SUN-AZUR VERANDA'S

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUN-AZUR VERANDA'S
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.032.778

Publication

30/04/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
26/09/2011 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
24/01/2011
ÿþmod 2.1

ILVIlJLn1

a " 11012168

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neer) = _ : ' " " - , riffi

NITEUR

DURE

BLAD

BEI c

LEGD TER GRIFFIE' VAN DE BANK VAN KOOPHANDEL TE GGE (AFDELING BRUGGE)

--.

Ondernemingsnr : 0828.032.778

Benaming : SUN-AZUR VERANDA'S

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Gri De griffier.

,1 `~2~ agi



 %I

!! Zetel : Willem de Dekenstraat 38/2

'

8000 BRUGGE Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Els Van Tuyckom te Brugge Sint Kruis op 23 december! 2010:

!! I/ De algemene vergadering met éénparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva per 30! !! september 2010, aangezien iedere aanwezige of vertegenwoordigde vennoot erkent een afschrift ervan! !! ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

!! II/ De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen het doel der vennootschap te wiizigen als; volgt en artikel 2 te wijzigen als volgt:

ARTIKEL TWEE - De vennootschap heeft als doel :

!; De kleinhandel in meubels, de detailhandel in houten bouw- en tuinmaterialen in gespecialiseerde! si

winkels, de handelsbemiddeling in goederen (algemeen assortiment), de handelsbemiddeling in! !! meubelen, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren, overige detailhandel in nieuwe artikelen in! !! gespecialiseerde winkels.

!! Vervaardigen en plaatsen van veranda's, de installatie van stores en zonneschermen,; projectontwikkeling voor woningbouw en projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele! , woningen of voor renovatiewerken.

!! De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder in andere vennootschappen; !i waarnemen.

Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- als buitenland alle daden van industriële,! !! financiële, roerende en onroerende aard stellen; alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle! ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het! !! maatschappelijk doel, en/of de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal ook mogen deelnemen in! andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in binnen- als buitenland.

! De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke! !! andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig,!

soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of!

een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de; !! vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften! ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn! van technische en/of anderen kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten! zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen; !! belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van! die attesten.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

! III/ De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen, om de zetel te wijzigen van! 8000 Brugge, Willem de Dekenstraat 38/2 naar 8300 Knokke-Heist, Natiënlaan 172 en artikel 1 der! !! statuten te wijzigen als volgt:

!! ARTIKEL EEN - De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de benaming dragen! "SUN-AZUR VERANDA'S". Deze benaming zal steeds worden voorafgegaan of onmiddellijk gevolgd!

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



door de woorden `Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA"

Met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Natiënlaan 172.

Deze zetel kan zonder statutenwijziging naar iedere andere plaats in België in het Nederlandstalig Vlaams Gewest of het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest, worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bekend te maken in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

IV/ De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen, om het HUIDIGE LOPENDE BOEKJAAR te verlengen naar 31 december 2011 [eerste boekjaar was een bijzonder kort boekjaar] waarbij geen aanpassing dient te gebeuren in de statuten gezien het boekjaar blijft van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar.

Vl De vergadering besluit met unanimiteit de notaris te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde statuten, aangepast aan de hierboven genomen beslissingen.

VOLMACHT

De aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd, in algemene vergadering, verklaren hierbij uitdrukkelijk volmacht te verlenen aan bvba Zakenkantoor Lauwers, te 8310 Bruaae Sint-Kruis, Moerkerkse Steenwea 19 en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in het rechtspersonen register of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de B.T.W. te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren.

Voor analytisch uittreksel ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Notaris Els Van Tuyckom,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Neergelegd :

- expeditie van de buitengewone algemene vergadering

- verslag van de zaakvoerder

- gecoördineerde statuten





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/12/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
SUN-AZUR VERANDA'S

Adresse
NATIENLAAN 172 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande