STIEL ARCHITECTUUR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STIEL ARCHITECTUUR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.102.134

Publication

30/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 27.01.2014 14016-0083-009
23/12/2013
ÿþ Mod Word 14.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden 111111

aan het Belgisch Staatsbiad *131929ll*





NEEF:C.i= LGGQ

11. 12. 2013

RECHTBAi»fi~-`t'~Jl( HANDEL

Ondernemingsnr : 0842102134

Benaming

(voluit) : STIEL ARCHITECTUUR

(verkort) :

Rechtsvorm : BV BVBA

Zetel : Belfaststraat 14, 8500 KORTRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap overgebracht van

Belfaststraat 14, 8500 Kortrijk naar Wolvenstraat 1 te 8530 Harelbeke.

De adreswijziging heeft uitwerking vanaf 1/10/2013.

Mevr. Elise KERCKHOF

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 15.10.2014, NGL 14.01.2015 15012-0075-008
28/12/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11307769*

Neergelegd

23-12-2011



Griffie

Ondernemingsnr :

0842102134

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Stiel Architectuur (verkort):

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 8500 Kortrijk, Belfaststraat(Kor) 14

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op zestien december tweeduizend en

elf door Notaris Antoon DUSSELIER, te Meulebeke;

DAT:

1/ Mevrouw Kerckhof, Elise Agnes Maria, rijksregister nr 850501

286-49, identiteitskaart nr 590 1942322 20, geboren te Kortrijk op

één mei negentien honderd vijfentachtig, wonende te 8500 Kortrijk,

Belfaststraat nr 14; echtgenote van Heer Hennin, Tim gehuwd zonder

voorafgaand huwelijkscontract, ongewijzigd.

EEN BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID HEEFT OPGERICHT.

2/ Naam:  sTIEL Architectuur .

3/ Duur: een onbeperkte duur.

4/ Zetel: 8500 Kortrijk, Belfaststraat(Kor) 14.

5/ Doel:

1 De vennootschap heeft tot doel :

- Het uitoefenen van het beroep van architect in de ruimste zin, onder meer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, bijzondere bouw- en uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek,

wegeniswerken, EPB-verslaggeving, veiligheidscoördinatie,

binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmetingen, topografie, scheidsrechterlijke onderzoeken en expertises evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen welke hiermee verband kan houden, bij uitsluiting evenwel van activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect onverenigbaar zijn.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt lijkt.

De vennootschap kan een patrimonium van zakelijke rechten van volle eigendom, vruchtgebruik, opstal en erfpacht op onroerende goederen uitbouwen en alle daarmee samenhangende handelingen verrichten, zonder dat dit de vorm van een commerciële activiteit aanneemt.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard is en het doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet onverenigbaar is met het architectenberoep.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle roerende, onroerende, bank- en financiële verrichtingen mogen doen op niet commerciële wijze, volgens het beheer van de goede huisvader, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, en hieraan ondergeschikt en bijkomstig zijn, of die nuttig zijn tot de uitbreiding van haar bedrijvigheden, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag door inbreng, fusie, onderschrijving of op alle andere wijzen belangen hebben in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel hebben.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

2 De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere

vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

3 Inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de

jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de

daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden

uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tabel van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

4 In de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en

haar zaakvoerder(s) / bestuurders er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

6/ Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600),00) euro, verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal.

De aandelen zijn verdeeld in twee categorieën:

- de aandelen van categorie A (hierna ook genoemd  architect-aandelen ) die rechtstreeks of onrechtstreeks in het bezit zijn van natuurlijke personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten;

- de aandelen van categorie B waarvoor geen bijzondere voorwaarden gelden, doch die slechts in het bezit mogen zijn van natuurlijke of rechtspersonen, die een niet-onverenigbaar beroep uitoefenen en gemeld zijn bij de Raad van de Orde van Architecten.

Ieder aandeel werd bij de oprichting volledig onderschreven en ten belope van twee/derden volgestort in speciën hetzij twaalfduizend vier honderd euro (¬ 12.400,00) en is nog te volstorten door mevrouw Kerckhof Elise voor zes duizend twee honderd euro (¬ 6.200,00).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van TWAALF DUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nr BE56 9730 4568 2788 bij ARGENTA SPAARBANK NV, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op heden laatst afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

7/ De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten. Bij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect. Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect.

Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

Wanneer dit wettelijk vereist is, zal de algemene vergadering de controle op de financiële toestand en de jaarrekening aan één of meer door haar te benoemen commissarissen opdragen; deze commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar en kunnen op straf van schadevergoeding tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen. De algemene vergadering bepaalt het aantal en de vergoedingen der commissarissen.

9/ Er zal een jaarvergadering worden gehouden op elke eerste zaterdag van de maand december om veertien uur, in de zetel der vennootschap of op gelijk welke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Mocht deze dag een wettelijke feestdag zijn, dan wordt de vergadering verschoven naar de volgende werkdag, op hetzelfde uur. Eerste jaarvergadering in 2013.

10/ Het boekjaar der vennootschap begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van ieder volgend jaar. Eerste boekjaar: vanaf 16 december 2011 tot en met 30 juni 2013.

10/ Het batig saldo van de balans maakt, na aftrek der lasten, wedden of vergoedingen der zaakvoerders of vennoten, de algemene onkosten en nodige delgingen, de nettowinst uit van de vennootschap. Van deze winst wordt minstens vijf ten honderd afgehouden om een wettelijk reservefonds samen te stellen, hetwelk zal ophouden verplichtend te zijn wanneer het reservefonds het tiende zal bereiken van het maatschappelijk kapitaal, maar zal tot zijn volle samenstelling moeten hernomen worden wanneer, om welke reden ook, het wettelijk reservefonds zal aangetast zijn. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de vennoten naargelang het aantal van hun maatschappelijke aandelen, tenware de algemene vergadering een deel of het geheel dezer winsten zou bestemmen voor het vormen of het aanzuiveren van een buitengewoon reservefonds of er een andere bestemming zou wensen aan te geven. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

En tenslotte is voornoemde oprichter in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen, en heeft beslist aan te stellen als eerste, niet statutaire zaakvoerder, met ingang van heden voor onbepaalde duur: Mevrouw Kerckhof, Elise voornoemd, die aanvaardt. VOLMACHT. Mevrouw Kerckhof, Elise, handelend in haar voormelde hoedanigheid van zaakvoerder, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES BVBA, Heulsestraat 92 te 8860 Lendelede, evenals diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, met recht van indeplaatsstelling, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, nu of later, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen" (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheids-nummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Antoon DUSSELIER te Meulebeke.

Coordonnées
STIEL ARCHITECTUUR

Adresse
WOLVENSTRAAT 1 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande