SUN-CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUN-CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 816.562.628

Publication

09/05/2014
ÿþOndernemingsnr : 0816.562.628

Benaming

(voluit) : sun-consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Vuurkruisersstraat 39, 8554 Zwevegem (Sint-Denijs)

(volledig adres)

Onderwerp akte :, Vervroegde ontbinding en sluiting

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem op 26 maart 2014, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt dat de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder. De voorzitter leest het verslag van de zaakvoerder voor. Dit verslag geeft een toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap; bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 13 maart 2014.

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag, opgemaakt overeenkomstig artikel 181, §1 van het Weboek van Vennootschappen door BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA met zetel te Zaventem, vertegenwoordigd door de heer Bruno Pouseele, dat besluit als volgt:

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA SUN-CONSULTING met zetel te 8554 Sint-Denijs (Zwevegem), Vuurkruiserstraat 39, een boekhoudkundige staat afgesloten op 13 maart 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 121.666,07 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 41.420,15 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

De boekhoudkundige staat afgesloten op 13 maart 2014 bevat geen passiva tegenover derden, behoudens de kosten die verbonden zijn aan de ontbinding en de vereffening (erelonen en kosten van notaris, boekhouder/accountant en bedrijfsrevisor), zodat beroep kan worden gedaan op de vereenvoudigde procedure van ontbinding en sluiting vereffening in één akte.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 13 maart 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA SUN-CONSULTING en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 18 maart 2014

(Getekend)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg, Ven, CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE "

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de vennoten, zij besluiten zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn,

De voorzitter overhandigt een exemplaar van deze verslagen aan ondergetekende notaris, teneinde deze te bewaren in het dossier.

Vaststelling van de vervulling van de voorafgaande wettelijke formaliteiten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

N

BEL

ONITEUR E

3 0 -oy-

SISCI-I STA,

Mod Ward 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ENEERGELEGD

1 fi, 04, 2014

',~~Tt3ANK KOOPHANDEI. ~. KORTRIeriffip

\l"."1"

ELG

014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij toepassing van artikel 181§4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt de ondergetekende notaris, na onderzoek en voorlezing van deze verslagen, het bestaan en de externe rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is in verband met deze in ontbindingstelling.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "sun-consulting", met zetel te 8554 Zwevegem (Sint-Denijs), Vuurkruisersstraat 39, voortijdig ontbonden wordt en dit vanaf heden, met het oog op haar in vereffeningstelling.

DERDE BESLUIT

De vergadering onderzoekt de rekeningen ter vereffening van de vennootschap, afgesloten op 13 maart 2014, nadat de vennoten uitdrukkelijk verzaakt hebben aan de termijn voorgeschreven door artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen voor de neerlegging van voormelde rekeningen.

De vergadering verklaart zonder enig voorbehoud of reserve de vereffeningsrekeningen goed te keuren. VIERDE BESLUIT

ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder, te weten voornoemde heer Leenknecht Carl.

De vergadering verleent hem kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden zonder enig voorbehoud.

VIJFDE BESLUIT

Na vaststelling door de vergadering overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen dat:

1)geen vereffenaar werd aangeduid, aangezien de vennootschap reeds voorafgaandelijk feitelijk werd vereffend,

2)er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 13 maart 2014, met uitzondering van een voorziening voor de kosten van ontbinding en een rekening-courant van de aandeelhouder waarvoor een saldobevestiging werd bekomen;

3)alle aandeelhouders of vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn,

4)het resterend actief van de vennootschap overgaat op de vennoten zelf, wat uitdrukkelijk wordt aanvaard; besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'sun consulting' definitief opgehouden heeft te bestaan,

In de hypothese dat er ongekend passiva opduikt, verbinden de vennoten zich ertoe deze te dekken.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en/of waarden die toekomen aan schuldeisers of vennoten/aandeelhouders en die hen niet konden worden afgegeven.

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn van vijf jaar op volgende adres : 8554 Zwevegem (Sint-Denijs), Vuurkruisersstraat 39,

ZEVEN DE BESLUIT

De vergadering verklaart ten slotte dat de vennootschap eigenares is van het vruchtgebruik van de hierna vermelde onroerende goederen :

Stad KORTRIJK, derde Afdeling.

In een appartementsgebouw genaamd Residentie "DE ZILVERTORENS PALACE", gelegen te Kortrijk, derde Afdeling, Romeinselaan 13, volgens titel gekadastreerd, derde afdeling, sectie H, nummer 979/P voor een oppervlakte van 1 are 12 centiare, en nummer 979/R, voor een cpperviakte van 10 are 33 centiare, en volgens recent kadastraal uittreksel sectie H nummer 979/S, vocr een zelfde oppervlakte

1. Het appartement genummerd 02.09, bestaande uit :

a) in privatieve en uitsluitende eigendom :

inkomhal, berging, WC, badkamer, 2 slaapkamers waarvan 1 met terras, living met keukenhoek en 1 terras,

alsmede de berging nummer B24 op de gelijkvloerse duplexverdieping.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : de 28/1,500sten in de gemene delen waaronder de grond

2. Een parkeer- en bergruimte genummerd 20, bestaande uit :

a) in privatieve en uitsluitende eigendom :

de eigenlijke parkeerruimte;

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid : 20/1.500sten in de gemene delen waaronder de grond,

3. De berging genummerd 24 :

De rechten op de privatieve delen van de berging worden uitgeoefend als bijzaak en zakelijk recht verbonden aan het appartement 02.09, die enkel bestaat als afhankelijkheid en niet afzonderlijk het voorwerp kan uitmaken van enige rechtshandeling, behoudens indien uitdrukkelijk anders vermeld in de hierna vermelde basisakte.

Het recht op een berging slaat steeds op het eigenlijk lokaal en zijn toegangsdeur.

OORSPRONG VAN EIGENDOM.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Basisakte.

De basisakte met reglement van mede-eigendom betreffende voorschreven goed, werd opgemaakt door notaris Bernard Boes te Kortrijk op dertien april tweeduizend en tien, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Kortrijk op vijf mei nadien onder referte 64-T-05/05/2010-03553.

Syndicus

De voorzitter verklaart dat voor het gebouw waarvan het bij deze verkochte goed deel uitmaakt, syndicus is: "A&V Consulting bvba", met zetel te Kortrijk.

Overeenkomstig artikel 577-11 §1 en 2 van het Burgerlijk Wetboek, heeft ondergetekende notaris een kostenstaat opgevraagd bij de gemelde syndicus waarop deze heeft geantwoord bij schrijven van tweeëntwintig maart tweeduizend en veertien.

Stedenbouw en ruimtelijk ordening.

Risicozone voor overstromingen

Wooncode.

Bodemdecreet.

Afgifte

I. De vergadering verklaart dat ingevolge de sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap afgifte wordt gedaan van de voorschreven goederen aan de voormelde vennoten, de heer Carl Leenknecht en zijn echtgenote mevrouw Inge Hernaert.

De afgifte wordt gedaan onder de volgende lasten en voorwaarden:

1, De vennoten verkrijgen voorschreven gcederen voor vrij, zuiver en onbelast van alle hoegenaamde schulden en bevoorrechte of hypothecaire lasten, met uitzondering van een hypothecaire inschrijving ten voordele van de ING Bank genomen op het eerste hypotheekkantoor te Kortrijk op acht juli tweeduizend en tien onder het nummer 64-I-0810712010-05324, ingevolge een kredietakte de dato negenentwintig juni tweeduizend en tien. De voorzitter legt op heden een bewijs voor afgeleverd door de ING Bank dat deze lening volledig werd vereffend.

2. De vennoten-blote-eigenaars verkrijgen te rekenen vanaf heden de volle eigendom en het genot van voorschreven goederen, mits er eveneens te rekenen vanaf heden alle lasten, belastingen en taksen welkdanig ook van te dragen, evenals de participatie in de algemene onkosten van syndicus enzomeer.

De voorzitter verklaart dat de goederen op dit ogenblik worden verhuurd. Aan de vennoten worden op heden de huurcontracten overhandigd.

3. De vennoten verkrijgen de goederen in de staat waarin deze zich thans bevinden, met alle hoegenaamde actieve en passieve, zicht-- en onzichtbare, voortdurende en niet vcortdurende erfdienstbaarheden die er kunnen aankleven, geen uitgezonderd noch voorbehouden, zonder waarborg aangaande de staat der gebouwen, gebreken in de bouw, zichtbare of onzichtbare of gebreken van de grond en de ondergrond en zonder waarborg aangaande de uitgedrukte oppervlakte al overtrof het verschil één/twintigste, dit verschil blijvende uitsluitend in het voor of het nadeel van de koper zonder verhaal tegen de vennootschap-vruchtgebruiker.

4. Indien de gebouwen tegen brand of andere gevaren verzekerd zijn door een collectieve polis, zullen de vennoten verplicht zijn deze verzekeringspolissen verder te zetten. In het tegenovergesteld geval, zijn zij op de hoogte dat de risico's vanaf heden overgaan en zij eventueel een brandverzekeringspolis dienen af te sluiten.

5. De vennoten zijn gehouden, samen met de collectiviteit van al de mede-eigenaars van het appartementsgebouw, zich rechtstreeks te verstaan met alle bevoegde overheden en eventueel met de dienst voor Stedebouw, voor alles wat betreft het verder optrekken van gebouwen, afbraken, bouwlijnen, bouwtaksenen andere, dit alles zonder tussenkomst van de vennootschap noch verhaal tegen haar.

6. De vennoten zullen gesteld worden in al de rechten en verplichtingen van de vennootschap betrekkelijk de gemeenheden met de aanpalende eigendommen en aangaande alle bedingen en/of bijzondere voorwaarden in oude eigendomstitels opgenomen, indien deze nog van toepassing zijn.

Il. Overeenkomstig artikel 617 van het Burgerlijk Wetboek is ingevolge de vereniging van de hoedanigheid van vruchtgebruiker en blote eigenaar het vruchtgebruik komen op te houden te bestaan.

Ill. Worden eveneens ingevolge de vereffening aan de vennoten toebedeeld alle overige active- en passiva bestanddelen afhangende van de vennootschap.

Volmacht

Er werd volmacht verleend door de vennoten, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan bvba Boekhoudkantoor Claerbout Filip te Kortrijk, aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Namens de vennootschap: Dirk Declercq, notaris te Zwevegem

tegelijk hiermee neergelegde stukken:

-eensluidend afschrift

-verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief

-verslag van de bedrijfsrevisor

an

Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 19.09.2013, NGL 29.11.2013 13675-0458-011
07/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 20.09.2012, NGL 30.11.2012 12654-0399-011
29/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 15.09.2011, NGL 22.11.2011 11615-0228-011

Coordonnées
SUN-CONSULTING

Adresse
VUURKRUISERSTRAAT 39 8554 SINT-DENIJS

Code postal : 8554
Localité : Sint-Denijs
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande