STYPO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : STYPO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 423.361.250

Publication

10/04/2014
ÿþ Mod 2.1

, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Nowa 1

Vat

behou

aan I

Belg

Staats

Ondernemingsnr : 0423.361.250 Benaming

(voluit) STYPO

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: (8400) Oostende, Troonstraat, 26 bus 94

Onderwerp akte OMZETTING AANDELEN - NAAMWIJZIGING KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN - MACHTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Paul DAUWE te Oudergem op negentien maart tweeduizend veertien, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering de volgende beslissingen genomen heeft:

1) Omzetting van het kapitaal van zevenhonderd vijftigduizend Belgische frank vertegenwoordigd door 750 aandelen met elk een nominale waarde van duizend Belgische frank in 18.592,01 E vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde vertegenwoordigende elk één zevenhonderdvijftigste van het kapitaal, en genummerd van 1 tot 750.

2) wijziging van de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "STYPO" met ingang vanaf heden.

Voorafgaande verslagen

- het verslag opgesteld door de Heer Bruno POUSEELE, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigende de BV CVBA "BDO Bedrijfsrevisoren" met zetel te (8800) Roeselare, Kwadestraat, 453/5, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag worden hierna letterlijk weergegeven

"De inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de BVBA B.V.B.A. STYPO, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de BVBA B.V,B.A. STYPO verkregen hebben, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een tussentijds dividend van netto 442.057,37 EUR, voor een inbrengwaarde van 442.057,37 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

b) dat de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerci

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 3.699 aandelen van de BVBA B.V.B.A, STYPO, zonder vermelding van nominale waarde

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in nature bij de kapitaalverhoging in de BVBA B.V,B.A. STYPO en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 20 februari 2013"

het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij niet van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken.

3) verhoging van het kapitaal van de vennootschap - een eerste maal - met 91.698,21 E om het van 18.692,01 E te verhogen tot 110.290,22 E, door het creëren van 3.699 nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen.

Op deze 3.699 nieuwe aandelen wordt door de vennoten in natura ingeschreven tegen de prijs van 119,51 E per aandeel, waarvan:

- 24,79 E per aandeel in kapitaal geboekt zal worden, hetzij een totaal van 91.698,21 E;

aandeel als uitgifte-premie geboekt zal worden, hetzij 350.359,16 E in totaal.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Neefgelogd ter grieiz van

mcihtbaink van koophndul

Bru -*Wangtrù OOSTENCE

gi,

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie is volledig volgestort.

4) verklaring van de Heren LAMBERT Didier, Jean-Pierre en Christiaan, van hun zekere en vaststaande schuldvordering ten belope van 442.057,37 E in deze vennootschap in te brengen en in te schrijven op de 3.699 nieuwe aandelen van deze vennootschap tegen de prijs van 119,51 per aandeel en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten:

1)de Heer LAMBERT Didier, voormelde vennoot, ten belope van: 1.233

2)de Heer LAMBERT Jean-Pierre, voormelde vennoot, ten belope van 1,233

3)de Heer LAMBERT Christiaan, voormelde vennoot, ten belope van: 1.233

Dit bedrag van 442.057,37 komt voort uit de aan tien procent (10 %) belaste tussentijdse dividenden.

5) Vastelling van de algemene vergadering en verzoek akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging ten belope van 91.698,21 E daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op 110.290,22 E, vertegenwoordigd door 4.449 identieke en volledig volgestorte aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/4.449ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

6) Beslissing om het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde 350.359,16 E te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zef kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

7) Beslissing om het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met 350.359,16 E zodat het kapitaal verhoogd zal worden van 110.290,22 E tot 460.649,38 E door incorporatie bij het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie., Deze kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

8) De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, Notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging ten belope van 350.359,16 E daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op 460.649,38 E, vertegenwoordigd door 4,449 kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder 1/4.449ste van het kapitaal vertegen-iwoordigen

9) Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen en aan het huidige Wetboek van Vennootschappen door de aanneming van de volgende statuten:

"Artikel 1. De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel 2. (...) Deze vennootschap wordt genaamd: "STYPO", (...)

Artikel 3. (...) De maatschappelijke zetel is gevestigd te (8400) Oostende, Troonstraat, 26 bus 94. (...)

Artikel 4. De vennootschap heeft tot doel, door haarzelf of/en door derden de exploitatie van een benzinestation, de aankoop, de verkoop, de consignatie en de vertegenwoordiging van benzine- en dieselbrandstof, smeeroliën en -vetten, snoepgoed, frisdranken, porselein, kristal, quincaillerie, bestekken, orfevièrie horloges, maroquinerie, tafelserviezen, glazuurserviezen en dergelijke waren; en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Daarenboven heeft de vennootschap tot doel; het aanwerven en verkopen, huren en verhuren in de ruimste zin van het woord van bebouwde en niet bebouwde onroerende goederen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden,

Bovendien zal de vennootschap aile mogelijke financiële operaties kunnen doen teneinde de verrichtingen vallende binnen het maatschappelijk doel te vergemak-ikelijken, zelfs in het voordeel of voor rekening van derden opdrachtgevers.

Zij mag alle industriële, commerciële, handels en financiële roerende en onroerende handelingen doen, alsmede alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen.

Zij mag eveneens door inbreng, versmelting of op om het even welke andere wijze deelnemen aan ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven.

Zij mag zelf of door tussenkomst van derden haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland, en dit op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar het meeste aangepast zullen voorkomen. (...)

Artikel 6. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van vierhonderd zestigduizend zeshonderd negenenveertig euro achtendertig cent (460.649,38 E).

Het kan verhoogd (of verminderd) worden overeenkomstig de wettelijke en statutaire beschik-lkingen.

Het is verdeeld in vierduizend vierhonderd negenenveertig (4.449) aandelen zonder vermelding van waarde, elk aandeel vertegenwoordigende één/vierduizend vierhonderd negenenveertigste (11 4.449ste) van het kapitaal en genummerd van 1 tot 4.449.

Het kapitaal is volledig geplaatst en is op datum van heden volstort. (.,.)

Artikel 15. (...) De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerder(s), al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Een uittredende zaakvoerder is terstond herkiesbaar.

De vergadering stelt hun aantal vast, de duur van hun mandaat en, in geval er meerdere zijn, hun machten. Ais er maar één zaakvoerder is, zuilen hem al de bestuursmachten toebedeeld worden.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder werd benoemd, moet deze laatste een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aanstellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger zal aan dezelfde voorwaarden voldoen en zal burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk zijn alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

De zaakvoerders kunnen gezamenlijk alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Tenzij de algemene vergadering anders beslist, is het mandaat van de zaakvoerder kosteloos.

Artikel 16. (...) Onafgezien de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend aan de zaakvoerder(s), kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsmede de vertegenwoordiging betreffende dit bestuur, toegekend worden aan één of meerdere personen.

De zaakvoerder kan, als er maar één is, of de zaakvoerders samen handelende, ais er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen hun machten, krachtens authentieke of onderhandse akte, voor één spe-icifieke handeling of een geheel van specifieke handelingen delegeren aan een lasthebber, al dan niet vennoot. Deze mandataris vertegenwoordigt en Verbindt de vennootschap binnen de perken van zijn mandaat. Zowel de zaakvoerder als de persoon belast met het dagelijks bestuur en de mandataris, mogen binnen de perken van hun machten, subdelegeren of bijzondere machten verlenen aan andere mandatarissen, (...)

De zaakvoerder heeft de macht om te allen tijde alle lastgevingen te herroepen overeenkomstig dit artikel.

Artikel 19. Elk jaar wordt de gewone algemene vergadering van rechtswege gehouden op de derde dinsdag van de maand mei om 10 uur, ter maatschappelijke zetel of op de plaats vermeid in de oproepingen,

Artikel 20 ( ) Er dient geen bijzondere formaliteit vervuld te worden om toegelaten te worden op de algemene vergadering.

(...) Elk aandeel geeft behoudens schorsing recht op één stem. Een stem kan geldig uitgebracht worden door elk telecommunicatiemiddel. De vennoot die zijn stem aldus heeft uitgedrukt wordt geacht deel te nemen aan de vergadering.

Elk vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een drager van een bijzondere volmacht die niet noodzakelijk vennoot moet zijn. ln dit geval wordt de lastgever geacht tegenwoordig te zijn. Elke mandataris aldus aangesteld kan meerdere vennoten vertegenwoordigen.

Artikel 22. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 23. Op de eventuele nettowinst, zoals deze uit de jaarrekening opgemaakt door het bestuursorgaan blijkt, wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

Het saldo Wordt onderworpen aan de beslissing van de algemene vergadering, beraadslagende op voorstel van het bestuursorgaan, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Geen verdeling mag gebeuren wanneer, op datum van het afsluiten van het laatste boekjaar, het netto-actief zoals het uit de jaarrekening blijkt, ingevolge zulke verdeling, kleiner is of zou worden dan het gestort bedrag van het kapitaal, of indien dit bedrag hoger is van het opgevraagde kapitaal verhoogd met al de reserves waarvan de verdeling niet door de wet of de statuten toegelaten is.

(...) Artikel 26. Verdeling van het saldo

Na vereffening van het passief jegens derden en betaling van al de vereffeningkosten of consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen.

Echter, indien de aandelen niet gestort zijn in dezelfde verhouding, dan zullen de vereffenaars eerst het evenwicht herstellen, hetzij door opvraging, hetzij door teruggave van fondsen..

10) Verlening aan de zaakvoerder van aile machten tot uitvoering van hetgeen voorafgaat.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de BVBA "BOFISC VDP" te (8850) Ardooie, Polenplein, 3, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondememingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.

Gelijktijdige neerlegging van een uitgifte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

ifoor-

behouden aan het Bagisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

14/02/2014
ÿþ-v

1

*190 876*

Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

reohtbank van dei

Brugge  ~t~ ~ Oceetr

~~.

Q5

Ondernemingsnr : 0423.361.250

Benaming

(voluit) : STYPO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Troonstraat 26 bus 94, 8400 Oostende

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder (onbezoldigd mandaat)

Er blijkt uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering dd. 6 juli 2013 dat;dhr. Lambert Eric,

wonende te 8400 Oostende, Troonstraat 26 bus 94, benoemd werd als zaakvoerder. Zijn

mandaat werd vanaf 06/07/2013 onbezoldigd uitgevoerd.

Lambert Eric

Zaakvoerder

___

dl$rffaittee W.Wàtili>auikeefrffleil:: eitge:" leteS el) tieeeiteeillffliceiiietutfflitretfleateetreetmim619efeeeep)) euegre * re#%tlegfresel mieeo de*tii e m#tgliVmf1tbei

~~:: iRltammrttettstMisii-igl

09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 03.07.2013 13267-0365-009
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 30.08.2012 12506-0392-011
29/02/2012 : BG057184
13/10/2011 : BG057184
04/11/2010 : BG057184
07/09/2009 : BG057184
13/03/2009 : BG057184
09/09/2008 : BG057184
06/09/2007 : BG057184
02/10/2006 : BG057184
13/10/2005 : BG057184
08/10/2004 : BG057184
11/08/2003 : BG057184
25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.05.2015, NGL 21.08.2015 15447-0493-010
03/10/2002 : BG057184
20/10/2001 : BG057184
26/07/1995 : BG57184
15/12/1993 : BG57184
29/09/1989 : BG57184
01/01/1989 : BG57184
19/03/1985 : BG57184
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 29.08.2016 16492-0317-011

Coordonnées
STYPO

Adresse
TROONSTRAAT 26, BUS 94 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande