STILACO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STILACO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.999.810

Publication

18/09/2013
ÿþMac! Word 11.1

Luik B~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 8211 Zedetgem (Aartrijke), Hendrik Baekelandlaan 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting  benoeming  volmacht

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek), op 29 augustus 2013, is opgericht door de heer VAN DER WEEËN Stijn Jan Guy, geboren te Aalst op veertien februari negentienhonderdzesentachtig, gedomicilieerd te 8210 Zedelgem, Molenmeers 13 doch wonende te 8211 Zedelgem (Aartrijke), Hendrik Baekelandlaan 33, en zijn echtgenote mevrouw MISSEEUW Laure Georgette Georgette, geboren te Torhout op zeven april negentienhonderdzesentachtig, wonende te 8211 Zedelgem (Aartrijke), Hendrik Baekelandlaan 33, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid STILACO, met zetel te Zedelgem (Aartrijke), Hendrik Baekelandlaan 33, voor onbepaalde duur en met als burgerlijk doel:

- de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

- het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in aile

belastingaangelegenheden;

studie-, organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale

aangelegenheden;

juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening

van vennootschappen;

- de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden ais

bestuurder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een

gelijkaardig doel;

de vennootschap mag op treden als vereffenaar van andere vennootschappen;

de vennootschap kan optreden als bestuurder of zaakvoerder van andere burgerlijke

rechtspersonen met een gelijkaardig doel.

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwcordigd door honderd aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volgestort in speciën ten belope van één/derde, hetzij zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), door storting van dit bedrag op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde vennootschap in oprichting, zodat er nog een te voistorten saldo openblijft lastens voornoemde heer Stijn VAN DER WEEËN van negenduizend negenhonderd twintig euro (¬ 9.920,00) en lastens voornoemde mevrouw Laure MISSEEUW van tweeduizend vierhonderd tachtig euro (¬ 2.480,00).

Ondergetekende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat een som van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) werd gestort bij de naamloze vennootschap AXA Bank Europe, met zetel te 1170 Brussel, Boulevard du Souverain 25.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : STILACO (verkort) :

1953-7 3 33 24o

(Il(Iiu~~uuu~uiuui~uiu~Wuiu

1429 5

_ d" ^:~1'tir'i{~~~~.:`j" : .;j1' f;';tTiû rechtbank vai, ki>::  7;iGndu!

Brugge =:$3 ." -5-

op 0 SEP. 2013

Griffie de artes

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

oFt " i-vs-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op 28 augustus 2013 en zal door ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), die steeds moeten voldoen aan de vereisten die volgen uit de wet van 22 april 1999 betreffende de bcekhoudkundige en fiscale beroepen en haar uitvoeringsbesluiten.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist,

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te vérbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op tweede maandag van de maand mei om elf uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2015.

Werd aangesteld als zaakvoerder voor onbepaalde duur: voornoemde heer Stijn VAN DER WEEËN. Volmacht werd gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Fimaco", met kantoor te Brugge, Torhoutse Steenweg 272, vertegenwoordigd door de heer Filip Misseeuw, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten nodig voor het handelsregister en/of rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de ondernemingsloketten,

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Walters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Dit uittreksel is afgeleverd vôôr registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Reg istratierechten.

30/12/2014
ÿþVoor-

behoud aan hE eetgist

Staatsb

q

Ondernemingsnr : 0537.999.810 Benaming

(voluit) : STILACO (verkort) :

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van `a-k GE EGD

I (rIlrie Ho lbank Koophandel

illqing11111111

l DEC 201h

Gerry errieling Oostende ~ ifeeer

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8211 Zedelgem (Aartrijke), Hendrik Baekelandlaan 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Bernard Waûters, op 15 december 2014, heeft de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « STILACO », met zetel te Zedelgem (Aartrijke), Hendrik Baekelandlaan 33, geldig beraadslagend, met eenparig goedvinden vastgesteld en beslist :

1. om na kennisname van het vereiste verslag van de zaakvoerder en van een situatie van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien werd opgemaakt, het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van de huidige tekst van artikel drie van de statuten door de tekst hierna:

"De vennootschap heeft tot doe! :

1) Het voorzien in de supervisie, beheren, het raadgeven en controleren van filialen, het beheren en besturen van vennootschappen in de meest uitgebreide zin en het verlenen van allerlei managementdiensten op het gebied van organisatie, beheer, informatisering, human resources, opleiding en boekhouding, Het geven van managementadviezen op het: gebied van marketing, productie, financiën en administratief en commercieel beheer, controle van ondernemingen en organisaties en het uitwerken van organisatieprojecten in alle ondernemingen. Het uitoefenen van de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins over allerhande ondernemingen, al dan niet verwant. Het aankopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, overdragen of ruilen en beheren en leveren van producten die rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde dienstverlening te maken hebben of die nuttig zijn voor de organisatie, begeleiding en reorganisatie van ondernemingen.

2) De uitoefening van alle industriële, commerciële als financiële activiteiten aangaande de handel onder al zijn vormen (vertegenwoordiging, makelarij, commissionair, tussenpersoon, enzovoort), de import, de export, de fabricage, de aan- en verkoop, de distributie en de levering van alle voedingswaren evenals landbouwproducten in de breedst mogelijke zin en dit, zowel voor humane als voor niet humane consumptie.

3) Het kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, importeren, exporteren, ruilen en ontwikkelen van machines, materialen en allerlei goederen.

4) De participatie van de vennootschap in alle ondernemingen, groeperingen van economisch belang, zo Belgische als vreemde vennootschappen, bestaande of op te richten, en dit door alle middelen. Ondermeer kan dit door middel van inbreng, inschrijving of aankoop van aandelen, deelbewijzen of bevoorrechte aandelen, of via fusie.

5) Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak; van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijke doel

6) Bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, gelegen in België of in het buitenland al

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

dan niet onder toepassing van BTW op te richten, te kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen of in leasing geven, beheren, in te richten, herstellen en tot waarde te brengen, of er

om het even welk ander persoonlijk of zakelijk recht op te verlenen of te verwerven.

7) Het kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, importeren, exporteren, ruilen en ontwikkelen van machines, materialen en allerlei goederen.

8) Projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of voor renovatiewerken, voor de bouw van appartementsgebouwen, voor de bouw of de aanleg van commerciële, en industriële centra, hotels, industriezones en markten, jachthavens, wintersportcentra, enzovoort en voor de aanleg of renovatie van stadswijken.

9) Met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatie ondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggings-advies:

a. het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b. het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard;

d. het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennoot-schappen of ondernemingen;

e. het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheden op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden van één of meer van zuster- of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden en aval verlenen voor die schulden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doei.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak"

De algemene vergadering stelde vast dat ingevolge de wijziging van het doel van de vennootschap de aard van de vennootschap is gewijzigd van een burgerlijke vennootschap naar een handelsvennootschap.

2. artikel één der statuten aan te passen om de aard van de vennootschap te wijzigen van burgerlijke vennootschap naar handelsvennootschap, door de tekst van artikel een te schrappen, en te vervangen door volgende nieuwe tekst van artikel een:

"De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen, onder de naam: "STILA CO"

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap moeten vermelden :

1) de naam van de vennootschap;

2) de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of "BVBA";

3) de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap;

4) het woord "rechtspersonenregister" of de initialen "RPR" gevolgd door het ondernemingsnummer,

5) de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de

w, 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap haar zetel heeft."

3. artikel vijf der statuten aan te passen door vervanging van de huidige tekst door de tekst hierna: "Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen."

4. artikel elf der statuten aan te passen door vervanging van de huidige tekst door de tekst hierna: "De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen. Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld."

5. volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal houdende statutenwijziging

inclusief gecoördineerde tekst der statuten, verslag zaakvoerder,

staat van actief en passief

Deze uitgifte is afgeleverd vóór registratie van het proces-verbaal houdende statutenwijziging overeenkomstig

artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

Coordonnées
STILACO

Adresse
HENDRIK BAEKELANDLAAN 33 8211 AARTRIJKE

Code postal : 8211
Localité : Aartrijke
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande