STEVACO-LOGGHE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEVACO-LOGGHE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 811.263.458

Publication

22/12/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.09.2014, NGL 16.12.2014 14693-0586-013
02/07/2013
ÿþtij Mod PDF t1i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

etniggill

0811.263.458

Stevaco-Logghe

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nieuwpoortsesteenweg 193

8470 Distel

statutenwijziging

Ondernerningsnr Benaming ivoIUlt)

verkorl)

Rechtsvorm

Zetel

(volledig adres)

Onderwverp(en) akte

eàeoergeiegtí ter grif#ia van et

rechtbank van koophandel

Sr

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Meester François BLONTROCK, notaris ter standplaats Brugge op 10 juni 2013, te registreren, dat de

buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Stevaco - Logghe beslist heeft dat:

1) Het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op driehonderd zevenenvijftigduizend zeshonderd en één euro zevenennegentig cent (357.601,97 EUR) te verhogen met tweehonderd tachtigduizend euro (280.000,00 EUR), volgestort, om het kapitaal te brengen op zeshonderd zevenendertigduizend zeshonderd en één euro zevenennegentig cent (637.601,97 EUR) door inbreng in natura van een deel van het creditsaldo van een rekening-courant met een omvang ten belope van driehonderd en tweeduizend negenenzestig euro tweeënnegentig cent (302.069,92 EUR) jegens de vennootschap, met creatie van duizend vierhonderd (1.400) nieuwe aandelen die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, behoudens afwijkende bepalingen in de statuten. De nieuwe aandelen zullen deelnemen in de winst pro rata temporise

De algemene vergadering beslist de uitgifteprijs van deze nieuwe aandelen vast te stellen tegen de fractiewaarde van de oude aandelen.

De algemene vergadering stelt vervolgens vast dat de kapitaalverhoging ten

bedrage van tweehonderd tachtigduizend euro (280.000,00 EUR) volledig

werd onderschreven en dat het kapitaal werd gebracht op zeshonderd zevenendertigduizend zeshonderd en één euro zevenennegentig cent (637,601,97 EUR), vertegenwoordigd door drieduizend honderdachtentachtig (3.188) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/ drieduizend honderd achtentachtigste (1/3,188ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergadering beslist ten gevolge van de voormelde kapitaalverhoging artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 5

Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt zeshonderd zevenendertigduizend zeshonderd en één euro zevenennegentig cent (637.601,97 EUR), vertegenwoordigd door drieduizend honderdachtentachtig (3.188) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/ drieduizend honderd achtentachtigste (1/3.188ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

2) Het maatschappelijk kapitaal thans bepaald op zeshonderd zevenendertigduizend zeshonderd en één euro zevenennegentig cent (637.601,97 EUR), te verhogen met negenenveertigduizend euro (49.000,00 EUR), volgestort, om het kapitaal te brengen op zeshonderd zesentachtigduizend zeshonderd en één euro zevenennegentig cent (686.601,97 EUR) door inbreng in natura van NER-D rechten (mestrechten)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

met een waarde van negenenveertigduizend euro (49.000,00 EUR) met creatie van tweehonderd vijfenveertig (245) nieuwe aandelen die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, behoudens afwijkende bepalingen in de statuten. De nieuwe aandelen zullen deelnemen in de winst pro rata temporis.

De algemene vergadering beslist de uitgifteprijs van deze nieuwe aandelen vast te stellen tegen de fractiewaarde van de oude aandelen.

De algemene vergadering stelt vervolgens vast dat de kapitaalverhoging ten

bedrage van negenenveertigduizend euro (49.000,00 EUR), volledig werd

onderschreven en dat het kapitaal werd gebracht op zeshonderd zesentachtigduizend zeshonderd en één euro zevenennegentig cent

(686.601,97 EUR), vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderd

drieëndertig (3.433) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/ drieduizend vierhonderd drieëndertigsten (1/3.433 ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De algemene vergadering beslist ten gevolge van de voormelde kapitaalverhoging artikel 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst;

"Artikel 5

Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt zeshonderd zesentachtigduizend zeshonderd en één euro zevenennegentig cent (686.601,97 EUR), vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderd drieëndertig (3.433)) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/ drieduizend vierhonderd drieëndertigsten (1/3.433 ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt: "De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA Stevaco - Logghe bestaat uit de inbreng van een rekening-courant en NER-D mestrechten ten belope van in totaal C 349.000,00 welke eigendom zijn van de heer Stefaan Logghe.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden en op basis van de ons voorgelegde documenten in aanmerking nemend de toegepaste waardering en het door ons toegepast nazicht, zijn wij van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbrengen in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio's van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.645 nieuwe aandelen van de vennootschap BVBA STEVACO-LOGGHE, zonder vermelding van de nominale waarde, ter waarde van $349.000,00 toegekend aan de heer Stefaan Logghe. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aalst, 9 juni 2013

(Getekend) Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor Vertegenwoordigd door de heer Willem Van Cauter, zaakvoerder - vennoot."

3) Het boekjaar van de vennootschap te wijzigen teneinde het voortaan te laten lopen van één januari tot en met éénendertig december van hetzelfde jaar.

Het huidig boekjaar loopt van één juli tweeduizend en twaalf tot en met éénendertig december tweeduizend en dertien

De algemene vergadering beslist de huidige tekst van artikel 14, eerste paragraaf van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar."

4) De datum van de jaarvergadering voortaan te houden op 10 mei om 18.00 uur op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de

~"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

uitnodiging aangeduid,

De algemene vergadering beslist de huidige tekst van artikel 11, eerste

paragraaf van de statuten te vervangen door volgende tekst

"De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd,

moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 10 mei om 18.00 uur.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap

of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping."

5) De huidige tekst van artikel 12 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering medegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de eventuele commissarissen en de

zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post

aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en de eventuele commissarissen, alsook aan de andere personen die erom verzoeken."

6) De laatste zin van artikel 17, lid 1 van de statuten te vervangen door volgende zin:

"De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd."

7) Volgende artikelen aan de statuten toe te voegen en tot dienovereenkomstige hernummering van de statuten.

"ARTIKEL 14: VRAAGRECHT

De zaakvoerders en de eventuele commissarissen geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld, één en ander conform het Wetboek van vennootschappen. De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóôr de algemene vergadering ontvangen.

ARTIKEL 15: STEMMEN LANGS ELEKTRONISCHE WEG VOOR DE ALGEMENE VERGADERING. Iedere vennoot heeft de mogelijkheid langs elektronische weg op afstand te stemmen vóór de algemene vergadering. Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door het bestuursorgaan ter beschikking van de vennoten wordt gesteld en dat minstens de volgende vermeldingen bevat: de naam van de vennoot en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel, het aantal stemmen dat de vennoot tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen, de agenda van de vergadering, de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen en de handtekening van de vennoot, in voorkomend geval, met een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4 van de Wet van negen juli tweeduizend en elf of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen vóór de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door het bestuursorgaan.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in vorige leden te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen.

ARTIKEL 16: SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissaris, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke

Y procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen

van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn, Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten,

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen. ARTIKEL 1] : ELEKTRONISCHE ALGEMENE VERGADERING

In de gevallen waarin de oproeping dit uitdrukkelijk bepaalt, hebben de vennoten het recht om op afstand deel te nemen aan een algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel.

Dit elektronisch communicatiemiddel moet de vennoten in staat stellen om rechtstreeks gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarvoor de vergadering zich dient uit te spreken, alsook om deel te nemen aan de beraadslagingen en om zijn vraagrecht uit te oefenen.

Indien het recht wordt verleend om op afstand aan een algemene vergadering deel te nemen, bepaalt hetzij de oproeping, hetzij een door de vennoot raadpleegbaar document waarnaar de oproeping verwijst tevens op welke wijze(n) de vennootschap de hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, zal controleren en waarborgen, alsook op welke wijze(n) zij zal vaststellen dat een vennoot die aan de algemene vergadering deelneemt als aanwezig zal worden beschouwd. Teneinde de veiligheid van het elektronisch communicatiemiddel te waarborgen, kan de oproeping of het document waarnaar de oproeping verwijst tevens bijkomende voorwaarden stellen."

Voor beredeneerd uittreksel

Getekend Notaris François Blontrock

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte van het proces-verbaal van de algemene vergadering;

- gecoordineerde statuten;

- verslag van de zaakvoerder;

- verslag van de bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.03.2013, NGL 04.06.2013 13148-0124-016
01/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 09.01.2013, NGL 25.02.2013 13047-0126-016
25/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 07.03.2011, NGL 22.03.2011 11063-0315-014
29/06/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
STEVACO-LOGGHE

Adresse
NIEUWPOORTSESTEENWEG 193 8470 GISTEL

Code postal : 8470
Localité : GISTEL
Commune : GISTEL
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande