STEPHAN DESTROOPER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEPHAN DESTROOPER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.872.022

Publication

14/02/2013
ÿþmod 11.1

Lurk ryB 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

elMieerie

I:Ia7CrEf.á:01.*Ei 7.>'£11Ç, FI1CÏ-ITî3AN7:i VAN tZOMkzt111D1S_

FEB. 2013

MUN

Ondernemingsnr : 0807.872.022

Benaming (voluit) : STEPHAN DESTROOPER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Strandlaan 286

8670 Koksijde/Sint-Idesbald

Onderwerp akte :VASTSTELLING VOLSTORTING KAPITAAL - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIËN -- VASTSTELLING REALISATIE KAPITAALSVERHOGING & TOEKENNING AANDELEN & AANPASSING STATUTEN  ACTUALISTATIE DER STATUTEN - OPDRACHT TOT COORDINATIE DER STATUTEN.

iF Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van Meester Stephan Mourisse, Notaris met standplaats te!É Roesbrugge-Haringe/Poperinge, de dato EEN FEBRUARI TWEEDUIZEND DERTIEN, "ter registratie;, j; aangeboden", dat is bijeengekomen:

De Buitengewone Algemene Vergadering der Vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte;, Aansprakelijkheid "STEPHAN DESTROOPER", met zetel te 8670 KoksijdelSint-ldesbald, Strandlaan 286,;; BTW-plichtig onder het nummer BE 0807.872.022 en ingeschreven in het rechtspersonenregister onder!; nummer 0807.872.022.

Opgericht blijkens akte verleden voor het ambt van Meester Peter De Baets, Notaris te Koksijde op zeventien;. november tweeduizend en acht, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig;, november daarna, onder nummer 2008.11.28/0185728;

Waarvan de statuten ongewijzigd bleven tot op heden, zo wordt verklaard.

Uit deze akte blijkt dat de Buitengewone Algemene Vergadering met éénparigheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen, alhier letterlijk geciteerd

EERSTE BESLUIT: VASTSTELLING VOLSTORTING KAPITAAL

De Algemene Vergadering stelt vast dat op heden het niet-volstorte gedeelte van het kapitaal, zoals dit werd:. vastgesteld bij de oprichting, werd gestort.

Dit blijkt uit aan ondergetekende Notaris voorliggende bankdocumenten, afgeleverd door de KBC-Bank, kantoor;. Alveringem, op datum van heden, dewelk bewaard worden door ondergetekende Notaris Stephan Mourisse in;, ,; zijn dossier.

Aldus bedraagt hef kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), welk kapitaal volledig;, volstort is.

TWEEDE BESLU T: KAPITAALSVERHOGING DOOR INBRENG IN SPECIEN

De Algemene Vergadering besluit vervolgens het kapitaal te verhogen met HONDERD EN EEN EN TWINTIG,, DUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 121.400,00).

;; Dit bedrag wordt eveneens onmiddellijk volledig volstort.

Aldus zal het kapitaal gebracht worden van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD (¬ 18.600,00) naar=', HONDERD EN VEERTIG DUIZEND EURO(¬ 140.000,00).

f. Het bedrag van HONDERD EEN EN TWINTIG DUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 121.400,00) wordt. ingebracht door de twee reeds bestaande vennoten: de heer Stephan DESTROOPER en mevrouw Catherine MEULEMAN, beiden voornoemd, elk voor de helft en elk voor rekening van hun eigen vermogen.

Er is geen noodzaak tot creatie van een uitgiftepremie.

Naar aanleiding van deze kapitaalsverhoging worden DUIZEND TWEEHONDERD EN VEERTIEN;; (1.214) nieuwe aandelen gecreëerd tegen fractiewaarde.

Deze aandelen zullen worden toegekend als volgt:

Aan de Heer Stephan DESTROOPER: ZESHONDERD ZEVEN (607) aandelen

Aan Mevrouw Catherine MEULEMAN: ZESHONDERD ZEVEN (607) aandelen

Elk van de aldus gecreëerde aandelen zullen dezelfde rechten en plichten hebben als de bestaande

aandelen.

DERDE BESLUIT: VASTSTELLING REALISATIE KAPITAALSVERHOGING  TOEKENNING EN 3

;AANVAARDING .AAN DELEN AAN PASSING-STATUTEN.---------------------------------------------------- ----- ,_.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De Algemene Vergadering stelt vast en laat authentiek vaststellen hetgeen volgt

Bewijs van deponering

De verschijners de Heer Stephan DESTROOPER en Mevrouw Catherine MEULEMAN, beiden voornoemd, verklaren en erkennen dat tot volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van HONDERD EN EEN EN TWINTIG DUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 121.400,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap, bij de KBC Bank te Alveringem nummer BE83 7380 3768 3815.

Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest de dato één februari tweeduizend en dertien aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van HONDERD EN EEN EN TWINTIG DUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 121.400,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening.

Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van HONDERD EN EEN EN TWINTIG DUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 121.400,00.)

Vergoeding  aanvaarding

De aldus onderschreven aandelen worden toegekend aan de Heer Stephan DESTROOPER, voornoemd, die aanvaardt ZESHONDERD ZEVEN (607) aandelen, en Mevrouw Catherine MEULEMAN voornoemd, die aanvaardt ZESHONDERD ZEVEN (607) aandelen.

Aanpassing van de statuten

De algemene vergadering besluit met eenparig held van stemmen om artikel 5 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Artikel 5 : geplaatst kapitaal

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld HONDERD EN VEERTIG DUIZEND EURO (¬ 140.000,00)en is vertegenwoordigd door DUIZEND EN VIERHONDERD (1.400,00) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/duizend en vierhonderste (9/1.400ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle duizend en vierhonderd aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen." VIERDE BESLUIT: ACTUALISATIE DER STATUTEN

De Algemene Vergadering besluit om artikel 33 van de bestaande statuten te wijzigen ten einde deze in overeenstemming te brengen met de actuele regeling inzake vereffening van vennootschappen.

Aldus besluit de Algemene Vergadering De bestaande tekst van artikel 33 wordt integraal opgeheven en vervangen door de volgende tekst:

"Artikel DRIE EN DERTIG  Vereffening - Verdeling

§1. De vennootschap kan worden ontbonden bij wijze van een besluit van een algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege ais vereffenaars beschouwd (indien er meerdere vereffenaars zijn handelen ze als college).

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank is overgegaan tot de ' bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien bij wet.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan we! een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

§2. In afwijking van voorgaande paragraaf kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe."

VIJFDE BESLUIT: OPDRACHT TOT COORDINATIE DER STATUTEN

De Algemene Vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL VAN AKTE

Getekend Notaris Stephan Mourisse

Hierbij neergelegd:

- Expeditie van de akte,

De gecoördineerde statuten van 1 februari 2013.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.01.2012, NGL 05.04.2012 12080-0472-017
29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 23.08.2011, NGL 26.08.2011 11438-0434-017
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.08.2010, NGL 27.08.2010 10452-0303-021

Coordonnées
STEPHAN DESTROOPER

Adresse
STRANDLAAN 286 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande