STEPHSON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEPHSON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.492.292

Publication

17/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 11.06.2014 14168-0311-011
12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 07.06.2013 13161-0565-011
29/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

tete B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1ll(llll(Ll(I III IL1'I llIIl 11I L1lIL

<12065145*

Ondernemingsnr : O ~ ( (4 9w o2 9 " g-

Benaming

(voluit) : STEPHSON

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Albert l Laan 141 - 8670 Koksijde (Oostduinkerke)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING BVBA STEPHSON

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Peter De Baets te Koksijde op zes maart tweeduizend en twaalf, geregistreerd te Nieuwpoort, elf bladen, geen renvooien op 08.03.2012, boek 113, blad 24, vak 2. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR). Voor de Ontvanger (getekend) E. VANDERMEIRSCH, houdende oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STEPHSON", met zetel te 8670 Koksijde, Albert I; Laan 141:

1) Dat door:

De heer DERHILLE Stéphane André Corneille, geboren te Poperinge op negentien augustus:

negentienhonderd achtenvijftig, en zijn echtgenote mevrouw PEETERS Sonja Gabrielle Cornelia, geboren te;

Poperinge op één juli negentienhonderd achtenvijftig, gedomicilieerd te 8670 Koksijde (Oostduinkerke),

Duinpanweg 23.

Nationaal nummer man : 580819 407 06

Nationaal nummer vrouw : 580701 050 23

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) de vennootschap de naam «STEPHSON» draagt.

3) de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8670 Koksijde, Albert I Laan 141

4) de vennootschap opgericht is voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

5) de vennootschap volgend doel heeft

De vennootschap stelt zich in het bijzonder tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden:

I. Specifieke activiteiten

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

II. Algemene activiteiten.

A/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

B/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

CI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

D/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

E/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel,

FI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen,

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

r_,

Bijlagen-bij-het Btigisch Staatsblact =29ffr3/2ai2 _ Ao[nexex ciü nbititëür" béTgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV, Bijzondere bepalingen,

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

6) het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal dire miljoen driehonderd vijfenzestigduizend euro (3.365.000,00 EUR) bedraagt, verdeeld in zesduizend zevenhonderd dertig (6.730) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/zesduizend zevenhonderd dertigste (1/6.730ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, en werd onderschreven als volgt

1.INSCHRIJVING DOOR INBRENG IN GELD

VO LSTORTI NG

De heer Derhille Stéphane en zijn echtgenote mevrouw Peeters Sonja, beiden voornoemd, hebben een inbreng in speciën/geld gedaan ten bedrage van zestienduizend zeshonderd zesendertig euro zevenenveertig cent (16.636,47 EUR), waarvoor zij vierendertig (34) aandelen krijgen.

BEWIJS VAN DEPONERING

Dit voormeld bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE26 7380 3459 0929 ten name van de vennootschap in oprichting, geopend bij de KBC Bank.

WIJZE VAN VERGOEDING

Als vergoeding voor de hiervoor beschreven inbreng in natura worden voormelde vierendertig (34) aandelen als volgt toegekend:

- zeventien (17) aandelen worden toegekend aan de heer Derhille Stéphane, die verklaart deze te aanvaarden;

- zeventien (17) aandelen worden toegekend aan mevrouw Peeters Sonja, die verklaart deze te aanvaarden.

2.INSCHRIJVING DOOR INBRENG IN NATURA

De inbreng in natura wordt volledig onderschreven en volstort door volgende inbreng in natura, door de heer Derhile Stéphane en mevrouw Peeters Sonja, beiden voornoemd.

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor met name:

a) Verslag opgesteld op acht februari tweeduizend en twaalf door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN CAUTER  SAEYS & CO", met zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, vertegenwoordigd door de zaakvoerder de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J.DEGRYSE", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Jan Degryse, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen door de oprichters aangesteld.

De conclusies van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"Ondergetekenden, de Burg. BVBA J. Degryse bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse, zaakvoerder van de Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & Co met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, werd aangesteld door de oprichters van de BVBA STEPHSON om overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te maken n.a.v, de inbreng in natura van 99% van de volle eigendom van een hotel/restaurant met meegaande grond, staand en gelegen té 8670 Oostduinkerke, Albert 1-laan 141 en bijhorend krediet. De netto inbreng bedraagt ¬ 3.348.363,53.

Op basis van de ons voorgelegde documenten en in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, kunnen we besluiten dat onder voorbehoud van de hypothecaire toestand van de onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b)de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde en desgevallend met de agio's van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 6.696 aandelen, van de vennootschap BVBA STEPHSON zonder vermelding van nominale waarde, zijnde een dee! het maatschappelijk kapitaal, vertegenwoordigend E 3.348.363,53 dewelke worden toegekend aan de huwgemeenschap Stéphane DERH-IILLE-PEETERS Sonja, voor ieder de helft van de aandelen.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet uit bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Oostnieuwkerke-Staden,

op 8 februari 2012

(getekend)

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co, Bedrijfsrevisorenkantoor

Vertegenwoordigd door Burg. BVBA J. DEGRYSE  bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door Jan DEGRYSE, zaakvoerder"

b) Verslag opgesteld op vijf januari tweeduizend en twaalf door de oprichters overeenkomstig het Wetboek vare vennootschappen.

De inbreng betreft de inbreng van negenennegentig procent (99%) van het hierna beschreven onroerend goed, welke uitvoerig beschreven staan in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor:

BESCHRIJVING VAN DE GOEDEREN

GEMEENTE KOKSIJDE -- vijfde afdeling -- OOSTDUINKERKE 1 -- Artikelnummer 03791  Volgnummer 0013

Een hotel met grond en aanhorigheden, gelegen Albert 1 Laan 141, gekadastreerd onder sectie A numer 570 met een oppervlakte van duizend driehonderd zestien vierkante meter (1.316m2) en een niet-geindexeerd kadastraal inkomen van achtduizend vijfhonderd zesentachtig euro (8.586,00 EUR).

OORSPRONG VAN EIGENDOM

STAAT-OPPERVLAKTE-ERFDIENSTBAARHEDEN EIGENDOM-GENOT-BELASTINGEN

RUIMTELIJKE ORDENING

M" ONUMENTEN, STADS- EN DORPSGEZICHTEN O" NTEIGENING

BODEMDECREET

HYPOTHECAIRE TOESTAND

De inbreng geschiedt voor vrij, zuiver en onbelast van alle voorrechten, hypotheken en andere zakelijke belemmeringen en onder de gewone waarborgen naar ais naar rechte, met uitzondering van een hypothecaire inschrijving genomen op het hypotheekkantoor te Veurne, op zes november negentienhonderd zesennegentig, book 1898, nummer 24, ten voordele van de naamloze vennootschap Bank Van Roeselare te Roeselare, ,_ zoels blijkt uit het hypothecair getuigschrift van achttien november tweeduizend en elf.

Bij schrijven van twaalf januari tweeduizend en twaalf liet de KBC Bank weten geen bezwaar te hebben tegen de inbreng van voorschreven onroerend goed.

FISCALE BEPALING

a) De ondergetekende notaris verklaart lezing gedaan te hebben van artikel 62, paragraaf 2, en artikel 73 van het Wetboek der Belasting over de Toegevoegde Waarde (B.T.W.). De inbrenger verklaart niet onderworpen te zijn aan voormelde belasting en geen deel uit te maken van een BTW-eenheid,

b) Ondergetekende notaris heeft de inbrenger lezing gegeven van de bepalingen van artikel 203 van het Wetboek van Registratierechten.

De inbrenger verklaart overeenkomstig artikel 168 van zelfde wetboek de waarde van de ingebrachte goederen in hun totaliteit te schatten op drie miljoen vierhonderdvijftigduizend euro (3.450.000,00 EUR) en ten belope van negenennegentig procent (99%) te schatten op drie miljoen vierhonderd vijftienduizend vijfhonderd euro (3.415.500,00 EUR).

De inbrengers verklaren dat de openstaande schuldvordering die op voorschreven onroerend goed rust van zevenenzestigduizend honderd zesendertig euro zevenenveertig cent (67.136,47 EUR).

,

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijgevolg komen de inbrengers op een netto inbreng in natura ter waarde van drie miljoen driehonderd achtenveertigduizend driehonderd drieënzestig euro drieënvijftig cent (3.348.363,53 EUR).

De inbrengers verklaren dat de inbreng enkel vergoed wordt door aandelen, en dat de waarde van de toegekende aandelen zoals deze hiervoor werd vastgesteld, niet minder bedraagt dan de verkoopwaarde van de ingebrachte goederen.

De heer Derhille Stéphane en mevrouw Peeters Sonja, voornoemd, verklaren uitdrukkelijk dat het door hen bij onderhavige akte ingebrachte onroerend goed niet geheel of gedeeltelijk tot bewoning aangewend wordt of daartoe bestemd is, met uitzondering van de conciërgerie, zodat de inbreng van deze goederen valt onder de be-palingen van artikel 115bis van het Wetboek van Registratierechten.

WIJZE VAN VERGOEDING

Ais vergoeding voor de hiervoor beschreven inbreng in natura worden voormelde zesduizend zeshonderd zesennegentig (6.696) aandelen als volgt toegekend:

- drieduizend driehonderd achtenveertig (3.348) aandelen worden toegekend aan de heer Derhille Stéphane, die verklaart deze te aanvaarden;

drieduizend driehonderd achtenveertig (3.348) aandelen worden toegekend aan mevrouw Peeters Sonja, die verklaart deze te aanvaarden.

2.3. De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, het kapitaal daadwerkelijk op drie miljoen driehonderd vijfenzestigduizend euro (3.365.000,00 EUR) is gebracht en is vertegenwoordigd door zesduizend zevenhonderd dertig (6.730) identieke en volledige volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

7) de vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Werd voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting door de oprichters tot gewone niet-statutaire zaakvoerder benoemd:

- de heer Derhille Stéphane, voornoemd, wonende te8670 Koksijde (Oostduinkerke), Duinpanweg 23 NN 58.08,19-407.06

- Mevrouw Peeters Sonja, voornoemd, wonende te8670 Koksijde (Oostduinkerke), Duinpanweg 23 NN 58.07.01-050.23

die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaren de hen verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

8) de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand juni om tien uur , in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste dinsdag van de maand juni tweeduizend en dertien om tien uur

9) het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

10) het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd..

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

11) Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager betreffende alle functies van accountant en belastingconsulent voorzien bij wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig: Accountancy - fiscaliteit - Boekhouding Quartus, met kantoor te 8630 Veurne, Koksijdestraat 25A met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

De oprichters verleenden deze tevens de bevoegdheid en om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (getekend) Notaris Peter DE BAETS

;Voor-

behouden

aan het

.lielgisch

-"Staatsblad

Samen hiermee neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte

-verslag van de oprichters

-bedrijfsrevisoraal verslag ivm inbreng in natura



Ce

1,



e

L« e



el

'ZJ

i e rm



>1



e e

..!/ itl

te)

R g

i .

to

Le

ia

 .

.01

w.b

ÇA

ie

iL

aeM'

e ;..b

:cu

e is

e



Ce

e

-,

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 02.06.2015, NGL 16.06.2015 15183-0042-011
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 18.07.2016 16328-0552-011

Coordonnées
STEPHSON

Adresse
ALBERT I LAAN 141 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande