STYLFORYOU

Société en commandite simple


Dénomination : STYLFORYOU
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 833.376.389

Publication

15/02/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod 2.t

Ondernemingsnr : 233, 3 9G 38g

Benaming

(voluit) : STYLFORYOU

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Baronielaan 39 - 8870 IZEGEM

Onderwerp akte : Oprichting

Op heden, 3 januari 2011, zijn samengekomen te Izegem, Baronielaan 39, volgende personen:

1.Mevr. Marijke VANDEWALLE, met als nationaal nummer 63.02.09-082-15, gecommanditeerde vennoot en inschrijver op 250 aandelen voor een bedrag van 2.500 ¬

en

2.Dhr. Filip MOTTE, met als nationaal nummer 61.04.22-075-89, commanditaire vennoot en inschrijver op 250 aandelen voor een bedrag van 2.500 E.

Zij beslissen een gewone commanditaire vennootschap op te richten bij onderhandse akte waarvan de statuten de volgende zijn:

STATUTEN

ARTIKEL 3  NAAM

De vennootschap is opgericht als een gewone commanditaire vennootschap met als naam: STYLFORYOU.

Alle documenten uitgaande van de vennootschap zullen vermelden: de maatschappelijke benaming, de rechtsvorm (eventueel in het kort Comm. V.), de nauwkeurige aanwijzing van de maatschappelijke zetel en het ondernemingsnummer.

ARTIKEL 2  MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8870 Izegem, Baronielaan 39. Hij mag naar elke andere plaats in België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) of door een beslissing van de vennoten welke daarover beraadslagen zoals voorzien voor een wijziging van statuten.

Iedere verandering van maatschappelijke zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerders in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) bijkantoren en agentschappen vestigen in België en in het buitenland

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

gtaatsbTád - 15702/2011 - Annexes du Moniteur bëlgè

Bijlagen bij het Belgisch

" iioasase"

NEERGELEGD

O 1. 02. 2011

GEdlierBAn~K itCflpNÁNDEL

KOFITf1i,}{(

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 3  DOEL

De vennootschap heeft toi doel:

In binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden aile mogelijke handelingen van

commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks

betrekking hebben op:

-dienstverlening met advies, ontwikkeling, studiewerk, ontwerp, begeleiding, realisatie van grafische

producten en publiciteitsproducten;

-dienstverlening met advies, ontwikkeling, studiewerk, begeleiding, realisatie van interne en externe

kwaliteitszorg;

-het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters);

-het ontwerpen van publicitaire films en artikelen;

-het zetten van tekst en beeld op film, fotografisch of normaal papier;

-het gereedmaken en vervaardigen van bladen voor overheadprojectie, tekeningen, lay-outs, dummy, enz.

-de bewerking van digitale gegevens, verrijking, selectie en koppeling digitale gegevens op

gegevensdragers;

-overige grafische activiteiten;

-centrum voor kopies;

-schrijven en uitgeven van boeken;

-hertalen van boeken;

-vertalen van boeken;

-allerhande journalistieke activiteiten in de meest brede zin van het woord;

-geven van lezingen en workshops;

-organisatie van evenementen, seminaries, tentoonstellingen en dergelijke;

-verrichten van allerhande administratieve taken aan ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, zo in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten betreffen onder meer:

-de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

-het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

-het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

-in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

-alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

-het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst.

-projectontwikkeling in de bouw en toezicht op de bouwwerkzaamheden.

Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedhandelaar mogen uitoefenen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de

" verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ARTIKEL 4  DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze voorgeschreven voor een statutenwijziging.

Het overlijden van één van de vennoten heeft niet automatisch de vereffening van de vennootschap tot gevolg.

ARTIKEL 14 -- BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S)

Mevr. Marijke VANDEWALLE is gecommanditeerde vennoot en in die functie onbeperkt en hoofdelijk verantwoordelijk. Zij is statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

De andere vennoot, Dhr. Filip MOTTE, eveneens voornoemd, is stille vennoot die slechts zijn inbreng verbindt.

De gecommanditeerde vennoot die aandelen bezit, kan alle rechten uitoefenen aan deze aandelen verbonden, zoals de aandeelhouders-stille vennoten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. In alle akten die de aansprakelijkheid van de vennootschap inhouden moet de handtekening van de optredende zaakvoerder onmiddellijk worden voorafgegaan door de woorden "Voor de COMM. V. de (een) zaakvoerder°. Deze woorden mogen met een stempel worden afgedrukt.

De zaakvoerders mogen zich van deze handtekening enkel bedienen voor zaken die de vennootschap aanbelangen, op straffe van afzetting en schadevergoeding zo misbruik van de maatschappelijke handtekening schade berokkend heeft aan de vennootschap.

Marijke VANDEWALLE

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
STYLFORYOU

Adresse
BARONIELAAN 39 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande