STEENHUYSE DIETER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEENHUYSE DIETER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 830.985.241

Publication

15/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.08.2014, NGL 09.09.2014 14582-0422-011
04/02/2014
ÿþ111111

*14039015*

JIONITEUR

Z 8 -01- _GISCH STi

8E

NkERGEI.EGD TER GRIFFIE VAN DE B E I RRECHTBANK VAN KOOPHANDELTE

B{ill4QE(ArF3F.IMG t3Fttltafll:)

°p: 1 fl JAN. 2~~grjtfler.

Griffie

mod 11.1

In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~bij 9~ p~

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0830.985.241

Benaming (voluit) : Steenhuyse Dieter

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Yzerbergstraat 4C

8750 Zwevezeie

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Uit een proces-verbaal afgesloten door geassocieerd notaris Stijn Verhamme, te Tielt, op 20 december 2013, neergelegd voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Steenhuyse Dieter", met unanimiteit besliste

EERSTE BESLUIT AANPASSING STATUTEN AAN ZETELVERPLAATSING.

De vergadering stelt vast dat blijkens beslissing van 1 september 2011, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 22 september daarna onder nummer 11143206, de maatschappelijke zetel van de vennootschap werd verplaatst naar 8750 Zwevezele, Yzerbergstraat 4 C en beslist aldus de tekst van artikel 2, van de statuten hieraan aan te passen.

TWEEDE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

De vergadering besluit in uitvoering van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen het kapitaal van de'. vennootschap te verhogen met vierenvijftigduizend euro (¬ 54.000,-) om het te brengen van achttienduizend': zeshonderd euro (¬ 18.600,-) op tweeënzeventigduizend zeshonderd euro (¬ 72.600,00) door inbreng in geld, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, doch met verhoging van de fractiewaarde van ieder aandeel,

Inshrc ng

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld door de Heer Steenhuyse Dieter Stijn, geboren te Tielt op 28/11/1985, wonende te 8750 Zwevezele, Yzerbergstraat 4C, ten belope van achtenveertigduizend zeshonderd euro en Mevrouw Andries Melissa, geboren te Eeklo op 2610811987, wonende te 8750 Zwevezele, Yzerbergstraat 4C, ten belope van vijfduizend vierhonderd euro, die voor een totaal bedrag van vierenvijftigduizend euro (¬ 54.000,-) inbrengen, dewelke zij volledig volstorten.

De Heer Steenhuyse Dieter en Mevrouw Andries Melissa, voornoemd, verklaren dat het ingebrachte bedrag van vierenvijftigduizend euro (¬ 54.000,-) hen toebehoort ingevolge uitkering van dividenden waartoe de algemene vergadering de dato 16 december 2013, bij toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelastingen, heeft beslist, en dat dit bedrag overeenstemt met het netto-dividend dat zij alzo hebben ontvangen.

Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de voormelde inbreng een bedrag van'', vierenvijftigduizend euro (¬ 54.000,-) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap, bij de bank KBC.

Het bewijs van deponering werd door deze bank afgeleverd op 18 december 2013 en wordt door mij notaris.; bewaard overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, beslist dat voormelde inbreng in geld vergoed wordt door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging en wijziging van artikel vijf der statuten

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans tweeënzeventigduizend zeshonderd euro (¬ 72.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, die elk een gelijk deel in het kapitaal en het maatschappelijk vermogen

vertegenwoordigen. ;

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering artikel vijf der statuten aan te passen door vervanging van de huidige tekst door de tekst hierna

"Artikel VIJF: AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweeënzeventigduizend zeshonderd euro (¬ 72.600,00), vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

nad 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

DERDE BESLUIT  WIJZIGING VAN ARTIKEL ZEVEN VAN DE STATUTEN  OVERDRACHT VAN AANDELEN

De vergadering beslist om artikel zeven van de statuten aan te passen ais volgt:

Artikel ZEVEN: OVERDRACHT VAN AANDELEN

De vennoot, die één of meer aandelen wil overdragen onder levenden, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven, waarin hij de naam,, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden pies. Ingeval van overdracht bij overlijden moeten de erfgènamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, binnen een maand na het overlijden van de vennoot, " aan,de andere venhbten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep én de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven. " ,

Indien de vennoten in gebreke blijven binneneen maand _te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzette -tegen de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

De weigerende vennoten zijn verplicht binnen de drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur; overeenkomstig toepassing in de verhouding van het aantal aandelen dat elke vennoot bezit,

In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waarde vennootschap gevestigd is.

Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld.

Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten of omdat het voorkeurrecht wordt uitgeoefend, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hierboven is bepaald.

Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennoten aangewezen personen of aan de vennoot die zijn voorkeurrecht uitoefent. Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen zes maanden aan de vennootschap mededelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden."

VIERDE BESLUIT -- SCHRAPPING VAN ARTIKEL NEGEN VAN DE STATUTEN - MEDEDINGING

De vergadering beslist om artikel negen van de statuten te schrappen zonder deze te vervangen door een andere tekst.

VIJFDE BESLUIT - OPDRACHT EN VOLMACHT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoering tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten en om de statuten te hernummeren.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Stijn VERHAMME, Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van het proces-verbaal van 20 december 2013

Gecoördineerde tekst der statuten

Voor-betwuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 05.07.2012 12269-0022-012
22/09/2011
ÿþ moe 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11163 306"

v

beh

aa

Bel stat

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 1 2. SEP. 201t~

Griffie De griffier,

Onder¬ rerningsnr : 0830 985 241

Benaming

(voluit) : STEENHUYSE DIETER

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : TRAMSTRAAT 33 - 8700 TIELT

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 01/09/2011 :

Met éénparigheid van stemmen werd volgende goedgekeurd :

verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar :

Yzerbergstraat 4 C te 8750 Wingene (Zwevezele)

dit met ingang van 01/09/2011.

I Steenhuyse Dieter

zaakvoerder

b

1 ~

o

; N

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01

27/01/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

MM 2.D

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 11014839*

Ondernemingsnr : 0830.985.241

Benaming

(voluit) : Steenhuyse Dieter

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8700 Tielt, Tramstraat 33

Onderwerp akte

Neerlegging van het zijzonder verslag van de zaakvoerder en het controleverslag van de bedrijfsrevisor bijl de quasi-inbreng, overeenkomstig artikel 222 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dieter Steenhuyse

Zaakvoerder

ONNT~blREc~Hnty ~ _ ,EGD TER!gFiE VAN DE

~ t~~f

gp BRU I. GE (AFDExt.II4G BRUG,~~

~ 5 MIL~

~SBLAD

ANK VAN KOOPriANDELTE

Griffie

De griffier.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.08.2015, NGL 26.08.2015 15481-0350-014
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.08.2016, NGL 26.08.2016 16499-0449-014

Coordonnées
STEENHUYSE DIETER

Adresse
YZEBERGSTRAAT 4C 8750 ZWEVEZELE

Code postal : 8750
Localité : Zwevezele
Commune : WINGENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande