STREET VIBE

Association sans but lucratif


Dénomination : STREET VIBE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 635.898.346

Publication

09/09/2015
ÿþM0D 2.2

IiI1111111y11iuuw

Ondernefningsnr : 66-345 :. O.3 464

Benaming

(voluit); Street Vibe

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : 8890 Dadizele - Kernemelkstraat 16

Onderwerp akte : Oprichting

Op 22 augustus 2015 zijn volgende personen:

1)Ellef Deltomme, Kernemelkstraat 16, 8890 Dadizele, geboren op 22 juli 1988. 2)John Junior Bauters, Kernemelkstraat 16, 8890 Dadizele, geboren op 22 juli 1985, 3)Joke Delbaere, Stokstraat 13, 8940 Geluwe, geboren op 6 november 1987 4)Kris Deltomme, Kleppestraat 16, 8890 Dadizele, geboren op 16 juli 1964,

zijn overeengekomen onder elkaar en met allen die later zullen toetreden, een vereniging zonder winstoogmerk op te richten overeenkomstig de Wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en de Wet van 16 januari 2003, onder de hierna volgende voorwaarden,

STATUTEN

HOOFDSTUK 1- Naam, zetel, doel, duur

Art. 1. De vereniging wordt opgericht als een entiteit met rechtspersoonlijkheid, meer in het bijzonder als een vereniging zonder winstoogmerk, en draagt als benaming: "Street Vibe ". Deze naarts moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Vereniging zonder winstoogmerk" of de afkorting "VZW" en het adres van de zetel van de vereniging.

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgáan van de vereniging moeten haar naam vermelden, onmiddellijk voorafgegaan door de woorden "VZW" bf "Vereniging zonder winstoogmerk",

De vereniging zonder winstoogmerk wordt beheerd door de Wet van 27 juni1921.

Art. 2, De zetel van de vereniging is gevestigd te 8890 Dadizele, Kernemelkstraat 16, gelegen in het gerechtelijk arrondissement leper,

De zetel kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statuutwijziging en beschreven in deze statuten,

Art. 3. De vereniging heeft tot doel:

- het aanbieden van danslessen voor kleuters, kinderen, jongeren en volwassenen

- kleuters; kinderen, jongeren en-volwassenen aanzetten lot bewegen

- Het organiseren van alle mogelijke manifestaties waarin dans aan bod komen: shows, spektakels,

optredens...;

- Het organiseren van workshops ter bevordering en ondersteuning van danslessen;

- Het organiseren van opleidingen voor docenten

- Het organiseren van dans- en sportkampen;

- Het organiseren van diverse evenementen;

Daarnaast kan de VZW alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

=wi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

F' "

-,

ax

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

niefwinstgevende doelstellingen, Om dat doel te bereiken, mag de vereniging gebouwen, weiden, speelpleinen en jeugdhuizen oprichten, beheren en steunen.

Zij mag in het algemeen elk initiatief nemen, bevorderen en steunen om deze culturele activiteit te promoten en realiseren. Zij mag roerende en onroerende goederen bezitten, hetzij in eigendom, hetzij in vruchtgebruik, die kunnen helpen om haar doel te bereiken,

De vereniging kan alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten ten allen tijd volledig zulten warden bestemd voor haar doe'. Zij kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen, onder meer overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, contracten ondertekenen, verzekeringspolissen afsluiten, goederen in huur nemen en dit zowel in binnen- als in buitenland.

Zij kan subsidies verwerven zowel van de overheid als van private instellingen, aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen- en buitenland en zelf als vertegenwoordiger optreden.

Art. 4, De vereniging wordt voor onbepaalde duur opgericht

HOOFDSTUK 2- Lidmaatschap en verplichtingen

Art, 5, De vereniging bestaat uit werkende, toegetreden en effectieve leden.

Art. 6. Werkende, toegetreden en effectieve leden, ontslagnemende of uitgesloten leden, en de erfgenamen of rechthebbenden van overleden leden hebben geen enkel recht op het vermogen van de vereniging, noch tijdens het bestaan, noch bij ontbinding ervan. Zij kunnen het bedrag van hun bijdrage niet terugeisen.

Sectie 1. Toegetreden leden

Art, 7, Elke natuurlijke persoon die door de raad van bestuur aangewezen word als toegetreden lid zal de doelstellingen, zoals beschreven in deze statuten, van vzw Street Vibe ondersteunen.

Art. 8. De Raad van Bestuur beslist naar eigen inzicht en zonder verdere motivatie over de aanvaarding van toegetreden leden.

ArL 9. Toegetreden leden hebben geen stemrecht op de Algemene Vergadering. Ze hebben enkel de rechten en plichten, die ze hebben genomen in uitvoering van de wet. Extra rechten en plichten kunnen bepaald worden door een bepaling in het eventuele huishoudelijk reglement.

Sectie 2, Effectief lid

Art. 10. Om aanvaard te worden als effectief lid moet men voldoen aan de volgende voorwaarden:

a) Minstens twee jaar ononderbroken toegetreden lid zijn en 18 jaar bereikt hebben op de jaarlijkse algemene vergadering.

b) Positief deelnemen aan de uitbouw van de vzw Street Vibe

Art. 11. Het toegetreden lid dat geen effectief lid wenst te zijn, moet dit schriftelijk melden aan de raad van bestuur. De raad van bestuur heeft de bevoegdheid verdienstelijke leden tot effectief lid te benoemen, zelfs als zij niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden. Het stellen van deze voorwaarden valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur,

De aanvaarding of weigering van een effectief lid geschiedt bij geheime stemming met twee derde meerderheid,

Art. 12. Effectieve leden hebben geen stem op de Algemene Vergadering,

Sectie 1. Werkende leden

Art. 13. Uit de effectieve leden selecteert de raad van bestuur de werkende leden. De vereniging telt minstens 3 werkende leden.

Art. 14. De raad van bestuur beslist over de aanneming van nieuwe werkende leden, Tegen die

beslissing is geen beroep mogelijk. Nieuwe werkende leden worden voorgesteld voor een mandaat in de vereniging. Een mandaat betekend twee opeenvolgende jaren. Op de algemene vergadering worden de werkende leden, met uitzondering van weigering als werkend lid, in hun mandaat verlengd. De aanvaarding van het lidmaatschap wordt genoteerd in het ledenregister met de modaliteiten die eraan verbonden zijn, gevolgd door de handtekening van drie bestuurders.

Weigering als werkend lid kan enkel beslist worden door de raad van bestuur.

.,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De aanvaarding of weigering van een werkend lid geschiedt bij geheime stemming met twee derde meerderheid.

Art. 15. Elk werkend lid kan altijd ontslag nemen uit de vereniging door dat schriftelijk kenbaar te maken aan de Raad van Bestuur. Het einde van het lidmaatschap wordt genoteerd in het ledenregister, met de reden van beëindiging, en wordt ondertekend door 3 bestuurders.

Art, 16. De verplichting van elk werkend lid is strikt beperkt tot het bedrag van zijn bijdrage. Die wordt jaarlijks door de Raad van Bestuur vastgesteld. Zij mag niet hoger zijn dan 25 euro.

Art. 17. Elk werkend lid heeft op de algemene vergadering 1 stem,

Art. 18. De raad van bestuur kan, onder door haar te bepalen voorwaarden, ook andere personen als ereleden, beschermleden, steunende of adviserende leden tot de vereniging toelaten. Dit zijn leden die onder één of andere vorm bijdragen tot het doel van de vereniging. Deze worden beschouwd als effectieve leden. Hun rechten en plichten zijn vernield in het huishoudelijk reglement.

Elk lid van de raad van bestuur dat minimum twee opeenvolgende mandaten van twee jaar vervuld heeft, kan aan de raad van bestuur uiterlijk drie maanden v66r de volgende algemene vergadering schriftelijk vragen als ere-bestuurder aanvaard te worden. De raad van bestuur zal hierover, met uitsluiting van deelname aan de stemming van de aanvrager, beslissen bij tweederde meerderheid en hij zal zijn beslissing binnen een termijn van één maand, en vóór de volgende algemene vergadering, aan de aanvrager kenbaar maken. Indien de aanvraag gunstig onthaald wordt, kan de kandidaat ere-bestuurder drie weken vóór de algemene vergadering aan zijn aanvraag verzaken.

De verkozen ere-bestuurder heeft slechts een adviserende stem en kan zich geen kandidaat meer stellen als lid van de raad van bestuur.

Art. 19. Toegetreden, effectieve en werkende leden worden door de vereniging verzekerd voor Burgerlijke Aansprakelijkheid tijdens de hoofdactiviteit "Street Vibe" van de vereniging.

HOOFDSTUK 3 Raad van bestuur

Art. 20. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste drie werkende leden en ten hoogste zeven werkende leden.

Om tot bestuurder te kunnen gekozen worden, moet men ofwel stichtend lid zijn ofwel reeds twee jaar ononderbroken werkend lid zijn van Street Vibe vzw.

Als stichtend lid verstaan we hier: Ellen Deltomme, John Junior Bauters, Joke Delbaere en Kris Deltomme. Onder werkende leden verstaan we hier Ellen Deltomme, John Junior Bauters, Joke Delbaere en Kris Deltomme.

Art. 21. De raad van bestuur kiest onder zijn werkende leden een voorzit(s)ter.

Art. 22. Duur van het mandaat van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd voor een periode van twee jaar, doch zijn opnieuw herk¬ esbaar. Tussentijds benoemde bestuurders zijn slechts verkozen voor de rest van de duur van het mandaat. Alle kandidaturen voor een openvallend ambt van bestuurder moeten één maand vóór de algemene vergadering bij aangetekend schrijven gericht worden aan de voorzitter of de secretaris van de vereniging.

De uittredende bestuurders zijn van ambtswege herkiesbaar tenzij zij drie weken vóór de gewone algemene vergadering de wil te kennen hebben gegeven zich niet herkiesbaar stellen.

Art. 23. Wijze van benoeming en bezoldiging van de bestuurders

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een tweederde meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde effectieve en werkende leden. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. De akten betreffende de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Art. 24. Ambtsbeëindiging en afzetting van de bestuurders

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de algemene vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat, door overlijden of ingeval van wettelijke onbekwaamheid.

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij tweederde meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde effectieve en werkende leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

Moo 2.2

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Art. 25, Bevoegdheden van de bestuurders.

De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op ais eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldigingen.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is, De beslissingen worden genomen bij tweederde meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem vervangt doorslaggevend.

Art. 26. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden voorgezeten door cie voorzitter, Indien deze belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter. Indien de ondervoorzitter belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Art. 27. Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en die ingeschreven worden in een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten worden overgelegd en al de andere akten worden geldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris. Bij ontstentenis van deze bestuurders kunnen twee andere bestuurders deze documenten geldig ondertekenen.

Art. 28. De raad van bestuur vaardigt aile huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een afgevaardigd-bestuurder of directeur benoemen, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en tekent geldig namens de vereniging tegenover het Bestuur der Postchecks, de openbare en private bankinstellingen en aile andere instellingen.

Art. 29. Bestuurders die namens de vereniging optreden, moeten ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of van enige machtiging.

Art. 30. Personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen.

De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken op zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging. De Raad van bestuur kan uit zijn bestuurders een voorzitter, een secretaris, een penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is, kiezen. De ambtstermijn wordt vastgesteld op twee jaar. Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij tweederde meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a) op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b) door afzetting door de raad van bestuur bij tweederde meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwet binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen, moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging (bij uittreksel) bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, De gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit.

Art. 31. Personen belast met het dagelijks bestuur van de vereniging.

De raad van bestuur kan een dagelijks bestuur aanstellen,

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij tweederde meerderheid, die hieromtrent geldig beslist

indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van het dagelijks bestuur kan geschieden:

a) op vrijwillige basis door een lid van het dagelijks bestuur zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b) door afzetting door de raad van bestuur bij tweederde meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is, De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

De akten betreffende de ambtsbeëindiging en de benoeming van de personen van het dagelijks bestuur moeten neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel en moeten binnen de dertig dagen na de neerlegging bij uittreksel bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

i NOD2.2

De beslissingen genomen door het dagelijks bestuur, dat als een college vergadert, worden steeds genomen in collegiaal overleg.

Art. 32. Commissarissen

De vereniging kan commissarissen benoemen wanneer de algemene vergadering hieromtrent rechtsgeldig een beslissing heeft genomen. In dit geval kan de algemene vergadering commissarissen benoemen zowel uit haar leden als uit derden,

Zij is evenwel wettelijk verplicht, ingevolge art. 17, § 5 van de huidige wet één of meer commissarissen te benoemen wanneer zij aan twee van de hieronder drie vermelde voorwaarden gezamenlijk voldoet:

a) het equivalent gemiddeld over het jaar van 50 voltijdse werknemers ingeschreven in het personeelsregister dat wordt gehouden overeenkomstig het K.B. nr. 5 van 23 oktober 1978

b) in totaal 6.250,000 EUR. aan andere dan uitzonderlijke ontvangsten, exclusief BTW

c) een balanstotaal van 3.125.000 EUR.

Zij is eveneens wettelijk verplicht dit te doen indien het gemiddeld aantal tewerkgestelde werknemers per jaar het equivalent van 100 voltijdse werknemers ingeschreven in het personeelsregister dat wordt gehouden krachtens K.B. nr. 5 van 23 oktober 1978, overschrijdt.

De algemene vergadering is, wanneer zij er wettelijk toe gehouden is commissarissen te benoemen, verplicht deze te benoemen onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2015 - Annexes du Moniteur belge HOOFDSTUK 4  Algemene vergadering

Art. 33. De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle werkende, en alle effectieve leden, Derden (ook toegetreden leden) kunnen uitgenodigd worden voor de Algemene Vergadering. Zij hebben evenwel geen stemrecht. De Algemene Vergadering is voorgezeten door de voorzitter.

Art. 34. De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

a) het goedkeuren en wijzigen van de statuten;

b) het benoemen en afzetten van de bestuurders en commissarissen en het vastleggen van hun eventuele bezoldiging;

c) de kwijting aan de bestuurders, commissarissen en vertegenwoordigers

d) het goedkeuren van de begrotingen en de jaarrekening; e ) het vrijwillig ontbinden van de vereniging;

f) het uitsluiten van een (werkend)lid;

g) de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

h) het goedkeuren van een huishoudelijk reglement;

i) alle gevallen waar deze statuten dat vereisen.

Art. 35. Er moet jaarlijks minstens één Algemene Vergadering gehouden worden. Deze moet de jaarrekening van het afgelopen jaar goedkeuren en ook de begroting van het volgend boekjaar. De plaats en datum zijn vrij te kiezen, maar moet voor 30 juni vallen.

Een buitengewone vergadering kan gehouden worden telkens als het belang van de vereniging het eist, en wanneer ten minste twee vijfde van de leden het aanvraagt.

Art. 36, De bijeenroeping gebeurt door de voorzitter en/of voorzitster van de Algemene Vergadering, per brief, fax of e-mail, verzonden minstens acht dagen vóór de vergadering.

Art. 37. Elk werkend lid kan zich door een ander werkend lid laten vertegenwoordigen, maar alleen via een geschreven volmacht Niemand mag meer dan één volmacht hebben,

Art. 38. De besluiten worden genomen door een meerderheid van de helft plus één van de aanwezige

stemmen, behalve in de gevallen waar het anders is voorzien door de wet. Om geldig te besluiten, moet minstens de helft van de stemmen aanwezig zijn, behalve in de gevallen waar het anders is voorzien door de wet. Als dit niet het geval is, kan een volgende Algemene Vergadering ten vroegste na 15 dagen, ongeacht het aantal aanwezige stemmen, uitspraak doen.

Art. 39, De beslissingen van de Algemene Vergadering worden opgenomen in de processen-verbaal, getekend door de voorzitter en een bestuurder én door de leden die het vragen, en in een bijzonder register ingeschreven. De in rechte of elders voor te leggen uittreksels daarvan worden getekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur en door één bestuurder of door drie bestuurders. Derden die van een belang doen blijken, hebben het recht om inzage en/of een afschrift van de notulen van de

Algemene Vergadering te vragen.

Alle werkende leden kunnen op de zetel van de vereniging de volgende stukken raadplegen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

- het ledenregister,

- alle notulen en beslissingen van de Algemene Vergadering, van de Raad van Bestuur en van de

personen, al dan niet met een bestuursfunctie, die bij de vereniging of voor rekening ervan een mandaat

bekleden;

- alle boekhoudkundige stukken van de vereniging.

HOOFDSTUK 5 - Begrotingen en rekeningen

Art. 40.. Elk jaar, op 31 december, worden de rekeningen van het verlopen jaar vastgesteld en wordt de begroting opgemaakt voor het volgend jaar. Beide worden onderworpen aan de goedkeuring van de gewone Algemene Vergadering,

HOOFDSTUK 6  Ontbinding

Art. 41. In geval van vrijwillige ontbinding duidt de Algemene Vergadering één of twee vereffenaars aan en bepaalt ze hun bevoegdheid,

Art. 42. In geval van ontbinding, hetzij vrijwillig of rechterlijk, op welk ogenblik en door welke oorzaak

zij zich ook voordoet, wordt het netto overblijvend maatschappelijk actief, na vereffening van de schulden en de aanzuivering van de lasten, besteed aan een werk met een soortgelijk doei in het gerechtelijk arrondissement leper. De Algemene Vergadering die tot de ontbinding besluit, zal aanduiden aan welke vereniging het vereffeningssaldo wordt overgedragen,

Art. 43.. Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, worden toegepast:

- de Wet van 27 juni 1921, of de wetgeving die deze wet zou vervangen na de oprichting van de vereniging; - de algemene wettelijke bepalingen;

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien 2/3 van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 4/5 meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vernield worden.

Zijn geen 2/3 van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde [eden maar mits een 415 meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

Voor alle gevallen die niet voorzien worden door de statuten, zijn de beschikkingen van de VZW wetgeving, waaronder de wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en de wet van 16 januari 2003 van toepassing.

OVERGANGSMAATREGELEN

1. Het eerste boekjaar begint vanaf oprichting en eindigt op 3111212015.

2. Benoeming raad van bestuur

Met ingang van heden, 22/08/2015 heeft de algemene vergadeimg met eenparighedi van stemmen benoemd, zodat de raad van bestuur vanaf heden, voor een periode van 2 jaar, is samengesteld als volgt:

1) Ellen Deltomme, Kememelkstraat 16, 8890 Dadizele, geboren op 22 juli 1988

2) John Junior Bauters, Kememelkstraat 16, 8890 Dadizele, geboren op 22 juli 1985

3) Joke Delbaere, Stokstraat 13, 8940 Geluwe, geboren op 6 november 1987

4) Kris Deltomme, Kleppestraat 16, 8890 Dadizele, geboren op 16 juli 1964

De hebben onder elkaar aangesteld als:

- Voorzitter : Ellen Deltomme, Kememelkstraat 16, 8890 Dadizele, geboren op 22 juli 1988

- Penningmeester; Joke Delbaere, Stokstraat 13, 8940 Geluwe, geboren op 6 november 1987

- Secreataris : John Junior Bauters, Kememelkstraat 16, 8890 Dadizele, geboren op 22 juli 1985

MOi) 2.2

i gille r~ - 1lnninFn

3. Tot gedelegeerd-bestuurder wordt besloten :

De raad van bestuur heeft het daglijks bestuur van de vereniging toevertrouwd aan;

1) Etien Deltomme, Kememelkstraat 16, 8890 Dadizele, geboren op 22 juli 1988

2) John Junior Bauters, Kememelkstraat 16, 8890 Dadizele, geboren op 22 juli 1985.

3) Joke Delbaere, Stokstraat 13, 8940 Geluwe, geboren op 6 november 1987 ,

4) Kris Deltomme, Kleppestraat 16, 8890 Dadizele, geboren op 16 juli 1964

Ze zijn gemachtogd om door hun handtekening in de zaken van het dagelijks bestuur de vereniging te verbinden.

4.Verbintenissen in naam van VZW in oprichitng

De oprichters verklaren dat zij akke verbintenissen en overeenkomsten door een van hen aangegaan sinds 1/7/2015 in naam van de VZW in oprichting en vooraleer deze rechtpersoontijkhetd verkreeg, voor rekening van ' de VZW overnemen. Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf verkrijgen door onderhavig VZW van rechtspersoonlijkheid,

Ze verklaren en erkennen van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verlenen aan de bestuurders alle nodige machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de VZW van deze verbintenissen en overeenkomsten.

5. Volmacht

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ABC Verhelst Fiduciaire", met zetel te 8980 Zonnebeke (Passendale), Passendalestraat 55, vertegenvJoordigd door haar zaakvoerder, de Heer VERHELST Jürgen, te 8980 Zonnebeke (Passendale), Passendalestraat 55, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, aile documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullén bij de administratie van de B.T.W, en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naamvan de vennootschap aan te gaan, aile nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Aldus opgemaakt te Dadizele op 22/08/2015 in 6 originelen waarvan ieder der partijen erkent een origineel te hebben ontvangen. Twee exemplaren zullen dienen ter registratie van deze oprichtingsakte.

Ellen Deltomme

Voorzitter - gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-behoude n aan het Belaisch

Coordonnées
STREET VIBE

Adresse
KERNEMELKSTRAAT 16 8890 DADIZELE

Code postal : 8890
Localité : Dadizele
Commune : MOORSLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande