STYLING & ADVERTISING STUDIO, AFGEKORT : S.A.S.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : STYLING & ADVERTISING STUDIO, AFGEKORT : S.A.S.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 436.003.914

Publication

10/04/2014
ÿþ11111111I111,j1111j11111111111

MQdWQM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITELR BELGE NEERGELEGD

-3 -04- 2014 2.8. 03. igilk

ELG1SCH STAATSBLAD RECHTBANK KOOPHANDEL

" M'Aie

Ondememingsnr : 0436003914

Benaming

(voluit) : STYLING ai ADVERTISING STUDIO

(verkort) : S.A.S.

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel 8560 Weveigem, Kortrijkstraat 353 C

(volledig adres)

Onderwerp akte: KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Yannick Sabbe te Izegem op vierentwintig maart tweeduizend veertien (geregistreerd, vier bladen, geen renvooien te Izegem, op 26 maart 2014 Reg. 5 Boek; 267 Blad: 13 Vak; 18 Ontvangen: Vijftig euro (50 euro) De E.A. Inspecteur, B. Planckaert) blijkt dat volgende besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen;

Eerste beslissing - aard van de aandelen

De vergadering verklaart conform de actuele wetgeving dat de volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap op naam of gedematerialiseerd zijn, binnen de beperkingen voorzien door de wet.

Tweede beslissing - Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen overeenkomstig de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 W1B92 met driehonderd negenenzestigduizend euro (369.000,00 EUR), door de inbreng van de gelden voortvloeiend uit het tussentijds dividend ten bedrage van vierhonderd tienduizend euro (410.000,00 EUR), onder aftrek van tien procent roerende voorheffing, zodat het kapitaal verhocgd zal worden van tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (62.500,00 EUR) tot vierhonderd eenendertigduizend vijfhonderd euro (431.500,00 EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal ver-wezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij niet zal gepaard gaan met de uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

Derde beslissing Inschrijving op de kapitaalverhoging

1. Vervolgens hebben de voormelde vennoten verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap « STYLING & ADVERTISING STUDIO » en in te schrijven op de kapitaalverhoging voor een bedrag van driehonderd negenenzestigduizend euro (369.000,00 EUR) ais volgt:

- door mevrouw YSERBYT Marie Thérèse: voor een bedrag van tweehonderd vijfennegentig euro twintig cent (295,20 EUR);

- door mevrouw FIOLVOET Saskia: voor een bedrag van driehonderd achtenzestigduizend zevenhonderd vier euro tachtig cent (368.704,80,60 EUR).

2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat de kapitaalvemhoging bijgevolg in totaal is volgestort ten belope van driehonderd negenenzestigduizend euro (369.000,00 EUR).

3. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een

bijzon-fdere rekening op naam van de vennootschap bij de Bank J. Van Breda & C° zoals blijkt uit een attest

afgeleverd door deze financiële instelling op 24 maart 2014.

Vierde beslissing - Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalverho-'ging van driehonderd negenenzestigduizend euro (369.000,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt

werd en dat het kapitaal aldus daad-'werkelijk gebracht werd op vierhonderd eenendertigduizend vijfhonderd

euro (431.500,00 EUR), vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) kapitaalaandelen zonder

nominale waarde.

Vijfde beslissing: - aanpassing statuten aan actuele wetgeving

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten aan de actuele wetgeving in verband met de

deponering van de effecten en in verband met de ontbinding en vereffening.

Zesde beslissing - Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met voorafgaande beslissingen, beslist de vergadering

hierna vermelde artikelen van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

a) "Artikel 5- Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd eenendertigduizend vijfhonderd euro (431.500,00 EUR).

Cp da aatste Luik B vermeden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterenda notans, hetzij van de perso(o)n(an} bevoegd de r.achtsparsoon ten aanzien van derden e vertegenmordigen

Verso Naam an handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het wordt vertegenwoordigd door duizend tweehonderdvijftig (1.250) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/duizend tweehonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.".

b) "Artikel 9 - Aard van de aandelen

De niet volgestorte aandelen zijn op naam. De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd.

De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten.

Het gedematerialiseerd aandeel worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

De eigendom van de aandelen op naam blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke overdracht van aandelen op naam zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de vprklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden aile rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s)."

c) "Artikel 23 - Deponering van de effecten

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschik-baarheici neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitge-'geven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd."

d) "Artikel 38 - Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffe-ming door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomi-'té, Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de veneffenaars aile waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de beves-itiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bij-gevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondisse-'ment waarbinnen de vennootschap haar zetel heen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aan-,gewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaa1.7

Zevende beslissing Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Achtste beslissing - Machtiging aan raad van bestuur

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Negende beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan ACCOUNTANCY DEBROUVVERE 8t CO bvba, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met moge-lijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen..

-gelijkvomnig afschrift notariële akte wijziging statuten

-Gecoördineerde statuten

Oo de .aue.ar.a biz van Lulk 3 vermeldel Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzli van de perao ,on(en) bevoegd da rechtsoersoon ten aanzten van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam an nandtekering

28/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.11.2013, NGL 19.02.2014 14049-0197-011
01/07/2013 : KO117241
26/02/2013 : KO117241
01/03/2012 : KO117241
01/03/2011 : KO117241
13/12/2010 : KO117241
19/02/2010 : KO117241
18/02/2009 : KO117241
19/02/2008 : KO117241
27/06/2007 : KO117241
12/02/2007 : KO117241
02/01/2006 : KO117241
31/01/2005 : KO117241
28/01/2004 : KO117241
23/05/2003 : KO117241
05/03/2003 : KO117241
10/08/2002 : KO117241
11/01/2001 : KO117241
25/02/1999 : KO117241
01/01/1997 : KO117241
14/02/1995 : KO117241
01/01/1995 : KO117241
21/10/1992 : KO117241
01/01/1992 : KO117241
05/03/1991 : GE152947
28/12/1988 : GE152947

Coordonnées
STYLING & ADVERTISING STUDIO, AFGEKORT : S.A…

Adresse
KORTRIJKSTRAAT 353C 8560 WEVELGEM

Code postal : 8560
Localité : WEVELGEM
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande