STRUCTO +

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : STRUCTO +
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 541.452.020

Publication

06/11/2013
ÿþ0

Mod 11.1

~" "< iJ _ in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) :STRUCTO+ (verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennotoschap

Zetel :8000 Brugge, Steenkaai 107. (volledig adres)

NEERGELEGD ter GRIFFI do

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE Atdeltst gne}

'2 5 OKT.!

ee Mee

Griffie

q11

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*1316 95*

Ondernemingsnr :

0 MI

Onderwerp(en) akte :OPRICHTING - VASTSTELLING STATUTEN-BENOEMING BESTUURDER  BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Steven Fieuws te Brugge op tweeëntwintig oktober tweeduizend i en dertien, alsnog te registreren, dat er door :

1. De Naamloze vennootschap RONVEAUX +, met zetel te 5590 Ciney, Rebonmoulin 16, BTW BE 0875.117.370 RPR Dinant.

wonende te 1367 Ramillies, Avenue des Déportés 17. !

duizend negenhonderddrieënzestig, nationaal nummer 631228 118 61, identiteitskaart 591-6847516-97,1

2. Mevrouw BELFROID Françoise Nelly Renée, geboren te Luik op achtentwintig december Een naamloze vennootschap werd opgericht, met de naam "STRUCTO+".

Zetel

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 8000 Brugge, Steenkaai 107. Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van j derden of voor gezamenlijke rekening met derden :

Het vervoer, de opslag, de import, export, aankoop, verkoop, groothandel, kleinhandel, fabricage en verwerking van alle cement-, beton-, minerale en synthetische grondstoffen en producten, van alle prefabelementen die daar uit vervaardigd warden, van alle duurzame en niet-duurzame verbruiks-1 en investeringsgoederen die daarop betrekking hebben, van alle know-how, licenties, octrooien, machines, materiaal, transportmiddelen die daarop betrekking hebben.

Het vervoer, de opslag, de import, export, aankoop, verkoop, groothandel, kleinhandel, 1 fabricage en verwerking van alle grondstoffen en 'materialen strekkende tot de vervaardiging van j onroerende en roerende constructies, van alle prefabelementen die daarop betrekking hebben, van alle duurzame en niet-duurzame verbruiks- en investeringsgoederen die daarop betrekking hebben, van alle j

know-how, licenties, octrooien, machines, materiaal, transportmiddelen die daarop betrekking hebben. 1

De aanneming van roerende en onroerende werken en constructies, in de private of publieke sector.

Het optrekken van gebouwen, ook in totaalaanneming en coördinatie via onderaanneming, het Î aannemen van metsel- en betonwerken, alle openbare en private bouwondernemingen, dit alles in de ruimste zin.

Meer in het bijzonder het fabriceren, manipuleren en transporteren van gewapend beton, en spanbetonelementen en dergelijke en het mede-oprichten van gebouwen en kunstwerken allerhande.

Het kopen en verkopen, het ruilen en in het algemeen de verwerving of de overdracht van goederen, zo roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring j van deze goederen. Het voeren van een onderneming in onroerende goederen en meer bepaald de bemiddeling bij aan- en verkoop, evenals verhuring van onroerende goederen, alle makelarijverrichtingen

in verband hiermede, de studie-, organisatie- en raadgeving inzake onroerende goederen. J

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- Luik B - vervolg

n behouden De bemiddeling bij het afsluiten van verzekeringen, leningen en kredieten. De vennootschap zal bevoegd zijn alle handelingen, zonder uitzondering, te verrichten die daartoe noodzakelijk, nuttig, of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn, zoals ondermeer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende Î goederen aan haar bestuurders, bij wijze van bezoldiging in natura.

aan het Zij zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid of verwant doel en dit door inbreng,; versmelting of hoe dan ook, de vennootschap handelt ofwel in haar eigen naam en voor haar eigen' rekening ofwel in naam en voor rekening van derden ofwel in deelneming met derden.

BetgEs` c ít De belegging in, de aankoop, verkoop, rentabilisering, ontwikkeling, het huren en verhuren van; onroerende goederen, met inbegrip van residentiele en niet-residentiele verkavelingen, promotie van gebouwen onder een regime van gedwongen medeeigendom, contracteren van erfpacht- en j opstalrechten. Het oordeelkundig opbouwen en instandhouden van een onroerend patrimonium.

StaatsbRad Het oordeelkundig opbouwen en instandhouden van een roerend patrimonium.

Dienstverlening in de zin van raadgeving, consultancy, studie, organisatie, begeleiding, opvolging, coordinatie ten behoeve van derden, betreffende alle hiervoor opgesomde handelingen en werken,

Het participeren in binnen- en buitenlandse vennootschappen als holding of als belegger.

Het opnemen van bestuursmandaten en  opdrachten in binnen- en buitenlandse vennootschappen.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die; rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming ïn het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke bedragen, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen.

Duur

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen tweehonderdduizend euro (2.200.000

EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door 400 aandelen op naam, die elk 1/400 van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is geheel geplaatst en volstort tot beloop van één vierde of 550.000,00 euro, zodat alsnog 9.650.000,00 ¬ dient volstort te worden, hetzij 1.645.875,00 ¬ in hoofdel van de NV RONVEAUX+ en 4.125,00 in hoofde van mevrouw Françoise BELFROID.

Het volstort bedrag werd geplaatst op een geblokkeerde rekening bij Belfius te Brussel.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt ingeschreven:

- door de NV Ronveaux+, op driehonderd negenennegentig (399) aandelen.

- door mevrouw Françoise Belfroid op één (1) aandeel.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, op 20 juni, om 10.00 uur, ongeacht of dit een werkdag, zaterdag, zondag of feestdag is. Aanwezigheidslist

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen. Deponering van de effecten

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld,

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet ais werkd_ en beschouwd__

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge



Luik B - vervolg

(beschouwd

Samenstelling van de raad van bestuur

I De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie bestuurders.

I De raad van bestuurders mag bestaan uit twee bestuurders ingeval de vennootschap slechts twee

i aandeelhouders kent, en dit voor het tijdsbestek bepaald door artikel 518 van het wetboek van

vennootschappen.

IDe bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon i

1 aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of i werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en i voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder 3

tegelijk een opvolger te benoemen. S

i Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde I regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. I De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de

i jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen. Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar. j

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke

j andere reden, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. Evenwel dienen zij een bestuurder te benoemen onder de initiële kandidaten die voorgesteld werden door de meerderheid van de betreffende categorie van aandeelhouders waartoe de ontslagnemende I bestuurder behoorde.

!In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen; ; toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij

I afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der I aanwezige bestuurders.

Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur

Î De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die ! nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

! Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

~ De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van Î deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig

~

vertegenwoordigd door het gezamenlijk optreden van minstens twee bestuurders, of door het

I optreden van een gedelegeerd bestuurder, alléén handelend. .

Dagelijks bestuur

~

De vennootschap kan overeenkomstig artikel 525 van het Wetboek van Vennootschappen het

dagelijks bestuur opdragen aan een of meer (rechts)personen, die alleen of gezamenlijk optreden en

aldus de vennootschap vertegenwoordigen.

i Deze personen zullen "directeur" genoemd worden.

I Of de directeuren alteen, met meerderen of gezamenlijk optreden voor wat de handelingen van

i dagelijks bestuur betreft, zal bepaald worden door de raad van bestuur, en bekendgemaakt worden

I in de bijlagen van het Belgisch staatsblad, welke bekendmaking de tegenstelbaarheid aan derden

i voor handelingen van het dagelijks bestuur voor gevolg zal hebben.

Beperkingen van hun vertegenwoordigingsbevoegdheid ten aanzien van het dagelijks bestuur zijn

I niet tegenwerpelijk aan derden.

; Boekjaar

Het boekjaar loopt van één januari tot en met éénendertig december van elk jaar.

; Winstverdeling

1 Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve {,

Vertegenwoordiging I

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen schriftelijk gegeven te

i worden, en moeten in origineel worden neergelegd op het bureau van de vergadering. ;

De raad van bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem

I aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene verandering. Zaterdagen, f

I zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet ais werkdagen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

, behouden

aan het

Belg

Staatsblad

/J

~

Voor- Luik B - vervolg

behouden réénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt, I

aan het Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

r` $ëIgí-TscÏt~ van de nettowinst. "

Staatsblad Interimdividenden 1

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, I mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het wetboek van vennootschappen..

Ontbinding en vereffening I Bij ontbinding met vereffening worden, ingeval wettelijk vereist, één of meer vereffenaars benoemd door I ' de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, I I maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, I maar ook ten overstaan van de vennoten.

I De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. _, I De benoeming door de algemene vergadering tot vereffenaar houdt meteen en van rechtswege de I volmacht in, en dit voor elk der benoemde vereffenaars afzonderlijk, om het verzoekschrift tot bevestiging I van hun benoeming te ondertekenen en neer te leggen. 1 De vereffenaars dienen de bepalingen van de artikelen 189 bis en 190 § 1 van het wetboek van tl

vennootschappen na te leven. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van I

Ivennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering Kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. I Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist, IIndien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, I hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen,

1 Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten, overeenkomstig hun aandelenbezit.

Benoeming eerste bestuurders

Overeenkomstig artikel 518 § 2 van het wetboek van vennootschappen werden door de oprichters tot

I eerste bestuurders benoemd:

1. De Naamloze vennootschap RONVEAUX +, met zetel te 5590 Ciney, Rebonmoulin 16, BTW BE 0875.117.370 RPR Dinant, met als vaste vertegenwoordiger, mevrouw BELFROID Françoise Nelly Renée, wonende te 1367 Ramillies, Avenue des Déportés 17.

2. Mevrouw BELFROID Françoise Nelly Renée, wonende te 1367 Ramillies, Avenue des

Déportés 17.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Het mandaat van de bestuurders is ad nutum herroepbaar en geldt voor een maximale termijn

van zes jaar, behoudens hernieuwing door de algemene vergadering van aandeelhouders.

Overname van verbintenissen

De comparanten hebben verklaard dat de vennootschap overeenkomstig artikel 60 W. Venn. de

verbintenissen die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting aangegaan, kan

overnemen,

Dit geldt zowel voor de verbintenissen aangegaan voorafgaandelijk aan het verlijden van onderhavige

akte als voor deze die zullen aangegaan worden tussen het verlijden van onderhavige akte en het

I verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap,

I De instrumenterende notaris heeft de comparanten erop gewezen dat de verbintenissen die vanaf de

1 datum van de oprichtingsakte tot op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft gekregen

in naam en voor rekening van de vennootschap zullen aangegaan worden, achteraf nog door het

i bestuursorgaan dienen bekrachtigd te worden.

Inboeking van de aangegane verbintenissen in de boekhouding van de vennootschap geldt als

bekrachtiging.

Benoeming gedelegeerd bestuurder

1 En onmiddellijk daarop hebben de voormelde bestuurders aangesteld als gedelegeerd bestuurder, en

I dit onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een expeditie van de oprichtingsakte ter

griffie van de rechtbank van koophandel:

1 Mevrouw BELFROID Françoise Nelly Renée, wonende te 1367 Ramillies, Avenue des Déportés 17.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid

I verkrijgt, en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het 'aar 2015.





















,

.,

î

Voor-

. behouden

aan het

"-érisce__

Staatsblad

v

t_.._________,

-d

Luik B -, vervolg

VOOR DEELS LETTERLIJK, DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL, AFGELEVERD VÓÓR DE I FORMALITEIT VAN DE REGISTRATIE, EN ENKEL BESTEMD VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE 1

VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL EN PUBLICATIE IN HET BELGISCH STAATSBLAD 9

STEVEN FIEUWS, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 23.06.2015 15211-0010-035
23/07/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

NEERGELEGD

'riffie Rechtbank Koophandel

0 6 JUL 2015

LAD Gent Afrirall Griffie

g Brugge

Oe grrFf,er

MONITEUR B

15'07-2 BELGISCH STAR

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Steenkaai 107, 8000 BRUGGE

Benoeming revisor

Met eenparigheid van stemmen heeft de Algemene Vergadering beslist om het mandaat van commissaris revisor toe te wijzen aan CDP Lerusse & Co SPRL, RPM 0.450.855.505, vertegenwoordigd door mijnheer Pierre Lerusse, wonende in de Rue de Pinchart 1 te 1340 Ottignies.

Françoise 13eifroid Gedelegeerd bestuurder.

*1510635

in

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

0541452020

STRUCTO +

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 24.06.2016 16226-0438-035
09/11/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
03/01/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
12/01/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
STRUCTO +

Adresse
STEENKAAI 107 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande