STELLEDIJK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STELLEDIJK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.634.797

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.06.2014, NGL 23.06.2014 14204-0591-029
15/01/2014
ÿþ Mnd Wavd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

OONITEUR

0 8 -01- GISCH ST/

1Sb LGIEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

f1 ! RECHTBANK VAI\! KOOPHANDEL TE

2014 BRUGGE {AFDELING BRUGGE)

Op: ,2 4 DEC. 2013 i

,4TS9~; A. e griffier.

Griffie

be

a

8I

Ste

Ortdernemingsnr : 0836.634.797 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Karveelstraat 5, 8380 Zeebrugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER + AANSTELLING VASTE VERTEGENWOORDIGER

De vergadering neemt kennis van de notulen dd. 16 december 2013 van de Raad van Bestuur van de vennootschap De Dijk NV, die zaakvoerder is in onderhavige vennootschap.

In deze notulen wordt mevrouw Kelly De Dijcker, wonende te 8000 Brugge, Buiten Boeverievest 1, overeenkomstig artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen benoemd als vaste vertegenwoordiger van de naamloze vennootschap De Dijk in het kader van de uitoefening van het zaakvoerdersmandaat in onderhavige vennootschap,

Kelly De Dijcker heeft haar mandaat aanvaard.

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten van BVBA Stetledijk, gehouden op de zetel van de vennootschap op 16 december 2013:

" Met eenparigheid van stemmen gaat de bijzondere algemene vergadering over tot de benoeming van mevrouw Christine De Dijcker, wonende te 8380 Brugge (Lissewege), Scharphoutstraat 106, als zaakvoerder. Deze aanvaardt haar mandaat."

Christine De Dijoker

STELLEDIJK

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 19.06.2013 13196-0404-026
18/07/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IM~I'~I'~VWNNIWII~I~~M~I

*11109929

Benaming : STELLEDIJK

(voluit)

^

çLee 6'r

op: ..4~i ~9~~~b~

~

~' ~ geler.

Ondernemingsnr : 0836.634.797

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansrpakelijkheid

Zetel : Karveelstraat 5

8380 Brugge (Zeebrugge)

Onderwerp akte : Partiële splitsing - proces-verbaal van de verkrijgende vennootschap

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme »,i! geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op drieëntwintig juni tweeduizend en! elf , waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er een buitengewone algemene;, vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid!, « STELLEDIJK » te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5, waarbij volgende beslissingen;; werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De raad van bestuur heeft een voorstel van partiële splitsing opgemaakt overeenkomstig dei; artikels 677 en 728 van het Wetboek van vennoot-schappen. Gezegd splitsingsvoorstel vans; "E.C.S. European Containers" werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel;; te Brugge op tien mei tweeduizend en elf, en werd gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch;; staatsblad van 24/05/2011 onder het nummer 11078127.

Er werd evenwel expliciet afgeweken van het aantal aandelen - vermeld in voormeld;, splitsingsvoorstel. De algemene vergadering is het eens met dezelfde wijzigingen zodat geldig;, wordt besloten op basis van het geamendeerde splitsingsvoorstel.

Een afschrift van het voorstel van partiële splitsing waarvan hierboven sprake werd aan dein aandeelhouders toegezonden. Het voorstel van partiële splitsing, de jaarrekeningen over dei; laatste drie boekjaren, de verslagen van de raad van bestuur over de laatste drie boekjaren en:;: een boekhoudkundige staat zoals omschreven in het afsplitsingsvoorstel werden sinds minstens,; één maand op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders gehouden. De VGD Bedrijfsrevisor, Burgerlijke CVBA, met zetel te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43/A! vertegenwoordigd door de heer Jean-Michel DALLE, heeft daarenboven op datum vari 22/06/2011 een schriftelijk verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura in de in! het kader van deze partiële splitsing verkrijgende vennootschap.

De conclusies van deze verslagen luiden letterlijk als volgt:

"Overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen zal worden besloten tot een!: partiële splitsing van de NV "E. C. S EUROPEAN CONTAINERS", waarbij de onroerende goederen,;:

" zullen overgaan naar een bestaande vennootschap namelijk de BVBA "STELLEDIJK". De totalen inbreng bedraagt 6.034.667,36 EUR. De activa, die schuldenvrij worden overgedragen, bedragen!: 6.034.667,36 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door

Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de bestuurders zaakvoerders van de vennootschappen verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de' vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van;' nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de toegepaste methode van waardering met betrekking tot de in te brengen activa, l"

rekening houdt met de boekhoudkundige continuïteit in toepassing van artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001, bedrijfseconomisch verantwoord is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

_ Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



4. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van

waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat: de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit één miljoen honderdtweeënviertigduizend achthonderdzevenenveertig aandelen (1.142.847 aandelen) van de BVBA "STELLEDIJK", zonder vermelding van nominale waarde, die in het kader van de partiële splitsing van de NV "E. C. S. EUROPEAN CONTAINERS" worden uitgereikt aan de aandeelhouders van laatstgenoemde vennootschap, in verhouding tot hun aandelenbezit.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen de in het huidig verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura in de BVBA "STELLEDIJK", bijgevolg kan het huidig verslag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

Een exemplaar van de verslagen met betrekking tot de inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Stelledijk" zal neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

` Na lezing gehoord te hebben van de twee eerste leden van artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen, beslist de vergadering te verzaken aan de toepassing van de artikels 730, 731 en 733 van het Wetboek van vennootschappen, inzoverre dit laatste naar de verslagen verwijst.

2. VERSLAG INBRENG IN NATURA

De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van het in de agenda opgenomen verslag van de zaakvoerders en van het verslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt krachtens artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen.

In de mate nuttig en nodig, verklaren de vennoten individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

De conclusie opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, luidt als volgt:

Bijzonder Verslag van het bestuur aan de Buitengewone Algemene Vergadering inzake de kapitaalverhoging door inbreng in natura

Aan de buitengewone algemene vergadering te houden voor notaris Michel Van Damme, notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries).

Volgende zaakvoerders zijn aanwezig (evt via volmacht):

a. De NV IMMOPORTFOLIO, met als vaste vertegenwoordiger de heer Pieter Balcaen;

b. NV DE DIJK, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Christine De Dijcker.

Geachte heer/mevrouw,

Zoals voorzien in artikel 313 Wetboek van Vennootschappen brengen wij hiermee verslag uit over de geplande inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STELLEDIJK.

Ingevolge de partiële splitsing van de NV "E.C.S. EUROPEAN CONTAINERS" wordt overgegaan tot een inbreng in natura in hoofde van de BVBA "STELLEDIJK" De NV "E.C.S. EUROPEAN CONTAINERS" is een vennootschap die voor eigen rekening of voor! rekening van derden zorgt voor de uitbating van land-, zee- en luchtvervoer. Daarnaast bezit zij ook industriële onroerende goederen. Met de voorgenomen verrichting is het de bedoeling het onroerend patrimonium die losstaat van de kernactiviteit af te scheiden.

Het bestuursorgaan stelt voor om de inbreng te vergoeden door toekenning van 1.142.847 aandelen van de BVBA "STELLEDIJK" aan de aandeelhouders van de NV "E.C.S EUROPEAN CONTAINERS" in verhouding tot hun deelneming in het kapitaal van de NV "E. C. S EUROPEAN CONTAINERS" op de datum van de partiële splitsing.

Na de kapitaalverhoging zal het geplaatst kapitaal van de BVBA STELLEDIJK 1.224.297,82 bedragen en zal het vertegenwoordigd worden door 1.224.297 aandelen.

VGD Bedrijfsrevisoren, Burgerlijke CVBA, met kantoor te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A, commissaris vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Jean-Michel Dalle, werd verzocht het verslag op te stellen conform artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. Wij sluiten ons volledig aan bij de besluiten van het verslag van de commissaris.

Dit verslag zal samen met een expeditie van huidige akte neergelegd worden ter griffie.

3. De vergadering beslist tot de inbreng in natura in de vennootschap bvba "STELLEDIJK" ingevolge de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap NV "E.C.S EUROPEAN CONTAINERS" overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, van hiernavermelde onroerende





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

goederen zoals uitvoerig beschreven werd in het afsplitsingsvoorstel van de vennootschap NV "E.C.S EUROPEAN CONTAINERS".

De handelingen van de inbrengende vennootschap zullen sinds één januari tweeduizend en elf (01/01/2011) boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap. De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de begunstigde vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing, waarnaar voor zoveel als nodig, wordt verwezen.

Naar aanleiding van de inbreng in natura van hierna vermelde onroerende goederen zoals uitvoerig beschreven werd in het afsplitsingsvoorstel, zullen één miljoen honderd tweeënveertigduizend achthonderd zevenenveertig (1.142.847) nieuwe aandelen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STELLEDIJK" worden uitgegeven door de zaakvoerders van onderhavige vennootschap aan de aandeelhouders van de NV "E.C.S. EUROPEAN CONTAINERS".

De vergadering beslist de inbreng in onderhavige vennootschap besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'STELLEDIJK" ingevolge de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap NV "E.C.S EUROPEAN CONTAINERS" overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, van hiernavermelde onroerende goederen zoals uitvoerig beschreven werd in het afsplitsingsvoorstel van de naamloze vennootschap "'E.C.S EUROFEAN CONTAINERS"

Een deel van het vermogen van de naamloze "E.C.S. European Containers", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van de afsplitsing van onroerend goederen gaat over in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Stelledijk", tegen uitreiking aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap "E.C.S European Containers" van aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Stelledijk".

De handelingen van de inbrengende vennootschap zullen sinds één januari tweeduizend en elf (01/01/2011) boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap. De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de begunstigde vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing, waarnaar voor zoveel als nodig, wordt verwezen.

Vervolgens is hier tussengekomen de naamloze vennootschap "E.C.S. EUROPEAN CONTAINERS", waarvan de zetel gevestigd is te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 3

ondernemingsnummer - BTW-nummer BE 0435.131.508 RPR Brugge;

Opgericht bij akte verleden voor notaris Jacques VAN DAMME, destijds te Brugge (Sint-Andries), op dertig augustus negentienhonderd achtentachtig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig september daarna, onder nummer 880923-2.

Waarvan de statuten meermaals werden gewijzigd, en voor het laatst bij proces-verbaal verleden voor notaris Michel VAN DAMME, te Brugge (Sint-Andries), op zes november tweeduizend en drie, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig november daarna, onder nummer 124989 en blijkens akte heden voorafgaandelijk dezer verleden voor het ambt van ondergetekende notaris.

Alhier vertegenwoordigd door haar gedelegeerd-bestuurder Mevrouw DE DIJCKER Christine Esther, geboren te Zottegem op twaalf maart negentienhonderd drieënzestig, , wonend te 8380 Brugge (Lissewege), Scharphoutstraat 106

De voormelde vennootschap verklaart, na voorlezing gehoord te hebben van alles wat voorafgaat, volledig kennis te hebben van de statuten van de vennootschap en volledig op de hoogte te zijn van haar financiële toestand en inbreng te doen van de hierna vermelde onroerende goederen, zoals uitvoerig beschreven werd in het afsplitsingsvoorstel die van haar vermogen afhangt.

ONROERENDE GOEDEREN: INBRENG ONDERWORPEN AAN EEN BIJZONDERE VORM VAN PUBLICITEIT (artikel 683 Wetboek van vennootschappen).

A. Onroerend goed gelegen te Brugge (Zeebrugge), Karveel-straat 3

I. BESCHRIJVING

Stad Brugge, twaalfde afdeling

Een perceel nijverheidsgrond met opstaande nijverheidsgebouwen en aanhorigheden, gelegen te Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat nummer 3, volgens kadaster gekend als `NIJV/GEB.1.10000',

Volgens titels gekend als:

I) delen van nummers 246/E, 249/B, 249/C en 250/A, groot volgens meting drie duizend driehonderd zesenzeventig vierkante meter (3.376 m2);

ii) delen van nummers 246/E, 248/A, 249/B en 249/C, groot volgens meting drie duizend achthonderd drieënnegentig vierkante meter (3.893 m2);

iii) delen van nummers 248/A, 249/B, 249/C, 250/A en 252/G, groot volgens meting duizend honderd zesenvijftig vierkante meter (1.156m2),

iv) delen van nummers 192/A, 198/C, 248/B, 249/8, 249/D, 249/E, 250/B, 252/H, 261/C, 262/D, groot volgens meting veertienduizend driehonderd veertien komma éénenveertig vierkante meter (Oiha 43a 14ca 41dm2);

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 2.1



v) nummer 262/F, groot volgens meting twaalfduizend honderd en acht komma zeventig'

vierkante meter (01ha 21a 08ca 70dm2);

volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger (volgens kadastraal uittreksel in datum van

dertien mei tweeduizend en elf) nummer 246/H, voor een oppervlakte van drie hectare

achtenveertig are achtenveertig centiare (03ha 48a 48ca) en een laatst gekend kadastraal

inkomen zevenentachtig-duizend tweehonderd vijfenzeventig euro (¬ 87.275,00).

B. Onroerend goed gelegen te Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 32

I. BESCHRIJVING

Stad Brugge, twaalfde afdeling

Een perceel nijverheidsgrond met opstaande nijverheidsgebouwen en aanhorigheden,

gelegen te Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat nummer 32, volgens kadaster gekend als

`NIJV/GEB.1.10000',

Volaens titels aekend als:

i) deel van nummer 254/D (volgens titel gekend als deel van nummers 252/M, 252/H/2 en 253/G), met een oppervlakte drieduizend honderd vierenzestig vierkante meter (3.164 m2),

ii) deel van nummers 248/D, 252/h/2 en 254/C voor een oppervlakte van tienduizend negenhonderd zesendertig nul vijf vierkante meter (10.936,05 ma),

iii) de sectie Q, nummer 248/E, met een oppervlakte van tweeduizend zevenhonderd twintig vierkante meter (2.720m2) doch , groot volgens meting tweeduizend zevenhonderd negentien vierkante meter tweeënvijftig vierkante decimeter (2.719m252dm2)

Volgens recent kadastraal uittreksel gekend in de sectie Q, nummer 254/H, met een oppervlakte van één hectare achtenzestig are twintig centiare (lha 68a 20ca), en een laatst gekend kadastraal inkomen van twaalfduizend negenhonderd zevenennegentig euro nul cent (¬ 12.997,00).

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG:

1. Regeling van de inbreng

De inbreng wordt onderworpen aan de regeling omschreven in artikel 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De inbreng gebeurt op basis van een staat van activa en passiva van gezegde onroerende goederen zoals uitvoerig werd omschreven in het afsplitsi ngsvoorstel,

Alle verrichtingen vanaf één januari tweeduizend en elf (01/01/2011) zullen boekhoudkundig en fiscaal geacht worden verricht te zijn door de verkrijgende vennootschap.

2. Overdracht van de eigendom en van het genot

De inbreng bij wijze van partiële splitsing brengt van rechtswege de overdracht aan de verkrijgende vennootschap mee van de activa en passiva die betrekking hebben op de ingebrachte onroerende goederen.

De verkrijgende vennootschap heeft bijgevolg de eigendom van de materiële en immateriële elementen, rechten, contracten, schuldvorderingen en schulden met betrekking tot voormelde onroerende goederen die vanaf vandaag door de partieel gesplitste vennootschap worden overgedragen en hun genot vanaf heden.

3. Beschrijving van het overgedragen vermogen

De verkrijgende vennootschap verklaart volledig op de hoogte te zijn van de staat van de ingebrachte onroerende goederen en er geen nadere beschrijving van te vragen dan deze opgenomen in het hierboven vermelde voorstel van partiële splitsing en in de hierboven vermelde verslagen. Deze documenten zijn echter niet noodzakelijk exhaustief. Alle elementen van het actief en passief van het patrimonium van de partieel gesplitste vennootschap die als noodzakelijk deel van de ingebrachte onroerende goederen dienen beschouwd te worden, zullen overgebracht worden naar de verkrijgende vennootschap, zelfs indien zij niet opgenomen zijn in deze documenten.

NIET-TOEGEKENDE BESTANDDELEN

Teneinde discussie te vermijden aangaande de toescheiding van bepaalde vermogensbestanddelen van de naamloze vennootschap "E.C.S European Containers", ingeval de hierbij beschreven toescheiding geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Stelledijk" toe te wijzen zijn, dan wel blijven bij de naamloze vennootschap "E.C.S. European Containers" blijven toebehoren aan de naamloze vennootschap "E.C.S. European Containers". De naamloze vennootschap "E.C.S. European Containers" zal derhalve alle activa blijven behouden waaromtrent geen duidelijke toescheiding is vast te stellen, alsook alle passiva die niet duidelijk toegescheiden zijn aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Stelledijk".

4. Staat van het overgedragen vermogen - Waarborgen

De goederen worden overgedragen in de staat waarin ze zich momenteel bevinden, zonder dat

de verkrijgende vennootschap enig verhaal kan uitoefenen tegen de partieel gesplitste











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge























Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

vennootschap om welke reden dan ook, met name voor constructiefouten en verslechtering, slijtage of slechte staat van het materiaal, van de inrichting en van de roerende voorwerpen, fouten in de aanduiding en de inhoud, insolvabiliteit van de debiteuren.

De verkrijgende vennootschap zal zich moeten houden aan alle wetten en alle reglementen, besluiten en gebruiken die van toepassing zijn op de exploitatie van de ingebrachte goederen en persoonlijk moeten zorgen voor alle toelatingen die nodig zouden kunnen zijn, dit alles op eigen risico.

5. Overdracht van de lasten

De verkrijgende vennootschap zal, met ingang van heden alle gewone of buitengewone lasten dragen die de ingebrachte goederen en rechten bezwaren of zullen kunnen bezwaren en die inherent zijn aan hun eigendom en aan hun gebruik.

6. Overgedragen schuldvorderingen

" Vanaf heden worden de schuldvorderingen en rechten overgedragen door de partieel gesplitste vennootschap en gaan ze zonder onderbreking over op de verkrijgende vennootschap.

' De bijbehorende wettelijke en overeengekomen zakelijke en persoonlijke zekerheden worden overgedragen en worden niet beïnvloed door de onderhavige verrichting.

De verkrijgende vennootschap wordt dus in de plaats gesteld, zonder dat dit tot schuldvernieuwing kan leiden, in alle zakelijke en persoonlijke rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap op alle goederen en tegen alle debiteuren.

7. Overgedragen schulden

De schulden die door de partieel gesplitste vennootschap worden overgedragen gaan vanaf heden zonder onderbreking over op de verkrijgende vennootschap. Deze laatste wordt dus in de plaats gesteld, zonder dat dit tot schuldvernieuwing kan leiden, in alle rechten en verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap.

De verkrijgende vennootschap zal bijgevolg in de plaats van de partieel gesplitste vennootschap de elementen van het passief van de onderhavige overdracht betalen; ze staat met name in voor de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle schulden opgelopen en overgedragén door de partieel gesplitste vennootschap, en dit alles op de vervaldagen die zijn overeengekomen tussen deze laatste en haar schuldeisers.

De bijbehorende wettelijke of overeengekomen zakelijke en persoonlijke zekerheden worden overgedragen en worden niet beïnvloed door de onderhavige verrichting, zonder verplichting tot betekening van een document of inschrijving voor de panden op handelsfonds.

8. Overgedragen verbintenissen

De verkrijgende vennootschap zal alle contracten en verbintenissen moeten naleven en uitvoeren die door de partieel gesplitste vennootschap zijn gesloten met derden of met het door haar overgedragen personeel, zoals deze overeenkomsten bestaan op een oktober tweeduizend en negen.

De personeelsleden van de partieel gesplitste vennootschap in dienst staande van de uitbating van de ingebrachte bedrijfstak worden bij de vennootschap geïntegreerd in toepassing van de collectieve arbeids-overeenkomst nummer 32bis.

9. Andere overgedragen elementen

De inbreng omvat in het algemeen:

1) alle rechtsgedingen en buitengerechtelijke gedingen en alle waarborgen met betrekking tot

de ingebrachte contracten, alle administratieve beroepen, rechten, vorderingen, persoonlijke waarborgen en deze waarvan, in het kader van de inbreng, om welke reden dan ook, de partieel gesplitste vennootschap geniet of er houder van is ten overstaan van aile derden, inclusief de openbare besturen;

2) de last van de door de partieel gesplitste vennootschap overgedragen elementen van het

passief, dat wil zeggen alle gekende en ongekende passiva, al dan niet uitgedrukt, die betrekking hebben op de onderhavige inbreng en die hun oorzaak zouden vinden in een situatie van vóór een oktober tweeduizend en negen evenals de uitvoering van alle verplichtingen van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking hiertoe.

10. Archieven en documenten

De inbreng omvat ook de boekhoudkundige archieven en documenten met betrekking tot de overgedragen elementen, die de verkrijgende vennoot-schap moet bewaren en zo nodig aan de partieel gesplitste vennootschap moet meedelen.

11. Kosten

Alle kosten, erelonen, belastingen en lasten ten gevolge van de onderhavige inbreng zijn ten laste van de verkrijgende vennootschap.

4. De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat de vaststelling van de boekhoudkundige affectatie voortvloeiende uit de partiële splitsing, onder andere als gevolg heeft:

a) het maatschappelijk kapitaal van deze vennootschap met één miljoen honderd tweeënveertigduizend achthonderd zevenenveertigduizend euro tweeëntachtig cent (C 1.142.847,82) te verhogen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

b) om een bedrag van honderd en veertienduizend tweehonderd vierentachtig euro achtenzeventig cent (¬ 114.284,78) voor de rekening «Wettelijke reserve» te bestemmen;

c) om een bedrag van zevenhonderd achtenzeventigduizend driehonderd en achttien euro tweeënveertig cent (¬ 778.318,42) voor de rekening «belastingsvrije reserve» te bestemmen;

d) om een bedrag van drie miljoen achthonderd drieënvijftigduizend negenhonderd en acht ; euro tweeënveertig cent (C 3.853.908,42) voor de rekening «Beschikbare reserves» tel bestemmen.

" e) om het bedrag van vierduizend en vierenzestig euro tweeënzeventig cent (C 4.064,72) voor de rekening «kapitaalsubsidies» te bestemmen

Voor het overige verwijst de vergadering naar het splitsingsvoorstel de dato 10/05/2011.

De vergadering beslist om één miljoen honderd tweeënveertigduizend achthonderd zevenenveertigduizend euro tweeëntachtig cent (C 1,142.847) nieuwe gewone aandelen uit te geven, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf 01/01/2011 in de winst zullen deelnemen en in onderhavige vennootschap het genotsrecht zullen verlenen. Deze nieuwe aandelen worden volledig volgestort en zonder opleg aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap uitgereikt, als volgt:

VENNOTEN Aantal aandelen

DE DIJCKER Christine 114

DE DI]CKER Kelly 114

Naamloze vennootschap "DE DIXK" 1.142.619

1 Totaal van de nieuwe aandelen : 1.142.847

De houders van de aandelen van de partieel te splitsen vennootschap voldoen aan alle voorwaarden om vennoot te kunnen worden van de overnemende vennootschap "Stelledijk" voormeld.

5. In overeenstemming met de genomen besluiten, beslist de vergadering om de volgende wijzigingen in de statuten aan te brengen :

5.1. DOEL

De vergadering stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te acteren overeenkomstig artikel 738 van het Wetboek van vennootschappen dat het doel van onderhavige vennootschap overeenstemt met het doel van de partieel gesplitste vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen, zodat een wijziging aan het doel van onderhavige vennootschap zich niet opdringt.

5.2. KAPITAAL

Aanpassing van de tekst van dit artikel om het in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhoging ten gevolge van de splitsing zoals hierna vermeld onder 6.

VENNOTEN na SPLITSING & KAPITAALVERHOGING Aantal aandelen

DE DUCKER Christine 814 + 114 = 928

DE DUCKER Kelly 814 + 114 _ 928

Naamloze vennootschap "DE DIJK" (RPR 0832.890.302) 79.822+1.142.619 =

1.222.441

Totaal aandelen : 1.224.297

6. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake:

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "STELLEDIJK".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen tweehonderd vierentwintigduizend tweehonderd zevenennegentig euro tweeëntachtig cent (¬ 1.224.297,82)

Het wordt vertegenwoordigd door één miljoen tweehonderd vierentwintig-duizend tweehonderd zevenennegentig (1/1.224.297) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één miljoen tweehonderd vierentwintig-duizend tweehonderd zevenennegentig (1/1.224.297ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

5. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

6. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

In afwijking van artikel 257 eerste lid van het Wetboek van vennootschappen, zal de vennootschap pas geldig verbonden zijn door het gezamenlijk optreden van twee (2) zaakvoerders:

- de aanwerving van kaderleden,

- de investeringen waarvan het bedrag hoger is dan vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00),

- het verstrekken van zekerheden voor een bedrag hoger dan vijfentwintigduizend euro (C 25.000,00),

- bankleningen, waarvan het bedrag hoger is dan vijfentwintigduizend euro (C 25.000,00), andere dan van zaakvoerders of aandeelhouders van de vennootschap,

- de aan- en verkoop van onroerende goederen,

- de aan- en verkoop van participaties aan andere vennootschappen.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet tegengeworpen worden aan derden, zelfs niet nadat

ze openbaar zijn gemaakt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Commissaris : nihil

9. De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten.

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

A/ De uitbating van een onderneming voor land-, zee- en luchtvervoer, alsmede het optreden als tussenpersoon en commissionair voor vervoer, transit, grensexpeditiekantoor, goederenbehandeling, groupage- en degroupagedienst, laden en lossen van schepen, het stockeren en de opslag van goederen, het in bewaring nemen van schepen, vertegenwoordiger in toerusting van schepen, alsmede alle bevrachting, het verhuren van vrachtwagens en alle andere transportvoertuigen, en alle neven- en aanverwante aktiviteiten betreffende dit doel.

B/ De uitbating van een opleidingscentrum in het kader van de vervoeractiviteiten.

II, Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die' wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. 10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand mei om zeventien uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

el " Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen

ª% worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de

commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde

" ,

van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift i toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Volmacht

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan aan VGD Accountants & Belastingsconsulenten te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en bij het Ondernemingsloket te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Conform het splitsingsvoorstel rusten er geen schulden op de bebouwde en onbebouwde onroerende goederen die partieel worden afgesplitst van de naamloze, vennootschap "E.C.S. European Containers" zodat zij schuldenvrij overgaan naar de verkrijgende vennootschap bvba "Stelledijk".

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Verslag van de bedrijfsrevisor

Bijzonder verslag van het bestuursorgaan

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen

met zetel te Bru99 JSint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2011
ÿþmod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

1\1\MORIpl\

; Ondernemingsnr :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

GISCH STA ATSBLAD

--

BF. TV41-i

0836634797 7 g

Benaming : STELLEDIJK

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Karveelstraat 5, Transportzone "

8380 Brugge (Zeebrugge)

Onderwerp akte :Oprichting van een vennootschap in het kader van de splitsing van de vennootschap "De Dijk"

Uit een akte verleden voor Meester Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme -- Notaris Christian Van Damme »,ji geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op zesentwintig mei tweeduizend en; ;; elf, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor registratie, enkel met het oog op de;: :! neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, BLIJKT dat er een besloten vennootschap met;! beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, genaamd « STELLEDIJK ».

Verschenen

1/ Mevrouw DE DIJCKER Christine Esther, geboren te Zottegem op twaalf maart negentienhonderd!; drieënzestig, echtgenote van de Heer LANCKRIET Marc, wonend te 8380 Brugge (Lissewege),; Scharphoutstraat 106.

2/ Mevrouw DE DIJCKER Kelly Mariette, geboren te Wetteren op acht juni negentienhonderd!! zevenenzeventig, , echtgenote van de Heer BALCAEN Pieter Rafaël Maria, samenwonend te 8000;; Brugge, Buiten Boeverievest 1.

;; Handelend in hoedanigheid van vertegenwoordigers van de gesplitste naamloze vennootschap: ;: "DE DIJK", met maatschappelijke zetel te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 3,;; Transportzone, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder nummer; 0809.374.631, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Michel VAN DAMME op; tweeëntwintig januari tweeduizend en negen, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch; Staatsblad van drie februari daarna, onder nummer 09017928.

Ontbonden zonder vereffening met het oog op deze splitsing door overdracht van het gehele;; ;; vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan twee op te richten vennootschappen,;; ;; waaronder deze vennootschap.

;! Handelend krachtens een machtiging verleend door de aandeelhouders van deze vennootschap,j; ingevolge buitengewone vergadering die tot de splitsing heeft besloten, waarvan de notulen op;: heden voorafgaandelijk dezer werden opgesteld door ondergetekende notaris Michel VAN DAMME,

1/ De gesplitste vennootschap heeft overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van;, vennootschappen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te splitsen door overdracht van haar;! gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan twee op te richten ;i vennootschappen. Bijgevolg heeft deze vennootschap besloten tot haar splitsing ingevolge de buitengewone algemene vergadering, vastgesteld in de notulen die ondergetekende notaris op; heden voorafgaand aan deze notulen heeft opgesteld. Bijgevolg heeft deze vennootschap;; besloten om haar gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, ingevolge het hierna;

J.

vermeld splitsingsvoorstel, ten gevolge van haar ontbinding zonder vereffening, over te dragen,;; met name:

- Aan de op te richten vennootschap bvba "STELLEDIJK' wordt de inbreng boekhoudkundig! bestemd zoals verder vermeld, Overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van vennootschappen is de splitsing voltrokken,,; ;; zodra de twee nieuwe vennootschappen werden opgericht.

De splitsing door oprichting wordt aan derden tegenstelbaar vanaf de gelijktijdige bekendmaking,; van de verschillende ermee verband houdende akten in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. :! Verslagen

NITEUFt DInECTí.

0 1-06- 9.011

NEE `'GELSC`r)ft.r ~ GRIFFIE der

RECH7"5.':Y VAN l;00pHF.idDEL T_

I.3i~:UG~^,, - " r; ~ ~r,

~~_ ti~ii_[?i:r1Çi ~n~C,)

op: !

DN

3ELGE



GriffÎe? t4P"ell;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- mod 2.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



1. De voornoemde vertegenwoordiger van de gesplitste vennootschap, legt de volgende documenten op het bureau neer; deze documenten worden binnen de wettelijke termijn kosteloos aan de aandeelhouders meegedeeld:

1.1 splitsingsvoorstel opgesteld door de raad van bestuur van de te splitsen vennootschap.

1.2 De verslagen opgesteld overeenkomstig de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van vennootschappen:

a) vaststelling dat, overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen, de buitengewone algemene vergadering van de gesplitste vennootschap NV "DE DOK" uitdrukkelijk heeft beslist om te verzaken aan de toepassing van artikelen 745 en 746 van het Wetboek van vennootschappen.

b) Voorstel, overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen, tot verzaking aan de toepassing van de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van vennootschappen, waarbij de tekst van de eerste twee leden van artikel 749 hierna letterlijk wordt weergegeven:

"De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van vennootschappen niet toe te passen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst, indien aile vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien.

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten,"

Bijgevolg hoeft er noch een verslag van de zaakvoerder(s) van voornoemde vennootschap, noch een verslag van haar bedrijfsrevisor worden opgesteld.

c) Verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen.

2/ De voornoemde vertegenwoordiger van de gesplitste vennootschap, verklaart bijkomend dat de in artikel 748 van het Wetboek van vennootschappen vermelde document uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders lagen en dat de zaakvoerder niet gehouden is om:

- de reeds meegedeelde informatie te actualiseren,

- een tussentijdse boekhoudkundige staat op te stellen.

3/ Mevrouw Christine DE DOCKER en mevrouw Kelly DE DOCKER, vertegenwoordigers van de gesplitste vennootschap, bevestigen dat de buitengewone algemene vergadering haar goedkeuring heeft verleend aan het ontwerp van oprichtingsakte en de statuten van deze vennootschap ingevolge de notulen heden opgesteld door ondergetekende notaris Michel VAN DAMME, overeenkomstig artikel 753 van het Wetboek van vennootschappen.

4/ Mevrouw Christine DE DOCKER en mevrouw Kelly DE DOCKER, vertegenwoordigers van de gesplitste vennootschap, verklaren dat voornoemd splitsingsvoorstel op zes april tweeduizend en elf door de raad van bestuur van de te splitsen vennootschap, en op elf april daarna werd neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op zes mei daarna, onder nummer 11069011.

Overdracht door inbreng

I. Splitsingsvoorstel

De aandeelhouders van de bij deze splitsing betrokken vennootschappen hebben uiterlijk één maand voor de datum van deze vergadering kennis gekregen van het splitsingsvoorstel waarvan sprake in de voorafgaande uiteenzetting, alsook van de andere in de wet bedoelde documenten. De algemene vergadering van de gesplitste vennootschap hebben eenparig beslist en uitdrukkelijk besloten om de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van vennootschappen niet toe te passen.

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, luidt als volgt:

"Overeenkomstig artikel 742 en 743 van het Wetboek van Vennootschappen zal worden besloten tot een splitsing van de NV DE DIJK, waarbij de activa- en passivabestanddelen, zal overgaan naar twee nieuwe op te richten vennootschappen namelijk de BVBA STELLEDIJK, voorwerp van dit verslag, en de BVBA ZEEDIJK. De totale inbreng bedraagt 20.421,97 EUR. De activa bedraagt 1.470.197,54 EUR en de schulden hierop 1.449.775,57 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het

Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de bestuurders en zaakvoerders van de vennootschappen verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de toegepaste methode van waardering met betrekking tot de in te brengen activa rekening houdt met de boekhoudkundige continuïteit in toepassing van artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 is bedrijfseconomisch verantwoord.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mpà 2.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit éénentachtigduizend

vierhondervijftig aandelen (81.450) aandelen van de BVBA STELLEDI]K, zonder vermelding van nominale waarde, die in het kader van de splitsing van de vennootschap de NV DE DIJK worden uitgereikt aan de aandeelhouders van laatstgenoemde vennootschap, in verhouding tot hun aandelenbezit.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen

over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen de in het huidig

verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in

het kader van de voorgenomen inbreng in natura voorafgaandelijk aan de oprichting van

de BVBA STELLEDI]K, bijgevolg kan het huidig verslag niet voor andere doeleinden worden

gebruikt.

Opgesteld te Kortrijk op 24 mei 2011

Burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Jean-Michel Dalle

Bedrijfsrevisor"

2. Besluit tot splitsing

Luidens de notulen, opgesteld door ondergetekende notaris Michel VAN DAMME, is besloten om het

gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van de gesplitste vennootschap over te

dragen overeenkomstig de voorwaarden van voornoemd splitsingsvoorstel.

Met dien verstande dat:

a) De overdrachten gebeuren op basis van de boekhoudkundige staat van de gesplitste vennootschap afgesloten per eenendertig december tweeduizend en tien. De activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden opgenomen in de boekhouding van de op te richten vennootschappen, bvba "ZEEDIJK" en bvba "STELLEDIJK", tegen de waarde waartegen ze in de rekeningen van deze vennootschap op voormelde datum staan ingeschreven.

b) De handelingen van de gesplitste vennootschap worden, boekhoudkundig, geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen vanaf een januari tweeduizend en elf, zodat alle handelingen vanaf die datum in het voordeel en voor het risico van de inbrengverkrijgende vennootschappen zijn.

c) Teneinde elke mogelijke betwisting over de verdeling van bepaalde delen van het vermogen te voorkomen, voor zover de hieronder omschreven verdeling niet voldoende nauwkeurig is, ofwel omdat de toekenning voor interpretatie vatbaar is, ofwel omdat het gaat om delen van het vermogen die ten gevolge van een verzuim of nalatigheid niet in de opgave van toegekende vermogensdelen zijn vermeld, wordt uitdrukkelijk overeengekomen, gelet op de bepalingen van artikelen 729 en 744 van het Wetboek van vennootschappen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld aan wie ze werden toegekend, toekomen aan de op te richten bvba "STELLED1]K".

3. Overdracht van het vermogen van de gesplitste vennootschap

Het deel van het vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van de gesplitste vennootschap NV 'DE DIJK' wordt overgedragen tegen uitreiking aan haar aandeelhouders van honderd duizend (100.000) aandelen zonder nominale waarde van de op te richten vennootschappen, namelijk:

- eenentachtigduizend vierhonderd vijftig (81.450) aandelen aan de bvba 'STELLEDI]K'j

- achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen aan de bvba `ZEEDIJK'.

Deze aandelen zijn van dezelfde aard, bieden dezelfde rechten en voordelen en zullen vanaf de oprichting van de op te richten vennootschappen 'STELLEDIJK' en 'ZEEDIJK' in de winst van de vennootschap deelnemen.

Na deze uiteenzetting verklaren mevrouw Christine DE DI]CKER en mevrouw Kelly DE DOCKER, vertegenwoordigers van de gesplitste vennootschap, op basis van de boekhoudkundige staat afgesloten per eenendertig december tweeduizend en tien de volgende activa en passiva en bestanddelen van het eigen vermogen door inbreng in deze vennootschap over te dragen. Aan de op te richten vennootschap bvba "STELLEDIJK" wordt de inbreng boekhoudkundig als volgt bestemd:

"VASTE ACTIVA FC 1.450.376,42

III. Materiële vaste activa C 1.450.376,42

A. Terreinen en gebouwen 931.155,51

F. Activa in aanbouw en vooruitbetalingen 519.220, 91

VLOTTENDE ACTIVA ¬ 19.821,12

VII. Vorderingen op ten hoogste één jaar ¬ 561,10

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

B. Overige vorderingen mod 2.1

IX. Liquide middelen 561,10

X. Overlopende rekeningen ¬ 13.940, 51

TOTAAL DER ACTIVA

¬ 5.319, 51

C 1.470.197,54

EIGEN VERMOGEN ¬ 20.421,97

I. Kapitaal ¬ 81.450, 00

A. Geplaatst kapitaal ¬ 81.450, 00

III. Herwaarderingsmeerwaarden C 80.000.00

V. Overgedragen verlies (-) ¬ -141.028,03

SCHULDEN

1.449.775,57

VIII. Schulden op meer dan één jaar ¬ 1. 397.194,17

A. Financiële schulden 1.397.194,17

2. Overige leningen 1.397.194,17

IX. Schulden op ten hoogste één jaar C 48.721, 40

A. Financiële schulden 27.121, 40

2. Overige leningen 27.121,40

F. Overige schulden 21.600,00

X. Overlopende rekeningen C 3.860,00

TOTAAL DER PASSIVA 01.470.197,54"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

- Aan de op te richten vennootschap bvba "ZEEDIJK" wordt de inbreng boekhoudkundig als volgt bestemd:

"VASTE ACTIVA

1.536.35583

III. Materiële vaste activa ¬ 1.536.355, 83

F. Activa in aanbouw en vooruitbetalingen 1.536.355, 83

TOTAAL DER ACTIVA C 1.536.355,83

EIGEN VERMOGEN ¬ 18.550, 00

I. Kapitaal ¬ 18.550, 00

A. Geplaatst kapitaal C 18.550, 00

SCHULDEN C 1.517.805, 83

VIII. Schulden op meer dan één jaar C1.517.805.83

A. Financiële schulden 1.517.805,83

2. Overige leningen 1517.805, 83

TOTAAL DER PASSIVA C1.536.355,83"

Deze overdracht omvat bovendien de eventuele immateriële bestanddelen, zoals de naam, de huurceel, de handelsrelaties, de lopende contracten en aannemingen, de technische, commerciële, administratieve organisatie en de knowhow met betrekking tot het overgedragen vermogen.

ONROERENDE GOEDEREN: INBRENG ONDERWORPEN AAN EEN BIJZONDERE VORM VAN PUBLICITEIT (artikel 683 Wetboek van vennootschappen).

Deze overdracht omvat tevens de onroerende rechten waarvan de beschrijving, het bewijs van eigendom, de overdrachtsvoorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierna zijn beschreven. Deze onroerende rechten vormen een bestanddeel van het vermogen dat aan een bijzondere vorm van publiciteit is onderworpen (artikel 683 van het Wetboek van vennootschappen).

Het deel van het vermogen van de gesplitste vennootschap, dat aan de op te richten bvba "STELLEDIJK" wordt overgedragen, bevat de onroerende goederen waarvan de beschrijving, het bewijs van eigendom, de overdrachtsvoorwaarden en de bijzondere voorwaarden hierna zijn beschreven.

A) Onroerend aoed aeleaen te Bruaae, Zeebruaae

I. BESCHRIJVING

Stad Brugge, twaalfde afdeling

Een perceel nijverheidsgrond begrepen in de derde fase van de realisatie van de Transportzone, gelegen te Brugge (Zeebrugge), palende aan de Kraakstraat, ter plaatse gekend als "52e begin", thans gekend ten kadaster (volgens kadastraal uittreksel in datum van twaalf mei tweeduizend en elf) als "bouwland", in de sectie Q, deel van nummer 193/A, voor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mOd 2.1



een oppervlakte volgens meting van drieduizend vierhonderd zeventig vierkante meter tachtig' vierkante decimeter (3.470 m2 80 dm2).

B) Onroerend goed gelegen te Brugge. Zeebrugge

I. BESCHRIJVING

Stad Brugge, twaalfde afdeling

Een perceel industriegrond met nijverheidsgebouw, staande en gelegen te Brugge (Zeebrugge), langsheen de Kraakstraat nummer 6, volgens kadaster gekend als `NIJV/GEB.', en zowel volgens titel als thans gekend op het kadaster (volgens kadastraal uittreksel in datum van twaalf mei tweeduizend en elf) in de sectie Q, nummer 199/A, met een oppervlakte van drieduizend vijfhonderd dertig vierkante meter (3.530 m2), en een laatst gekend kadastraal inkomen van drieduizend zevenhonderd zevenennegentig euro (C 3.797,00).

C) Onroerend goed gelegen te Brugge, Zeebrugge

I. BESCHRIJVING

Stad Brugge, twaalfde afdeling

Een perceel nijverheidsgrond met opstaande nijverheidsgebouwen en aanhorigheden, gelegen te Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat nummer 18, volgens kadaster gekend als 'NIJV/GEB.', en zowel volgens titel als thans gekend op het kadaster (volgens kadastraal uittreksel in datum van twaalf april tweeduizend en elf) in de sectie Q, nummer 248/C, met een oppervlakte van drieënvijftig are tweeënveertig centiare (53a 42ca), en een laatst gekend kadastraal inkomen van zevenduizend zeshonderd vierenvijftig euro (C 7.654,00), begrepen in de tweede fase en uitbreiding van de realisatie van de Transportzone, goedgekeurd bij Ministerieel Besluit van tien december negentienhonderd zesennegentig.

Opmerking:

In deze oppervlakte is begrepen tweeduizend en zeventien komma zesendertig vierkante meter (2.017,36m2) bovengrondse oppervlakte, waarvan de ondergrond niet wordt medeverkocht. Deze ondergrond werd reeds verkocht door de naamloze vennootschap `TRANSPORTZONE ZEEBRUGGE' jegens de vennootschap `INTERCONNECTOR (IUK) l.IMITED' blijkens akte verleden voor notaris Henry VAN CAILLIE te Brugge en notarissen Pierre SOENEN en Bernard MAERTENS, beiden te Brugge, op éénentwintig januari negentienhonderd negenennegentig.

ALGEMENE OVERDRACHTSVOORWAARDEN

1/ De op te richten vennootschap verkrijgt de eigendom van alle materiële en immateriële bestanddelen en worden in alle rechten, contracten, schuldvorderingen en schulden die door de gesplitste vennootschap worden overgedragen, gesubrogeerd vanaf de datum waarop de splitsing daadwerkelijk wordt verwezenlijkt, zonder dat hieruit schuldvernieuwing tot stand kan komen.

Zij krijgen de genotsrechten vanaf één januari tweeduizend en elf.

2/ Met ingang van één januari tweeduizend en elf draagt de op te richten vennootschap, eik wat haar deel betreft, alle belastingen, taksen, verzekeringspremies en -bijdragen alsook alle lasten van welke aard ook, met inbegrip van de gewone en buitengewone lasten van medeeigendommen, die de hun overgedragen goederen (kunnen) bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom en het genot ervan.

3/ De op te richten vennootschap neemt de haar overgedragen goederen over in de staat waarin ze zich momenteel bevinden, zonder mogelijkheid van verhaal tegen de gespliste vennootschap uit welke hoofde ook, zoals bowgebreken, slijtage of de slechte staat van het materieel, van de inrichtingen, van de uitrusting en van de roerende goederen, vergissingen in de aanduiding of de oppervlakte, insolvabiliteit van de schuldenaars.

4/ De schulden van de gesplitste vennootschap gaan van rechtswege over op de op te richten vennootschap, die in dit opzicht in alle rechten en verplichtingen van de gesplitste vennootschap worden gesubrogeerd, zonder dat hieruit schuldvernieuwing tot stand kan komen.

Bijgevolg zal de op te richten vennootschap het volledige passief betreffende het bij hen ingebrachte deel van de inbreng in plaats van de gesplitste vennootschap voldoen; zij zullen met name de interesten betalen en aile aangegane schulden en leningen die door de gesplitste vennootschap werden ingebracht, terugbetalen op de vervaldagen zoals overeengekomen tussen de gesplitste vennootschap en haar schuldeisers.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke en conventionele zekerheden die erbij horen, vallen niet onder deze splitsing, zonder verplichting tot betekening, endossement of inschrijving voor de merken of panden op het handelsfonds, of tot overschrijving.

5/ De verkrijgende vennootschappen meoten, elk wat haar deel betreft, alle akkoorden, aannemingen, overeenkomsten en verbintenissen van welke aard ook uitvoeren, aangezien alle overeenkomsten van de gesplitste vennootschap werden overgedragen, met inbegrip van de contracten intuitu personae en alle contracten en verbintenissen aangegaan met het door de gesplitste vennootschap tewerkgestelde personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag waarop de splitsing daadwerkelijk wordt verwezenlijkt.

6/ Alle geschillen en vorderingen, al dan niet in rechte, hetzij ais eiser, hetzij als verweerder, worden opgevolgd door de verkrijgende vennootschappen, elk wat haar deel betreft, die de voordelen ervan zullen genieten of de gevolgen ervan zullen dragen.

7. De overdracht van het vermogen omtat in het algemeen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1



a) alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke of buitengerechtelijke vorderingen, administratieve beroepen, voordelen van eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke zekerheden en zekerheden waarover de gesplitste vennootschap, om welke reden ook, beschikt tegenover enige derde, met inbegrip van de overheidsbesturen;

b) de last van alle passiva van de gesplitste vennootschap tegenover derden, met inbegrip van de passiva die later kunnen dienen als verbintenissen aangegaan vôér datum van deze notulen, alsook de uitvoering van alle verbintenissen die de gesplitste vennootschap om welke reden ook tegenover derden heeft aangegaan;

c) de boekhoudkundige archieven en documenten betreffende het overgedragen vermogen, onder de verplichting voor de verkrijgende vennootschappen om deze archieven en documenten te bewaren.

5/ De comparanten nemen akte van de melding van het bestuursorgaan geen kennis te hebben van belangrijke wijzigingen die zich in de activa en passiva van de vennootschap zouden hebben voorgedaan sinds de datum van opstelling van het voorstel van partiële splitsing waarvan hierboven sprake.

Statuten

Mevrouw Christine DE DI]CKER en mevrouw Kelly DE DIJCKER, vertegenwoordigers van de gesplitste vennootschap, stellen vast dat ten gevolge van deze overdracht en boekhoudkundige bestemming, de vennootschap vanaf heden over een kapitaal van eenentachtigduizend vierhonderd vijftig euro (C 81.450,00) beschikt. Dit kapitaal is volledig volstort en wordt vertegenwoordigd door eenentachtigduizend vierhonderd vijftig (81.450) aandelen zonder nominale waarde. Elk aandeel vertegenwoordigt een gelijk deel van het kapitaal en biedt dezelfde rechten en voordelen. Deze aandelen worden, zoals hierboven gezegd, aan de aandeelhouders van de gesplitste naamloze vennootschap "DE DIJK" als volgt uitgereikt:

- Aan de naamloze vennootschap "DE DI]K", met zetel te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister Brugge onder nummer 0832.890.302, ten belope van negenenzeventigduizend achthonderd tweeëntwintig (79.822) aandelen.

- Aan mevrouw DE DI]CKER Christine Esther, geboren te Zottegem op twaalf maart negentienhonderd drieënzestig, echtgenote van de heer LaNCKRiET Marc, wonend te 8380 Brugge (Lissewege), Scharphoutstraat 106, ten belope van achthonderd veertien (814) aandelen.

- Aan mevrouw DE DIJCKER Kelly Mariette, geboren te Wetteren op acht juni negentienhonderd zevenenzeventig, echtgenote van de heer BALCAEN Pieter, wonend te 8000 Brugge, Buiten Boeverievest 1, ten belope van achthonderd veertien (814) aandelen.

Na deze vaststelling verklaren zij de statuten van de vennootschap als volgt vast te leggen:

1.De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "STELLEDI]K".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5.

3. Doel

De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten.

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

A/ De uitbating van een onderneming voor land-, zee- en luchtvervoer, alsmede het optreden als tussenpersoon en commissionair voor vervoer, transit, grensexpeditiekantoor, goederenbehandeling, groupage- en degroupagedienst, laden en lossen van schepen, het stockeren en de opslag van goederen, het in bewaring nemen van schepen, vertegenwoordiger in toerusting van schepen, alsmede alle bevrachting, het verhuren van vrachtwagens en alle andere transportvoertuigen, en alle neven- en aanverwante aktiviteiten betreffende dit doel.

B/ De uitbating van een opleidingscentrum in het kader van de vervoeractiviteiten.

II. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1



E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV, Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake,

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. 4. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

5.Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenentachtigduizend vierhonderd vijftig euro (C 81.450,00).

Het wordt vertegenwoordigd door eenentachtigduizend vierhonderd vijftig (81.450) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/eenentachtigduizend vierhonderd vijftigste (1/81.450ee) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6.De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand mei om zeventien uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien (2013).

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor- mod 2.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

7. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

In afwijking van artikel 257 eerste lid van het Wetboek van vennootschappen, zal de vennootschap pas geldig verbonden zijn door het gezamenlijk optreden van twee (2) zaakvoerders:

- de aanwerving van kaderleden,

- de investeringen waarvan het bedrag hoger is dan vijfentwintigduizend euro (C 25.000,00),

- het verstrekken van zekerheden voor een bedrag hoger dan vijfentwintigduizend euro (C

25.000,00),

- leningen, waarvan het bedrag hoger is dan vijfentwintigduizend euro (C 25.000,00), andere dan

van zaakvoerders of aandeelhouders van de vennootschap,

- de aan- en verkoop van onroerende goederen,

- de aan- en verkoop van participaties aan andere vennootschappen.

Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet tegengeworpen worden aan derden, zelfs niet nadat

ze openbaar zijn gemaakt.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere

volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf. (31/12/2012).

9. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met vereffening. De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Bekrachtiging

De comparanten bekrachtigen uitdrukkelijk, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van vennootschappen, alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Vervolgens hebben de comparanten beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1/ De naamloze vennootschap "DE DIJK", met zetel te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5, RPR Brugge, BTW BE 0832.890.302, vast vertegenwoordigd door mevrouw DE DL]CKER Christine Esther, geboren te Zottegem op twaalf maart negentienhonderd drieënzestig, wonend te 8380 Brugge (Lissewege), Scharphoutstraat 106.

2/ De naamloze vennootschap "IMMOPORTFOLIo", met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Hoveniersstraat 68. B.T.W. nummer BE 0431.964.160 RPR Gent, vast vertegenwoordigd door de heer BALCAEN Pieter, geboren te Gent op één maart negentienhonderd vijfenzeventig,), wonend te 8000 Brugge, Buiten Boeverievest 1.

De heer Pieter BALCAEN is alhier vertegenwoordigd door mevrouw Kelly DE DLCKER, voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht van vijfentwintig mei tweeduizend en elf, (die aan de akte van de oprichting van de bvba Zeedijk verleden voor ondergetekende notaris Michel Van Damme op heden, gehecht zal blijven).

De zaakvoerders, aanwezig en vertegenwoordigd zoals gezegd, aanvaarden en bevestigen niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

Hun mandaten zijn onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Commissaris

De comparanten oprichters besluiten met unanimiteit van stemmen om aan te stellen ais commissaris van de vennootschap: de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een CVBA VGD Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A, die zal vertegenwoordigd worden door bedrijfsrevisor Jean-Michel DALLE.

De commissaris zal de controle verrichten over drie boekjaren.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Volmacht

De oprichters verlenen volmacht voor onbepaalde tijd met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, aan VGD Accountants & Belastingconsulenten te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

De comparanten aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. De comparanten een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verklaart dat de eigendomsovergang van de algemeenheid van goederen van de gesplitste vennootschap beantwoordt aan de vereisten gesteld in artikel 11 van het B.T.W.-Wetboek om te worden vrijgesteld van belasting op de toegevoegde waarde. Met betrekking tot de levering van diensten is de vrijstelling voorzien bij de derde paragraaf van artikel 18 van het B.T.W.-Wetboek van toepassing.

In zelfde verband deelt de vergadering mee dat de nieuwe vennootschappen zich desgevallen zullen laten registreren als B.T.W.-belastingplichtige als zij in voortzetting van de gesplitste vennootschap activiteiten zullen voeren die haar onderwerpen aan de B.T.W.

De inbreng wordt uitsluitend met maatschappelijke rechten vergoed.

De splitsing gebeurt met het voordeel:

- van de artikelen 117, § 1 en 120, derde lid van het Wetboek der registratierechten,

- artikel 211 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen,

- van de artikelen 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde. De comparanten stellen vast en verzoeken ondergetekende notaris te akteren dat ten gevolge van de goedkeuring van de statuten van deze bvba 'SreLLeDiJK en gelet op het feit dat:

1) De buitengewone algemene vergadering van de gesplitste vennootschap de splitsing heeft goedgekeurd, in notulen die op heden voorafgaandelijk dezer voor ondergetekende notaris Michel VAN DAMME werden verleden;

2) De op te richten bvba "ZEEDIJK" wordt opgericht ingevolge akte te verlijden voor ondergetekende notaris Michel VAN DAMME, op heden na deze notulen; de gesplitste vennootschap NV `DE DIJK' zal vanaf heden ophouden te bestaan.

De voorzitter wordt ontslagen het verslag over de inbreng in natura voor te lezen, met name het verslag opgesteld op 24 mei 2011 door Burg. CVBA VGD Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Jean-Michel Dalle, met zetel te Kortrijk, overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen door het bestuursorgaan van de gesplitste vennootschap aangesteld, waarvan de conclusies reeds hierboven werden weergegeven.

In de mate nuttig en nodig, verklaren vennoten individueel en unaniem te verzaken aan de toepassing van de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

Dit verslag zal neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De comparanten beslissen met eenparigheid dat alle kosten betreffende de splitsing ten laste zijn van de twee nieuw op te richten vennootschappen, in volgende verhouding:

1/ bvba 'STELLEDIJK': ten belope van eenentachtig komma vijfenveertig procent (81,55%); 2/ bvba 'ZEEDIJK': ten belope van achttien komma vijfenvijftig procent (18,55%).

Gelet op het voorgaande, is de splitsing verwezenlijkt en is de nieuwe vennootschap ontstaan uit de splitsing opgericht overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van vennootschappen. Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie van de akte

Verslag van de bedrijfsrevisor

Kopie splitsingsvoorstel

Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V

18/06/2015
ÿþ mod 11.1



JI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



BEL

1IIxiNiuu~uni~iii~i~in

*15086 7

M ONITEUR BEL 11 -Q6- 201f

GISCH

NEERGELEGD

iffle Rechtbank Koophandel

05 JUN 2015

Gent Afdeling B egge

De-griffr'nr

Ondernemingsnr : 0836.634.797 Benaming (voluit) : STELLEDIJK

Onderwerp akte :Vertegenwoordigingsbevoegdheid - datum jaarvergadering

Uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Van Damme, geassocieerd notaris te Brugge (Sint-; Andries), lid van de maatschap « Notaris Michel Van Damme - Notaris Christian Van Damme -[; Notaris Sophie Delaere », geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries) op; tweeëntwintig mei tweeduizend vijftien, waarvan huidig uittreksel werd opgemaakt voor; ; registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat er! een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid « STELLEDIJK » te 8380 Brugge (Zeebrugge), waarbij volgende; beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering besloot om de tekst van het bestaande artikel 27 te vervangen door:

"Artikel 27: Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de; vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

;; Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon! uitdrukkelijk daartoe aangesteld."

2._De vergadering besloot dat de jaarvergadering voortaan zal doorgaan op de tweede dinsdag; van de maand juni om 17.00 uur en artikel 11 overeenkomstig aan te passen.

3. De vergadering besloot volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met; de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst.

!; Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de; statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt, met volgende te publiceren; kenmerken ;; 1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "STELLEDIJK".

2. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8380 Brugge (Zeebrugge), Karveelstraat 5.

3. De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

4. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen tweehonderd vierentwintigduizend tweehonderd zevenennegentig euro tweeëntachtig cent (C 1.224.297,82).

Het wordt vertegenwoordigd door één miljoen tweehonderd vierentwintig-duizend tweehonderd; zevenennegentig (1/1.224.297) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één; miljoen tweehonderd vierentwintig-duizend tweehonderd zevenennegentig (1/1.224.297ste) van: het kapitaal vertegenwoordigen.

;; 5. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

6. De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars bij ontbinding met; vereffening.

;; De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan;

tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. ;; De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de!

artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten; ;,die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Karveelstraat 5

8380 Brugge (Zeebrugge)

e

e e

~o

mod 11.1

algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars aile schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld.

8. Commissaris : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VGD BEDRIIFSREVISOREN, met kantoor te 1090 Brussel (Jette), Burgemeester Etienne Demunterlaan 5, vertegenwoordigd door de heer Jean-Michel DALLE, bedrijfsrevisor, met kantoor te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A

9. De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten.

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening

of voor rekening van derden:

A/ De uitbating van een onderneming voor land-, zee- en luchtvervoer, alsmede het optreden als

tussenpersoon en commissionair voor vervoer, transit, g rensexpeditiekantoor,

goederenbehandeling, groupage- en degroupagedienst, laden en lossen van schepen, het stockeren en de opslag van goederen, het in bewaring nemen van schepen, vertegenwoordiger in toerusting van schepen, alsmede alle bevrachting, het verhuren van vrachtwagens en alle andere transportvoertuigen, en alle neven- en aanverwante aktiviteiten betreffende dit doel.

B/ De uitbating van een opleidingscentrum in het kader van de vervoeractiviteiten.

II. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten

rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij fia BèTgïsch Staatsblad -18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

YVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 11,1

r Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

'r van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eioen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. 10. De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni om 17.00 uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.



Staats1iLa _ I8/b6/20f 5 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris(sen) die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen warden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen, behoudens indien de voorzitter van de algemene vergadering hen hiervan zou vrijstellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

4. De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder(s) om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan kantoor VGD Accountants & Belastingconsulenten te 8500 Kortrijk, Spinnerijkaai 43A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Afschrift van de akte

Gecoördineerde statuten

Michel Van Damme, geassocieerd notaris met standplaats te Brugge (Sint-Andries), lid van de maatschap "Notaris Michel Van Damme-Notaris Christian Van Damme  Notaris Sophie Delaere", geassocieerde notarissen met zetel te Brugge (Sint-Andries)



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0836.634.797

Benaming

(voluit) : STELLEDIJK

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Karveelstraat 5, 8380 Zeebrugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING COMMISSARIS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering dd. 9 juni 2015

"De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot de herbenoeming van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VGD Bedrijfsrevisoren als commissaris.

Voormelde revisorenvennootschap duidde de heer Tony Moreels, kantoorhoudende te Kwadestraat 149A bus 3.1, 8800 Roeselare, aan als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van voormeld mandaat tot en met 15 augustus 2015, en de heer Peter Vandewalle, kantoorhoudende te Kwadestraat 149A bus 3.1, 8800 Roeselare vanaf 16 augustus 2015 voor de resterende termijn van het mandaat. Het mandaat geldt voor de periode van drie jaar hetzij tot aan de jaarvergadering te houden in het jaar 2018."

Christine De Dijcker

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 4 JUN 2015

ffie

Gent Afdeling G ~irugge

De griffier -

Coordonnées
STELLEDIJK

Adresse
KARVEELSTRAAT 5 8380 ZEEBRUGGE

Code postal : 8380
Localité : Zeebrugge
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande