STRUX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STRUX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.495.949

Publication

12/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 05.08.2014 14400-0400-010
14/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 09.08.2013 13412-0480-012
06/05/2013
ÿþ~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

T NEERGELEGD ter GRiFFfEdel

Voc behou aan t RECHTBANK VAN IQOOPFtANDEL TE

Belgii BRUGGE iAfdaiing Brugge)

Staats: op:

2 2 AP%r?~

IIlIollouuo









Ondernemingsnr : 0877.495.949 Benaming

(voluit) : NOBRAND (verkort):





Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8421 De Haan (Vlissingen), Groenestraat 47

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Annemie Coussement te Duffel op 20 maart 2013,; nog te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "Nobrand", met zetel te 8421 De Haan (Vlissingen), Groenestraat 47, met eenparigheid van: stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing

De algemene vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "STRUX".

Tweede beslissing

De algemene vergadering verklaart het doel van de vennootschap te willen wijzigen. De voorzitter doet

opmerken dat voldaan werd aan de bepalingen van artikel 287 Wetboek van Vennootschappen. Een staat van; actief en passief opgemaakt op 30 december 2012 wordt aan ondergetekende notaris voorgelegd. De vergadering verklaart dat de vennootschap geen commissaris diende aan te stellen. Na voorlezing en toelichting van het verslag van de zaakvoerder de dato 16 maart 2013 beslist de vergadering om het doel te wijzigen, doordat het volledige doel wordt vervangen door de volgende tekst

"- Het uitvoeren van, roerende en onroerende operationele, financiële en andere leasing, zowel als leasinggever dan als leasingnemer, en financieringsverrichtingen, als ontlener dan wel als kredietverstrekkers met uitzondering van diegene die door de wet zijn voorbehouden;

- Het kopen, verkopen, het ruilen, bouwen, afbreken, verbouwen, renoveren, beheren, uitbaten, verkavelen,; huren en verhuren, het ter beschikking stellen onder alle vormen, het in staat van urbanisatie brengen, het nemen en afstaan van optierechten en alle andere zakelijke rechten, van alle onroerende goederen en voor alle bestemmingen, dit uiteraard binnen de geldende wettelijke en bestuurlijke voorschriften. De vennootschap mag', tevens de uitvoering van deze werkzaamheden coordineren, dewelke betrekking hebben op de gehele of gedeeltelijke uitvoering van de werkzaamheden in deze sector en uitgevoerd door onderaannemers.

- Het opbouwen van een onroerend en roerend vermogen, ze mag in dat verband alle verrichtingen stellen inzake aankoop, verkoop, verkavelen, bouwen, veranderen, inrichten, verhuren, onderverhuren, ruilen.

- De deelname onder welke vorm ook aan oprichting, uitbreiding, omvorming en samenwerking met andere ondernemingen en vennootschappen, alsmede het verwerven van aandelen in andere ondernemingen en vennootschappen evenals het beheer daarvan en dit onder meer bij wijze van inbreng, inschrijving, overname, aankoop of welke wijze ook. Het optreden als bestuurder of zaakvoerder in vennootschappen.

- Tussenpersoon bij de aan- en de verkoop, de verhuur, het beheer van onroerende goederen, kortom makelaar in onroerende goederen. Het administratief, financieel en technisch beheer inzake de gemeenschappelijke delen van gebouwen of aanhorigheden (Syndicus).

- Het zowel in België als in het buitenland verlenen van advies, presteren van organisaties- en studiewerk, onder andere in financiële, handels- en immobiliën aangelegenheden.

- De projectanalyse en de studieontwikkeling van vastgoedprojecten, het optreden als promotor in alle mogelijke onroerende realisaties, bijvoorbeeld projectontwikkeling.

Ontwikkelen en inrichten van golfterreinen, hotels, horeca, appartementen en meer algemeen: woongelegenheden.

- De studie van de financieringsbehoeften en de financieringstechnieken ter realisatie van het bovengenoemde.

- De handel in allerhande bouwmaterialen en grondstoffen, evenals de import en export van deze goederen; Handel in sportartikelen, sportbenodigdheden, kledij, schoeisel in de meest ruime zin van het woord evenals import en export van dezelfde goederen.

- Het uitbaten van een sport- en fitnesscentrum;

- Hetgeven _van lessen in alle mogelijke takken_van_de sport_evenals de_begeleiding _van sporters;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

- het uitbaten van een hotel, restaurant, bed- en breakfast, chambres d'hetes en dergelijke meer.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, en dit zowel in eigen naam als voor rekening van derden.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in, of de directie voeren, over aile andere Belgische of buitenlandse ondernemingen, instellingen of vennootschappen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog opgericht moeten worden, hun maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant, verknocht of analoog aan het hare, ofwel van de deelneming of de samenwerking, en kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen van burgerlijke, commerciële, roerende, financiële of industriële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk van natuur zijn haar maatschappelijke activiteit te vergemakkelijken of uit te breiden, met inbegrip van de onderaanneming, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële en commerciële eigendomen.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Derde beslissing

De algemene vergadering beslist dat in geval van overlijden van huidig statutair- zaakvoerder; de heer Van Haute David, voornoemd, zijn onbekwaamverklaring, ontslag, afzetting bij rechterlijke beslissing of vacature van zijn opdracht als zaakvoerder om welke reden ook (bijvoorbeeld fysieke of mentale onmogelijkheid om nog langer het mandaat van zaakvoerder waar te nemen), dit niet tot gevolg zal hebben dat de vennootschap wordt ontbonden.

ln de voorgaande gevallen zal mevrouw Lyn Vereist, wonende te De Haan, Groenestraat 47, van rechtswege aantreden als opvolgend statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Vierde beslissing

De algemene vergadering bevestigt dat de in de oprichtingsstatuten vermelde wet op de handelsvennootschappen geïnterpreteerd dient te worden als de huidig geldende regelgeving van het Wetboek van Vennootschappen.

Vijfde beslissing

De vergadering beslist om de desbetreffende artikelen in de statuten aan te passen aan de voornoemde beslissingen, en geeft de opdracht aan de instrumenterende notaris om de gecoördineerde statuten op te maken

Eenparigheid

Voormelde beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Volmacht

Volmacht wordt gegeven aan notaris Annemie Coussement, te Duffel, om de tekst van de gecoördineerde statuten neer te leggen op de bevoegde rechtbank van koophandel.

Volmacht wordt hierbij verleend aan Accountantskantoor De Neef, vertegenwoordigd door de heer DE NEEF Luc, kantoorhoudende te 2930 Brasschaat, Veldstraat 307, evenals de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatssteliing, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en aile documenten neer te leggen en te ondertekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van die inschrijving, en op de eventuele invoering van vestigingseenheden, eventueel met het oog op de inschrijving of registratie als BTW-plichtige en verder om al het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en regionale (overheids-)diensten en eventueel met het oog op alle latere mogelijk wijzigingen dienaangaande.

Voor analytisch uittreksel

De Notaris

Hiermee tegelijk neergelegd

-afschrift van de akte;

-gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-b9houden aád het Belgisch Staatsblad

07/12/2012
ÿþ Motl Won! 71.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIN i i 1H11

NEERGELEGD ter GRIFFIE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

BRUGGE .20e)

Griffu ',

Ondernemingsnr : 0877495949

Benaming

(voluit) : NOBRAND

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : 8300 Knokke, Kortestraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging

De heer David Van Haute, zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

`Nobrand' heeft de volgende beslissing genomen:

40112.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt met ingang vanafaf

verplaatst naar Groenestraat

47 te 8421 De Haan (Vlissegem).

David Van Haute

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.10.2012, NGL 27.10.2012 12622-0146-011
30/11/2011
ÿþr Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- lik Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophand¬ :e Leuven, de 1 8 N- V. 2011 DE!PF!ER,

behoudei .yiieoasa"

aan het

Belgisch

Staatsblac





Ondernemingsnr : 0877495949 Benaming

(volut) : NOBRAND

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Kelfsstraat 73 - 3150 Haacht (Wekkerzeel)

Onderwerp akte : Adreswijziging

Bij beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel, en de commerciële zetel overgebracht

naar;

Kortestraat 1

8300 KNOKKE

Deze beslissing gaat in vanaf 17 oktober 2011

David VAN HAUTE

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 29.09.2011 11562-0344-011
05/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 31.07.2010 10381-0034-011
26/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.05.2009, NGL 20.08.2009 09608-0226-012
11/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 05.09.2008 08724-0339-010
04/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.05.2007, NGL 29.08.2007 07673-0243-010
29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 23.09.2015 15596-0494-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 30.08.2016 16546-0206-011

Coordonnées
STRUX

Adresse
GROENESTRAAT 47 8421 VLISSEGEM

Code postal : 8421
Localité : Vlissegem
Commune : DE HAAN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande