STIJN GILGEMYN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STIJN GILGEMYN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 469.307.477

Publication

07/01/2014
ÿþe

~

Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 4. 12. 2013

RÈCH I iCC'1IO K!_

ANDE

Ondernemingsnr : 0469.307.477

Benaming

(voluit) : STIJN GILGEMYN

(verkort) :

Rechtsvorm : CoMen, V

Zetel : 8530 Harelbeke (Stasegem), Oudenaardsestraat 30

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALSVERHOGING-DOELSWIJZIGING-OMZETTING NAAR EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE

AANSPRAKELIJKHEID

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Elien Turpyn, geassocieerd notaris te Zwevegem, op 11 december 2013, ter registratie, dat is bijeen g e k o m en:

De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap "STIJN GILGEMYN", waarvan de zetel gevestigd is te 8530 Harelbeke (Stasegem), Oudenaardsestraat 30

en dat ondermeer volgende besluiten werden genomen:

BESLUIT KAPITAALVERHOGING

De vergadering besliste een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van zeshonderd tweeënnegentigduizend driehonderd vijfentachtig euro (692.385,00 EUR) om het te brengen van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR) op zevenhonderd zeventienduizend driehonderd vijfentachtig euro (717.385,00 EUR) door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van honderd achtendertigduizend vierhonderd zevenenzeventig (138.477) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, op welke aandelen werd ingeschreven tegen de globale prijs van achthonderd drieënnegentigduizend vierhonderd vijfenzestig euro zeventig eurocent (893.465,70 EUR), inbegrepen een uitgiftepremie van tweehonderd en éénduizend tachtig euro zeventig cent (201.080,70 EUR), welk bedrag geboekt werd op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

BESLUIT TWEEDEKAPITAALVERHOGING-- INLIJVING UITGIFTEPREMIE

De vergadering besliste een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tweehonderd en; éénduizend tachtig euro zeventig cent (201.080,70 EUR) om het kapitaal van zevenhonderd zeventienduizend; driehonderd vijfentachtig euro (717.385,00 EUR) te brengen op negenhonderd achttien duizend vierhonderd vijfenzestig euro zeventig cent (918,465,70 EUR) en dit door inlijving van de onbesohikbare rekening; "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

BESLUIT-- VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering stelde vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap negenhonderd achttien duizend vierhonderd vijfenzestig euro zeventig cent (918.465,70 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd drieënveertig duizend vierhonderd zevenenzeventig (143.477) aandelen.

BESLUIT--AANPASSING STATUTEN Als gevolg van voorgaande besluiten besliste de vergadering de statuten aan te passen en artikel 5 tel vervangen als volgt:

"ARTIKEL V. Kapitaal

Het maatschappelijk \kapitaal bedraagt negenhonderd achttien duizend vierhonderd vijfenzestig euro' zeventig cent (918.465,70 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd drieënveertig duizend vierhonderd zevenenzeventig (143.477) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één honderd drieënveertig duizend vierhonderd zevenenzeventigste (1/143.477ste) van het kapitaal."

BESLUIT- VERSLAG RAAD VAN BESTUUR EN BEDRIJFSREVISOR

Dit besluit luidde als volgt: De voorzitter geeft lezing van en legt het verslag neer opgemaakt door de zaakvoerder over het voorstel tot omvorming van de tegenwoordige vennootschap in een besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarbij is gevoegd: een staat van activa en passiva van deze vennootschap, afgesloten op 30 september 2013, hetzij op een datum die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, zoals opgelegd door artikelen 776 en 777 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoudi

aan he

Beigisc

Staatsbi

*14008353*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ledere aandeelhouder verklaart perfecte kennis te hebben van dit verslag en van de eraan gehechte staat om er een kopie van ontvangen te hebben binnen de door de wet bepaalde termijnen en de inhoud ervan te bekrachtigen.

Iedere aandeelhoudèr stelt vast dat zich geen belangrijke wijziging heeft voorgedaan in het actief en passief vermogen van de vennootschap sinds de datum van het opmaken van de staat van activa en passiva en dat bijgevolg de meegedeelde gegevens niet moeten worden geactualiseerd.

De voorzitter geeft tevens lezing van en legt het verslag de dato 9 december 2013 neer van de bedrijfsrevisor, de heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor bij VRC bedrijfsrevisoren te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A -- bus 42, over deze omvorming van vennootschap en over de staat van actief en passief van de vennootschap de dato 30 september 2013, elk lid van de vergadering erkent er een exemplaar van ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit als volgt:

"Onze werkzaamheden in het kader van onze verslaggeving van de omzetting van de gewone commanditaire vennootschap "STIJN GILGEMYN" in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief of passief, zoals blijkt uit de boekhoudkundige staat per 30 september 2013, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat bedraagt 1.053.011,50 EUR en is hoger dan het maatschappelijk kapitaal van 25.000,00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld dcor de bedrijfsrevisor en is bestemd om voorgelegd te worden bij de akte van omzetting van de gewone commanditaire vennootschap "STIJN GILGEMYN".

Het wordt gedagtekend en ondertekend op de dag dat de controlewerkzaamheden zijn beëindigd." De vergadering verklaart verder het besluit van de bedrijfsrevisor goed te keuren.

b) OMZETTING VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de gewone commanditaire vennootschap "STIJN GILGEMYN", om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ingang van heden.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "STIJN GILGEMYN" is de voortzetting van de gewone commanditaire vennootschap "STIJN GILGEMYN", met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van de omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zal gewijzigd worden zoals hierna vastgesteld.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 30 september 2013, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor. Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de gewone commanditaire vennootschap STIJN GILGEMYN, worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STIJN GILGEMYN.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STIJN GILGEMYN.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boekhouding en de boeken die door de naamloze vennootschap gehouden werden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STIJN GILGEMYN behoudt het ondememingsnummer 0469.307.477, waaronder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is ingeschreven.

De honderd drieënveertig duizend vierhonderd zevenenzeventig (143.477) aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen van de besloten venncotschap met beperkte aansprakelijkheid worden titel voor titel aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette commanditaire vennootschap. de aandelen van de commanditaire vennootschap hiermee vernietigd zijnde.

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de aandelen, is de commanditaire vennootschap omgezet in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

Conform artikel 786 Wetboek van Vennootschappen zijn de beherende vennoten (hetzij GILGEMYN Stijn) ten aanzien van derden hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap die dagtekenen van váór het tijdstip vanaf hetwelk de akte van omzetting aan derden kan worden tegengeworpen overeenkomstig artikel 76 Wetboek van Vennootschappen.

BESLUIT - DOELWIJZIGING

De aandeelhouders beslisten het doel van de vennootschap zoals opgenomen in artikel 3 van de statuten te wijzigen en aan te vullen met volgende activiteiten:

"De vennootschap heeft tot doel: zowel in België ais in het buitenland, zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- alle verrichtingen - zo roerende als onroerende - die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de aanneming en uitvoering van aile bouwwerken, voor alle bestemmingen, zowel openbare als private;

- algemene bouwpromotie en bouwcoördinatie, met name optrekken van gebouwen in coördinatie met onderaannemers;

- montage van geprefabriceerde muurelementen voor industriebouw;

t - fabricage van metalen constructies in zijn meest uitgebreide vorm, inclusief laswerk van metalen onderdelen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge - aanneming van grond-, nivetlerings- en funderingswerken;

- tuinaanleg;

- aanneming van voeg- en restauratiewerken en schilderwerken van gebouwen;

- installatie van ijzerwerk, metalen schrijnwerk, evenals plaatsing van roosters, uittrekbare en rollende

deuren en

rolluiken;

- aanneming van schrijnwerken zowel in hout, pvc, aluminium als staal;

- aanneming van dakwerken;

- aanneming van vloerbekleding, het bedekken van muren en zolderingen, onder andere door het

aanbrengen van metalen elementen;

- aanneming van elektriciteitswerken en van sanitair,

- aanneming van montage- en demontagewerk, buis- en andere soortgelijke constructies;

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, handel en distributie, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, van

alle bouwstoffen en -materialen, voorraden en grondstoffen die verband houden met de bouwnijverheid, evenals

het huren, leasen en verhuren van aile roerende goederen, alsook het leveren van alle mogelijke diensten, die

kunnen betrekking hebben op wat voorafgaat, alles in de ruimste zin van het woord;

- immobiliën;

- het vervoer op eender welke wijze, voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle toestellen,

materialen, voorraden en grondstoffen die verband houden met de bouwnijverheid;

- slopingswerken;

- vloerbekledingen en muurbekleding;

- arduin- en marmerwerken, restauratiewerken;

- timmer- en schrijnwerken en metalen schrijnwerk;

- metaalconstructies en metalen kunstwerken;

- algemene bouwwerken voor zowel private, commerciële als industriële doeleinden, hetzij als

hoofdaannemer, nevenaannemer en/of onderaannemer;

- de aannemingen van ruwbouw, algemene bouwwerkzaamheden, plaatsing van alle wand- en

vloerbekleding, tegelzetten, metsel- en betonwerken, restauratiewerken en voegwerken;

- de aanneming vcor het vervaardigen en plaatsen van sierschouwen of andere versieringen of werken van

mariner,

arduin of andere steen;

- de onderneming voor het bouwen van stellingen, het invoegen en reinigen van gevels, warmte en

geluidsisolering, het optrekken van gebouwen;

- de studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken als algemene

aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie

en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

- het verwerven en/of verhandelen van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere

gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende

goederen;

- de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen,goederen,

toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van

kunstwerken en gebouwen;

- de voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening, van alle

mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle

verrichtingen die daarmee verband houden;

- plafoneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken;

- het uitvoeren van aile ruwbouw-, metsel-, beton- en grondwerken en gevelrenovatie voor zowel

rechtspersonen als private personen;

- het plaatsen, verhuren, aan- en verkopen van allerlei stellingen voor gevelrenovatie en allerlei

pleisterwerken;

- de coördinatie inzake het oprichten en het inrichtingen van gebouwen voor diverse doeleinden;

- het optrekken, restaureren en inrichten van gebouwen zowel industriële als private woningen en

gebouwen;

- het verlenen van alle dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening

van derden. Daartoe behoren ondermeer het stellen van borgstelling voor rekening van derden, het

beleidsmatig, management, boekhoudkundig, financieel, administratief, commercieel,technisch en sociaal

beheer en advies;

- installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie, zonnepanelen, warmtepompen;

- groothandel in installatiemateriaal voor loodgieterwerk en verwarming;

- bouwmarkten en andere doe-het-zelfzaken in bouwmaterialen, algemeen assortiment;

- de reparatie en onderhoud van verwarmingsinstallaties algemeen;

- het schoorsteenvegen en schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming,

ventilatiekanalen en uitlaatsystemen;

- vervaardiging van radiatoren en ketels voor centrale verwarming;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- loodgieterswerk;

- handelsbemiddeling in loodgietermateriaal, elektrisch installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik en centrale verwarmingsinstallaties;

- onderneming voor het uitvoeren van grondwerken, grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet', - onderneming voor het ruimen van bouwterreinen;

- onderneming voor het bouwen van individuele huizen, individuele huizen volgens de formule van "sleutel op de deur". Het optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen, De bouw van appartementen volgens de formule "sleutel op de deur";

- het optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik of voor landbouwdoeleinden, enzovoort;

- de installatie van particuliere zwembaden en toebehoren;

- gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoort;

het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden;

- niet gespecialiseerde handelsbemiddeling;

onderneming voor het dakdekken, en de bouw van dakconstructies;

- het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal;

- het waterdicht maken van daken en dakterrassen;

droogmaken van gebouwen anders dan met asfalt en teer;

- onderneming voor het uitvoeren van voegwerken;

- isolatiewerkzaamheden - de isolatie van koelkamers en -pakhuizen;

het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enzovoort);

- de installatie van stores en zonneschermen;

- onderneming voor timmer- en schrijnwerken in het algemeen (alle materialen van plastiek, aluminium,

staal, hout en aanverwante inbegrepen);

- meubelmakerij en binneninrichting, onderneming voor het leveren en plaatsen van ruiten (glas,

spiegelglas, gekleurde ramen en alle doorschijnend en/of doorzichtig materiaal);

- onderneming voor grondwerken, het leveren en plaatsen van geprefabriceerde gebouwen zowel voor

privaat als voor industrieel gebruik, stukadoorswerk, arduin- en marmerwerken, het leveren en plaatsen van

sierschouwen;

steenhouwer, het bewerken van steen en aanverwante materialen;

- plaatsing, reparatie en onderhoud van airco-installaties;

- projectontwikkeling voor woningbouw, de bouw van appartementen en infrastructuurwerken;

- technische studiën en ingenieursactiviteiten;

- het optreden als expert in al zijn aspecten, dit is zowel gerechtelijk als in opdracht van verzekeringsmaatschappijen, bedrijven, advocaten, architecten als particulieren;

- het uitvoeren van aile ingenieurswerk, dit is ondermeer en zonder limitatief te zijn: alle tekenen studiewerk, sterkteberekeningen, stabiliteitsstudies, betonstudies, wegenis- en rioleringsontwerpen, en het afleveren van alle werktekeningen. Dit zowel voor rekening van de bouwheer, de architect en/of de aannemer;

- het optreden als veiligheidscoördinator, en alle werkzaamheden die hiermee zouden kunnen te maken hebben;

- landmeten, het opmeten van onroerend goed, topografie en hoogtemetingen. Schattingen onroerend goed, plaatsbeschrijvingen. Opmaak van verkavelingsplannen, opmetingsplannen en afpalingen;

- tussenpersoon in de handel, algemene bouwonderneming;

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of vertegenwoordiger:

- installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie;

- groothandel in installatiemateriaal voor loodgieterwerk en verwarming;

- bouwmarkten en andere doe-het zeifzaken in bouwmaterialen, algemeen assortiment;

- onderneming voor het uitvoeren van algemene bouwwerkzaamheden;

- de reparatie en onderhoud van verwarmingsinstallaties;

loodgieterwerk;

- zinkwerk;

- onderneming voor het uitvoeren van grondwerken, grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren

van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van

explosieven;

- onderneming voor het optrekken van de ruwbouw van gebouwen, individuele huizen, gebouwen met

celstructuur (bijvoorbeeld appartementsgebouwen). Het optrekken van de ruwbouw van gebouwen voor

industrieel en commercieel gebruik, van stel en stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen van gebouwen voor de

beoefening van

erediensten, cultuur, sport enzovoort;

- onderneming voor het uitvoeren van metselwerk;

- de montage van hangars, loodsen, schuren, silo's enzovoort voor landbouwdoeleinden;

- proefboren en boren;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de productie en handel in bouwmaterialen, halffabricaten en producten in het algemeen nodig ter uitvoering van omschreven activiteiten, en zo wel de groot- en de kleinhandel ervan. Dit alles nieuw of tweedehands, geheel of ten dele, voor eigen rekening of voor rekening van derden, met of zonder toeleveranciers, onderaannemers of in

cotirdinatie met onderaannemers, zowel als commissionair, makelaar, handelsagent, onderagent, inspecteur of vertegenwoordiger uitgevoerd.

- alle immobiliënactiviteiten, ondermeer aankoop, verkoop, verhuring, promotie, valorisatie en oprichting van onroerende goederen, zowel voor eigen rekening als in hoedanigheid van makelaar,alsmede alle financiële of commerciële verrichtingen die ermee verband houden;

- onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens;

- onderneming voor het bouwen van open haarden, stookplaatsen, sierschouwen; - onderneming voor het monteren van niet zeifvervaardigde metalen constructiewerken;

- onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden;

- onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms;

- onderneming voor de installatie van hulpvoedingssystemen;

- onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen;

- onderneming voor de installatie van [Men en roltrappen;

- onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders;

- het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame;

- de reparatie van audio- en videoapparatuur en van elektrische huishoudapparaten;

- de installatie van particuliere zwembaden;

- gevelreiniging door middel van zandstraten, met behulp van stoom, enzovoort;

- het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden;

- het snoeien van bomen en heggen en het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden;

- onderneming voor het plaatsen van vloer- en wandtegels;

- het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: vloer- of wandtegels van keramische stoffen, beton en waterafstotende producten;

- onderneming voor het aanbrengen van chape;

- stukadoorswerk, het aanbrengen van pleister en stukadoorswerk aan de binnen- of buitenzijde van

gebouwen;

- onderneming voor het uitvoeren van voegwerken;

- isolatiewerkzaamheden algemeen;

- de installatie van a[ dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds enzovoort;

- onderneming voor het vervaardigen van meubels;

- onderneming voor de vervaardiging van metaalschrijnwerk en de montage ervan;

- de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden en traliewerk;

- de installatie van binnendeuren en scheidingswanden;

- het plaatsen van behang;

- het schilderen van gebouwen en metalen constructies, dit zowel binnen- ais buitenwerk;

- handelingen te voeren van een vennootschap die actief zal zijn op het vlak van de ontwikkeling van

projecten inzake hernieuwbare energiebronnen, in het bijzonder zonne-energie;

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

- onderneming voor het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken;

- participeren aan onderzoeksprojecten en innovatiestudies;

- investeren in exploitatie van installaties inzake het opwekken van hernieuwbare energieën, duurzame

grondstoffen,water. Dit alles in de ruimste zin, vermits deze aanduiding louter opsommend en niet limitatief is.

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

- het verlenen van advies, administratieve prestaties, computerservices en andere zakelijke dienstverlening; - de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

- alle dakwerken, aannemer van niet metalen dakbedekkingen van gebouwen, aannemer van zinkwerken en

metalen dakbedekkingen van gebouwen;

- onderneming voor het waterdichtmaken van bedekken van gebouwen met asfalt en teer; het plaatsen van

ramen in daken;

- onderneming voor sanitaire inrichtingen, gasverwarming, lood- en zinkwerk;

- de aan- en verkoop, zowel in het groot als in het klein van alle materialen, producten en gereedschappen van plaatsing, constructie, onderhoud en herstelling van daken;

- onderneming voor het plaatsen van lichtkoepels;

- fabricage van parketvloerplanken en parketpanelen;

- het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën, waaronder onder meer dienst te worden verstaan

het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren verkavelen, opschikken,uitrusten, ordenen, huren

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van onroerende goederen evenals alle welkdanige

onroerende transacties en verrichtingen in de meest uitgebreide zin;

- elektrotechnische installatie werken aan gebouwen, machines, in de ruimste zin van het woord;

- ontwerpen, montage en onderhoud van geautomatiseerde fabrieken, bestaande uit diverse machines en

besturingsmechanismen en uit centrale bewakingsapparatuur;

- installatie van industriële machines, toestellen en werktuigen;

- overige zakelijke dienstverlening, niet eerder genoemd;

- diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren;

- overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering;

- algemene isolatiewerkzaamheden;

- adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie;

- handelsrhiddeling in goederen, algemeen assortiment, enzovoort;

- algemene schilderwerken,

- het aanbrengen van wand- en vloerbekleding en gordijnen;

- winkel- en wooninrichting;

- promotie en coördinatie van bouwwerken;

- de Studie en de bevordering van onroerende en financiële ontwerpen en initiatieven, evenals technische, bouwkundige, juridische, commerciële, financiële en industriële studies in verband met alle hoegenaamde onroerende en financiële transacties voor eigen rekening of voor rekening van derden;

- alle roerende handelingen en transacties in de ruimste zin van het woord;

- het ontwerpen, uitvinden, verwerven, fabriceren, bouwen, invoeren, uitvoeren, aankopen,verkopen, verdelen, onderhouden, exploiteren, zowel in eigen naam als in hoedanigheid van agent,vertegenwoordiger, commissionair, makelaar of vergunningshouder, van alle methodes, bouwstoffen en producten, brevetten, vergunningen en intellectuele rechten, in verband met de opgesomde voorwerpen;

- het opsporen, vastleggen en bedingen van alle financiële middelen en hulpbronnen, nodig om de beoogde doelstellingen te verwezenlijken, het besturen van aile Belgische of vreemde handelsvennootschappen. Zij mag zowel voor haarzelf als voor rekening van derden of in deelneming, alle industriële, commerciële, financiële, roerende en

onroerende handelingen doen of uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij haar maatschappelijk doel aansluiten of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag eveneens verwerven, hetzij door aankoop, verwisseling, inbreng, inschrijving, vaste onderschrijving, optie tot aankoop of op elke andere wijze, alle effecten, waarden, vorderingen en onlichamelijke rechten. Zij mag eveneens aanwervingen doen onder de vorm van levensrenten, evenals aile aankopen, verkopen, inschrijvingen of effecten en waarden, ter beurs ingeschreven of niet.

De vennootschap heeft tevens tot doel:

- vervaardiging van andere artikelen van hout (naambordjes);

- bouwrijp maken van terreinen;

- grondverzet : graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en

geulen,

verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven;

- drainage van land- en bosbouwgrond;

- goederenvervoer over de weg, met uitzondering van verhuisbedrijven;

- goederenvervoer langs de weg : vervoer van boomstammen, vee, auto's, afval, vervoer met koelwagens,

zwaar

internationaal vervoer, vervoer van bulkgoederen, inclusief vervoer In tankwagens;

- verhuur van vrachtwagens met bestuurder,

- diensten in verband met vervoer te land;

- overige vervoerondersteunende activiteiten;

- activiteiten van vervoercommissionairs die contracten voor het vervoer van goederen afsluiten in eigen naam maar het vervoer zelf door derden laten uitvoeren;

- besteldiensten : het ophalen van vracht en het groeperen van individuele vracht voor de verzending, het distribueren en thuisbezorgen van vracht bij aankomst;

- overige activiteiten in verband met de organisatie van het vrachtvervoer;

- uitvoeren van studies en verlenen van advies in verband met stedenbouwkundige planning en

landschapsarchitectuur;

- ontwerpen van tuinen en parken, enzovoort;

- verhuur en lease van andere machines en werktuigen en andere materiële goederen;

- organisatie van congressen en beurzen;

- overige zakelijke dienstverlening;

- goederenvervoer voor derden;

- verhuur containers voor steenpuin en groenafval;

- verhuur minigraafmachine;

- tussenpersoon in de handel;

- groot- en kleinhandel in bouwmaterialen;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met

betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, en oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle inrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliën vennootschappen of - ondernemingen: het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie

aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht evenals het verlenen van technische administratie en financiële bijstand aan deze vennootschap en onderneming;

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen en kopen, verkopen, en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende handelsvennootschap, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van dezelfde onderneming.

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot of in verband staan met haar maatschappelijk doel of van die aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap kan bijgevolg alle roerende en onroerende zakelijke rechten verwerven zoals eigendomsrechten, vruchtgebruik, opstal- of erfpachtovereenkomsten afsluiten, huurcontracten aangaan, de hiervoor vermelde rechten vervreemden, alle kredieten aangaan en daartoe de nodige waarborgen stellen, onder andere hypothecaire en in de

meest ruime zin alle rechtsverhandelingen stellen om dit doel te realiseren.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op welke andere wijze, in de onderneming, vereniging of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Het optreden als beheerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Raadgever en/of consultant in het algemeen, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Dit alles behalve vermogensbeheer voor derden en beleggingsadvies. Vermelde elementen in het doel van de vennootschap gelden alleen voor deze activiteiten waarvoor de vennootschap in casu de vennoten of medewerkers de nodige activiteitsattesten zullen kunnen afleveren, en dit alles volgens de alsdan geldende wettelijke bepalingen."

BESLUIT AANNEMING NIEUWE STATUTEN INGEVOLGE DE GENOMEN BESLISSINGEN

Ingevolge de hiervoor genomen beslissingen besliste de algemene vergadering de statuten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen en goed te keuren. De statuten luiden als volgt:

"TITEL I.: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1.: Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft rechtsvorm aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "STIJN GILGEMYN",

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting `BVBA".

Artikel 2.: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8530 Harelbeke, Oudenaardsestraat 30.

De maatschappelijke zetel kan ten allen tijde bij beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden.

Artikel 3.: Doel

De vennootschap heeft tot doel: zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening, vcor rekening van derden, of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- alle verrichtingen - zo roerende als onroerende - die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de aanneming en uitvoering van alle bouwwerken, voor alle bestemmingen, zowel openbare als private;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- algemene bouwpromotie en bouwcoördinatie, met name optrekken van gebouwen in coördinatie met

onderaannemers;

- montage van geprefabriceerde muurelementen voor industriebouw;

- fabricage van metalen constructies in zijn meest uitgebreide vorm, inclusief laswerk van metalen onderdelen;

- aanneming van grond-, nivellerings- en funderingswerken;

- tuinaanleg;

- aanneming van voeg- en restauratiewerken en schilderwerken van gebouwen;

- installatie van ijzerwerk, metalen schrijnwerk, evenals plaatsing van roosters, uittrekbare en rollende

deuren en

rolluiken;

- aanneming van schrijnwerken zowel in hout, polyvinylchloride (pvc), aluminium ais staal;

aanneming van dakwerken;

- aanneming van vloerbekleding, het bedekken van muren en zolderingen, onder andere door het aanbrengen van metalen elementen;

- aanneming van elektriciteitswerken en van sanitair;

- aanneming van montage- en demontagewerk, buis- en andere soortgelijke constructies;

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, handel en distributie, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, van alle bouwstoffen en -materialen, voorraden en grondstoffen die verband houden met de bouwnijverheid, evenals het huren, leasen en verhuren van alle roerende goederen, alsook het leveren van alle mogelijke diensten, die kunnen betrekking hebben op wat voorafgaat, alles in de ruimste zin van het woord;

- immobiliën;

- het vervoer op eender welke wijze, voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle toestellen,

materialen, voorraden en grondstoffen die verband houden met de bouwnijverheid;

- slopingswerken;

vloerbekledingen en muurbekleding;

- arduin- en marmerwerken, restauratiewerken;

- timmer- en schrijnwerken en metalen schrijnwerk;

- metaalconstructies en metalen kunstwerken;

algemene bouwwerken voor zowel private, commerciële als industriële doeleinden, hetzij als

hoofdaannemer, nevenaannemer en/of onderaannemer;

- de aannemingen van ruwbouw, algemene bouwwerkzaamheden, plaatsing van alle wand- en vloerbekleding, tegelzetten, metsel- en betonwerken, restauratiewerken en voegwerken;

- de aanneming voor het vervaardigen en plaatsen van sierschouwen of andere versieringen of werken van manner,

arduin of andere steen;

- de onderneming voor het bouwen van stellingen, het invoegen en reinigen van gevels, warmte en geluidsisolering, het optrekken van gebouwen;

-7- de studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

- het verwerven en/of verhandelen van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

- de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen,goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen;

- de voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel ais mandataris als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden;

- plafoneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken;

- het uitvoeren van alle ruwbouw-, metsel-, beton- en grondwerken en gevelrenovatie voor zowel rechtspersonen als private personen;

- het plaatsen, verhuren, aan- en verkopen van allerlei stellingen voor gevelrenovatie en allerlei pleisterwerken;

- de coördinatie inzake het oprichten en het inrichtingen van gebouwen voor diverse doeleinden;

- het optrekken, restaureren en inrichten van gebouwen zowel industriële als private woningen en gebouwen;

- het verlenen van alle dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening

van derden. Daartoe behoren ondermeer het stellen van borgstelling voor rekening van derden, het

beleidsmatig, management, boekhoudkundig, financieel, administratief, commercieel,technisch en sociaal

beheer en advies;

- installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie, zonnepanelen, warmtepompen;

- groothandel in installatiemateriaal voor loodgieterwerk en verwarming;

bouwmarkten en andere doe-het-zelfzaken in bouwmaterialen, algemeen assortiment;

- de reparatie en onderhoud van verwarmingsinstallaties algemeen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het schoorsteenvegen en schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming,

ventilatiekanalen en uitlaatsystemen;

- vervaardiging van radiatoren en ketels voor centrale verwarming;

- loodgieterswerk;

- handelsbemiddeling in loodgietermateriaal, elektrisch installatiemateriaal voor huishoudelijk gebruik en centrale verwarmingsinstallaties;

- onderneming voor het uitvoeren van grondwerken, grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet', - onderneming voor het ruimen van bouwterreinen;

- onderneming voor het bouwen van individuele huizen, individuele huizen volgens de formule van "sleutel op de deur". Het optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen. De bouw van appartementen volgens de formule "sleutel op de deur";

- het optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik of voor landbouwdoeleinden,

enzovoort;

- de installatie van particuliere zwembaden en toebehoren;

- gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoort;

- het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden;

- niet gespecialiseerde handelsbemiddeling;

- onderneming voor het dakdekken, en de bouw van dakconstructies;

- het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal;

- het waterdicht maken van daken en dakterrassen;

- droogmaken van gebouwen anders dan met asfalt en teer;

- onderneming voor het uitvoeren van voegwerken;

- isolatiewerkzaamheden - de isolatie van koelkamers en -pakhuizen;

- het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enzovoort);

- de installatie van stores en zonneschermen;

- onderneming voor timmer- en schrijnwerken in het algemeen (aile materialen van plastiek, aluminium,

staal, hout en aanverwante inbegrepen);

- meubelmakerij en binneninrichting, onderneming voor het leveren en plaatsen van ruiten (glas, spiegelglas, gekleurde ramen en alle doorschijnend en/of doorzichtig materiaal);

- onderneming voor grondwerken, het leveren en plaatsen van geprefabriceerde gebouwen zowel voor

privaat als voor industrieel gebruik, stukadoorswerk, arduin- en marmerwerken, het leveren en plaatsen van

sierschouwen;

steenhouwer, het bewerken van steen en aanverwante materialen;

- plaatsing, reparatie en onderhoud van airco-installaties;

- projectontwikkeling voor woningbouw, de bouw van appartementen en infrastructuurwerken;

- technische studiën en ingenieursactiviteiten;

- het optreden ais expert in al zijn aspecten, dit is zowel gerechtelijk als in opdracht van verzekeringsmaatschappijen, bedrijven, advocaten, architecten ais particulieren;

- het uitvoeren van aile ingenieurswerk, dit is ondermeer en zonder limitatief te zijn: alle tekenen studiewerk, sterkteberekeningen, stabiliteitsstudies, betonstudies, wegenis- en rioleringsontwerpen, en het afleveren van alle werktekeningen. Dit zowel voor rekening van de bouwheer, de architect en/of cie aannemer,

- het optreden ais veiligheidscoördinator, en alle werkzaamheden die hiermee zouden kunnen te maken

hebben;

- landmeten, het opmeten van onroerend goed, topografie en hoogtemetingen, Schattingen onroerend goed,

plaatsbeschrijvingen. Opmaak van verkavelingsplannen, opmetingsplannen en afpalingen;

- tussenpersoon in de handelt algemene bouwonderneming;

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die

rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of

vertegenwoordiger.

- installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie;

- groothandel in installatiemateriaal voor loodgieterwerk en verwarming;

- bouwmarkten en andere doe-het-zelfzaken in bouwmaterialen, algemeen assortiment;

- onderneming voor het uitvoeren van algemene bouwwerkzaamheden;

- de reparatie en onderhoud van verwarmingsinstallaties;

- loodgieterwerk;

- zinkwerk;

- onderneming voor het uitvoeren van grondwerken, grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren

van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van

explosieven;

- onderneming voor het optrekken van de ruwbouw van gebouwen, individuele huizen, gebouwen met celstructuur (bijvoorbeeld appartementsgebouwen). Het optrekken van de ruwbouw van gebouwen voor industrieel en commercieel gebruik, van stel en stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen van gebouwen voor de beoefening van

erediensten, cultuur, sport enzovoort;

- onderneming voor het uitvoeren van metselwerk;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de montage van hangars, loodsen, schuren, silo's enzovoort voor landbouwdoeleinden;

- proefboren en boren;

- de productie en handel ín bouwmaterialen, halffabricaten en producten in het algemeen nodig ter uitvoering van omschreven activiteiten, en zo wel de groot- en de kleinhandel ervan. Dit alles nieuw of tweedehands, geheel of ten dele, voor eigen rekening of voor rekening van derden, met of zonder toeleveranciers, onderaannemers of in coördinatie met onderaannemers, zowel als commissionair, makelaar, handelsagent, onderagent, inspecteur of vertegenwoordiger uitgevoerd.

- alle immobiliënactiviteiten, ondermeer aankoop, verkoop, verhuring, promotie, valorisatie en oprichting van onroerende goederen, zowel voor eigen rekening als in hoedanigheid van makelaar,alsmede alle financiële of commerciële verrichtingen die ermee verband houden;

- onderneming voor het bouwen van schoorstenen en industriële ovens;

- onderneming voor het bouwen van open haarden, stookplaatsen, sierschouwen; - onderneming voor het monteren van niet zelfvervaardigde metalen constructiewerken;

- onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden;

-

onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms;

- onderneming voor de installatie van hulpvoedingssystemen;

- onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen;

- onderneming voor de installatie van [Men en roltrappen;

- onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders;

- het ontwerpen en plaatsen van buitenreclame;

- de reparatie van audio- en videoapparatuur en van elektrische huishoudapparaten;

- de installatie van particuliere zwembaden;

- gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoort;

- het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden;

- het snoeien van bomen en heggen en het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene

gedeelte van sportvelden;

-

onderneming voor het plaatsen van vloer- en wandtegels;

- het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: vloer- of wandtegels van keramische stoffen,

beton en waterafstotende producten;

- onderneming voor het aanbrengen van chape;

- stukadoorswerk, het aanbrengen van pleister en stukadoorswerk aan de binnen- of buitenzijde van

gebouwen;

- onderneming voor het uitvoeren van voegwerken;

- isolatiewerkzaamheden algemeen;

- de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds enzovoort; - onderneming voor het vervaardigen van meubels;

- onderneming voor de vervaardiging van metaalschrijnwerk en de montage ervan;

- de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden en traliewerk;

- de installatie van binnendeuren en scheidingswanden;

- het plaatsen van behang;

- het schilderen van gebouwen en metalen constructies, dit zowel binnen- als buitenwerk;

- handelingen te voeren van een vennootschap die actief zal zijn op het vlak van de ontwikkeling van

projecten inzake hernieuwbare energiebronnen, in het bijzonder zonne-energie;

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

vormen van technologie en hun toepassingen;

-

onderneming voor het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken;

- participeren aan onderzoeksprojecten en innovatiestudies;

- investeren in exploitatie van installaties inzake het opwekken van hernieuwbare energieën, duurzame

grondstoffen,water. Dit alles in de ruimste zin, vermits deze aanduiding louter opsommend en niet limitatief is.

- het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriële duurzame activa;

- het verlenen van advies, administratieve prestaties, computerservices en andere zakelijke dienstverlening;

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

- het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

- alle dakwerken, aannemer van niet metalen dakbedekkingen van gebouwen, aannemer van zinkwerken en metalen dakbedekkingen van gebouwen;

- onderneming voor het waterdichtmaken van bedekken van gebouwen met asfalt en teer; het plaatsen van

ramen in daken;

- onderneming voor sanitaire inrichtingen, gasverwarming, lood- en zinkwerk;

- de aan- en verkoop, zowel in het groot als in het klein van aile materialen, producten en gereedschappen

van plaatsing, constructie, onderhoud en herstelling van daken;

-

onderneming voor het plaatsen van lichtkoepels;

- fabricage van parketvloerplanken en parketpanelen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het uitbaten van een algemeen bedrijf van immobiliën, waaronder onder meer dienst te worden verstaan het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren verkavelen, opschikken,uitrusten, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van onroerende goederen evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest uitgebreide zin;

- elektrotechnische installatie werken aan gebouwen, machines, in de ruimste zin van het woord;

- ontwerpen, montage en onderhoud van geautomatiseerde fabrieken, bestaande uit diverse machines en

besturingsmechanismen en uit centrale bewakingsapparatuur;

- installatie van industriële machines, toestellen en werktuigen;

- overige zakelijke dienstverlening, niet eerder genoemd;

- diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren;

- overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering;

- algemene isolatiewerkzaamheden;

- adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie;

- handelsmiddeling in goederen, algemeen assortiment, enzovoort;

- algemene schilderwerken;

- het aanbrengen van wand- en vloerbekleding en gordijnen;

-winkel- en wooninrichting;

- promotie en coördinatie van bouwwerken;

- de Studie en de bevordering van onroerende en financiële ontwerpen en initiatieven, evenals technische, bouwkundige, juridische, commerciële, financiële en industriële studies in verband met alle hoegenaamde onroerende en financiële transacties voor eigen rekening of voor rekening van derden;

- alle roerende handelingen en transacties in de ruimste zin van het woord;

- het ontwerpen, uitvinden, verwerven, fabriceren, bouwen, invoeren, uitvoeren, aankopen,verkopen,

verdelen, onderhouden, exploiteren, zowel in eigen naam als in hoedanigheid van agent,vertegenwoordiger,

commissionair, makelaar of vergunningshouder, van alle methodes, bouwstoffen en producten, brevetten,

vergunningen en intellectuele rechten, in verband met de opgesomde voorwerpen;

- het opsporen, vastleggen en bedingen van aile financiële middelen en hulpbronnen, nodig om de beoogde

doelstellingen te verwezenlijken, het besturen van aile Belgische of vreemde handelsvennootschappen. Zij mag

zowel voor haarzelf als voor rekening van derden of in deelneming, alle industriële, commerciële, financiële,

roerende en

onroerende handelingen doen of uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij haar

maatschappelijk doel aansluiten of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag

eveneens verwerven, hetzij door aankoop, verwisseling, inbreng, inschrijving, vaste onderschrijving, optie tot

aankoop of op elke andere wijze, alle effecten, waarden, vorderingen en onlichamelijke rechten. Zij mag

eveneens aanwervingen doen onder de vorm van levensrenten, evenals alle aankopen, verkopen,

inschrijvingen .of effecten en waarden, ter beurs ingeschreven of niet.

De vennootschap heeft tevens tot doel:

- vervaardiging van andere artikelen van hout (naambordjes);

- bouwrijp maken van terreinen;

- grondverzet : graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en

geulen,verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven;

- drainage van land- en bosbouwgrond;

- goederenvervoer over de weg, met uitzondering van verhuisbedrijven;

- goederenvervoer langs de weg : vervoer van boomstammen, vee, auto's, afval, vervoer met koelwagens,

zwaar

internationaal vervoer, vervoer van bulkgoederen, inclusief vervoer in tankwagens;

- verhuur van vrachtwagens met bestuurder;

- diensten in verband met vervoer te land;

- overige vervoerondersteunende activiteiten;

- activiteiten van vervoercommissionairs die contracten voor het vervoer van goederen afsluiten in eigen

naam maar het vervoer zelf door derden laten uitvoeren;

- besteldiensten ; het ophalen van vracht en het groeperen van individuele vracht voor de verzending, het

distribueren en thuisbezorgen van vracht bij aankomst;

- overige activiteiten in verband met de organisatie van het vrachtvervoer;

- uitvoeren van studies en verlenen van advies in verband met stedenbouwkundige planning en

landschapsarchitectuur,

- ontwerpen van tuinen en parken, enzovoort;

- verhuur en lease van andere machines en werktuigen en andere materiële goederen;

- organisatie van congressen en beurzen;

- overige zakelijke dienstverlening;

- goederenvervoer voor derden;

- verhuur containers voor steenpuin en groenafval;

- verhuur minigraafmachine;

- tussenpersoon in de handel;

- groot- en kleinhandel in bouwmaterialen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, en oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle inrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliën vennootschappen of - ondernemingen: het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht evenals het verlenen van technische administratie en financiële bijstand aan deze vennootschap en onderneming;

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen en kopen, verkopen, en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende handelsvennootschap, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

- het verstrekken van leningen en voorschotten ander eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van dezelfde onderneming.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot of in verband staan met haar maatschappelijk doel of van die aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk bevorderen of vergemakkelijken.De vennootschap kan bijgevolg aile roerende en onroerende zakelijke rechten verwerven zoals eigendomsrechten, vruchtgebruik, opstal- of erfpachtovereenkomsten afsluiten, huurcontracten aangaan, de hiervoor vermelde rechten vervreemden, aile kredieten aangaan en daartoe de nodige waarborgen stellen, onder andere hypothecaire en in de meest ruime zin alle rechtsverhandelingen stellen om dit doel te realiseren. Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op welke andere wijze, in de onderneming, vereniging of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondememingen.De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Het optreden ais beheerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Raadgever en/of consultant in het algemeen, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Dit alles behalve vermogensbeheer voor derden en beleggingsadvies. Vermelde elementen in het doel van de vennootschap gelden alleen voor deze activiteiten waarvoor de vennootschap

in casu de vennoten of medewerkers de nodige activiteitsattesten zullen kunnen afleveren, en dit alles volgens de alsdan geldende wettelijke bepalingen

Artikel 4.: Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

TITEL 11. - KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5.: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt negenhonderd achttien duizend vierhonderd vijfenzestig euro zeventig cent (918.465,70 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd drieënveertig duizend vierhonderd zevenenzeventig (143.477) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één honderd drieënveertig duizend vierhonderd zevenenzeventigste (1/143.477ste) van het kapitaal'

Artikel 12.: Overgang van aandelen

Wanneer de vennootschap één vennoot telt, is deze vrij zijn aandelen geheel of gedeeltelijk over te dragen aan de persoon die hij wenst.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen worden wegens overlijden dan met de unanieme instemming van alle vennoten, op straffe van nietigheid.

Artikel 14.: Overgang van aandelen wegens overlijden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat, zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in artikel 249 Wetboek van vennootschappen of in deze statuten niet van toepassing. Komen er meerdere erfgenamen of legatarissen op, dan gelden de volgende regels:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkele persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan naakte eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

TITEL Ill. - BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING

Artikel 15. : Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, natuurlijke of rechtspersonen. De opdracht van statutaire zaakvoerder kan slechts herroepen worden ofwel bij éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de statutaire zaakvoerder die zelf vennoot is, ofwel om gewichtige redenen bij besluit van de buitengewone algemene vergadering volgens de regels die gesteld zijn voor de wijziging van de statuten.

De

niet-statutaire zaakvoerders worden door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen benoemd en ontslagen.

De infunctietreding van de opvolgend statutaire zaakvoerder, de benoeming van de niet-statutaire zaakvoerder alsook de beëindiging van de opdracht van zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, respectievelijk van een dito uittreksel uit de akte, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 16.: Bestuur

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 17.: Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder, Artikel 18.: Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel 19.: Aansprakelijkheid

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

Artikel 20.: Tegenstrijdig belang

Indien er zich in hoofde van de zaakvoerder een tegenstrijdig belang voordoet zoals dit omschreven is in het Wetboek Vennootschappen, zal hij zich moeten schikken naar het Wetboek Vennootschappen

TITEL IV. - CONTROLE

Artikel 21.: Controle van de vennootschap

Voor zover zulks door de vigerende wetgeving wordt vereist, wordt de controle op de vennootschap opgedragen aan één commissaris die wordt gekozen uit de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en die wordt benoemd voor een vernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan, zonder verplaatsing, inzage nemen in de boeken, briefwisseling en alle geschriften van de vennootschap.

TITEL V. -ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

Artikel 22.: Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden de eerste zaterdag van de maand juni om veertien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Artikel 23.: Oproeping

De oproepingen van de algemene vergaderingen worden gedaan, overeenkomstig de wet, De wijze van bijeenroeping moet niet worden verantwoord, indien alle vennoten aanwezig zijn op de algemene vergadering. Artikel 24.: Buitengewone Algemene Vergadering

Een buitengewone algemene vergadering mag worden gehouden telkens het belang van de vennootschap zulks vereist, of op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

Artikel 25.: Plaats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats in

België, zoals aangeduid in de oproepingen.

Artikel 26.: Bureau

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de zaakvoerder.

De voorzitter van de vergadering kan een secretaris en eventueel één of meerdere stemopnemers

aanduiden, die geen van allen vennoten hoeven te zijn.

Artikel 27.: Beraadslaging - Besluiten

a) quorum

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een aanwezigheidsquorum vereist.

b) besluiten

In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, tenzij de wet een

bijzondere meerderheid voorziet. De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden in de

algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid niet meegerekend.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel 28.: Stemrecht - Stemkracht

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Artikel 29.: Wijze van stemmen  Vertegenwoordiging

Elke vennoot mag zich op de vergadering door een lasthebber laten vertegenwoordigen, op voorwaarde dat

laatstgenoemde zelf een vennoot is en het recht heeft de vergadering bij te wonen,

Artikel 30.: Schorsing van het stemrecht - Inpandgeving van aandelen - Vruchtgebruik

a)Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b)Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in

onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle medeëigenaars.

c)is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht

uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d)Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever

uitgeoefend.

Artikel 31.: Besluiten buiten de agenda

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle

aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste

instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Artikel 32.: Notulen

Van elke vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. De notulen worden ondertekend

door de voorzitter, en eventueel door de secretaris en de stemopnemer(s), voorzover ze aangeduid zijn en door

de vennoten die dit wensen.

De notulen worden opgetekend in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

De afschriften of de uittreksels, die in rechte of voor andere instanties voorgelegd worden, moeten door één

zaakvoerder ondertekend worden.

TITEL VI. JAARREKENING - JAARVERSLAG - CONTROLEVERSLAG

Artikel 33.: Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van ieder boekjaar worden de rekeningen afgesloten, De zaakvoerder maakt de inventaris, de

jaarrekening en het jaarverslag op overeenkomstig de wet.

Artikel 34.

De jaarrekening, het jaarverslag en het verslag van de commissaris, indien van toepassing, liggen ter inzage

van de vennoten in de zetel van de vennootschap, vijftien dagen voor de algemene vergadering.

Artikel 35.

De jaarvergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissaris, indien van toepassing, en keurt

al of niet de jaarrekening goed.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de vergadering drie weken uit te stellen. ln die hypothese

is artikel 285 Wetboek van vennootschappen van toepassing. Na de goedkeuring van de jaarrekening beslist de

vergadering bij afzonderlijke stemming over de kwijting te verlenen aan de zaakvoerder (en de commissaris,

indien van toepassing).

Artikel 36.

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd

voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de

bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

TITEL VII. - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 37.: Vereniging van alle aandelen in één hand

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap

' wordt ontbonden.

Artikel 38.: Oorzaken van ontbinding

a) Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding en hetgeen bepaald is in artikel 13 van huidige statuten, kan de ` vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

b) Verlies van kapitaal :

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld ° om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde ` maatregelen. De modaliteiten daaromtrent zijn bepaald bij artikel 332 Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag gesteld in artikel 333 Wetboek van vennootschappen kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 39.: Ontbinding - Vereffening - Verdeling

Bij ontbinding met vereffening van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, ° zonder bijzonder machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering Kan evenwel ten allen tilde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstel(t)(len) de vereffenaar(s) het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan. Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato

an hun aandelenbezit.

BESLUIT - BENOEMING ZAAKVOERDER

De algemene vergadering besliste het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

Werd voor onbepaalde duur tot niet statutaire zaakvoerder benoemd: de heer GILGEMYN Stijn, voornoemd, comparant, die verklaarde de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen is door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat als zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij er op de Algemene Vergadering anders wordt beslist.

BESLUIT - VOLMACHTEN

De vergadering gaf opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en : volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de ' ° griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

-VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

e

yoor-b'ehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen:

- uitgifte

- verslag van de zaakvoerder inzake de omzetting van een gewone commanditaire vennootschap in een

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en de wijziging van het maatschappelijk doel

- de staat van actief en passief

- revisoraal verslag inzake de omzetting van de gewone commanditaire vennootschap in een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

coordinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B versmelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2008 : KOA018703
04/10/2006 : KOA018703
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 06.07.2015 15293-0234-011

Coordonnées
STIJN GILGEMYN

Adresse
OUDENAARDESTRAAT 30 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande