media, Communication & Sponsorship BVBA rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer Maxim Illegems In geval van overname van bestaande aandelen door een derde partij of intekening op aandelen door een derde partij zal deze nieuwe vennoot aan de overige vennoten schriftelijk meedelen wie hem in geval van diens langdurige doch tijdelijke werkonbekwaamheid of ongeschiktheid, zal vertegenwoordigen in zijn hoedanigheid van vennoot.

Onder langdurige doch tijdelijke onbekwaamheid of ongeschiktheid wordt verstaan, een onbekwaamheid of ongeschiktheid die langer dan drie maanden aanhoudt. Wanneer twee onafhankelijke geneesheren vaststellen dat er een einde gekomen is aan de onbekwaamheid of ongeschiktheid van de betreffende vennoot, kan deze vanaf het ogenblik van voormelde vaststelling zijn rechten als vennoot opnieuw opnemen.

Artikel 9 - Beherende en stille vennoten

a. Gecommanditeerde vennoten

De heer Maxim Illegems is gecommanditeerde vennoot die hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk is voor alle

verbintenissen van de vennootschap.

b. Stille vennoten

De Naamloze Vennootschap Alivio en de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Media, Communication & Sponsorship zijn stille vennoten. Zij dragen niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht. De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 10 - Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, al dan niet beherende vennoot.

Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder, de heer Maxim Illegems . Zijn mandaat kan, zolang de vennootschap duurt, niet zonder wettige reden herroepen worden en dan slechts door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend voor wijziging van de statuten. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, zal het mandaat onbezoldigd worden uitgeoefend.

In geval van langdurige of blijvende onbekwaamheid of ongeschiktheid van de heer Maxim Illegems, zoals vastgesteld door twee onafhankelijke geneesheren, zal mevrouw Inge Devos, de heer Maxim Illegems opvolgen als zaakvoerder van de vennootschap. Onder langdurige onbekwaamheid of ongeschiktheid wordt verstaan, een onbekwaamheid of ongeschiktheid die langer dan drie maanden aanhoudt. Wanneer twee onafhankelijke geneesheren vaststellen dat er een einde gekomen is aan de langdurige onbekwaamheid of ongeschiktheid van de zaakvoerder, kan deze vanaf het ogenblik van voormelde vaststelling zijn mandaat als zaakvoerder opnieuw opnemen.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten aleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen afzonderlijk handelend, vertegenwoordigd de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolgmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 11 - Controle

Iedere vennoot, zowel de gecommanditeerde als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. Iedere vennoot kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een extern IAB-accountant, ingeschreven op het tableau van het Instituut van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Accountants en Belastingconsulenten.

Artikel 12 - Jaarvergadering - Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand maart om 15 uur ten maatschappelijke zetel of op een andere plaats vermeld in de oproeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag. De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder. Iedere vennoot kan steeds een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daarenboven is de zaakvoerder verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het daartoe strekkende verzoek, wanneer één of meer vennoten daarom verzoeken.

De vennoten worden uitnodigd per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen voor de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dag, het uur de plaats en de agenda van de vergadering vermelden en wordt verzonden naar het adres van de vennoten zoals dit in het register van aandelen is genoteerd.

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Maxim Illegems. Elk aandeel heeft recht op één stem. De beslissingen worden bij gewone meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in de huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is maar steeds met een minimum van twee.

De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd evenals de besluiten inzake wijziging van de naam, het kapitaal, het aannemen en uitsluiten van vennoten, de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap, worden goedgekeurd mits eenparige goedkeuring van alle gecommanditeerde vennoten en gewone meerderheid stille vennoten.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel 13 - Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op 15 december 2014 en zal afgesloten worden op 30 september 2016.

Ieder jaar op het einde van het boekjaar zal een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt door de zaakvoerder.

Artikel 14 - Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering bij gewone meerderheid.

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 15 - Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Artikel 16 - Ontbinding - vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden vóór het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had vóór de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars hebben gesteld tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars vormen een college.

De vereffenaar beschikt over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering. Indien de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die haar vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. Iedere wijziging van deze aanwijzing moet overeenkomstig voormelde procedure worden besloten en zo neergelegd en openbaar gemaakt worden.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die omstandige staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

overgezonden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De rechtbank kan van de vereffenaar alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Bekrachtiging

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

Overgangsbepalingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Alivio NV

vertegenwoordigd door Inge Devos,

stille vennoot

-Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 15 december 2014 en eindigt op 30 september 2016;

-De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 3 maart 2017.

Volmacht voor de formaliteiten bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan Filip Viaene en Vicky De Meulemeester c/o VGD Accountants en Belastingconsulenten BVCVBA met maatschappelijke zetel te 1090 Jette, Burgemeester E. Demunterlaan 5 bus 4, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders of van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen

Media, Communication & Sponsorship BVBA

vertegenwoordigd door Philiep Caryn,

stille vennoot

Opgemaakt te Pittem op 18 december 2014, getekend door :

Maxim Illegems,

oprichter zaakvoerder

Coordonnées
STEDOR

Adresse
FONTEINESTRAAT 37 8740 PITTEM

Code postal : 8740
Localité : PITTEM
Commune : PITTEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande