STEVE DEJONCKHEERE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STEVE DEJONCKHEERE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.088.969

Publication

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.06.2014, NGL 12.08.2014 14420-0188-015
27/12/2012
ÿþà

Mod Word 11.1

'f..1ileI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i 213oa*

11111111

Vol behol

aan

Belgl Staat;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0842.088.969

Benaming

(voluit) : STEVE DEJONCKHEERE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Melkerijstraat 3 A te 8900 leper

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging verslag revisor bij quasi inbreng

Werd neergelegd in het vennootschapsdossier ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te leper:

1. bijzonder verslag van de zaakvoerders inzake de geplande quasi-inbreng dd. 01 maart 2012.

2. Verslag quasi inbreng, dd. 11 april 2012, opgemaakt door BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, kantoorhoudend te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door BVBA Piet Dujardin, vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor.

1, bijzonder verslag van de zaakvoerders inzake de geplande quasi-inbreng dd. 01 maart 2012.

Dejonckheere Steve,

zaakvoerder

05/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

1811111111111111111

*_12-0-03-6.65-*

Ondernemingsnr : O'pa" eâ, Benaming

(voluit) : STEVE DEJONCKHEERE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8900 leper (Dikkebus), Melkerijstraat 3 bus A

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Kristien Puype te Poperinge op 16 december 2011, ter registratie, houdende oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid door dhr. DEJONCKHEERE Steve Gilbert Cyriel, geboren te Poperinge op 2 juli 1979, echtgenoot van mevrouw Elfie Feys, wonende te 8900 leper (Dikkebus), Melkerijstraat 3 bus A, blijkt dat :

- de vennootschap werd opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de benaming "STEVE DEJONCKHEEREA;

- de zetel van de vennootschap is gevestigd te 8900 leper (Dikkebus), Melkerijstraat 3 bus A.

- de vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon : - Het uitvoeren van schrijnwerk bestaande uit : Montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof : deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz. ; Installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, bekleding van wanden, plafonds, enz. in hout of kunststof ; Installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz. in hout of kunststof ; Installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof ; Montage van serres, veranda's, enz. in hout of kunststof ; Installatie van binnendeuren, scheidingswanden enz. van glas ; Plaatsen van tussenwanden van gipsplaten - Glaszetten bestaande uit : Aanbrengen van glas, spiegels, enz. - Plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding van hout - Handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen - Vervaardiging van kantoor- en winkelmeubelen - Vervaardiging van eetkamer-, zitkamer-, slaapkamer- en badkamermeubelen - Vervaardiging van tuin- en terrasmeubelen - Het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden bestaande uit : het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen ; installatie van sotrens en zonneschermen - Het uitvoeren van stukadoorswerk bestaande uit het aanbrengen van pleiser- en stukadoorswerk (inclusief het aanbrengen van een hechtgrond) aan de binnen- of buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken. - Vervaardiging van ander schrijn- en timmerwerk - Het afbramen, zandstralen, trommelpolijsten en reinigen van metaal - Kleinhandel in meubilair - Kleinhandel in inbouwkeukens - Renovatie en restauratie van meubels - Het uitbaten van een bouwmarkt en andere doe-het-zelfzaken in bouwmaterialen, algemeen assortiment - Het aan- en verkopen van gebouwen - Het restaureren van gebouwen. - Het uitvoeren van algemene bouwwerkzaamheden en metselwerk.

Verder heeft de vennootschap tot doel aile verrichtingen van onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag ook eigen onroerende goederen verwerven en beheren alsook alle bewerkingen doen van roerende en onroerende aard.

- de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

- Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR. Het wordt vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 1/186ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig volstort.

Het bedrag van ¬ 18.600,00 door inbreng in geld is volledig volstort op een rekening bij BNP Paribas Fortis op naam van de vennootschap in oprichting, derwijze dat de vennootschap uit dien hoofde de beschikking heeft over een som van ¬ 18.600,00.

- Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en zal worden afgesloten op 31 december 2012. - de jaarvergadering zal gehouden worden op 1 juni om 18 uur. Ieder aandeel heeft recht op één stem.

- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

l }

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde_ vertegenwoordiger-. Tot- " statutaire-zaakvoerder wordtbenoemd : de héer"Steve-Dejonckheere, wonende te 8900 leper (Dikkebus), Melkerijstraat 3 bus A, die verklaard heeft zijn mandaat te aanvaarden. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

- Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

- Bij ontbinding van de vennootschap worden aile activa van de vennootschap gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Onmiddellijk na de oprichting werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder : Mevrouw FEYS Elfie, wonende te 8900 leper (Dikkebus), Melkerijstraat 3 bus A, die verklaard heeft haar mandaat te aanvaarden. Haar mandaat is onbezoldigd.

RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE EN KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN

De comparanten hebben bijzondere volmacht verleend aan Trofisk bvba, Hundelgemsesteenweg 19 te 9820 Merelbeke, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, enkel dienstig voor neerlegging ter griffie.

Kristien PUYPE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte, bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
STEVE DEJONCKHEERE

Adresse
MELKERIJSTRAAT 3, BUS A 8900 IEPER

Code postal : 8900
Localité : IEPER
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande