STOER HUUS

Association sans but lucratif


Dénomination : STOER HUUS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 535.597.475

Publication

20/06/2013
ÿþ ol- MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



I1I





NEERGELEGD ter GRIFFIE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Tr=

BRUGGE (Afdeling Brugse)

I 1 JUNI-2013

Griermer

Ondernemingsnr 0 535 597 475

Benaming

(voluit) : Stoer Huus

(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Prinses Paolalaan 2 - 8310 BRUGGE

Onderwerp akte : Statuten van Stoer Huus vzw

Statuten: STOER HUUS VZW

Ondergetekenden:

BRACKE Piet, Ferdinand

wonende Oliemolenstraat 13, 8310 Assebroek

CLAEYS Sotie, Marghareta, Raymond

wonende St.Jorisstreat 54, 8000 Brugge

HOLLINCK Francine, Marie, Magda

wonende Kardinaal Mercierstraat 21, bus 04/01, 8000 Brugge

KNOCKAERT Dominique, Caroline, Cecile, Agnes,

wonende Jan Miraelstraat ,2A, 8000 Brugge

LAGAUW Luc, Triphon, Nathalie

wonende Zuiddijk 17, 8340 ,Damme

LOVENIERS Ann, Marleen, Rafaella

wonende Gouden Boomstraat 29, 8000 Brugge

MUYLAERT-GELEIN Eric, Maria, Cornelius

wonende Prinses Paolalaan 2, 8310 Assebroek

SEAUX Myriam, genedikta, Josephina

wonende Prinses Paolalaan 2, 8310 Assebroek

PLANCKE Hilde, Roza, Julienne, Lotje

wonende VeltemWeg 115, 8310 St.Kruis

TAILLIEU Viviane, Rose, Marie, Marguerite, Irma, Jacqueline

wonende Lange Molenstraat 127, 8200 St. Andries

zijn overeen gekomen om een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, conform de wet van 27 juni 1921, gewijzigd en aangepast onder meer door de wet van 2 mei 2002, waarbij ze de volgende statuten hebben vastgelegd:

Hoofdstuk 1. - Naam - Zetel - Doel - Duur

Artikel 1.

De vereniging heeft als naam:" STOER HUUS ", vereniging zonder winstoogmerk.

Artikel 2.

De maatschappelijke zetel van de vereniging is gevestigd in 8310 Assebroek, Prinses Paolalaan, 2, in het. gerechtelijk arrondissement Brugge

Artikel 3

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De vereniging heeft als doel, volgens de principes die uitgeschreven zijn in het Oprichtingscharter van Mei 2013 om alle nodige voorbereidende stappen te nemen om een Cohousing-project (hierna ook "het (woon)project" genoemd) op te richten te Brugge, en alle taken uit te voeren om het oprichten, het be-staan en het functioneren van dit Cohousing-project mogelijk te maken:

. Het stoer huus is een gemeenschappelijk woonproject in Brugge of in de onmiddellijke omgeving van Brugge.

. Het gebruik van duurzame materialen en respect voor ecologie en natuur zijn hierbij belangrijke waar-den. . Het woonproject bestaat uit verschillende families en alleenstaanden, die elk hun eigen huis of appartement bewonen en daarnaast samen gebruik kunnen maken van gemeenschappelijke voorzieningen.

. Voor wat de bewoners betreft opteert Stoer Muus in het bijzonder voor intergenerationele diversiteit.

. De bewoners staan samen in voor alle belangrijke beslissingen en nemen ook actief deel aan het beleid en aan de operationele werkzaamheden van de gemeenschappelijke voorzieningen.

De bewoners wensen op harmonieuze wijze samen te wonen met elkaar, met de buurt en de samenle-ving era hechten eveneens veel belang aan hun persoonlijke privacy binnen het project.

De vereniging kan alle middelen aanwenden voor de rechtstreekse of onrechtstreekse realisatie van dit doel, Ze kan onder meer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven of in optie nemen, bouwen, huurder of verhuurder zijn van iedere eigendom of zakelijk recht, personeel aanwerven, leningen en kredieten aangaan met het oog op de financiering van projecten van collectieve aankoop, overeenkom-sten afsluiten, fondsen inzamelen; kortom elke activiteit uitvoeren of laten uitvoeren die het doel helpen verwezenlijken. Deze opsomming is illustratief en niet limitatief, noch volledig.

In het kader van de realisatie van het maatschappelijk doel kan de vereniging zelfs commerciële acties ondernemen, zij het dat deze actien enkel aanvullend mogen zijn en dat de opbrengst ervan enkel en alleen bedoeld kan zijn om het doel waarvoor de vereniging opgericht is, te realiseren.

Artikel 4.

De vereniging wordt opgericht voor een periode van onbepaalde duur.

Hoofdstuk 2. - Leden

Artikel 5,

De vereniging is samengesteld uit effectieve leden, toegetreden leden en waarnemende leden. Indien verder in de statuten sprake is van "leden" worden enkel de effectieve leden bedoeld.

§1 De effectieve leden zijn de oprichters van de vereniging, die deze statuten hebben opgesteld en ondertekend, evenals de toegetreden leden die door de algemene vergadering als effectief lid werden aange-nomen. De effectieve leden hebben:

. het oprichtingscharter en de statuten ondertekend;

. voordat een project in werking getreden is, een verbintenis ondertekend dat zij in een door de Al-gemene Vergadering geselecteerd woonproject willen wonen en bereid zijn bij te dragen in de kos-ten die zullen gemaakt worden om dit project voor te bereiden en  eenmaal het project bewoond is  in het project daadwerkelijk en permanent zullen wonen en bereid zijn bij te dragen in de kos-ten van de vereniging.

. jaarlijks het lidgeld betaald

Het aantal effectieve leden is minimaal 4.

§2 Toegetreden leden zijn de kandidaat bewoners; zij gaan eveneens akkoord met de statuten en het charter, en ondertekenen deze stukken; zij betalen het lidgeld. Zij stellen zich kandidaat voor een wooneenheid; zij worden effectief lid op het ogenblik dat de algemene vergadering beslist hen als effectief lid aan te nemen. Indien er zich voor een wooneenheid verschillende kandidaat-bewoners aandienen, wor-den er maximum twee van hen aanvaard als effectief lid.

De toegetreden leden kunnen inmiddels op de algemene vergadering worden uitgenodigd en hebben een adviserende stem.

§3 Waarnemende leden kunnen door de algemene vergadering op de bijeenkomsten als adviseur worden uitgenodigd. Een vertegenwoordiger van de lokale afdeling van Samenhuizen vzw, geldt onder meer als raadgevend lid.

Artikel 6.

.. MOD 2.2

§1 Alle effectieve en toetredende leden kunnen aan de activiteiten van de vereniging deelnemen; zij helpen bij de realisatie van het doel van de vereniging. Ze kunnen ook uitgenodigd worden om deel te nemen aan de werkgroepen, opgericht binnen de vereniging,

§2 De effectieve leden hebben het recht om deel te nemen aan de Algemene Vergadering en er het woord te nemen. Enkel de effectieve leden hebben stemrecht in de Algemene Vergadering en kunnen verkozen worden als lid van de Raad van Bestuur. Elk effectief lid heeft recht op één stem; indien er voor een wooneenheid slechts één kandidaat-bewoner is, beschikt deze over twee stemmen.

§3 De kandidaat-bewoners die nog niet als effectief lid werden aangenomen en de waarnemende leden kunnen eveneens in de door de Raad van Bestuur te bepalen gevallen op de algemene vergadering wor-den uitgenodigd, In bepaalde vastliggende gevallen en over door de Raad van Bestuur héél specifiek vastgelegde punten, kunnen ze via een raadgevende stem deelnemen aan de beraadslaging, maar ze hebben geen stemrecht.

Artikel 7.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge §1 Het lidmaatschap van de vereniging houdt op te bestaan in volgende gevallen:

a)als een effectief lid zelf ontslag neemt; dit ontslag dient medegedeeld te worden aan de Raad van Bestuur door een aangetekend schrijven;

b)door uitsluiting; de Algemene Vergadering beslist over uitsluiting met een meerderheid van 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden;

c)bij het niet betalen van de bijdrage voor de werkingsmiddelen (zie hoofdstuk 3) wordt het effectief lid als ontslagnemend beschouwd. Het ontslag gaat in 10 werkdagen na de datum van het aange-tekend schrijven van ingebrekestelling, beslist door de Algemene Vergadering. Er is geen verplich-ting om een bewijs te geven van de verzending van dit aangetekend schrijven.

d)als effectieve of tcetredende leden hun lidgeld niet betalen worden ze beschouwd als ontslagne-mend. e)Zodra een effectief lid niet meer daadwerkelijk en permanent in het project woont ( behoudens overmacht ), De Raad van Bestuur stelt de datum van het ontslag vast

f)door overlijden.

§2 Geen lid meer zijn van de vereniging ontslaat het effectief lid niet van de plicht om de bijdrage voor de werkingsmiddelen of het lidgeld te betalen, voor zover dit beslist of gevorderd werd vóór de datum van het ontslag of van de uitsluiting. De modaliteiten voor de eventuele terugbetaling van deze bijdragen worden bespraken in artikel 10 §1.

Artikel 8.

De leden zijn niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging.

De leden of hun rechtsopvolgers kunnen op geen enkel ogenblik enig recht op de activa van de vereniging laten gelden of uitoefenen; zij hebben evenmin het recht om de door henzelf of hun rechtsvoorgangers gedane inbrengen of stortingen terug te vorderen.

Hoofdstuk 3. -Lidgeld, bijdragen, leningen Artikel 9

Lidgeld. Het jaarlijks lidgeld wordt vastgelegd door de Raad van Bestuur;, het bedraagt maximaal 100 euro en is gekoppeld aan de gezondheidsindex. Het lidgeld kan niet terugbetaald worden. Het lidgeld wordt betaald per (beoogde) wooneenheid.

Artikel 10,

§1 Werkingsmiddelen. Om de kosten te kunnen betalen van de studie, voorbereiding en uitwerking van een project, moeten de effectieve leden een bijdrage voor de werkingsmiddelen storten op de rekening van de vereniging. Deze bijdragen worden berekend per wooneenheid.

Als een ( meer) nieuw(e) effectief (effectieve) lid (leden) wordt (worden) aangenomen door de Algemene Vergadering, is het lid (de leden) van de wooneenheid (wooneenheden) minstens de bijdragen verschul-digd die de andere leden van de woningeenheid (wooneenheden) reeds betaalden,

De Algemene Vergadering bepaalt in een overeenkomst tussen de vereniging en de effectieve leden van elke wooneenheid, welke de modaliteiten en voorwaarden zijn voor de betaling van deze bijdragen (be-drag, uiterste betaaldatum, afspraken rond terugbetaling van het bedrag, ...)

§2 Leningen. Als de Algemene Vergadering beslist om een gebouw en/of een terrein aan te kopen of om een koopoptie op het gebouw en/of het terrein te nemen, moeten de effectieve leden binnen de 14 da-gen na

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

datum van deze beslissing een lening geven aan de vereniging zodat het voorschot kan worden voldaan. Deze lening wordt per wooneenheid bepaald..

Aile leden kunnen ook, op vrijwillige basis, leningen toestaan aan de vereniging tijdens een Algemene Vergadering. De Algemene Vergadering bepaalt de modaliteiten en de voorwaarden voor terugbetaling voor deze lening in een overeenkomst tussen de vereniging en de betrokken uitleners.

De effectieve leden van een wooneenheid die zich niet verder willen engageren voor het gebouw en/of het terrein, kunnen ontslag nemen; in dat geval zijn zij niet verplicht deze lening te betalen. Dit ontslag moet ten laatste 5 dagen na de aanvraag van de betaling per aangetekende brief worden medegedeeld aan de Raad van Bestuur. De reeds gestorte werkingsmiddelen of leningen worden een het ontslagne-mend lid terugbetaald volgens de modaliteiten en voorwaarden ,zoals bepaald door de algemene verga-dering en het leendocument.

Hoofdstuk 4. - Algemene Vergadering

Artikel 11.

De Algemene Vergadering bestaat uit alle effectieve leden van de vereniging, de toegetreden leden en de waarnemende leden kunnen, conform art. 6 §3 tot de vergadering worden uitgenodigd.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad van Bestuur. Bij afwezig-held van deze laatste, duiden de andere leden van de Raad van Bestuur een vervanger aan.

Elk lid van de Algemene Vergadering kan zich laten vervangen door één ander lid van de vergadering via een schriftelijke volmacht. Een volmachtdrager kan maximaal twee (andere) afwezige leden vertegenwoordigen. De Raad van Bestuur kan de vorm van die volmacht vastleggen.

Artikel 12.

§1 De Algemene Vergadering is bevoegd voor het wijzigen van de statuten, de toetreding van een effec-tief lid, de uitsluiting van een lid, de benoeming en afzetting van de bestuurders en de commissaris(sen), de kwijting aan de bestuurders en commissaris(sen), de goedkeuring van de begroting en de rekening, van het jaarlijks beheersplan, de ontbinding van de vereniging en de bestemming van het vermogen na ont-binding.

§2 De Algemene Vergadering is ook bevoegd voor:

a) de definitieve keuze van het woonproject en van elke professionele expert die bijdraagt tot de rea-lisatie van het doel van de vereniging;

b) de keuze van de juridische vorm voor de aankoop, voor de realisatie van de werken en voor het beheer van de gemeenschappelijke delen;

c) het nemen van beslissingen over de gemeenschappelijke delen;

d) het nemen van beslissingen met financiële impact en het vastleggen van de budgettaire limieten;

e) de goedkeuring en aanpassing van het reglement van inwendige orde of oprichtingscharter;

f) de selectie en de stopzetting van projecten.

De Algemene Vergadering kan deze bevoegdheden definiëren, aanvullen of wijzigen. Artikel 13.

§1 De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur voor zover nodig en noodzakelijk voor de vereniging. Zij moet minstens eenmaal per jaar worden samengeroepen voor de goed-keuring van de rekeningen van het voorbije jaar, het budget van het daaropvolgende jaar, de benoeming en kwijting van de bestuurders. De vergadering gaat door op een datum, vastgesteld door de Raad van Bestuur en uiterlijk op 31 maart.

Buitengewone Algemene Vergaderingen kunnen gehouden worden op verzoek van één vijfde van de leden.

§2 De leden worden uitgencdigd naar de Algemene Vergadering per mail of gewone post, tenminste 10 dagen voor cie datum van de vergadering. De uitnodiging vermeldt de plaats, dag en uur van de vergade-ring, alsook de agenda, zoals bepaald door de Raad van Bestuur. Het is niet noodzakelijk het bewijs te leveren van de verzending.

Mails worden verstuurd op het adres dat de leden laatst hebben opgegeven aan de Raad van Bestuur.

Artikel 14.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

§1 De Algemene Vergadering kan slechts rechtsgeldig stemmen en beslissen als zoveel leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn dat voor twee derden van de wooneenheden een lid aanwezig of vertegenwoor-digd is. Indien deze voorwaarde niet vervuld is wordt de stemming uitgesteld naar een tweede Algemene Vergadering.

De beslissingen van de Algemene Vergadering worden, zoveel als mogelijk, met consensus genomen. Indien geen consensus kan bereikt worden zal de Algemene Vergadering beslissen bij twee derden meerderheid van de stemmen van de leden. Indien deze voorwaarde niet is vervuld, wordt het agendapunt opnieuw behandeld op de eerstvolgende vergadering.

De tweede Algemene Vergadering kan rechtsgeldig beraadslagen en beslissen met een stemming bij twee derden meerderheid, wat ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden moge zijn. Deze tweede vergadering mag niet voeger doorgaan dan 15 dagen volgend op de eerste vergadering.

§2 ln geval van uitsluiting van een lid, van wijziging van de statuten of het huishoudelijk reglement, van wijziging van het doel van de vereniging of van haar ontbinding, worden de wettelijk voorziene procedu-res toegepast. De Algemene Vergadering kan slechts rechtsgeldig beraadslagen en beslissen wanneer deze agendapunten uitdrukkelijk werden vermeld in de uitnodiging.

Artikel 15.

Van elke Algemene Vergadering worden notulen opgemaakt. Deze worden ondertekend door de voorzit-ter en door een bestuurder en kunnen geraadpleegd worden in een register dat bewaard wordt op de maatschappelijke zetel.

De effectieve leden ontvangen de notulen van de zittingen en de overige leden hebben het recht om deze

te consulteren of erop hun kosten een kopie van te verkrijgen.

Hoofdstuk 5. - Raad van Bestuur

Artikel 16.

De vereniging wordt bestuurd door de Raad van Bestuur, samengesteld uit minstens drie bestuurders die lid moeten zijn van de vereniging en afkomstig uit verschillende wooneenheden.

Bestuurders worden bij geheime stemming verkozen in de Algemene Vergadering en kunnen op elk moment ontslagen worden. De Raad van Bestuur kan onder zijn leden een voorzitter, een penningmeester en een secretaris kiezen.

Het aantal bestuurders moet steeds lager zijn dan het aantal leden.

Artikel 17.

De bestuurders zijn benoemd voor een mandaat van twee jaar, dat vernieuwbaar is. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit tenzij de Algemene Vergadering er anders over beslist.

Iedere benoeming of ontslag van een bestuurder wordt binnen een termijn van een maand gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Indien, ingevolge vrijwillig ontslag, afzetting of de overschrijding van de periode van het mandaat, het aantal bestuurders lager is dan het minimum dat statutair werd bepaald, kan de bestuurder in functie blijven tot op het ogenblik van zijn vervanging volgens de voorgeschreven modaliteiten.

Artikel 18.

§1 De voorzitter zit de vergadering vcor en indien hij afwezig is, duidt de Raad van Bestuur een vervanger aan. De voorzitter, de secretaris of twee bestuurders roepen, minstens acht dagen voor de geplande bijeenkomst, de Raad van Bestuur bijeen per mail of per brief. De uitnodigingen vermelden de agenda, da-tum uur en plaats van de bijeenkomst,

De Raad van Bestuur komt samen telkens de noodzaak van de vereniging het vereist en telkens één van de leden het vraagt.

Van elke bijeenkomst worden notulen opgemaakt. Deze worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris en bewaard door één van de bestuurders. De effectieve leden ontvangen ontvangen hiervan een kopie.

§2 De Raad van Bestuur kan slechts rechtsgeldig beslissen indien 213en van de bestuurders aanwezig zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD22

De beslissingen worden, in de mate van het mogelijke, met consensus genomen. Indien geen consensus kan bereikt worden, wordt de beslissing genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

Bij staking van stemmen wordt het agendapunt opnieuw behandeld op de eerstvolgende vergadering.

Artikel 19.

De Raad van Bestuur leidt de vereniging, vertegenwoordigt deze en verbindt deze voor alle gerechtelijke en buitengerechtelijke aangelegenheden.

De Raad van Bestuur is bevoegd voor het uitwerken van studies en de voorbereiding van de financiele, juridische, architecturale en stedenbouwkundige structurering van het project.

De Raad van Bestuur bereidt het budget voor, de jaarrekeningen en het jaarlijkse beheersplan en legt deze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

De Raad van Bestuur houdt een register bij van de leden.

De Raad van Bestuur bepaalt het bedrag van de bijdrage en int de bijdragen en de werkingskosten.

De Raad van Bestuur heeft alle resterende bevoegdheden, meer bepaald de bevoegdheid alle nuttige of noodzakelijke acties te ondernemen voor de realisatie van de doelstellingen van de vereniging, met uitzondering van deze die de wet of de statuten voorbehouden voor de Algemene Vergadering.

De Raad van Bestuur kan een deel van zijn opdrachten delegeren naar werkgroepen en staat in voor het opstarten en opvolgen van deze werkgroepen.

Artikel 20.

Ten overstaan van derden en in rechte, is de vereniging rechtsgeldig verbonden door de handtekening van twee bestuurders, die hiertoe werden aangesteld door de Raad van Bestuur.

Artikel 21

Voor de financiële verrichtingen via de zichtrekening, is de handtekening van twee bestuurders, aange-steld door de Raad van Bestuur, voldoende.

Artikel 22

De bestuurders zijn niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging. Hoofdstuk 6. - BOEKJAAR

Artikel 23

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

Uitzonderlijk zal het eerste boekjaar lopen vanaf de dag van de publicatie van de statuten van de vereni-

ging tot 31 december van dat jaar.

Hoofdstuk 7. - ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 24.

Onder voorbehoud van gerechtelijke ontbinding of van ontbinding van rechtswege, kan alleen de Alge-mene Vergadering beslissen tot ontbinding conform de bepalingen van artikel 20 van de wet van 27 juni 1921.

In geval van vrijwillige ontbinding duidt de Algemene Vergadering of bij nalatigheid van deze laatste de Rechtbank, één of meer vereffenaars aan. De Algemene Vergadering bepaalt eveneens de bevoegdheden van de vereffenaars en de voorwaarden van de vereffening.

Artikel 25.

In geval van ontbinding, wordt het actief, na vereffening van de schulden, overgedragen naar een vereniging met een gelijkaardig doel als deze van de ontbonden vereniging.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Hoofdstuk 8. - VARIA

Artikel 26,

Voor al wat niet uitdrukkelijk bepaald is in deze statuten, is de wet van 27 juni 1921 van toepassing, aangepast en gewijzigd door onder meer de wet van 2 mei 2002, de algemene wettelijke bepalingen, het reglement van inwendige orde en de gebruiken in deze materie.

De Algemene Vergadering van vandaag heeft onder zijn leden volgende personen aangesteld als bestuur-

ders

-Eric MUYLAERT-GELEIN - Voorzitter

-Viviane TAILLIEU - secretaris

-Dominique KNOCKAERT - penningmeester

die dit mandaat aanvaarden,

Hun mandaat loopt tot de jaarvergadering van 2015.

Opgemaakt in twee originele exemplaren te Brugge op 23 mei 2013

Eric Muylaert-Gelein

Voorzitter

Viviane Taillieu

Secretaris

Voor.

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/05/2015
ÿþo. Moo 22

~ : ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

~~~~~L i~~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

\L.." a.. Al....m nn hnnnlinl.nninn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

*15076304*

illl

bl

E St







Ondernemingsnr: 0539.597.475

Benaming

(voluit) STOER HUUS

(verkort) : VZW

Rechtsvorm PRINSES PAOLALAAN 2 8310 ASSEBROEK

Zetel : WIJZIGING BESTUURDERS

Onderwerp akte KNOCKAERT DOMINIQUE 18.04.2015  ontslag HUYVAERT MARIE-VERONIQUE 18.04.2015 - benoeming

E : 55110510606 BARREMAECKER WOUTER 18..042015 -- benoeming

B: 64061937256

B: 76122900727

ERIC MUYLAERT-GELEIN

VOORZITTER VZW STOER HUUS

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

15MEI2015

Gent Afddi , rugge

L) grf. ter__________.

Coordonnées
STOER HUUS

Adresse
PRINSES PAOLALAAN 2 8310 BRUGGE

Code postal : 8310
Localité : Assebroek
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande