STEJERO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEJERO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.382.849

Publication

08/04/2014
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14303451*

Neergelegd

04-04-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0550382849

Benaming (voluit): STEJERO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Mandellaan 93

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting - Vaststelling van de statuten - Benoeming van de zaakvoerders

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op drie

april tweeduizend veertien dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens:

Oprichters:

1. De heer OMMESLAG Jeroen Paul Yvette, geboren te Brugge op 6 juni 1987, niet gehuwd, en

2. Mevrouw MARTIN Stefanie Anais Pierette, geboren te Roeselare op 16 augustus 1988, niet gehuwd,

samen wonende te 8870 Izegem, Negenhoekstraat 41.

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Benaming:  STEJERO .

Zetel: Mandellaan 93 te 8800 Roeselare.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor

rekening van derden of bij deelneming:

- Het beheren op commercieel, administratief, organisatorisch en op alle andere voor het beheer nuttige of noodzakelijke gebieden, van winkels, warenhuizen of verkooppunten en dit ongeacht of dit voor eigen rekening, voor derden of in samenwerking gebeurt. In het bijzonder, maar zonder limitatief te zijn houdt dit het uitbaten van een kleinhandelszaak onder franchisevorm in. De vennootschap zal met andere woorden mogen optreden als contracterende partij in een franchising contract.

- Niet gespecialiseerde kleinhandel in diepvriesproducten, algemene voedingsmiddelen inzonderheid de uitbating van superettes, supermarkten en hypermarkten.

- Kleinhandel, groothandel en tussenhandel in alle soorten handelswaren en producten bestemd voor lopend gebruik en verbruik en dit in de meest ruime zin van het woord, daaronder begrepen, voedingswaren, gebruiks-en verbruikswaren, huishoudartikelen, elektrische en andere huishoudapparaten en werktuigen, alle textiel- en confectiewaren, lederwaren, speelgoed- en sportartikelen, boeken, kranten, tijdschriften en kantoorbehoeften. - Kleinhandel, groothandel en tussenhandel in fruit, vlees en vleeswaren, vis, brood, banketbakkerswerk, zuivelproducten, eieren en spijsoliën, dranken, tabaksproducten, suiker, chocolade en suikerwerk, koffie, thee, cacao en specerijen, vis- schaal- en schelpdieren, aardappelproducten, voedsel voor huisdieren en alle overige voedingswaren.

- Kleinhandel in alcoholische en andere dranken, inclusief de thuisbezorging daarvan.

- Activiteiten in verband met de verkoop van lotterijbriefjes, het afleveren en inzamelen van

deelnemingsformulieren, ...

- Detailhandel in postzegels.

- Verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes door andere bedrijven dan de

nationale posterijen.

- Verzamelen, vervoeren en afleveren van post en pakjes in binnen- en buitenland.

- Ophalen van post en pakjes uit openbare brievenbussen en van postkantoren.

- Distributie en aflevering van poststukken.

- Het verzorgen van catering en traiteurdiensten.

- Alle onroerende en hiermee betrekking hebbende roerende verrichtingen te doen, namelijk het verwerven, oordeelkundig uitbreiden, ruilen, vervreemden, beheren, huren, verhuren, onderverhuren, laten bouwen en verbouwen, in optie geven of nemen, de promotie en het makelen, het uitvoeren van alle syndicopdrachten, het in waarde brengen van alle eigendommen en gronden inclusief de onroerende leasing, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan. De vennootschap zal binnen het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

kader van dit doel mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren en bouwen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. In het voorgaande is begrepen alle verwervingen en overdrachten van zakelijke rechten op onroerende goederen.

- Beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden.

- Investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen) met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder(s) en/of personeelsleden in geld en/of in natura.

- Optreden als inkoop- en verkoopkantoor voor alle goederen (bijvoorbeeld groothandel, kleinhandel) en agentschappen, alles in de ruimste zin van het woord.

- Door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten worden opgericht, wier doel gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

- Zich ten gunste van derden borgstellen, optreden als vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken waaronder begrepen het in pand geven van de aandelen of van de eigen handelszaak.

- Optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen, en dus ook het besturen en leiden van vennootschappen, ondernemingen en verenigingen, met eender welk doel, en de onderafdelingen daarvan, welke ook de betiteling daarvan is.

- Het geven van adviezen en diensten zoals het verlenen van managementadvies, juridisch advies, het verrichten van consulting werkzaamheden en projectmanagement en in het algemeen alle daarmee verbonden administratieve taken en hulpverlening, het opmaken van studies, het voorbereiden en opstarten van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerkingen alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch, sociaal en algemeen beheer van ondernemingen van industriële of dienstverlenende aard.

- Het verzorgen van alle mogelijke administratieve en secretariaatsdiensten in de meest ruime zin, het verstrekken van documentatie; vertaalopdrachten.

- Het verstrekken en de begeleiding van (beroeps)opleidingen, onderwijs, (her)scholing en dit zowel op permanente als op occasionele wijze, zowel volgens de traditionele onderwijsmethodes, als schriftelijk of audio-visueel.

- Het aanzoeken, verwerven, afstaan, verhandelen, verpachten en uitbaten van allerhande concessies, brevetten, licenties en andere intellectuele rechten, zoals onder andere ook het vestigen van patenten, het ontvangen van royalties, auteursrechten, ...

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille -en kapitaalbestuur.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in handel.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materieel en inrichtingen mogen aankopen, in pand nemen, huren, bouwen, verhuren, verkopen of ruilen in het kader van de uitvoering van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan een bestemming geven aan haar gereserveerde winsten van welke aard ook. Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bijvoorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Al de voormelde handelingen dienen in de meest ruime zin en betekenis te worden opgenomen en huidige opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volgestort ten bedrage van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) in geld.

De niet volgestorte inbreng van de heer OMMESLAG Jeroen, voornoemd, bedraagt drieduizend honderd euro (3.100,00 EUR). De niet volgestorte inbreng van mevrouw MARTIN Stefanie, voornoemd, bedraagt drieduizend honderd euro (3.100 EUR).

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij BNP Paribas Fortis.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enige zaakvoerder, hetzij door meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten.

Machten: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder.

Gewone algemene vergadering: Ieder jaar, op twintig juni om negentien uur (19u00), zelfs indien deze dag een zondag of een feestdag is, zal een gewone algemene vergadering gehouden worden. Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten mogen zich laten vertegenwoordigen door een mandataris die al dan niet vennoot is of hun stem schriftelijk uitbrengen. Te dien einde, zal de oproeping de tekst van de voorgestelde resoluties vermelden, die de vennoten zullen kunnen goedkeuren of verwerpen. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers- aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuivere resultaat van het boekjaar. Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden: Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijke reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de gewone algemene vergadering, die dient te handelen in overeenstemming met het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Vereffeningsaldo: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel. Het na vereffening overblijvende saldo zal onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot hun aantal aandelen. Alle aandelen hebben gelijke rechten, tot het pro-rata van hun volstorting.

Overgangsbepalingen:

1. Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 december 2015.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. De oprichters verklaren in overeenstemming met artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die sinds 1 maart 2014 in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, in het bijzonder de verbintenissen aangegaan met betrekking tot de overname van het handelsfonds en bijhorende huurceel gevestigd te 8800 Roeselare, Mandellaan 93, voorheen toebehorend aan het patrimonium van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Verswinkel  t Hoekske , dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sinds de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerders: De heer OMMESLAG Jeroen en mevrouw MARTIN Stefanie, beiden voornoemd, zijn benoemd als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Volmacht:

De oprichters stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, die afzonderlijk kan optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de volmacht verleend wordt om alle formaliteiten op het gebied van inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen evenals bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren tegenover de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, namelijk de medewerkers, en in het bijzonder de heer Kris Jonckheere, van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Stuyts Accounting Services , met zetel te 8200 Brugge, Koningin Astridlaan 2A, RPR Brugge, ondernemingsnummer BTW BE 0405.272.631.

Luik B - Vervolg

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd:

Expeditie akte dd. drie april tweeduizend veertien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
STEJERO

Adresse
MANDELLAAN 93 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande