SUMMIT ENERGY INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUMMIT ENERGY INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.044.151

Publication

27/03/2014
ÿþ Mud Word 11.1

ewel----r, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

I 111 111J168M1 Jl

II

11

NEERGELEGD

14. 01 2014

Ë0:14nIANK KOOPHANDEL

Ondernemingsnr : 883044151

Benaming

\foluit) Surnmit Energy International

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Holstraat 61, bus Al, 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte: Herbenoeming

Uittreksel uit het éénparig schriftelijk besluit van de vennoten van 31 januari 2014

Na kennis genomen te hebben van de agenda hebben de vennoten unaniem

1.BESLOTEN om het mandaat van de commissaris, de burgerlijke vennootschap in de vorm van een coöperatieve vennootschap KPMG Bedrijfsrevisoren - Reviseurs d'Entreprises CVBA, met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, vertegenwoordigd door de heer Henk VANDORPE met kantoor te Bollebergen 2b-bus 13, 9052 Gent, te vernieuwen voor een nieuwe duur van drie jaar en dit met ingang van de jaarvergadering gehouden op 15 juni 2013, tot op de datum van de jaarvergadering dewelke de jaarrekeningen betreffende het boekjaar eindigend op 31 december 2015 goedkeurt.

2.BESLOTEN om een bijzondere volmacht te verlenen aan Christel Van den Eynden, Jan Vreys, Arnaudf Smeets en Siska Duys, advocaten bij het kantoor Liedekerke Wolters Waelbroeck Kirkpatrick, Keizerslaan 3,' 1000 Brussel, elk individueel bevoegd en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, voor het ondertekenen van! elle documenten met het oog op de neerlegging van bovenstaand besluit ter griffie van de Rechtbank van! Koophandel te Kortrijk en publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsook bij het ondernerningsloketi en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Jan Vreys

Bijzonder lasthebber

31/10/2013
ÿþ Mol Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr: 0883044151

Benaming

(voluit) : SUMMIT ENERGY INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Holstraat 61 Al

(volledig adres)

Onderwerp akte : INTREKKING VOLMACHTEN - DELEGATIE BIJZONDERE BEVOEGDHEDEN

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van het college van zaakvoerders gehouden op 19 september 2013:

Na overleg, heeft het College van Zaakvoerders met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten genomen:

1. BESLOTEN om alle tot op heden door de Vennootschap verleende volmachten te herroepen die hierin niet uitdrukkelijk worden bevestigd;

2. BESLOTEN om de bevoegdheden bedoeld in punt 2.1 hieronder met onmiddellijke ingang over te dragen aan de persoon aangewezen in 2.2 hieronder,

2.1 Overzicht van de overgedragen bevoegdheden

2.1.1 Alle aankoopovereenkomsten af te sluiten, waaronder (zonder dat deze opsomming beperkend is) overeenkomsten met nutsbedrijven, telecomoperatoren, leveranciers van materialen, investeringsgoederen en diensten) voor een bedrag tot maximaal 100.000 euro.

2.1.2 Alle financiële, operationele leasing en huurovereenkomsten voor onroerende en roerende goederen te ondertekenen voor een maximale duur tot 3 jaar en voor een prijs tot maximum 50.000 euro alsook huurovereenkomsten vervroegd te beëindigen.

2.1.3 Bestellingen, prijsoffertes en overeenkomsten te ondertekenen met betrekking tot:

(1) het verlenen van diensten van consultancy op het vlak van aankoop en levering van energie en aanverwante diensten;

(2) studies op het vlak van energielevering en energie-aankoop;

(3) marktstudies.

voor een bedrag tot maximaal 1.000.000¬ ,

2.1.4 Volmachten te ondertekenen waarbij de Vennootschap door een cliënt als bijzonder lasthebber wordt aangesteld om bij energieleveranciers voorwaarden en prijzen voor het leveren van energie te onderhandelen.

NEERGELEGD

Z 2, 10, 2013

FLECH1BAiVYf KOÔPi-1ANDEL Griffie _.CDhtR1,4K

2.1.5 Vertrouwelijkheidsovereenkomsten te ondertekenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

2,1.6 Offertes of verzoeken tot deelname voor openbare aanbestedingen voor werken of dienstverlening in te dienen of te ondertekenen, door welke openbare overheid, openbare instelling, of openbaar overheidsbedrijf ook uitgeschreven, zonder enige beperking van bedrag.

2,1.7 Alle voorwaarden van openbare aanbestedingen te onderhandelen en te aanvaarden,

2.1.8 Alle akten, documenten, registers, voorwaarden en attesten in verband met openbare aanbestedingen ondertekenen.

2.1.9 Bezwaar in te dienen tegen de beslissingen van de aanbestedende overheid om de aanbesteding (niet) toe te kennen, met inbegrip van een beroep tot opschorting of een beroep tot vernietiging bij de Raad van State.

2.1.10 Wanneer nodig, de bevoegdheden opgelijst in 2.1.4, 2.1.6, 2.1.7,2.1.8 and 2.1.9 tijdelijk over te dragen aan specifieke werknemers binnen de organisatie (Client Energy Managers) door middel van interne volmachten.

2.1.11 Alle personeelsleden van de Vennootschap in dienst nemen en ontslaan, hun functies, vergoedingen en andere arbeidsvoorwaarden bepalen.

2,1.12 Alle verzekeringsovereenkomsten ten behoeve van de Vennootschap te ondertekenen voor een bedrag van maximaal 50.000E per polis per jaar.

2.1.13 Alle briefwisseling met verzekeringsondememingen in verband met aangifte van schadegevallen te ondertekenen, het behandelen en afwikkelen van schade-aangiftes en het afsluiten een minnelijke schikking om schadegevallen definitief te regelen voor zover het bedrag van de schikking lager is dan 200.000@,

De handelingen gesteld door de persoon bedoeld in 2.2 in het kader van de uitoefening van de verleende bevoegdheden zullen ter interne controle aan Robin Gilpin worden meegedeeld.

2.2 Persoon/Personen aan wie de hogervermelde bevoegdheden worden gedelegeerd

De persoon aan wie de onder 2.1 hierboven opgesomde bevoegdheden worden gedelegeerd is mevrouw Marleen Leconte, met woonplaats te 8570 Anzegem, Grote Leiestraat 9.

Het college van zaakvoerders stipt aan dat deze volmachten op ieder ogenblik kunnen worden ingetrokken en in ieder geval van rechtswege vervallen wanneer de arbeidsovereenkomst van de hogergenoemde perso(o)(n)(en), om welke redenen ook, een einde zou nemen.

De in dit besluit vastgelegde delegatie van bevoegdheden laat de bevoegdheid van de zaakvoerders om de Vennootschap te vertegenwoordigen onverlet.

3. BESLOTEN om een bijzondere volmacht te verlenen aan Christel Van den Eynden, Jan Vreys en Amaud Smeets, advocaten bij het kantoor Liedekerke Wolters Waelbroeck Kirkpatrick, Keizerslaan 3, 1000 Brussel, elk individueel bevoegd en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, voor het ondertekenen van alle documenten met het oog op de neerlegging van bovenstaand besluit ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk en bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsook voor het indienen van dit besluit bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen,

Jan Vreys

Bijzonder lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" " "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

02/09/2013
ÿþMoq Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13134 87

Ondernemingsnr ; 0883.044.151

Benaming

(voluit) : Summit Energy International

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Holstraat 61 A 1, 8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag . Benoeming

Uittreksel uit het eenparig schriftelijk besluit van de vennoten van 29/07/2013

Na kennis genomen te hebben van de punten op de agenda, hebben de vennoten unaniem

1.KENNIS GENOMEN van het ontslag van Jeff DREES als zaakvoerder van de Vennootschap, en dit met ingang vanaf 30 juni 2013. Voor zover als nodig AANVAARDEN de vennoten dit ontslag.

De kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat voor de periode van 1 januari 2013 tot en met de datum van zijn ontslag zal behandeld worden op de gewone algemene vergadering in 2014.

2.BESI-OTEN om de heer Guillaume Le Gouic, van Franse nationaliteit, met woonplaats te 821 Sword Bridge Dr., Lewisville, TX 75056, Verenigde Staten, als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur te benoemen, en dit met ingang van de datum 30 juni 2013.

3.BESI-OTEN om een bijzondere volmacht te verlenen aan Christel Van den Eynden, Jan Vreys en Arnaud Smeets, advocaten bij het kantoor Liedekerke Wolters Waelbroeck Kirkpatrick, Keizerslaan 3, 1000 Brussel, elk individueel bevoegd en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, voor het ondertekenen van aile documenten met het oog op de neerlegging van bovenstaand besluit ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk en publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsook bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Jan Vreys Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik é vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ui

NEERGELEGD

22. 08. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL ~S~~T~IJK

12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 08.07.2013 13284-0568-044
06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.07.2012, NGL 01.08.2012 12376-0326-040
19/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ieK

" :

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 I " 12 1 0 1 1 1 766 1 1

89*

ber aa

Be Sta

NEERGELEGD

D fi. 04. 2012

Gi'IiFieB~`'~1; K~0u, FlA~1DEL r~0, r R~JK

Ondernemingsnr : 0883.044.151

Benaming

(voluit) : SUMMIT ENERGY INTERNATIONAL

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8790 WAREGEM, Hofstraat 61 A 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : DELEGATIE BIJZONDERE BEVOEGDHEDEN » VOLMACHTEN Uittreksel uit het besluit van het college van zaakvoerders van 2 januari 2012:

1, BESLOTEN om aile tot op heden door de Vennootschap verleende volmachten te herroepen die hierin niet uitdrukkelijk worden bevestigd;

2. BESLOTEN om de bevoegdheden bedoeld in punt 2.1 hieronder met onmiddellijke ingang over te dragen aan de personen wiens naam vermeld is op de lijsten vermeld in punt 2.2 hieronder:

2.1 Overzicht van de overgedragen bevoegdheden

2.1.1 Aile aankoopovereenkomsten af te sluiten, waaronder (zonder dat deze opsomming beperkend is)

overeenkomsten met nutsbedrijven, telecomoperatoren, leveranciers van materialen, investeringsgoederen en

diensten);

* Voor een bedrag tot maximaal 10.000¬ : De persoon vermeld op de Lijst A.

* Voor een bedrag tussen 10.000¬ en maximaal 100.000¬ : De persoon vernield op de Lijst A.

* Voor een bedrag van meer dan 100.000¬ : De personen vermeld op de Lijsten A en B.

2,1.2 Aile financiële, operationele leasing en huurovereenkomsten voor onroerende en roerende goederen te ondertekenen;

- Voor dewelke de huurtermijn korter is dan drie jaar en voor een huurprijs minder dan 50.000¬ per

huurovereenkomst: De persoon vermeld op de Lijst A.

- Voor dewelke de huurtermijn langer is dan drie jaar en voor een huurprijs die hoger is dan 50.000¬ per

huurovereenkomst: De personen vermeld op de Lijsten A en B.

- Om een huurovereenkomst vroegtijdig te beëindigen: De persoon vermeld op de Lijst A,

2.1.3 Bestellingen, prijsoffertes en overeenkomsten te ondertekenen met betrekking tot:

(1) het verlenen van diensten van consultancy op het vlak van aankoop en levering van energie en aanverwante diensten;

(2) studies op het vlak van energielevering en energie-aankoop;

(3) marktstudies.

- Voor een bedrag tot maximaal 500.000¬ : De persoon vermeld op de Lijst A. - Voor een bedrag tussen 500.000¬ en 1.000.000¬ : De persoon vermeld op de Lijst A.

2.1.4 Volmachten te ondertekenen waarbij de Vennootschap door een cliënt als bijzonder lasthebber wordt aangesteld om bij energieleveranciers voorwaarden en prijzen voor het leveren van energie te onderhandelen;

- De persoon vermeld op de Lijst A.

2.1.5 Vertrouwelijkheidsovereenkomsten te ondertekenen;

- De persoon vermeld op de Lijst A.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

i4y

21.6 Offertes of verzoeken tot deelname voor openbare aanbestedingen voor werken of dienstverlening in te dienen of te ondertekenen, door welke openbare overheid, openbare instelling, of openbaar overheidsbedrijf ook uitgeschreven, zonder enige beperking van bedrag;

- De persoon vernield op de Lijst A.

2.1.7 Alle voorwaarden van openbare aanbestedingen te onderhandelen en te aanvaarden;

- De persoon vermeld op de Lijst A.

2,1.8 Alle akten, documenten, registers, voorwaarden en attesten in verband met openbare aanbestedingen

ondertekenen;

- De persoon vermeld op de Lijst A.

2.1.9 Bezwaar in te dienen tegen de beslissingen van de aanbestedende overheid om de aanbesteding (niet) toe te kennen, met inbegrip van een beroep tot opschorting of een beroep tot vernietiging bij de Raad van State;

- De persoon vermeld op de Lijst A.

2.110 Wanneer nodig, de bevoegdheden opgelijst in 21,4, 2.1.6, 2.1.7,2.1.8 and 2.1.9 tijdelijk over te dragen aan specifieke werknemers binnen de organisatie (Client Energy Managers) door middel van interne volmachten.

- De persoon vermeld op de Lijst A,

2.1.11 Aile personeelsleden van de Vennootschap in dienst nemen en ontslaan, hun functies, vergoedingen

en andere arbeidsvoorwaarden bepalen;

- De persoon vermeld op de Lijst A.

2,1,12 Alle verzekeringsovereenkomsten ten behoeve van de Vennootschap te ondertekenen voor een

bedrag van maximaal 50.000¬ per polis per jaar;

-De persoon vermeld op de Lijst A.

21.13 aile briefwisseling met verzekeringsondernemingen in verband met aangifte van schadegevallen te ondertekenen, het behandelen en afwikkelen van schade-aangiftes en het afsluiten een minnelijke schikking om schadegevallen definitief te regelen voor zover het bedrag van de schikking lager is dan 200.000¬ ;

De persoon vermeld op de Lijst A.

2.2 Lijst van de personen aan wie bevoegdheden worden overgedragen

2.2.1 Lijst A

(i) De heer Jacques ADAM, met woonplaats te Vennenbos 11, 9820 De Pinte.

2.2.2 Lijst B

(i) De heer David HENSLEY, met woonplaats te 4505 Skyline Drive, Flower Mound, Texas 75028, USA

2.2.3 Het college van zaakvoerders stipt aan dat deze volmachten op ieder ogenblik kunnen worden ingetrokken en in ieder geval van rechtswege vervallen wanneer de arbeidsovereenkomst van de hogergenoemde personen, om welke redenen ook, een einde zou nemen.

De in dit besluit vastgelegde delegatie van bevoegdheden laat de bevoegdheid van de zaakvoerders om de Vennootschap te vertegenwoordigen onverlet.

3. BESLOTEN om een bijzondere volmacht te verlenen aan Christel Van den Eynden, Jan Vreys en Arnaud Smeets, advocaten bij het kantoor Liedekerke Wolters Waelbroeck Kirkpatrick, Keizerslaan 3, 1000 Brussel, elk individueel bevoegd en met de mogelijkheld tot indeplaatsstelling, voor het ondertekenen van alle documenten met het oog op de neerlegging van bovenstaand besluit ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk en bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsook voor het indienen van dit besluit bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

"Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/02/2012
ÿþ, -- ----~ mod 11.1

i\

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0883.044.151

Benaming (voluit) : Summit Energy International

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Holstraat 61/A1

8790 WAREGEM

Onderwerp akte :VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig december tweeduizend en elf, door Meester Peter VAN . MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Summit Energy International", waarvan de zetel gevestigd is te 8790 Waregem, Holstraat 61/A1,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op vijftien november tweeduizend en elf door de respectievelijke bestuursorganen (i) de naamloze vennootschap "Summit Energy Services", waarvan de zetel gevestigd is te 8790 Waregem, Holstraat 61/A1, en van (ii) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Siemat Energy", met maatschappelijke zetel te 4821 Oison, rue Zénobe Gramme 33, "de overgenomen vennootschappen" en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Summit Energy International", waarvan de zetel gevestigd is te 8790 Waregem, Holstraat 61/A1, "de overnemende vennootschap", en dat werd neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de overnemende vennootschap "Summit Energy International" de overgenomen vennootschappen "Summit Energy Services" en "Siemat Energy" bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

. Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschappen zonder

uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschappen worden vanaf één januari tweeduizend en twaalf geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3° Gevolggevend op de hierboven vermelde beslissing tot fusie, wijziging van artikel 3 van de statuten betreffende het maatschappelijk doel opdat de overnemende vennootschap de activiteiten van de eerste overgenomen vennootschap "Summit Energy Services" uit kan oefenen. Vervanging van de tekst van artikel 3 van de statuten door volgende tekst :

De vennootschap heeft als doel, in België en in het buitenland:

1° het verlenen van alle diensten en het uitwerken van alle systemen, in hoedanigheid van raadgever, analist, expert, tussenpersoon of mandataris, ten voordele van alle gebruikers van energie en diensten voor het publiek, en in het bijzonder de gebruikers van elektriciteit, gas, industrieel gas, water, industriële afvalstoffen, " riolering, stoom, stadsverwarming, telefoon, petroleum en petroleumproducten, met inbegrip van diensten die betrekking hebben op toeleverings-, arbeids- en service-overeenkomsten in alle domeinen, en in het bijzonder in de domeinen van energie, telecommunicatie, informatica, behandeling van afval en vervuiling van welke aard ook, alle prestaties van kostenberekening in alle domeinen, alle studies, onderzoekingen en technische, commerciële en financiële analyses betreffende mogelijke problemen en meer bepaald de clausules, voorwaarden en de tarieven van gezegde overeenkomsten, alle onderhandelingen en tussenkomsten voor rekening van deze gebruikers.

2° het voeren van marktonderzoeken en de onderhandeling van alle overeenkomsten dewelke voormelde activiteiten tot voorwerp hebben, zowel voor haar eigen rekening, als in haar hoedanigheid als agent of commissionair van derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

liii+1d20 2uiiui 8894*iuuii

IIB

bel ai

BE

Sta

EUR BELGE

'01' 2012 STAATSSLA

MON Il.

24

BELGISCH

mod 11.1

3° in het bijzonder, met het oog op de verbetering, de modernisering, de aanpassing en de expansie van de activiteiten van natuurlijke personen en rechtspersonen, het verlenen van alle diensten en het uitwerken van alle systemen, met inbegrip van :

A. wat betreft energiebeheer studies om energie optimaal aan te wenden, onderzoek om de beste leveringsvoorwaarden voor energie te bekomen, doorlopende controle van de verbruikskarakteristieken en toegepaste prijzen, toepasbaarheidstudies in verband met alternatieve energiebronnen, levering en plaatsing . van meet-, registratie- en beheersystemen voor energie- en milieutoepassingen;

B. wat betreft milieubeheer: studie en advies bij alle problemen van afval-, water-, en luchtzuivering.

C. het optreden als raadgevend ingenieursbureau voor de technische uitrusting voor energieaanvoer en-verdeling, van elektriciteit, kllmatisatie, stoom, perslucht, gas, enzovoort bij nieuwe bedrijven of bij uitbreidingen van bestaande bedrijven

D. Studie en advies omtrent aanpassing van het voedingswater aan het productieproces, alsook studies

" van de recyclagemogelijkheden

4° onder eender welke vorm, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor zichzelf of voor rekening van derden, participaties verwerven, en/of aanhouden in bestaande en nog op te richten maatschappijen, instellingen of ondernemingen. Zij kan deze participaties beheren, ten gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur en het toezicht van ondernemingen, waarin zij participeert en door ze technische, administratieve en financiële bijstand te verlenen.

De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert, te stimuleren, te plannen en te coördineren.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende . handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

4° Bijzondere volmacht werd verleend aan Jan Vreys, Simon Duerinckx en Arnaud Smeets, advocaten met

" kantoor te 1000 Brussel, Keizerslaan 3, die te dien einde allen op het voormelde adres woonstkeuze doen, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, ' alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de " Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de

gecoördineerde tekst der statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vô& registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

" Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

I` "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

- ehóu~7n

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/11/2011
ÿþ Mod x.s

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1lI 11II 11h1 11h1 1lII 0111 IIII I IIIW NEERGELEGD

*11180325*



18. 11. 2011





Ri=CGriif ~~KgiJOK!-iAhSDswL



Ondernemingsnr : Benaming

"

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel : 0883.044.151

SUMMIT ENERGY INTERNATIONAL

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Holstraat 61 Al, 8790 Waregem

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen, van het fusievoorstel betreffende een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting waarbij SUMMIT ENERGY; INTERNATIONAL BVBA de venootschappen SUMMIT ENERGY SERVICES NV en SIEMAT ENERGY BVBA overneemt.

Jan Vreys

bijzonder gevolmachtigde

Tezelfdertijd neergelegd: fusievoorstel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/02/2015
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Holstraat 61 A 1

8790 Waregem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 22 december; 2014:

Na kennis genomen te hebben van de punten op de agenda, hebben de vennoten unaniem

1. BESLOTEN om de heer Bernard Van Bemmel, van Nederlandse nationaliteit, met woonplaats te De'' Akker 7, 2661 CL Bergschenhoek, Nederland, als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur te, benoemen, en dit met ingang van de datum 1 december 2014. Hij oefent zijn mandaat kosteloos uit.

De algemene vergadering stelt vast dat het college van zaakvoerders vanaf 1 december 2014 uit drie zaakvoerders bestaat, met name:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening,

ModWadt7 t

`~i

~~~" ~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

i6 -02- 2015

B I LGlSCH STAATSBLA

PiC7:ti(37.?En."7D

_ t " _ ~`; _

Reh07Br¬ ic van 14C>vf'r,'=,¬ 'L'PEi-

fOF:Tr?i?:.

Griitie~

Ondememingsnr : 0883.044.151 Benaming

(voluit) : (verkort)

SUMMIT ENERGY INTERNATIONAL

" PeterWexler;

" Guillaume Le Gouic; en,

" Bernard Van Bemmel.

2. BESLOTEN om een bijzondere volmacht te verlenen aan Christel Van den Eynden, Jan Vreys, Arnaud Smeets en Ellen Vermeire, advocaten bij het kantoor Liedekerke Wolters Waelbroeck Kirkpatrick, Keizerslaan 3, 1000 Brussel, elk individueel bevoegd en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, voor het ondertekenen van aile documenten met het dog op de neerlegging van bovenstaand besluit ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Kortrijk en publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, alsook bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Jan VREYS

Bijzondere volmachthouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2011
ÿþLn411'-< ~s ;

Mal 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I+iiiaasse"

v

bet aa Be Sta

Ondernemingsnr : 0883.044.151

Benaming

(voluit) : SUMMIT ENERGY INTERNATIONAL

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Holstraat 61 Al, 8790 Waregem

Onderwerp akte : ontslag en benoeming van zaakvoerders

Uittreksel uit het schriftelijk besluit van 15 juni 2011 waarbij de vennoten de volgende beslissingen hebben genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

KENNIS GENOMEN van het ontslag per 14 april 2011 van de heren Mark BOYER en Steve WILHITE als zaakvoerders en dit ontslag, in zoverre als nodig, AANVAARD. De vergadering dankt de zaakvoerders voor de bewezen diensten.

TWEEDE BESLUIT

BESLOTEN om als nieuwe niet-statutaire zaakvoerders te benoemen:

- De heer Peter WEXLER, van Amerikaanse nationaliteit en met woonplaats te Deep Meadow Road 4, 3 Barrington, Rhode Island (RI 02806), Verenigde Staten van Amerika;

- De heer Jeff DREES, van Amerikaanse nationaliteit en met woonplaats te 1000 Abby Lane, Lucas, Texas (TX 75002), Verenigde Staten van Amerika.

Het mandaat van elke zaakvoerder neemt een aanvang op 14 april 2011 voor een onbepaalde periode.

In overeenstemming met de statuten is elke zaakvoerder gemachtigd om de vennootschap alleen te vertegenwoordigen.

Geen van de zaakvoerders zal vergoed worden voor de uitoefening van hun mandaat.

DERDE BESLUIT

BESLOTEN om aan de volgende personen een bijzondere volmacht te verlenen, met de mogelijkheid tot` indeplaatsstelling en elk individueel bevoegd:

" Christel Van den Eyrrden, advocaat, met kantoor in België te 1000 Brussel, Keizerslaan 3;

"Jan Vreys, advocaat, met kantoor in België te 1000 Brussel, Keizerslaan 3,

voor het ondertekenen van alle documenten die nodig zouden zijn voor de neerlegging van dit besluit betreffende de benoeming van de nieuwe zaakvoerders ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk. (in het bijzonder formulieren 1 en 2) en voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch; Staatsblad.

Jan Vreys

Bijzonder gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.07.2011, NGL 27.07.2011 11342-0525-040
01/02/2011
ÿþ Mad 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr : 0883.044.151

Benaming

(voluit) : SUMMIT ENERGY INTERNATIONAL

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Holstraat 61 Al

8790 Waregem

Onderwerp akte : benoeming commissaris

Uittreksel uit de eenparig schriftelijk besluit van de vennoten d.d. 15 juni 2010:

Na kennis genomen te hebben van de agendapunten, hebben de vennoten, met eenparigheid van: stemmen:

KENNIS GENOMEN van het einde van het mandaat van de commissaris, de burgerlijke vennootschap in de: vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RSM Inter Audit" (voorheen! 'T.C.L.M - Toelens, Cats, Morlie & Co.") vertegenwoordigd door de heer Luc TOELEN, op 31 december 2009.

BESLOTEN om als nieuwe commissaris aan te stellen de burgerlijke vennootschap in de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KPMG-Bedrijfsrevisoren", gelegen te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40 en ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummeri 0419.122.548, die als zijn vaste vertegenwoordiger de heer Henk Vandorpe aanstelt voor een periode van driei jaar, die eindigt op de datum van de algemene vergadering van de aandeelhouders dewelke de jaarrekeningen betreffende het boekjaar eindigend op 31 december 2012 goedkeurt.

BESLOTEN om een bijzondere volmacht te verlenen aan Christel Van den Eynden, Jan Vreys en Michaël! Kec,skes, advocaten bij het kantoor Liedekerke Wolters Waelbroeck Kirkpatrick, Keizerslaan 3, 1000 Brussel,: elk individueel bevoegd en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, voor het onderteken van alle documenten met het oog op de neerlegging van het besluit betreffende de benoeming van de nieuwe commissaris ter griffie: van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk en bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,: alsook bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen.

Als bijzondere lasthebber Michaël Kecskes

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111 J0111.! 1,1.11Mfel II

NEERGELEGD

17. 01, 2011

RECHTBAblidiekOPHANDEL KURTRUK

Billagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

16/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 14.07.2009 09410-0132-039
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 23.07.2008 08438-0232-039
29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.12.2015, NGL 16.02.2016 16047-0119-042

Coordonnées
SUMMIT ENERGY INTERNATIONAL

Adresse
HOLSTRAAT 61, BUS A1 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande