STICHTING TOT VERBETERING EN AANMOEDIGING VAN DE INTEGRATIE DER WETENSCHAPPELIJKE DISCIPLINES

Divers


Dénomination : STICHTING TOT VERBETERING EN AANMOEDIGING VAN DE INTEGRATIE DER WETENSCHAPPELIJKE DISCIPLINES
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 500.947.194

Publication

30/11/2012
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111111111111111111111101

*1 2 1 9 4 6 8 1*



INGEleONIEN TER GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

21 NOV. 2012

VB

Benaming STICHTING TOT VERBETERIkETTAMZÉbIGING VAN DE INTEGRATIE DER WETENSCHAPPELIJKE DISCIPLINES

Rechtsvorm; Private Stichting

Zetel ; Zeelaan 158 app 419

8670 Koksijde

Ondernerningsnr " Q çCpp 94 À '9Li

Voorwerp akte Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Annelies WYLLEMAN, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VVYLLEMAN  VAN DE KEERE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" niet zetel te Evergem-Sleklinge, Sleidinge-dorp 102 op 12 november 2012, ter registratie aangeboden, dat

1°-Tussen:

1. De heer DEMEESTER Julien Eugène Cornelis, geboren te Koksijde op 25 september 1941, met rijksregisternummer 41.09.25-027,50, en zijn echtgenote mevrouw LUCIDARME Annie Madeleine Marie, geboren te De Panne op 18 juli 1942, met rijksregistemummer 42.07.18-038.62, samen wonende te 8620 Nieuwpoort, Franslaan 35 bus 305.

2. De heer DEMEESTER Piet Louis Adolf, geboren te Veurne op 23 juli 1968, met rijksregistemummer 68.07.23-027.81, ongehuwd, wonende te 8670 Koksijde, Zeelaan 158 bus 419.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MICROCANONIX", met zetel te 8620 Nieuwpoort, Franslaan 35/305, met als ondernemingsnummer 8E0475.704.232 en met BTVV-nummer 8E0476.704.232.

De vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Jo Vileyn te Nieuwpoort op 8 september 2001, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 oktober daarna onder nummer 2001-10-06/514,

een private stichting werd opgericht.

2°- De benaming van de private stichting is : "STICHTING TOT VERBETERING EN AANMOEDIGING VAN DE INTEGRATIE DER WETENSCHAPPELIJKE DISCIPLINES" (afgekort "S.I.W.D,")

3° De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8670 Koksijde, Zeelaan 158 appartement 419.

4° Het doel van de private stichting is :

Deze private stichting wordt opgericht voor de verwezenlijking van volgend belangeloos doel : -Het verrichten van fundamenteel wetenschappelijk onderzoek gericht op de toepassing van de quantum chemie in de biologische wetenschappen.

Deze doelstelling mag verruimd worden tot het verrichten van fundamenteel wetenschappelijk onderzoek gericht op de ontwikkeling van nieuwe wetenschappelijke denkwijzen die bijdragen tot het, samenbrengen (verenigen) van de positieve wetenschappen.

Het verwerven, organiseren en verspreiden van aile kennis die rechtstreeks of orirechtstreek& bijdraagt aan de doelstellingen van de private stichting.

Het bekendmaken en uiteenzetten van de onderzoeksresultaten en de verworven inzichten op! gelijk welke wijze.

De inzichten en de visie op het wetenschappelijk onderzoek van de private stichting, toegankelijk maken voor een zo breed mogelijk publiek

- Het realiseren van artistieke creaties die in verband gebracht kunnen worden met de. wetenschappelijke denkwijzen en de onderzoeksresultaten die ontwikkeld werden door de private' stichting of die ontwikkeld werden met de medewerking van de private stichting.

Het verwerven van bezittingen of goederen, onder welke vorm of rechtsvorm ook; het beheer van bezittingen of goederen, onder welke vorm of rechtsvorm ook, centraliseren en aanwenden ter. realisatie van de gespecifieerde doelstelling.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan hot Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

De private stichting heeft haar doel gerealiseerd indien de raad van bestuur vaststelt dat ze geen zinvolle bijdrage meer kan leveren aan het wetenschappelijk onderzoek.

De raad van bestuur zal minstens om de 10 jaar een evaluatie maken van de stand van zaken in verband met de evolutie van de wetenschappelijke kennis en de manier waarop het wetenschappelijk onderzoek in het algemeen uitgevoerd wordt. Ze zal hierbij afwegen in welke mate de private stichting nog een zinvolle bijdrage kan leveren.

De doelstellingen van de private stichting kunnen gewijzigd worden door de raad van bestuur, bij unaniem besluit, na voorafgaandelijk akkoord van volgende stichters : Julien Demeester, Annie Lucidarme en Piet Demeester zolang zij in leven zijn en niet onbekwaam zijn.

Activiteiten van de private stichting

Het verrichten van alle activiteiten die nodig zijn voor het beheer van de private stichting en haar bezittingen.

Het realiseren van wetenschappelijk onderzoek, studies, publicaties, seminaries,

congressen, onderwijs, studiedagen, studiereizen, tentoonstellingen en andere activiteiten die in verband gebracht kunnen worden met de doelstellingen van de private stichting.

Het opzetten van een internet website die de doelstelling van de private stichting toelicht, de onderzoeksresultaten bekend maakt en de verworven inzichten uiteenzet. De website kan verder ook onderdak bieden aan alle software toepassingen die dienstig zijn aan de doelstelling van de private stichting.

Het ontwikkelen van software en technologie die kan bijdragen of die in verband gebracht kan worden met de doelstelling van de private stichting.

Het verstrekken van diensten die nodig zijn om de realisaties van de private stichting in de praktijk te brengen en diensten die bijdragen of die in verband kunnen worden gebracht met de doelstelling van de private stichting.

Alle activiteiten zoals het volgen van cursussen, deelnemen aan congressen, studiedagen studiereizen en andere activiteiten die toelaten en die het mogelijk maken dat de bestuurders of derden aangesteld door de private stichting hun taken naar behoren of met uitmuntendheid kunnen uitvoeren

5° De duur van de private stichting is : een onbepaalde duur.

De private stichting houdt op te bestaan (mits rechterlijke tussenkomst) ingevolge unaniem besluit van de raad van bestuur en mits voorafgaand akkoord van de stichters voor zover zij nog in leven zijn en niet onbekwaam ; het gaat hier enkel om de stichters Julien en Piet Demeester en Annie Lucidarme.

De raad van bestuur kan vragen aan de rechter om de private stichting te beëindigen onder meer om volgende redenen:

-Indien blijkt dat de algemene wetenschappelijk kennis dermate is gevorderd dat de in de statuten vermelde doelstellingen geen zin meer hebben.

-indien het wetenschappelijk onderzoek van de private stichting dermate navolging kent dat de bijdrage van de private stichting te verwaarlozen is en onvoldoende (creatieve) bijdrage kan leveren aan het wetenschappelijk onderzoek en de toepassingen ervan.

6° De raad van bestuur van de private stichting

Duur van het mandaat van de bestuurders

De duur van het bestuursmandaat van de statutaire bestuurders is levenslang. Bij de benoeming van nieuwe bestuurders kan de raad van bestuur evenwel een bepaalde duur van het bestuursmandaat instellen.

Een bestuurder kan op elk ogenblik vrijwillig ontslag nemen. De raad van bestuur moet het ontslag van de bestuurder aanvaarden ten laatste één jaar na de aanvraag tot ontslag.

Aantal bestuurders :

De raad van bestuur bepaalt het aantal bestuurders.

Er moet een minimum van drie bestuurders zijn en er moet steeds één voorzitter zijn.

Benoeming, vervanging en afzetting van bestuurders :

- Benoemings- en vervangingsmodaliteiten :

De raad van bestuur draagt nieuwe bestuurders voor en benoemt de bestuursleden en de voorzitter.

indien er minder dan drie bestuurders zijn dan kan de voorzitter van de raad van bestuur een derde bestuurder benoemen. Bij afwezigheid van de voorzitter of onmogelijkheid in zijnen hoofde om een beslissing te nemen, beslissen de twee andere bestuurders unaniem tot aanstelling van een derde bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Voor-behbuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De benoeming van bestuurders en de voorzitter moet in alle gevallen met unanimiteit van 1 stemmen genomen worden.

Bij de benoeming van nieuwe bestuurders moet de raad van bestuur erover waken dat er steeds een bestuurslid is met een master diploma in de positieve wetenschappen of de graad van bioingenieur of burgerlijk ingenieur behaald aan een Europese universiteit. Deze bestuurder moet ook kunnen aantonen dat hij/zij een degelijke kennis bezit van verschillende positieve wetenschappen (scheikunde, fysica, biologie, wiskunde).

Indien de raad van bestuur geen bestuurder heeft met deze kwalificaties kan de private stichting geen nieuw wetenschappelijk onderzoek meer verrichten en moet zij zich beperken tot het bekendmaken en uiteenzetten van de bestaande onderzoeksresultaten en de reeds verworven inzichten.

De raad van bestuur moet tenminste één lid hebben met de graad van master in de positieve wetenschappen of met de graad van bioingenieur of burgerlijk ingenieur behaald aan een Europese universiteit om activiteiten uit te voeren die verband houden met de wetenschappelijke doelstellingen van de private stichting anders dan fundamenteel wetenschappelijk onderzoek; voor deze activiteiten kan de private stichting beroep doen op een externe persoon met deze kwalificaties indien er geen bestuurder is die voldoet aan de voornoemde vereisten.

Afzetting

Bestuurders die in de statuten benoemd werden, kunnen enkel mits hun akkoord worden afgezet;

Bestuurders die naderhand door de raad van bestuur benoemd werd en dus niet statutair werden benoemd, kunnen worden afgezet met een gewone meerderheid onder meer om volgende redenen :

- grove nalatigheid

- het niet naleven van de statuten of van de beslissingen van de raad van bestuur

Beraadslaging van het bestuur :

Bij de beraadslaging hoeven de bestuurders niet bijeen te komen op één bepaalde plaats. De beraadslaging kan ook gebeuren via mail, telefoon of andere technologische hulpmiddelen.

De voorzitter organiseert de bijeenkomsten, bepaalt de agenda en verstuurt de uitnodigingen, Het tijdstip en de plaats van de bijeenkomsten worden vastgelegd door de voorzitter in samenspraak met de bestuurders.

Een bestuurder kan zich laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder door een schriftelijke volmacht.

iedere bestuurder is verplicht om deel te nemen aan de vergadering van de raad van bestuur of anderzijds om zich bij schriftelijke volmacht te laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder indien hij zelf niet kan deelnemen,

Een bestuurder kan een beraadslaging aanvragen en kan ook vragen om punten op de agenda te zetten. De voorzitter moet dan binnen de twee maanden een beraadslaging organiseren.

Vergoeding van de bestuurders :

De raad van bestuur mag beslissen om een vergoeding toe te kennen aan de bestuurders voor activiteiten, arbeid of diensten die kaderen in de doelstelling van de private stichting en die bijdragen aan de doelstellingen van de private stichting.

Bevoegdheden van de bestuurders :

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig zijn of dienstig zijn tot de verwezenlijking van de doeleinden van de private stichting.

Om organisatorische redenen kunnen een aantal bevoegdheden binnen de raad van bestuur toegekend worden aan de wetenschappelijk directeur, een artistieke directeur en een dagelijkse bestuurder. Deze bevoegdheden worden dan ontnomen aan de andere bestuurders, maar zulks kan , niet aan derden worden tegengeworpen.

De raad van bestuur beslist over de benoeming , afzetting en de vervanging van de wetenschappelijk directeur, de artistieke directeur en de dagelijkse bestuurder.

Een lid uit de raad van bestuur kan benoemd worden tot wetenschappelijk directeur; de wetenschappelijk directeur moet altijd een bestuurder zijn.

De statutair benoemde wetenschappelijk directeur kan door de raad van bestuur niet afgezet worden dan met zijn akkoord.

De wetenschappelijk directeur is belast met de uitvoering van de beslissingen van de raad van ' bestuur in verband met de wetenschappelijke activiteiten van de private stichting.

De wetenschappelijk directeur kan geen beslissingen nemen die niet kaderen in een ' beslissing van de raad van bestuur.

De wetenschappelijk directeur moet zich houden aan de budgettaire beperkingen opgelegd door de raad van bestuur. De wetenschappelijk directeur kan geen uitgaven goedkeuren die de aan hem toegekende budgetten overschrijden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De raad van bestuur kan evenwel met een gewone meerderheid beslissen om het budget van de wetenschappelijk directeur te verhogen, dat eenmalig of voor een bepaald opgeven tijdsinterval.

Een lid uit de raad van bestuur kan benoemd worden tot artistiek directeur; de artistiek directeur moet steeds een bestuurder zijn,

De artistiek directeur is belast met de uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur in verband met de artistieke activiteiten van de private stichting.

De artistiek directeur kan geen beslissingen nemen die niet kaderen in een beslissing van de raad van bestuur.

De artistiek directeur moet zich houden aan de budgettaire beperkingen opgelegd door de raad van bestuur. De artistiek directeur kan geen uitgaven goedkeuren die de aan hem toegekende , budgetten overschrijden. De raad van bestuur kan evenwel met een gewone meerderheid beslissen om het budget van de artistiek directeur te verhogen, dat eenmalig of voor een bepaald opgeven ° tijdsinterval,

Voornoemde heer Piet Demeester wordt benoemd tot wetenschappelijk directeur.

Indien het mandaat van deze directeurs eindigt, kan de raad van bestuur een bestuurder aanstellen die de wetenschappelijke directeur of artistieke directeur vervangt.

Een bestuurder die de wetenschappelijk directeur vervangt, moet over volgende kwalificatie beschikken

De wetenschappelijk directeur moet tenminste een master diploma in de positieve wetenschappen of de graad van bio-ingenieur of burgerlijk ingenieur behaald hebben aan een Europese universiteit. Deze bestuurder moet ook kunnen aantonen dat hij/zij een degelijke kennis bezit van alle positieve wetenschappen (scheikunde, fysica, biologie, wiskunde).

Beslissingen van de raad van bestuur

De leden van de raad van bestuur oefenen hun ambt in college uit.

De raad van bestuur kan alleen geldig beslissen als alle bestuurders deelnemen aan de

vergadering of bij schriftelijke volmacht vertegenwoordigd zijn door een andere bestuurder.

Behoudens de uitzonderingen vermeid in de statuten worden de beslissingen van de raad van

bestuur genomen met een gewone meerderheid.

Er worden steeds notulen opgemaakt van de vergaderingen.

Vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt de private stichting in en buiten rechte als eiser of ais

verweerder. Dit houdt in dat de raad van bestuur overeenkomsten met derden, in naam van en voor

rekening van de private stichting sluit andere rechtshandelingen namens de private stichting stelt.

7° het dagelijks bestuur van de private stichting

De raad van bestuur mag een dagelijks bestuurder aanstellen. Het dagelijks bestuur kan slechts bestaan uit één persoon.

Vervanging en benoeming van de dagelijkse bestuurder

De raad van bestuur moet de aanstelling van de eerste dagelijkse bestuurder met unanimiteit goedkeuren. De raad van bestuur kan beslissen tot de vervanging van de dagelijkse bestuurder, Deze beslissing kan gebeuren met een gewone meerderheid.

Bezoldiging van de dagelijkse bestuurder

De raad van bestuur beslist over de bezoldiging van de dagelijkse bestuurder. Deze beslissing

is geldig bij een gewone meerderheid.

De bevoegdheden van het dagelijks bestuur

De dagelijkse bestuurder is bevoegd voor het dagelijks bestuur van de private stichting dit zowel op het interne als op het externe vlak. Hij is bevoegd voor alle handelingen die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijkse leven van de private stichting of de behoeften die om reden zowel van het mindere belang dat ze vertonen, ais van de noodzakelijkheid een spoedige oplossing te treffen de tussenkomst van de raad van bestuur niet rechtvaardigen.

8° boeklaar van de private stichting

Het boekjaar van de private stichting loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar.

Binnen de zes maanden na de afsluitingsdatum van het boekjaar, maakt de raad van bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar op alsook de begroting van het volgend boekjaar.

9° de bestemming van het vermogen van de private stichting wanneer zij wordt ontbonden

De rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de private stichting haar zetel heeft, kan op verzoek van een stichter of van een van zijn rechthebbenden, van een of meer bestuurders of van het openbaar ministerie de ontbinding uitspreken van de stichting.

Dergelijk verzoek kan tot de rechtbank gericht worden wanneer de doeleinden van de private stichting zijn verwezenlijkt, wanneer haar duur ten einde is gekomen en in de andere gevallen voorzien in de wet.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoega de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De rechtbank die de ontbinding uitspreekt, kan hetzij tot de onmiddellijke afsluiting van del vereffening beslissen, hetzij de vereffeningswijze bepalen en een of meer vereffenaars aanwijzen.

De rechtbank verleent toestemming om de goederen te bestemmen met inachtneming van de statuten.

Als de belangeloze doelstelling van de private stichting is verwezenlijkt kunnen de stichters een bedrag gelijk aan de waarde van de goederen of de goederen zelf die de stichters aan de verwezenlijking van het doel hebben besteed terugnemen.

De raad van bestuur stelt binnen één jaar vanaf de datum dat de private stichting q rechtspersoonlijkheid heeft, een document op waarin bepaald wordt op welke manier het vermogen van de private stichting moet aangewend worden bij de ontbinding ervan. Deze aanwending zal steeds kaderen in de doelstelling van de private stichting.

10° de voorwaarden waaronder statuten kunnen worden gewijzigd

De statuten kunnen gewijzigd worden, voor zoveel ais wettig nodig door middel van een authentieke akte, door de raad van bestuur na voorafgaand akkoord van volgende stichters: Julien Demeester, Annie Lucidarme en Piet Demeester, zolang deze laatste drie personen in leven zijn en niet onbekwaam.

De beslissing van de raad van bestuur om de statuten te wijzigen moet bij unanimiteit genomen worden.

11° Belancenconflicten in hoofde van de raad van bestuur

Indien er voor een beslissing binnen de private stichting geen meerderheid van stemmen voor of tegen kan gevonden worden is de stem van de voorzitter of zijn vervanger aangeduid door de voorzitter van doorslaggevend belang.

Indien het bestuur uit een even aantal fysische personen bestaat en er is geen voorzitter of plaatsvervanger en er kan geen akkoord gevonden worden voor de benoeming van een nieuwe voorzitter of een nieuw bestuurslid dan zal een onafhankelijke derde een bestuurder kunnen voorstellen.

De raad van bestuur in akkoord met de stichters, namelijk alleen Julien en Piet Demeester en Annie Lucidarme, moeten de voornoemde onafhankelijke derde aanstellen.

Indien de voornoemde stichters overleden zijn of onbekwaam dan kan de raad van bestuur eigenmachtig deze onafhankelijke derde aanstellen.

De onafhankelijke derde moet bij zijn beslissing rekening houden met de kwalificaties van de nieuwe bestuurder en moet zijn beslissing motiveren ni. op welke wijze de kwalificaties van de nieuwe bestuurder kunnen staven dat zijn/haar benoeming tot bestuurder een goede zaak is.

Deze nieuwe bestuurder moet steeds met een 2/3den meerderheid aanvaard worden door de raad van bestuur met akkoord van de stichters Julien Demeester, Annie Lucidarme en Piet Demeester, tenzij dezen niet meer in leven zijn of niet bekwaam.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechterlijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders vôàr de raad van bestuur een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende het voornoemde strijdige belang moeten worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing moet nemen.

Deze bestuurder neemt niet deel aan de stemming.

De raad van bestuur omschrijft in de notulen de aard van de bedoelde beslissing of verrichting en verantwoordt het genomen besluit. Ook de vermogensrechterlijke gevolgen ervan voor de private stichting moeten in de notulen worden vermeld.

OVERGANGSBEPALINGEN

Met eenparigheid van stemmen worden tot eerste bestuurders benoemd :

1) Voornoemde heer Piet Demeester, Voorzitter van de Raad van Bestuur;

2) Voornoemde vennootschap Microcanonix, vertegenwoordigd als hoger gemeld;

3) Voornoemde heer Julien Demeester;

Allen hier aanwezig en die verklaren dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet

getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

Voornoemde heer Piet Demeester wordt door deze raad van bestuur met unanimiteit benoemd tot wetenschappelijk directeur.

Alle benoemingen gebeuren voor een onbepaalde duur en zijn onderworpen aan de bepalingen opgenomen in de statuten.

Voornoemde heer Piet Demeester verklaart, in zijn hoedanigheid van enige zaakvoerder van de voornoemde vennootschap Microcanonix, dat hijzelf werd aangeduid ais vast vertegenwoordiger . van de voornoemde vennootschap Microcanonix, voor zover deze benoemd zou worden als bestuurder in deze private stichting. De private stichting neemt daarvan kennis en zorgt voor de publicatie van deze aanduiding.

Op de Laatste blz, van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Luik B - vervolg



Voor beredeneerd uittreksel

afgeleverd vóár registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de bevoegde

rechtbank van eerste aanleg

Annelies Wylleman, geassocieerd Notaris

Tegelijk neergelegd :

- expeditie der akte stichting;

Op de laatste biz, van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzen van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behQuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

.

Coordonnées
STICHTING TOT VERBETERING EN AANMOEDIGING VA…

Adresse
ZEELAAN 158, APP 419 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande