STICHELBOUT BMC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STICHELBOUT BMC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 405.475.935

Publication

05/08/2013
ÿþ mod 11.1



i . "e- -I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie ~_. na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0405475935

Benaming (voluit) : STICHELBOUT BMC

(verkort) :

It

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ropswalle 26

8930 Menen

;; Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR "BMC Groep" - ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achtentwintig juni tweeduizend dertien, door Meester Tim '+ Carnewal, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STICHELBOUT BMC", waarvan de zetel gevestigd is te Ropswalle 26, 8930 Menen, volgende beslissingen genomen heeft:

11 Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 13 mei 2013 door de bestuursorganen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STICHELBOUT BMC", met zetel te 8930 Menen, Ropswalle 26, ondernemingsnummer 0405.475.935, hierna tevens genoemd "de Overgenomen Vennootschap" en van de naamloze vennootschap "BMC Groep", met zetel te 8930 Menen, Ropswalle 26, i ondernemingsnummer 0808.616.447, hierna tevens genoemd "de Overnemende Vennootschap" en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op 15 mei 2013 en bekendgemaakt in de ;; Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 28 mei 2013 onder nummers 20130528/80310 en 20130528180312,;' overeenkomstig artikel 719, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

2/ Goedkeuring van de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap de Overgenomen;, Vennootschap bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering,, noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt de Overgenomen,', Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 boekhoudkundig ent' fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap,

3/ Bijzondere volmacht werd verleend aan Meester Nicolas Couder, Meester Kristof Slootmans, of ieder' andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, evenals aan hun bedienden, aangestelden en , lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, als ook aan het college van zaakvoerders, teneinde de: vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de: Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de: Toegevoegde Waarde, te verzekeren,

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht).

Uitgereikt vôérregistratie in toepassing van artike1173, 1 bis van het Wetboek registratierechten.

Peter Van Melkebeke

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

+1312235



NEEt-iGELEL





1 I 07, 2013

MONTEUR BELGE

29 -07. 2013

ELGLS.CH STAATSBLAD





RECHTBANK KOOPHANDEL

i:RIJK













11/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.04.2013, NGL 03.06.2013 13153-0376-034
28/05/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

klad Word 51.1

i 1 In de bijlagen" bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

15, 05. 2013

RECHTBAPHANDEL

KDIRTRrJK

Ondernemingsnr : 0405.475.935

Benaming

(voluit) : Stichelbout BMC

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ropswalle 26, 8930 Menen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het fusievoorstel (met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting) overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen met het oog op de fusie van Holvoet Bouwmaterialen NV en Stichelbout BMC BVBA door overneming door BMC Groep NV.

Op 13 mei 2013 is overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van de hierna vernielde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld waarvan hierna de tekst volgt.

DE AAN DE VOORGESTELDE FUSIE DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN ZIJN:

1. De naamloze vennootschap naar Belgisch recht BMC Groep, met maatschappelijke zetel te Ropswalle 26, 8930 Menen, met ondememingsnummer 0808.616.447, RPR Kot ijk

Zij wordt hierna genoemd "Overnemende Vennootschap"

2. De naamloze vennootschap naar Belgisch recht Holvoet Bouwmaterialen, met maatschappelijke zetel te Huttegemstraat 56, 8580 Avetgem, met ondernemingsnummer 0439.325.074, RPR Kortrijk

Zij wordt hierna genoemd de "Overgenomen Vennootschap sub 2"

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht Stichelbout BMC, met maatschappelijke zetel te Ropswalle 26, 8930 Menen, met ondernemingsnummer 0405.475.935, RPR Kortrijk

Zij wordt hierna genoemd de "Overgenomen Vennootschap sub 3"

De Overgenomen Vennootschap sub 2 en de Overgenomen Vennootschap sub 3 worden hierna gezamenlijk genoemd de "Overgenomen Vennootschappen".

IN AANMERKING NEMENDE DAT:

De bestuursorganen van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschappen, met toepassing van de bepalingen van artikel 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de Overnemende Vennootschap.

De bestuursorganen van de genoemde vennootschappen zich verbinden te doen wat in hun macht ligt om tussen de hierboven beschreven fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden en leggen zij bij deze het FUSIEVOORSTEL vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

It~imid~~u~~~~iuu

*1308 312

l

ALDUS WORDT VOORGESTELD DAT:

Op de laatste blz. van Link B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Jnstrurnenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

1. Identiteit fusionerende vennootschappen 1.1. De fusie zal worden doorgevoerd tussen:

1. De naamloze vennootschap naar Belgisch recht BMC Groep, met maatschappelijke zetel te Ropswalle 26, 8930 Menen, met ondernemingsnummer 0808.616.447, RPR Kortijk, die naar luid van artikel 3 der gecoördineerde statuten het nagemeld doel heeft

"De vennootschap heeft tot doel;

- De handel in bouwmaterialen, productie en uitbating van betoncentrale, fabricatie van alle mogelijke bouwmaterialen, vervaardiging van betonproducten, geprefabriceerde elementen en gebouwen.

- Een onderneming voor het plaatsen van stortbeton en een onderneming voor grondwerken.

- Het plaatsen van betonproducten, gefabriceerde elementen, geprefabriceerde gebouwen, vloeren, wandtegels of vervangproducten.

- De uitvoering van alle grondwerken en afbraakwerken,

- Het recycleren van bouwmaterialen en de productie van baksteenpoeder.

- De fabricatie van halfafgewerkte producten in de metaalnijverheid, van schroevenringschroeven, van kleine metalen artikel voor kleding, huishouding, handel en nijverheid, van werktuigmachines voor metaalbewerking, verder draadtrekkerij en nagelmakerij, metalen constructies, alsook de groot- en kleinhandel in ruwe en halfafgewerkte producten van de ijzer- en staalnijverheid, in ijzerwaren, in machines, werktuigmachines, gereedschappen en toebehoren voor de metaalbewerking.

- De vennootschap kan overgaan tot fabriceren, verkopen en plaatsen van alle schrijn- en timmerwerk. Kan eveneens onroerende goederen verkopen en kopen.

- Verder kan de vennootschap alle artikelen kopen en verkopen die met een "doe-het-zelf"-zaak te maken hebben.

- Het algemeen en onbeperkt goederenvervoer voor eigen rekening en voor rekening van derden in binnenland en buitenland.

Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut.

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van.advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuels of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt,

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel,

Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of vereffenaar.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin."

2. De naamloze vennootschap naar Belgisch recht Rolvoet Bouwmaterialen, met maatschappelijke zetel te Huttegemstraat 56, 8580 Avelgem, met ondernemingsnummer 0439.325.074, RPR Kortrijk, die naar luid van artikel 3 der gecoördineerde statuten het nagemeld doel heeft

"De vennootschap heeft tot doel in België of het buitenland, voor haar eigen rekening of voor rekening van derden en{of tussenpersonen, de fabrikatie van cementagglomeraten, de groot-en kleinhandel in bouwmaterialen, of ermee verband houdende verrichtingen, met name aankoop, verkoop, ruil, verhuring. Bovendien zal de vennootschap alle mogelijke financiële operaties kunnen doen teneinde de verrichtingen binnen haar maatschappelijk doel vallend te vergemakkelijken, zelfs in voordeel of voor rekening van derden opdrachtgevers.

Zij mag namelijks, zonder dat deze opsomming beperkend weze, aile burgerlijke, handels- nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken."

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht Stichelbout BMC, met maatschappelijke zetel te Ropswalle 26, 8930 Menen, met ondernemingsnummer 0405.475.935, RPR Kortrijk, die naar luid van artikel 3 der gecoördineerde statuten het nagemeld doel heeft:

"De vennootschap heeft tot doel:

- de handel en fabricatie van alle bouwstoffen en brandstoffen in de breedste zin van het woord.

- het onder dak brengen van gebouwen.

- alle aannemingen van tegelzetting, vloer- en chapewerken in de meest brede zin van het woord.

- hout- en ijzerhandel in de meest brede zin van woord.

- alle verrichtingen die betrekking hebben op het aannemen en uitvoeren van graafwerken, afbraakwerken

en nivelleringswerken.

- het uitbaten van weegbruggen.

De vennootschap mag alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of

die eenvoudig nuttig zijn om het bereiken van dit doel te vergemakkelijken."

1.2. De sub 1 genoemde vennootschap zal als Overnemende Vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de sub 2 en sub 3 genoemde vennootschappen, die de Overgenomen Vennootschappen zijn.

[" ]

3. Aandelen - Ruilverhouding "

De Overnemende Vennootschap bezit op heden 12.500.000 aandelen van de Overgenomen Vennootschap sub 2, zijnde alle door de Overgenomen Vennootschap sub 2 uitgegeven aandelen. Gezien alle aandelen van de Overgenomen Vennootschap sub 2 in handen zijn van de Overnemende Vennootschap, dient er geen ruilverhouding vastgesteld te worden.

De Overnemende Vennootschap bezit op heden 810 aandelen van de Overgenomen Vennootschap sub 3, zijnde alle door de Overgenomen Vennootschap sub 3 uitgegeven aandelen. Gezien alle aandelen van de Overgenomen Vennootschap sub 3 in handen zijn van de Overnemende Vennootschap, dient er geen ruilverhouding vastgesteld te worden.

4. Uitreiking van" nieuwe aandelen

Aangezien alle aandelen van de Overgenomen Vennootschappen bij het voltrekken van de fusies in handen zullen zijn van de Overnemende Vennootschap, worden er geen nieuwe aandelen uitgereikt.

5. Gevolgen van de fusie  boekhoudkundige en fiscale retroactiviteit

Vanaf 1 januari 2013 worden de verrichtingen gesteld door de Overgenomen Vennootschappen boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn gevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap,

6. Geen bijzondere voordelen aan bestuurders en zaakvoerders -- geen bijzondere rechten aan aandeelhouders

Aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap en de bestuurders en zaakvoerders van de Overgenomen Vennootschappen wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

Er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschappen.

7. Streefdatum voor goedkeuring van het fusievoorstel

De streefdatum voor de goedkeuring van de fusies door de onderscheiden algemene vergaderingen is 28 juni 2013.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de Overnemende Vennootschap.

8. Onroerend Goed

De Overgenomen Vennootschap sub 3 is eigenaar van een onroerend goed gelegen te Albert Dehemlaan 16 A, 8900 leper en kadastraal gekend onder afdeling 33306 IEPER 6 AFD/DEEL SINT-JAN/, Sectie B, nr. 369/00H000.

Ingevolge de fusie zal dit onroerend goed overgaan naar de Overnemende Vennootschap.

9. Neerlegging

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel

Ten dien einde worden aangesteld als hun bijzondere lasthebber, met recht van indeplaatsstelling om in hun naam en voor hun rekening dit fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de Overnemende Vennootschap en Overgenomen Vennootschappen: DLA Piper UK LLP, Louizalaan 106, 1050 Brussel, vertegenwoordigd door de heer Nicolas Couder of één van haar andere advocaten.,

+ 1 Voor-

behouden aan het iselgisch Staatsblad

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Diewertje Castelein

Gevolmachtigde

Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

trillagen bij liëfBeTgiscli

Op de laatste blz van Luik B vermeiden : fiecto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

02/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

. i+ = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IlI II1I IlI II1I llhI lul IJII 1111! l lIl

*13115878*

bel

a

Br Ste

NEERGELEGD

21 Os, 2012

&ff.nBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0405.476.936

Benaming

(voluit) : Stichelbout BMC

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ropswalle 26, 8930 Menen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Eitreksel van de algemene vergadering gehouden op 14 mei 2012

1. Benoeming Commissaris

De Algemene Vergadering beslist om KPMG Bedrijfsrevisoren, burgerlijke vennootschap die de vorm van een cooperatieve vennootschap heeft aangenomen, met zetel te Gutdensporenpark 80 -- 9820 Merelbeke, vertegenwoordigd door Mevrouw Els De Keukelaere, bedrijfsrevisor, als commissaris van de Vennootschap te benoemen voor een termijn van drie jaar, met ingang van het boekjaar afgesloten op 31 december 2011, en eindigend onmiddellijk na de jaarlijkse Algemene Vergadering der Aandeelhouders, met betrekking tot het boekjaar eindigend op 31 december 2013, die gehouden zal worden in 2014,

(" )

2. Volmacht

De algemeile vergadering geeft bij deze volmacht aan de heer Nicolas Couder, advocaat bij het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, of elke andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP om alle handelingen te stellen en alle documenten te ondertekenen ter uitvoering en publicatie van de tijdens deze vergadering genomen beslissingen,

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Nicolas Couder

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/06/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NE,---RGEL_EGD

22. 05. 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL

;IJl{

R BELGE

2012

AATSBLAD

-x~~

*12104257'

!H

MONITEU

05 -06 LGISCH S

Ondernerningsnr : 0405.475.935

Benaming

(voluit) : Stichelbout BMC

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ropswalle 26, 8930 Menen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Op 22 mei 2012 hebben de raden van bestuur van Roussel BMC NV, de overnemende vennootschap, met maatschappelijke zetel te Ropswalle 26, 8930 Menen, met ondernemingsnummer 0809.440.947, RPR Kortijk en Stichelbout BMC BVBA, de overgenomen vennootschap, met maatschappelijke zetel te Ropswalle 26, 8930 Menen, met ondernemingsnummer 0405.475.935, RPR Kortijk, een voorstel tot fusie door overneming goedgekeurd in overeenstemming met artikel 719 van het Wetboek Vennootschappen.

In overeenstemming met artikel 719 van het Wetboek Vennootschappen volgt hieronder een uittreksel uit voormeld voorstel tot fusie door overneming:

Op 22 mei 2012 is overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, door de bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel van fusie door overneming opgesteld waarvan hierna de tekst volgt.

DE AAN DE VOORGESTELDE FUSIE DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN ZIJN:

1.De naamloze vennootschap naar Belgisch recht Roussel BMC, met maatschappelijke zetel te Ropswalle 26, 8930 Menen, met ondememingsnummer 0809.440.947, RPR Kortijk

Zij wordt hierna genoemd "Overnemende Vennootschap",

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht Stichelbout BMC, met maatschappelijke zetel te Ropswalle 26, 8930 Menen, met ondernemingsnummer 0405.475.935, RPR Kortijk

Zij wordt hierna genoemd "Overgenomen Vennootschap". IN AANMERKING NEMENDE DAT:

De bestuursorganen van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, met toepassing van de bepalingen van artikel 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de Overnemende Vennootschap.

De bestuursorganen van de genoemde vennootschappen zich jegens elkaar verbinden te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden en leggen zij bij deze het FUSIEVOORSTEL vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

ALDUS WORDT VOORGESTELD DAT:

1. Identiteit fusionerende vennootschappen

1.1 .De fusie zal worden doorgevoerd tussen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

}

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

1.De naamloze vennootschap naar Belgisch recht Roussel BMC, met maatschappelijke zetel te Ropswalle 26, 8930 Menen, met ondernemingsnummer 0809.440.947, RPR Kortijk, die naar luid van artikel 3 der gecoördineerde statuten het nagemeld doel heeft

"De vennootschap heeft tot doel:

- De handel in bouwmaterialen, productie en uitbating van betoncentrale, fabricatie van alle mogelijke bouwmaterialen, vervaardiging van betonproducten, geprefabriceerde elementen en gebouwen.

- Een onderneming voor het plaatsen van stortbeton en een onderneming voor grondwerken.

- Het plaatsen van betonproducten, gefabriceerde elementen, geprefabriceerde gebouwen, vloeren, wandtegels of vervangproducten.

- De uitvoering van aile grondwerken en afbraakwerken.

Het recycleren van bouwmaterialen en de productie van baksteenpoeder.

- De fabricatie van halfafgewerkte producten in de metaalnijverheid, van schroevenringschroeven, van kleine metalen artikel voor kleding, huishouding, handel en nijverheid, van werktuigmachines voor metaalbewerking, verder draadtrekkerij en nagelmakerij, metalen constructies, alsook de groot- en kleinhandel in ruwe en halfafgewerkte producten van de ijzer- en staalnijverheid, in ijzerwaren, in machines, werktuigmachines, gereedschappen en toebehoren voor de metaalbewerking.

- De vennootschap kan overgaan tot fabriceren, verkopen en plaatsen van alle schrijn- en timmerwerk. Kan eveneens onroerende goederen verkopen en kopen.

- Verder kan de vennootschap aile artikelen kopen en verkopen die met een "doe-het-zelf-zaak te maken hebben.

- Het algemeen en onbeperkt goederenvervoer voor eigen rekening en voor rekening van derden in binnenland en buitenland.

Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut.

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfunoties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij kan ook participeren in of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze bevorderen.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals opdrachten van bestuurder of vereffenaar.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, in de meest ruime zin.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin?

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht Stichelbout BMC, met maatschappelijke zetel te Ropswalle 26, 8930 Menen, met ondernemingsnummer 0405.475.935, RPR Kortijk, die naar luid van artikel 3 der gecoördineerde statuten het nagemeld doel heeft:

"De vennootschap heeft tot doet:

- de handel en fabricatie van aile bouwstoffen en brandstoffen in de breedste zin van het woord.

- het onder dak brengen van gebouwen.

- alle aannemingen van tegelzetting, vloer- en chapewerken in de meest brede zin van het woord.

- hout- en ijzerhandel in de meest brede zin van woord.

- alle verrichtingen die betrekking hebben op het aannemen en uitvoeren van graafwerken, afbraakwerken

en nivelleringswerken.

- het uitbaten van weegbruggen.

De vennootschap mag alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of

die eenvoudig nuttig zijn om het bereiken van dit doel te vergemakkelijken,"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

1.2.De sub 1 genoemde vennootschap zal als Overnemende Vennootschap het gehele vermogen verkrijgen van de sub 2 gemelde vennootschap, die de Overgenomen Vennootschap is.

2. Zakelijke overwegingen van de fusie

De activiteiten van de Overnemende Vennootschap en de activiteiten van de Overgenomen Vennootschap zijn quasi identiek. De Overnemende Vennootschap en de Overgenomen Vennootschap zijn beiden lid van een groep van vennootschappen die gespecialiseerd is in de handel in bouwmaterialen en de fabricatie van alle mogelijke bouwmaterialen. Deze groep werd de voorbije jaren door middel van acquisities uitgebreid. Zo werd de Overgenomen Vennootschap door de groep verworven begin 2009. Gelet op de huidige complexe groepsstructuur met verschillende jt ridische entiteiten, en de kosten die het in standhouden van zulke structuur met zich mee brengt en gelet op de inefficiënties die zulke organisatie met zich meebrengt, werd er voorgenomen om de structuur van de groep te vereenvoudigen. De in dit fusievoorstel voorgestelde fusie tussen de Overnemende en de Overgenomen Vennootschap kadert bijgevolg in de rationalisering van de activiteiten van de groep.

3. Aandelen - Ruilverhouding

Op heden bezit de Overnemende Vennootschap 809 van de 810 aandelen van de Overgenomen Vennootschap. Eén aandeel wordt op heden gehouden door MC Groep NV. Voor het voltrekken van de fusie zal dit aandeel overgedragen worden aan de Overnemende Vennootschap, zodat alle aandelen van de Overgenomen Vennootschap in handen zijn van de Overnemende Vennootschap, en er bijgevolg geen ruilverhouding dient vastgelegd te worden.

4. Uitreiking van nieuwe aandelen

Aangezien alle aandelen van de Overgenomen Vennootschap, bij het voltrekken van de fusie, in handen zullen zijn van de Overnemende Vennootschap, worden er geen nieuwe aandelen uitgereikt.

5. Gevolgen van de fusie  boekhoudkundige en fiscale retroactiviteit

Vanaf 1 januari 2012 worden de verrichtingen gesteld door de Overgenomen Vennootschap boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn gevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

6. Geen bijzondere voordelen aan bestuurders en zaakvoerders  geen bijzondere rechten aan aandeelhouders

Aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap en de zaakvoerders van de Overgenomen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

Er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de aandeelhouder van de Overgenomen Vennootschap. 7, Streefdatum voor goedkeuring van het fusievoorstel

De streefdatum voor de goedkeuring van de fusie door de onderscheiden algemene vergaderingen is 5 juli 2012.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de Overnemende Vennootschap. 8. Neerlegging

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Ten dien einde worden aangesteld als hun bijzondere lasthebber, met recht van indeplaatsstelling om in hun naam en voor hun rekening dit fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de Overnemende en Overgenomen Vennootschap: DLA Piper UK LLP, Louizalaan 106, 1050 Brussel, vertegenwoordigd door de heer Nicolas Couder of één van haar andere advocaten.

Opgemaakt in 4 exemplaren op 22 mei 2012.

De vertegenwoordiger van elke vennootschap erkent twee door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen.

e

h ^ Voorbehouden

aan het

i3eIglsch

Staatsblad

Nicolas Couder

Lasthebber

BijYagen bi) het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Becto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.05.2012, NGL 01.06.2012 12141-0556-038
03/05/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0405.475.935

Benaming

(voluit) : A. DEPUYDT - MAHIEU

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8930 Menen, Ropswalle 26

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Damien HISETTE, geassocieerde notaris te Brussel, op 01 april2011, blijkt het dat:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "STICHELBOUT BMC".

Vervolgens wordt artikel 1 van de statuten door volgende tekst vervangen:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De naam luidt: "STICHELBOUT BMC"

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering beslist de afsluitingsdatum van het boekjaar te wijzigen en deze te verplaatsen naar:

eenendertig december van ieder jaar en voor de eerste maal in twee duizend en elf.

Het boekjaar dat op één juli twee duizend en tien is begonnen, zal dus ten uitzonderlijke titel achttien (18)

activiteitsmaanden tellen.

Bijgevolg, beslist de vergadering het eerst lid van artikel 23 van de statuten door volgende tekst te

vervangen :

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

DERDE BESLUIT.

De vergadering beslist de datum van de gewone algemene vergadering vast te stellen op de tweede dinsdag van maart en voor de eerste maal in tweeduizend en twaalf.

Bijgevolg, beslist de vergadering het eerste lid van artikel 19 van de statuten door volgende tekst te vervangen:

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de tweede dinsdag van maart om veertien uur op de maatschappelijk zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. indien gezegde dag een wettelijk feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering beslist alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

-aan de raad van bestuur, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

-aan Mevrouw Stéphanie Ernaelsteen en Mevrouw Catherine Leiong, afzonderlijk optredend, voor hetE

opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie en bijgewerkte tekst der statuten

(getekend) Matthieu DERYNCK, geassocieerde notaris te Brussel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voc behot aan Belgi Staat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2011- Annexes du Moniteur belge

*11066993*

111

NEERGELEGD

20. 04. 2011

RECHTBAn K,K.,0 OPHANOEL

it4PfeJK

26/04/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Moa 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 3, 04. 2011

RECHTBANK KOOPHANDEL

Griffie KORTRIJK



Ondememingsnr : 0405.475.935

Benaming

(voluit) : A. DEPUYDT - MAHIEU

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8930 Menen, Ropswalle 26

Onderwerp akte : OVERDRACHT VAN BEDRIJFSTAK

Uit een akte verleden voor Meester Damien HISETTE, geassocieerd notaris te Brussel, op 01 april 2011, blijkt het dat:

1. De naamloze vennootschap STICHELBOUT (ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0417.885.403), met maatschappelijke zetel te 7700 Moeskroen, boulevard Industriel 94,

Hierna genoemd: "de Overdragende vennootschap" of "de verkoper".

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A. DEPUYDT - MAHIEU (ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0405.475.935), met maatschappelijke zetel te 8930 Menen, Ropswalle

28

Hierna genoemd: "de Ovememende vennootschap" of "de koper".

OVERDRACHT VAN BEDRIJFSTAK

Vervolgens, hebben de comparanten de ondergetekende notaris gevraagd bij authentieke akte de volgende overeenkomst vast te stellen.

De Overdragende vennootschap verklaart met ingang vanaf één januari tweeduizend en elf (en deze datum inbegrepen) de bedrijfstak zoals hierna omschreven tegen de prijs en voorwaarden hierna bepaald aan de Overnemende vennootschap, die aanvaardt, over te dragen.

VOORWERP VAN DE OVERDRACHT

De overdracht van de bedrijfstak heeft betrekking op alle activa en passiva van de bedrijfstak "handel in bouwmaterialen en beton" van de Overdragende vennootschap (de "Bedrijfstak"), onder voorbehoud van de activa, passiva en contracten die expliciet uitgesloten zijn in de Kaderovereenkomst.

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Samen neergelegd: expeditie

(getekend) Matthieu DERYNCK, geassocieerde notaris te Brussel.

111 1111111111 1 I 110111011111ff id

*11063173*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 11.12.2010, NGL 24.02.2011 11044-0255-015
28/02/2011
ÿþ moa 2.1

ULD In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

uII" 1 a1 03 1ii8u, pixlo" u

Vc behc

aan

Bek Staal

NEERGELEGD

16. 02. 2011

RECHTBAtOj1 PRANDEL KORTRIJK

Ondernemingsnr : Benaming 0405.475.935

(voluit) : A. DEPUYDT -MAHIEU

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8930 Menen, Ropswaile 26

Onderwerp akte : VOORSTEL TOT OVERDRACHT VAN BEDRIJFSTAK TUSSEN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP STICHELBOUT EN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID A. DEPUYDT MAHIEU.



Akte verleden voor Meester Katrin ROGGEMAN, geassocieerde notaris te Brussel, op 15 februari 2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

19/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 12.12.2009, NGL 15.02.2010 10043-0277-014
24/03/2009 : IE012337
18/11/2008 : IE012337
19/12/2007 : IE012337
23/11/2006 : IE012337
28/11/2005 : IE012337
16/09/2005 : IE012337
22/11/2004 : IE012337
05/12/2003 : IE012337
17/10/2000 : IE012337
21/01/1992 : IE12337
09/09/1987 : IE12337

Coordonnées
STICHELBOUT BMC

Adresse
ROPSWALLE 26 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande