STEELVISION

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : STEELVISION
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 884.503.705

Publication

17/01/2014
ÿþIII

Mod POF 11.1

[- xff F ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEEpC~Fi ~~~ TT CPjF V/ N QE

ONITEUR BELGE PEcie8,ni~~r ~aiu K~Q~h1ANp L TE

10 -01- ?OT op: Ba i ` C`iz01

De griffier.

l'v

11

ui

GISCH STA

t7 ~ry,," -~

~ i~,._~ , 4

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0884.503.705

Benaming (voluit) : Steelvision

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Akkerstraat 9, 8750 Zwevezele, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming bestuurder; Uittreksel uit akte ontslag

Tekst: bestuurder

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 02/11/2013 blijkt dat de volgende beslissingen werden genomen.

1/ Ontslag van Davanti BVBA uit de functie van bestuurder. Dit ontslag gaat onmiddellijk in. 2/ Benoeming van Pretorian BVBA (met maatschappelijke zetel te 8760 Meulebeke, Bloemgatstraat 4 ; ondernemingsnummer 0540.987.113) tot bestuurder voor een periode van 6 jaar. Deze benoeming gaat onmiddellijk in. Als vast vertegenwoordiger wordt aangesteld de Heer Koen Tack, zaakvoerder van Pretorian BVBA.

Opgemaakt te Zwevezele

Pretorian BVBA

Bestuurder

Op deiaat te blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

17/01/2014
ÿþ(r1fç 1 r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegggggler griffie ELKvaan F de akte

MUM

Mod POF 11.4

Ondememingsnr : 0884.503.705

Benaming (voluit) : Steelvision

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Akkerstraat 9, 8750 Zwevezele, België

(volledig adres)

Onderwem(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming bestuurder Tekst:

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 03/11/2013 blijkt dat benoemd werd tot bestuurder voor een periode van 6 jaar GT2 BVBA (met maatschappelijke zetel te 8490 Varsenare, Grote Thems 2 ; ondernemingsnummer 0540.980.381). De benoeming gaat onmiddellijk in. Als vast vertegenwoordiger wordt aangesteld de Heer Peter Van Rentrghem, zaakvoerder van GT2.

Uit de notulen van de raad van bestuur van 03/11/2013 blijkt dat De Lage Beek BVBA, met als vast vertegenwoordiger de Heer Peter Van Renterghem, en Pretorian BVBA, met als vast vertegenwoordiger de Heer Koen Tack, benoemd werden tot gedelegeerd bestuurder voor een periode van 6 jaar.

Opgemaakt te Zwevezele

Pretorian BVBA Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19 6329*

N

EL

GiSCf-' ST~

10 -01-

20M NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN Dl: RECHTBANK VAN KO4PHANDEI. TE

Fi ; ; ~, ` BRUGGE AFpEI. BiN~ UC~OE)

op: 2 6 ~tC. Zot~

Griffie Ce ener.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/10/2013
ÿþmod 11,1

Ondememingsnr: 0884.503.705

Benaming (voluit) : Steelvision

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Akkerstraat 9

8750 WIngene (Zwevezele)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Uit de notulen van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Arnold Vermeersch te Oudenburg op zesentwintig september tweeduizend dertien, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen werden :

VASTSTELLINGEN VOORAFGAANDE HET FUSIEBESLUIT.

Met betrekking tot de formaliteiten die door de overnemende vennootschap de NV STEELVISION moeten worden vervuld, stelt de voorzitter vooraf het volgende vast:

a) De bestuurders van de vennootschap hebben op één augustus tweeduizend dertien een fusievoorstel opgemaakt. Dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge op acht augustus tweeduizend dertien (hetzij meer dan zes weken voor deze algemene vergadering) en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 20130820-129836.

b) De bestuurders hebben voorgesteld om de verslagen voorzien in artikelen 694 en 695 van het Wetboek I van Vennootschappen niet op te stellen en vragen om dit te willen bevestigen.

c) De bestuurders hebben er zich van vergewist, dat er zich sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van deze algemene vergadering, in de activa en passiva van haar vermogen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan, zoals bepaald in artikel 696 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuurders bevestigen tevens dat het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap de bvba P.I.D.E. de juiste informatie daaromtrent heeft ontvangen.

De zaakvoerders van de overgenomen vennootschap de bvba P.1.D.E. hebben de bestuurders van de NV Steelvision erover ingelicht dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap bvba P.1.D.E. sinds de datum van de opstelling van het fusievoorstel en heden.

Het fusievoorstel, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen en de eventuele verslagen van de commissaris over de laatste drie boekjaren, alsook de eventuele tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen, die niet meer dan drie maanden vóór de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld, werden op de zetel van de vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de vennoten gesteld, om deze toe te laten uiterlijk één maand vóór deze algemene vergadering van deze stukken kennis te nemen, hetgeen door de aandeelhouders erkend en bevestigd wordt.

De voorzitter van de algemene vergadering deelt mede dat hij van de zaakvoerders bevestiging heeft ontvangen dat de overgenomen vennootschap de bvba P.1.D.E., onder opschortende voorwaarde van fusie door overneming, tot fusie door overneming door deze vennootschap heeft besloten.

EERSTE BESLUIT.

*) De vergadering erkent kennis te hebben gekregen van het in de agenda vermelde fusievoorstel en verklaart de voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel.

*) De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van artikel 694 in fine van het Wetboek van Vennootschappen, dat luidt als volgt:

'indien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden in elke bij de fusie betrokken vennootschap hiermee hebben ingestemd, is het verslag bepaald in het eerste lid niet vereist."

Aansluitend hierop besluit de vergadering in toepassing daarvan, af te zien van de verslaggeving door het bestuursorgaan inzake de fusie door overneming.

*) De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van artikel 695 §1 in fine van het Wetboek van vennootschappen, dat luidt als volgt:

NN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPKANi.]Et. TE

BRU GGE (Afdeai:>Ig Blvgne)

IP` 0 3 4K~.~2013 ' .

e~"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

3156697

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"indien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de fusie deelnemen hiermee hebben ingestemd, is deze paragraaf niet van toepassing."

Aansluitend hierop besluit de vergadering, in toepassing daarvan, af te zien van de revisorale verslaggeving inzake de fusie door overneming.

*) De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van het in de agenda vermelde verslag nopens de inbreng in natura, opgesteld in toepassing van artikel 602 § 1 van het Wetboek van vennootschappen, opgesteld door Nijs en Partners Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Karel Nijs, bedrijfsrevisor te Wilrijk op vijfentwintig september tweeduizend dertien hiertoe aangesteld door de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura ingevolge fusie, van het volledig vermogen van de over te nemen vennootschap en waarvan het besluit luidt als volgt :

"De inbreng in natura bestaat in de context van de fusie door overneming van P.I.D.E. BVBA door de NV Steelvision zoals hierboven gedetailleerd beschreven uit de inbreng van het ganse vermogen van P.I.D.E. BVBA ter gelegenheid van onderhavige fusieverrichting voor een bedrag van 1.468.587,07 EUR.

Besluit met betrekking tot de inbreng in natura

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij onder voorbehoud van de fiscale neutraliteit van de fusietransactie van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake Inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering voldoet aan de toepasselijke wetgeving en reglementering wanneer rekening gehouden wordt met het wettelijk kader volgens hetwelk de inbreng in natura dient te worden verantwoord, zijnde het con finuileitsbeginsel en artikel 78 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001. De waarde van het ingebrachte vermogen van P.I.D.E. BVBA ten bedrage van 1.468.587,07 EUR (waarvan het kapitaal 201.900,00 EUR bedraagt), ter gelegenheid van onderhavige fusieverrichting, stemt, rekening houdend met het voorgaande, ten minste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is, onder voorbehoud van het feit dat wij geen uitspraak kunnen doen over de voorraad aangezien er geen fysische voorraadopname is uitgevoerd die door ons is bijgewoond en onder voorbehoud van de mogelijke overwaardering van de handelsvorderingen ten bedrage van 179.146,66 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 404 volledig volgestorte aandelen van de vennootschap Steelvision NV, zonder vermelding van nominale waarde en met een fractiewaarde van één 524sfe van het kapitaal.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting ("no fairness opinion".

Besluit met betrekking tot de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen

Wij zijn van oordeel dat de in het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur opgenomen financiële en boekhoudkundige gegevens getrouw en voldoende zijn om de algemene vergadering voor te lichten, rekening houdend met hetgeen is gesteld met betrekking tot de waarde van het ingebrachte vermogen."

TWEEDE BESLUIT.

Nadat door de voorzitter kennis gegeven werd van voormeld fusievoorstel en voormeld verslag neemt de vergadering het besluit van voormeld verslag aan en besluit tot de fusie door overneming van het vermogen van de bvba P.I.D.E. over te gaan, zodat voormelde opschortende voorwaarde als vervuld moet beschouwd worden.

Bijgevolg gaat gans het vermogen van de bvba P.I.D.E., met alle rechten en plichten, over op de NV Steelvision, zoals bepaald in artikel 682,3° van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij het kapitaal van NV Steelvision verhoogd wordt van honderd vijfennegentigduizend euro (E 195.000,00) naar driehonderd zesennegentigduizend negenhonderd euro (E 396.900,00).

Algemene voorwaarden van overeanq

Aile rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één juli tweeduizend en dertien met betrekking tot de overgenomen activa en passiva bestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa en passiva bestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, haar cliëntele, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

Aldus gaan op de overgenomen vennootschap de volgende immateriële vermogensbestanddelen over met name het voordeel van de boekhouding, de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aaf'het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

Met betrekking tot de overeenkomsten door de overgenomen vennootschap gesloten met haar werknemers is door de zaakvoerder van deze vennootschap een lijst opgesteld, waarin wordt opgegeven ; de identiteit van de werknemer, zijn bezoldiging, zijn anciënniteit, de omschrijving van zijn taak. Elke vennoot van de ovememende vennootschap verklaart kennis te hebben van deze lijst.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende aile boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht zijn te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de ovememende vennootschap op haar zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De ovememende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak.

Onroerende goederen

In het overgenomen vermogen van de bvba P.I.D.E. is volgend onroerend goed begrepen :

GEMEENTE ALVERINGEM (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

Een nijverheidsgebouw met aanhorigheden op en met grond, er staande en gelegen Lindestraat 1, bekend ten kadaster in de negende afdeling sectie B volgens titel en thans nummers 479v, 479y, 479a2 en 479z, met een oppervlakte van zesendertig are tweeënzestig centiare (36a 62ca).

OORSPRONG VAN EIGENDOM.

Beschreven goed hoort de bvba P.I.D.E., toe voor de gebouwen door oprichting overeenkomstig een aan haar toegekend opstalrecht, en voor de grand door inbreng in de vennootschap door de heer Jean Pierre Guilleman te Ronse, blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op veertien mei tweeduizend dertien, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Veurne onder formaliteit 66-T-15/05/2013-03309.

HYPOTHECAIRE TOESTAND.

Beschreven goed wordt ingebracht, afgestaan en overgedragen onder de vrijwaring als naar recht en voor vrij, zuiver en niet bezwaard met enige schuld, inschrijving, voorrecht, hypotheek of bezwarende overschrijving met uitzondering van volgende inschrijvingen genomen op het hypotheekkantoor te Veume:

a) op drieëntwintig augustus negentienhonderd negenentachtig, boek 1562 nummer 50 in voordeel van de Bank Brussel Lambert te Brussel voor een hoofdsom van één miljoen vijfhonderdduizend frank (1.500.000 BEF) en honderdduizend frank (100.000 BEF) aanhorigheden, krachtens een akte verleden voor voomoemde notaris Raymond Deeren op zesentwintig juli negentienhonderd negenentachtig.

b) op vijftien september negentienhonderd zevenennegentig, boek 1942 nummer 13, in voordeel van de Bank Brussel Lambert te Brussel voor een hoofdsom van vier miljoen frank (4.000.000 BEF) en tweehonderdduizend frank (200.000 BEF) aanhorigheden, krachtens een akte verleden voor notaris Stephan Mourisse te Poperinge (Roesbrugge-Haringe) op twaalf augustus negentienhonderd zevenennegentig.

c) onder formaliteit 66-I-20/04/2001-03104 in voordeel van de Bank Brussel Lambert te Brussel voor een hoofdsom van zes miljoen frak (6.000.000 BEF) en driehonderdduizend frank (300.000 BEF) aanhorigheden, krachtens een akte verleden voor notaris Stephan Mourisse te Poperinge (Roesbrugge-Haringe) op tweeëntwintig februari tweeduizend en een.

DERDE BESLUIT.

De algemene vergadering besluit om het geplaatst kapitaal als gevolg van de fusie door overneming te verhogen met tweehonderd en eenduizend negenhonderd euro (¬ 201.900,00) om het te brengen van honderdvijfennegentigduizend euro (¬ 195.000,00) op driehonderdzesennegentigduizend negenhonderd euro (¬ 396.900,00) met creatie en toekenning van vierhonderdenvier (404) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de NV Steelvision en zonder opleg, die elk één/vijfhonderd vierentwintigste (1/524) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Die aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en delen in de winst vanaf één januari tweeduizend en dertien.

De vennoten van de overgenomen vennootschap bvba P.I.D.E. worden aandeelhouder van de NV Steelvision.

VIERDE BESLUIT.

Er worden aan de vennoten van de overgenomen vennootschap bvba P.I.D.E, vierhonderd en vier (404) nieuwe aandelen in de overnemende NV Steelvision uitgereikt in ruil voor vierhonderd tachtig (480) aandelen van de bvba P.I.D.E., als volgt:

- aan "DE LAGE BEEK" bvba, voornoemd : tweehonderd en twee (202) aandelen;

- aan "DAVANTI" bvba, voornoemd : tweehonderd en twee (202) aandelen;

De bestuurders van de overnemende vennootschap worden gelast met de uitvoering conform het fusievoorstel.

VIJFDE BESLUIT.

- Artikel 5 der statuten wordt vervangen door volgende tekst :

Net maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEHONDERDZESENNEGENTIGDUIZEND NEGENHONDERD EURO (¬ 396.900,00) en is verdeeld in vijfhonderd vierentwintig (524) aandelen zonder vermelding van waarde die elk éénvijfhonderd vierentwintigste (1/524) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLUIT.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat alle verrichtingen gesteld door de bvba P.I.D.E. sinds één juli tweeduizend dertien geacht worden gedaan te zijn voor rekening van de NV Steelvision.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aanYhet tj Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aarnet Belgisch

Staatsblad



De staat van activa en passiva op datum van eenendertig december tweeduizend en twaalf van de bvba p.I.D.E. wordt goedgekeurd, alsook de tussentijdse balans de dato dertig juni tweeduizend dertien.

ZEVENDE BESLUIT.

De algemene vergadering besluit kwijting te verlenen aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap bvba P.I.D.E. voor de uitoefening van hun mandaat, zoals bepaald in artikel 704, derde lid van het Wetboek van Vennootschappen.

ACHTSTE BESLUIT

De algemene vergadering besluit het aantal aandelen te herleiden van vijfhonderdvierentwintig (524) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/vijfhonderd vierentwintigste (1/524) van het kapitaal vertegenwoordigen tot honderdtwintig (120) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/honderd twintigste (11120) van het kapitaal vertegenwoordigen.

NEGENDE BESLUIT - VOLMACHTEN

a) De algemene vergadering machtigt de bestuurders van de NV Steelvision om de genomen beslissingen

uitte voeren, en :

- de nieuw uitgegeven aandelen van de NV Steelvision in te schrijven in het register van aandelen;

- liet register van aandelen van de bvba P.I.D.E. te vernietigen.

b) De algemene vergadering geeft opdracht aan notaris tot coördinatie van de statuten.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris A. Vermeersch

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte;

- gecoördineerde tekst der statuten;

- verslag revisor;

cheque : 33 4828

rekeningnummer ; 384-0221825-70





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Ondememingsnr: 0884.503.705

Benaming (voluit) : Steelvision

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Akkerstraat 9

8750 WIngene (Zwevezele)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Uit de notulen van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Arnold Vermeersch te Oudenburg op zesentwintig september tweeduizend dertien, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen werden :

VASTSTELLINGEN VOORAFGAANDE HET FUSIEBESLUIT.

Met betrekking tot de formaliteiten die door de overnemende vennootschap de NV STEELVISION moeten worden vervuld, stelt de voorzitter vooraf het volgende vast:

a) De bestuurders van de vennootschap hebben op één augustus tweeduizend dertien een fusievoorstel opgemaakt. Dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge op acht augustus tweeduizend dertien (hetzij meer dan zes weken voor deze algemene vergadering) en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 20130820-129836.

b) De bestuurders hebben voorgesteld om de verslagen voorzien in artikelen 694 en 695 van het Wetboek I van Vennootschappen niet op te stellen en vragen om dit te willen bevestigen.

c) De bestuurders hebben er zich van vergewist, dat er zich sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van deze algemene vergadering, in de activa en passiva van haar vermogen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan, zoals bepaald in artikel 696 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuurders bevestigen tevens dat het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap de bvba P.I.D.E. de juiste informatie daaromtrent heeft ontvangen.

De zaakvoerders van de overgenomen vennootschap de bvba P.1.D.E. hebben de bestuurders van de NV Steelvision erover ingelicht dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap bvba P.1.D.E. sinds de datum van de opstelling van het fusievoorstel en heden.

Het fusievoorstel, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen en de eventuele verslagen van de commissaris over de laatste drie boekjaren, alsook de eventuele tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen, die niet meer dan drie maanden vóór de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld, werden op de zetel van de vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de vennoten gesteld, om deze toe te laten uiterlijk één maand vóór deze algemene vergadering van deze stukken kennis te nemen, hetgeen door de aandeelhouders erkend en bevestigd wordt.

De voorzitter van de algemene vergadering deelt mede dat hij van de zaakvoerders bevestiging heeft ontvangen dat de overgenomen vennootschap de bvba P.1.D.E., onder opschortende voorwaarde van fusie door overneming, tot fusie door overneming door deze vennootschap heeft besloten.

EERSTE BESLUIT.

*) De vergadering erkent kennis te hebben gekregen van het in de agenda vermelde fusievoorstel en verklaart de voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel.

*) De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van artikel 694 in fine van het Wetboek van Vennootschappen, dat luidt als volgt:

'indien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden in elke bij de fusie betrokken vennootschap hiermee hebben ingestemd, is het verslag bepaald in het eerste lid niet vereist."

Aansluitend hierop besluit de vergadering in toepassing daarvan, af te zien van de verslaggeving door het bestuursorgaan inzake de fusie door overneming.

*) De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van artikel 695 §1 in fine van het Wetboek van vennootschappen, dat luidt als volgt:

NN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPKANi.]Et. TE

BRU GGE (Afdeai:>Ig Blvgne)

IP` 0 3 4K~.~2013 ' .

e~"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

3156697

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

"indien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de fusie deelnemen hiermee hebben ingestemd, is deze paragraaf niet van toepassing."

Aansluitend hierop besluit de vergadering, in toepassing daarvan, af te zien van de revisorale verslaggeving inzake de fusie door overneming.

*) De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van het in de agenda vermelde verslag nopens de inbreng in natura, opgesteld in toepassing van artikel 602 § 1 van het Wetboek van vennootschappen, opgesteld door Nijs en Partners Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Karel Nijs, bedrijfsrevisor te Wilrijk op vijfentwintig september tweeduizend dertien hiertoe aangesteld door de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura ingevolge fusie, van het volledig vermogen van de over te nemen vennootschap en waarvan het besluit luidt als volgt :

"De inbreng in natura bestaat in de context van de fusie door overneming van P.I.D.E. BVBA door de NV Steelvision zoals hierboven gedetailleerd beschreven uit de inbreng van het ganse vermogen van P.I.D.E. BVBA ter gelegenheid van onderhavige fusieverrichting voor een bedrag van 1.468.587,07 EUR.

Besluit met betrekking tot de inbreng in natura

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij onder voorbehoud van de fiscale neutraliteit van de fusietransactie van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake Inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering voldoet aan de toepasselijke wetgeving en reglementering wanneer rekening gehouden wordt met het wettelijk kader volgens hetwelk de inbreng in natura dient te worden verantwoord, zijnde het con finuileitsbeginsel en artikel 78 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001. De waarde van het ingebrachte vermogen van P.I.D.E. BVBA ten bedrage van 1.468.587,07 EUR (waarvan het kapitaal 201.900,00 EUR bedraagt), ter gelegenheid van onderhavige fusieverrichting, stemt, rekening houdend met het voorgaande, ten minste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is, onder voorbehoud van het feit dat wij geen uitspraak kunnen doen over de voorraad aangezien er geen fysische voorraadopname is uitgevoerd die door ons is bijgewoond en onder voorbehoud van de mogelijke overwaardering van de handelsvorderingen ten bedrage van 179.146,66 EUR.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 404 volledig volgestorte aandelen van de vennootschap Steelvision NV, zonder vermelding van nominale waarde en met een fractiewaarde van één 524sfe van het kapitaal.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting ("no fairness opinion".

Besluit met betrekking tot de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde van de bestaande aandelen

Wij zijn van oordeel dat de in het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur opgenomen financiële en boekhoudkundige gegevens getrouw en voldoende zijn om de algemene vergadering voor te lichten, rekening houdend met hetgeen is gesteld met betrekking tot de waarde van het ingebrachte vermogen."

TWEEDE BESLUIT.

Nadat door de voorzitter kennis gegeven werd van voormeld fusievoorstel en voormeld verslag neemt de vergadering het besluit van voormeld verslag aan en besluit tot de fusie door overneming van het vermogen van de bvba P.I.D.E. over te gaan, zodat voormelde opschortende voorwaarde als vervuld moet beschouwd worden.

Bijgevolg gaat gans het vermogen van de bvba P.I.D.E., met alle rechten en plichten, over op de NV Steelvision, zoals bepaald in artikel 682,3° van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij het kapitaal van NV Steelvision verhoogd wordt van honderd vijfennegentigduizend euro (E 195.000,00) naar driehonderd zesennegentigduizend negenhonderd euro (E 396.900,00).

Algemene voorwaarden van overeanq

Aile rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één juli tweeduizend en dertien met betrekking tot de overgenomen activa en passiva bestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa en passiva bestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, haar cliëntele, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

Aldus gaan op de overgenomen vennootschap de volgende immateriële vermogensbestanddelen over met name het voordeel van de boekhouding, de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aaf'het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

Met betrekking tot de overeenkomsten door de overgenomen vennootschap gesloten met haar werknemers is door de zaakvoerder van deze vennootschap een lijst opgesteld, waarin wordt opgegeven ; de identiteit van de werknemer, zijn bezoldiging, zijn anciënniteit, de omschrijving van zijn taak. Elke vennoot van de ovememende vennootschap verklaart kennis te hebben van deze lijst.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende aile boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht zijn te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de ovememende vennootschap op haar zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De ovememende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak.

Onroerende goederen

In het overgenomen vermogen van de bvba P.I.D.E. is volgend onroerend goed begrepen :

GEMEENTE ALVERINGEM (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

Een nijverheidsgebouw met aanhorigheden op en met grond, er staande en gelegen Lindestraat 1, bekend ten kadaster in de negende afdeling sectie B volgens titel en thans nummers 479v, 479y, 479a2 en 479z, met een oppervlakte van zesendertig are tweeënzestig centiare (36a 62ca).

OORSPRONG VAN EIGENDOM.

Beschreven goed hoort de bvba P.I.D.E., toe voor de gebouwen door oprichting overeenkomstig een aan haar toegekend opstalrecht, en voor de grand door inbreng in de vennootschap door de heer Jean Pierre Guilleman te Ronse, blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op veertien mei tweeduizend dertien, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Veurne onder formaliteit 66-T-15/05/2013-03309.

HYPOTHECAIRE TOESTAND.

Beschreven goed wordt ingebracht, afgestaan en overgedragen onder de vrijwaring als naar recht en voor vrij, zuiver en niet bezwaard met enige schuld, inschrijving, voorrecht, hypotheek of bezwarende overschrijving met uitzondering van volgende inschrijvingen genomen op het hypotheekkantoor te Veume:

a) op drieëntwintig augustus negentienhonderd negenentachtig, boek 1562 nummer 50 in voordeel van de Bank Brussel Lambert te Brussel voor een hoofdsom van één miljoen vijfhonderdduizend frank (1.500.000 BEF) en honderdduizend frank (100.000 BEF) aanhorigheden, krachtens een akte verleden voor voomoemde notaris Raymond Deeren op zesentwintig juli negentienhonderd negenentachtig.

b) op vijftien september negentienhonderd zevenennegentig, boek 1942 nummer 13, in voordeel van de Bank Brussel Lambert te Brussel voor een hoofdsom van vier miljoen frank (4.000.000 BEF) en tweehonderdduizend frank (200.000 BEF) aanhorigheden, krachtens een akte verleden voor notaris Stephan Mourisse te Poperinge (Roesbrugge-Haringe) op twaalf augustus negentienhonderd zevenennegentig.

c) onder formaliteit 66-I-20/04/2001-03104 in voordeel van de Bank Brussel Lambert te Brussel voor een hoofdsom van zes miljoen frak (6.000.000 BEF) en driehonderdduizend frank (300.000 BEF) aanhorigheden, krachtens een akte verleden voor notaris Stephan Mourisse te Poperinge (Roesbrugge-Haringe) op tweeëntwintig februari tweeduizend en een.

DERDE BESLUIT.

De algemene vergadering besluit om het geplaatst kapitaal als gevolg van de fusie door overneming te verhogen met tweehonderd en eenduizend negenhonderd euro (¬ 201.900,00) om het te brengen van honderdvijfennegentigduizend euro (¬ 195.000,00) op driehonderdzesennegentigduizend negenhonderd euro (¬ 396.900,00) met creatie en toekenning van vierhonderdenvier (404) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de NV Steelvision en zonder opleg, die elk één/vijfhonderd vierentwintigste (1/524) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Die aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en delen in de winst vanaf één januari tweeduizend en dertien.

De vennoten van de overgenomen vennootschap bvba P.I.D.E. worden aandeelhouder van de NV Steelvision.

VIERDE BESLUIT.

Er worden aan de vennoten van de overgenomen vennootschap bvba P.I.D.E, vierhonderd en vier (404) nieuwe aandelen in de overnemende NV Steelvision uitgereikt in ruil voor vierhonderd tachtig (480) aandelen van de bvba P.I.D.E., als volgt:

- aan "DE LAGE BEEK" bvba, voornoemd : tweehonderd en twee (202) aandelen;

- aan "DAVANTI" bvba, voornoemd : tweehonderd en twee (202) aandelen;

De bestuurders van de overnemende vennootschap worden gelast met de uitvoering conform het fusievoorstel.

VIJFDE BESLUIT.

- Artikel 5 der statuten wordt vervangen door volgende tekst :

Net maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEHONDERDZESENNEGENTIGDUIZEND NEGENHONDERD EURO (¬ 396.900,00) en is verdeeld in vijfhonderd vierentwintig (524) aandelen zonder vermelding van waarde die elk éénvijfhonderd vierentwintigste (1/524) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLUIT.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat alle verrichtingen gesteld door de bvba P.I.D.E. sinds één juli tweeduizend dertien geacht worden gedaan te zijn voor rekening van de NV Steelvision.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aanYhet tj Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aarnet Belgisch

Staatsblad



De staat van activa en passiva op datum van eenendertig december tweeduizend en twaalf van de bvba p.I.D.E. wordt goedgekeurd, alsook de tussentijdse balans de dato dertig juni tweeduizend dertien.

ZEVENDE BESLUIT.

De algemene vergadering besluit kwijting te verlenen aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap bvba P.I.D.E. voor de uitoefening van hun mandaat, zoals bepaald in artikel 704, derde lid van het Wetboek van Vennootschappen.

ACHTSTE BESLUIT

De algemene vergadering besluit het aantal aandelen te herleiden van vijfhonderdvierentwintig (524) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/vijfhonderd vierentwintigste (1/524) van het kapitaal vertegenwoordigen tot honderdtwintig (120) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/honderd twintigste (11120) van het kapitaal vertegenwoordigen.

NEGENDE BESLUIT - VOLMACHTEN

a) De algemene vergadering machtigt de bestuurders van de NV Steelvision om de genomen beslissingen

uitte voeren, en :

- de nieuw uitgegeven aandelen van de NV Steelvision in te schrijven in het register van aandelen;

- liet register van aandelen van de bvba P.I.D.E. te vernietigen.

b) De algemene vergadering geeft opdracht aan notaris tot coördinatie van de statuten.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris A. Vermeersch

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte;

- gecoördineerde tekst der statuten;

- verslag revisor;

cheque : 33 4828

rekeningnummer ; 384-0221825-70





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2013
ÿþMal PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gg1~~01a tmr t~sC~lF~t~` rwo+

NCe Ki`1~ ii~6~

Ü~

~ c1RU~ ~ QE eteitig par te)

0 Á~$

g~u

~Off~e

.4 t

'13129836*

S

Ondememingsnr : 0884.503.705

Benaming (voluit): Steelvision

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Akkerstraat 9, 8750 Zwevezele, België

(vol¬ edlg adres)

Onderwerpen) akte :Neerlegging fusievoorstel

Tekst

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het fusievoorstel in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van een fusie door overneming waarbij Steelvision NV (ondernemingsnummer 0884.503.705°) P.I.D.E. BVBA (ondernemingsnummer 0427.538.881) overneemt.

Uit het fusievoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van Steelvision NV en P,I.DE. BVBA blijkt het volgende.

De Raad van Bestuur van Steelvision NV doen hierbij het volgende voorstel tot fusie voor.

RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEI. VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Steelvision NV (de overnemende vennootschap) is een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te 8750 Zwevezele, Akkerstraat 9, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge met ondernemingsnummer 0884.503.705,

BVBA P.I.D.E. (de over te nemen vennootschap) is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht. Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te 8691 Beveren aan de Ijzer, Lindestraat 1. Ze is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Veurne niet ondernemingsnummer 0427.538.881.

Het maatschappelijk kapitaal van Steelvision NV bedraagt EUR 195.000,00, is volledig volstort en wordt vertegenwoordigd door 120 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal van P.I.D.E. BVBA bedraagt EUR 201.900,00, is volledig volstort en wordt vertegenwoordigd door 480 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het maatschappelijk doel van Steelvision NV luidt als volgt:

1. Het exploiteren van een atelier van metaalconstructie, plaat-en aluminiumbewerking en van zandstralen, schuren, metalliseren, lakken en aanbrengen van andere bescherming of decoratie van metalen of andere voorwerpen.

2. Het uitbaten van een toeleveringsbedrijf van grondstoffen voor de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

L iî . iw - vervolg Mad POF 11.1

bouwnijverheid, daaronder begrepen alle bouwmaterialen en het ontwikkelen van nieuwe producten en ontwerpen van stukken.

3. Het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of weder beleggen van alle beschikbare middelen, zowel in roerende als onroerend goederen, in welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van financiële instrumenten in alle bestaande of nog op te richten Belgische en buitenlandse vennootschappen, en het beheer van deze roerende en onroerende waarden.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

4. Het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en natuurlijke personen, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben;

5. Het uitvoeren van studies en opdrachten, onder andere van commerciële, publicitaire of wetenschappelijke aard, en de publicatie van de resultaten ervan;

6. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele eigendomsrechten.

7. De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtsreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen aanvullen, uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtsreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

8. Zij kan de functie of mandaat van zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

9, Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders, vennoten en andere vennootschappen of personen.

10. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk doel van P.I.D.E. BVBA luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zo in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

- de fabricatie en verkoop van toeleveringsmateriaal in de metaalsector, verkoop van diverse aanverwante artikelen, automatisch draai- en freeswerk.

- studiebureau voor automatisatie en allerlei ontwerpen.

- vervoer van goederen voor eigen rekening en voor rekening van derden. Deze opsomming is niet beperkend, doch uitbereiding van deze gebeurt in dezelfde gedachte.

De onderneming mag alle handelingen uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij het doel aansluiten of die de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Zij mag door inbreng, fusie, inschrijving of op om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder en/of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris."

RUILVERHOUDING

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

f

Y

M

r

R tr,l1,;. E - vervolg

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod PDF 11.1

Voor het bepalen van de ruilverhouding wordt de waarde van de vennootschappen vastgelegd op basis van de jaarrekeningen per 31 december 2012, gecorrigeerd met de kapitaalverhoging ten belope van EUR 183.000,00 waartoe de Buitengewone Algemene Vergadering van P.I.D.E. BVBA, die werd gehouden op 14 mei 2013, heeft beslist.

De ruilverhouding wordt vastgelegd op basis van het eigen vermogen.

Het eigen vermogen van Steelvision NV bedraagt EUR 415.371 tegenover een totaal

van 120 aandelen. De waarde per aandeel bedraagt EUR 3.461,43.

Het eigen vermogen van P.I.D.E. BVBA bedraagt EUR 1.397.541,55 tegenover een totaal van 480 aandelen. De waarde per aandeel bedraagt EUR 2.911,54.

Naar aanleiding van de fusie worden aan de vennoten van P.I.D.E. BVBA afgerond 404 nieuwe aandelen van Steelvision NV toegekend..

OPLEG IN GELD

Er is geen opleg in geld.

Er wordt voorgesteld dat aan deze aandelen dezelfde rechten en verplichtingen zullen verbonden zijn als aan de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De aandelen van Steelvision NV, die worden toegekend naar aanleiding van de fusie, zijn aandelen op naam en zullen worden ingeschreven in het aandelenregister van Steelvision NV op naam van de eigenaars van deze nieuwe aandelen.

DATUM VANAF DE WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSOOK ELKE BI]ZONDERE REGELING MET BETREKKING TOT DIT RECHT

De naar aanleiding van de fusie toegekende aandelen zullen recht geven op deelname in de winst vanaf de eerste dag van het lopende boekjaar van de overnemende vennootschap, d.w.z. vanaf 1 januari 2013.

DATUM VANAF DE WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, is vastgesteld op 1 juli 2013.

BIJZONDERE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS OF VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

De over te nemen vennootschap heeft geen aandelen die bijzondere rechten en voordelen toekennen aan de houders ervan, noch andere effecten dan aandelen.De overnemende vennootschap zal bijgevolg geen aandelen, die bijzondere rechten toekennen, uitgeven of maatregelen nemen ten aanzien van de vennoten van de over te nemen vennootschap.

BEZOLDIGING TOEGEKEND AAN DE COMMISSARIS, DE BEDRIJFSREVISOR OF DE EXTERNE ACCOUNTANT VOOR HET OPSTELLEN VAN IN ARTIKEL 695 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN BEDOELDE ARTIKEL

Rekening houdende met het feit dat alle aandeelhouders en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de fusie deelnemen, met deze fusie instemmen (artikel 695 §1, laatste alinea Wetboek van vennootschappen) en gezien de bepalingen van artikel 695 §2 van het Wetboek

Op de laatste hiz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Lt,{itt J3 - vervolg Mal PDF 11.1

van vennootschappen zal er geen verslag van de commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant over het fusievoorstel worden opgesteld en zal bijgevolg een inbrengverslag en verslag van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap worden opgemaakt zoals voorzien in artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en aan de zaakvoerders van de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Samen hiermee neergelegd : fusievoorstel met in bijlage de bodemattesten. Voor Steelvision NV

De Lage Beek BVBA Davanti BVBA

Gedelegeerd bestuurder Gedelegeerd bestuurder

vast vertegenwoordigd door vast vertegenwoordigd door

Peter Van Renterghem David Decoutere

Voor P.LD.E. BVBA

De Lage Beek BVBA Zaakvoerder

vast vertegenwoordigd Peter Van Renterghem Davanti BVBA

Zaakvoerder

door vast vertegenwoordigd door

David Decoutere

r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 03.06.2013 13142-0243-018
23/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vooi behou aan t" Bete Staatst

IIA AI



*12174696*



NEE,RGtnL'ï:,.::+D ïtiit"Yie. de;

RECHTGA" tv %/:1<<t icoOPi-i.yNDEL

i3RU GG+ {, ~,idei ing Brugge)"r : f ó ~î~

Cri if'

= Ondernemingsnr : 0884.503.705

I3enarning

(voluit) : STEELVISION

(verkort) :

Rechtsvoren : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Akkerstraat 9, 8750 Zwevezele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder en gedelegeerd bestuurder 11

De Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders van 12 juni 2012 heeft beslist de!(gedelegeerd) bestuurder Quadratuur B.V,B.A., met als vaste vertegenwoordiger de Heer Van Renterghem Peter te ontslaan met ingang vanaf 12 juni 2012.

De B.V.B.A. De Lage Beek, Grote Thems 2, 8490 Varsenare, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Van Renterghem Peter wordt benoemd als bestuurder met ingang van 12 juni 2012 tot na de algemene vergadering van 2018,

De Raad van Bestuur van 12 juni 2012 heeft beslist de B.V.B.A. De Lage Beek, Grote Thems 2, 8490 Varsenare, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Van Renterghem Peter te benoemen als gedelegeerd bestuurder met ingang van 12 juni 2012 tot na de algemene vergadering van 2018.

De Raad van Bestuur beslist eveneens om de B.V.B.A. Davanti, Kasteelstraat 104750 Zwevezele, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Decoutere David te herbenoemen alscgedelegeerd bestuurder met ingang van 12 juni 2012 tot na de algemene vergadering van 2018.

De Lage Beek B.V.B.A. Davanti B.V.B.A.

vertegenwoordigd door vertegenwoordigd door

Van Renterg hem Peter Decoutere David

Gedelegeerd bestuurder Gedelegeerd bestuurder

30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 29.08.2012 12465-0306-017
15/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111,1191t111,1.11

Vo i

beho

aan

Belg

Staat





1

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:

ti 5 SEPAUgriffier,

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel : 0884.503.705

STEELVISION

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Akkerstraat 9, 8750 Zwevezele

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurders

De Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders van 8 augustus 2011 heeft beslist de gedelegeerd bestuurder Olso N.V. met als vaste vertegenwoordiger de Heer De Cokere Olivier en de bestuurders Mevrouw Vandepopuliere Sofie en de Heer De Cokere Olivier te ontslaan met ingang vanaf 8 augustus 2011.

De B.V.B.A. Davanti, Kasteelstraat 104, 8750 Zwevezele, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Decoutere David, en de B.V.B.A. Quadratuur, Zeedijk 15 bus 0101, 8620 Nieuwpoort, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Van Renterghem Peter worden benoemd als bestuurder met ingang van 8 augustus 2011 tot na de algemene vergadering van 2017.

De Raad van Bestuur van 8 augustus 2011 heeft beslist de B.V.B.A. Davanti, Kasteelstraat 104, 8750 Zwevezele, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Decoutere David, en de B.V.B.A. Quadratuur, Zeedijk 15 bus 0101, 8620 Nieuwpoort, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Van Renterghem Peter te benoemen als gedelegeerd bestuurders met ingang van 8 augustus 2011 tot na de algemene vergadering van 2017.

Quadratuur B.V.B.A. Davanti B.V.B.A.

vertegenwoordigd door vertegenwoordigd door

Van Renterghem Peter Decoutere David

Gedelegeerd bestuurder Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.02.2011, NGL 06.06.2011 11134-0174-017
04/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 03.06.2010 10144-0531-017
11/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 09.06.2009 09199-0103-017
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.06.2008, NGL 25.06.2008 08273-0110-016

Coordonnées
STEELVISION

Adresse
AKKERSTRAAT 9 8750 ZWEVEZELE

Code postal : 8750
Localité : Zwevezele
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande