SUNSHINE REAL ESTATE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SUNSHINE REAL ESTATE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 466.375.208

Publication

20/12/2013
ÿþMod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" ~ éi l'ss«.i,ta. `/i: ~ ~.vi . : ':K ,--W, V ~ ~ ..31s.'. 4

I 0 DEC. 2013

vgietiffie



Ondernemingsnr : 0466.375.208

Benaming

(voluit) ; SUNSHINE REAL ESTATE

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : NV

Zetel : Oostendelaan 85/12 te 8670 Koksijde

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZETELVERPLAATSING - STATUTENWIJZIGING

Èr blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SUNSHINE REAL ESTATE", met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde, Oostendelaan 85/12, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Veurne met ondernemingsnummer. 0466.375.208, gehouden en afgesloten voor het ambt van Meester Karel Vandeputte, notaris met standplaats te Roeselare, op achtentwintig november tweeduizend dertien, neergelegd ter registratie, dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING  BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING:

' De vergadering neemt kennis van de beslissing gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van

vijftien januari tweeduizend en tien, onder nummer 10008082, waarbij werd beslist om met ingang van één januari tweeduizend en tien de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen naar 8670. Koksijde, Oostendelaan 85, appartement 12.

De vergadering beslist tot aanpassing van de tekst van artikel 2 van de huidige statuten om het in overeenstemming te brengen met deze beslissing, door het vervangen van de eerste zin van artikel 2 van de statuten door de volgende zin:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8670 Koksijde, Oostendelaan 85/12. ",

TWEEDE BESLISSING  UITDRUKKING KAPITAAL IN EURO:

De vergadering stelt vast dat in de huidige tekst van artikel 5 van de statuten het maatschappelijk kapitaal wordt uitgedrukt in zowel Belgische Frank als in euro.

De vergadering beslist om de tekst van artikel 5 van de statuten te wijzigen, teneinde elke vermelding naar Belgische Frank uit de statuten te weren,

Zij beslist tevens tot aanpassing van de formulering in zelfde artikel van het bedrag vermeld in euro - bedrag op heden letterlijk omschreven als "éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig Euros drieduizend achthonderd en twaalf duizendsten (61.973,3812 E)" - door aanpassing van de formulering van dit bedrag overeenkomstig de gangbare normen met beperking tot vermelding van het bedrag in euro met twee cijfers na de komma, zodat het kapitaal vanaf heden uitgedrukt wordt als "éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38)".

De vergadering beslist bijgevolg tot vervanging van de tekst van artikel vijf van de statuten door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38), en wordt vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een/vijftigste (1150ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.".

DERDE BESLISSING -- OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM:

De vergadering besluit de aandelen, die thans overeenkomstig de huidige tekst van de statuten aan toonder zijn, om te zetten in aandelen op naam, en dit naar aanleiding van de vaststelling dat de aandelen sinds één januari tweeduizend en vijf op naam werden ingeschreven in het aandelenregister van de vennootschap.

De vergadering beslist, in navolging van deze beslissing, tot aanpassing van de tekst van de artikelen 6 en 18 van de huidige statuten als volgt:

-Vervangen van de tekst van artikel 6 van de huidige statuten door de volgende tekst:

"Alle aandelen zijn op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Elke aandelenoverdracht zal slechts eerst ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun ' vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.".

- Aanpassen van de tekst van artikel 18 van de huidige statuten door toevoeging van de volgende tekst:

"Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die éenfvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhou-'dersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minimum vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De aandeelhouder, bestuurder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een aandeelhouder, bestuurder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde schriftelijk, telegrafisch, per telex, fax of e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Deze verzaking dient een handtekening te dragen(kan voor toepassing hieraan voldoen: de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties en warrants op naam of de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven.

De bestemmelingen kunnen er individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee instemmen om hun oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen."

VIERDE BESLISSING - AANPASSING VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGHEID ALGEMENE VERGADERING:

De vergadering beslist tot aanpassing van de modaliteiten van de vertegenwoordigingsbevoegdheid bij volmacht op de algemene vergaderingen door toevoeging in artikel 20 van de huidige statuten van volgende tekst

"De volmachten dienen een handtekening te dragen (kan voor toepassing hieraan voldoen: de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek,",

VIJFDE BESLISSING - AANPASSING STATUTEN AAN DE VIGERENDE REGELGEVING:

De vergadering beslist de huidige statuten aan te passen om deze in overeenstemming te brengen met de vigerende regelgeving, dcor het weren van de verwijzingen naar de samengeordende wetten op de handelsvennootschappen in artikel 19 en door het aanpassen van de tekst van artikel 25 om deze in overeenstemming te brengen met de gewijzigde regelgeving aangaande de ontbinding en vereffening van vennootschappen.

De vergadering beslist, in navolging van deze beslissing, om de statuten te wijzigen als volgt:

- Wijziging van de tekst van artikel 19 van de huidige statuten door het schrappen van de woorden "...behoudens de in artikel 67 van de samengeordende op de handelsvennootschappen voorziene uitzonderingen.", om deze te vervangen door de woorden "..., onder voorbehoud van de wettelijke bepalingen.".

- Vervangen van de tekst van artikel 25 van de huidige statuten door de volgende tekst:

"Bij ontbinding met vereffening wordt de wijze van vereffening bepaald en worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank hun benoeming heeft bevestigd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de door de wet gestelde voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

Behoudens ingeval van vereffening en ontbinding in één akte overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen moet(en) de vereffenaar(s) tijdens de zevende en de dertiende maand na de

invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, overmaken aan de griffie van de rechtbank van

koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetei heeft. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één per jaar.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de Indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder van de vennootschap.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld."

ZESDE BESLISSING - COÖRDINATIE

De vergadering besluit om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en geeft hiertoe de nodige opdracht. De vergadering verleent hiertoe aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

ZEVENDE BESLISSING - MACHTIGING RAAD VAN BESTUUR

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL, Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd; expeditie proces-verbaal dd. 28/11/2013 - gecoördineerde statuten

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

26/09/2013
ÿþ}

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



INGEKOMEN TER eRI1n'IE RECHTSANK VAN KOOï'HAIVi3EL

I 6 . SEP. 2013

Griffie

t7eTTR T7Ri

r

1/2/041'-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

11111111

*13146838*

Qnderrlenii gsrir 0466.375.208

Eentiming

(voluit) : SUNSHINE REAL ESTATE

(verkort)'

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Oostendelaan 85/12 - 8670 Koksijde

r~rc ls ~rli~t ldr 7!

Onderwerp akte : Ontslag en aanstelling (gedelegeerde) bestuurder(s) na aandelenoverdracht

Blijkens de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap gehouden ter maatschappelijke zetel van de vennootschap op 24/08/2013, waarbij de overname van het meerderheidsaandelenpakket op 01/08/2013 door EAST WEST REAL ESTATE LLC werd aangekondigd, werd met éénparigheld van stemmen besloten

ONTSLAG te verlenen als bestuurder en als gedelegeerde bestuurder aan EURO INVEST AND TRADING COMPANY LLC, met als vaste vertegenwoordiger in België MAES Frédien, met algehele décharge voor het door deze tot op heden gevoerde bestuursmandaat AAN TE STELLEN ais bestuurder en tevens als gedelegeerde bestuurder voor de duur van zes jaar EAST WEST REAL ESTATE LLC, 1712 Pioneer Avenue, WY 82001 CHEYENNE, State of Wyoming (U.S.A.), met vaste vertegenwoordiger in België CHAN Xiao Jun, Oostendelaan 85 app 12, YANG Lih-Chen, Willem Elsschotlaan lA - B-8670 KOKSIJDE,

AAN TE STELLEN als gedelegeerde bestuurder ZHANG Huai, Rue de Brison 119 - B-1480 TUBIZE.

Get, CHAN Xiao Jun, zaakvoerder van

EAST-W EST REAL ESTATE LLC.,

gedelegeerde bestuurder

Ir

"

Opoe aatste biz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzl van de persa(a)n{en] bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 29.08.2013 13501-0049-012
27/06/2013
ÿþ Mod Wosd 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i



i





"

17 JUNI Hfl13

Griffie





Ondernemingsnr . 0466.375.208

Benaming

(voluit) SUNSHINE REAL ESTATE

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel Oostendelaan 85/12 - 8670 Koksijde

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG 1 BENOEMING 1 ZAAKVOERDER(S)

Bij buitengewone algemene vergadering gehouden te Leuven en Koksijde op 31/05/2013 werd

besloten om ONTSLAG te verlenen als bestuurder van de vennootschap : MAES Frédien, Waalse

Kaai 22 - 2000 Antwerpen, en AAN TE STELLEN als bestuurder de heer ZHANG Huai,

Rue de Brison 119, 1480 TUBIZE, en dit met onmiddellijke ingang,

getekend, de gedelegeerde bestuurder Yang Lih Chen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz van Ltilk B vermelden . Reoto Naam en noedarrrgherd vara de instrumenterende uc,teis, 1l6tzq 'n ç . pu e.ou-rien; bevoegd de rechtspersoon ten aanziet van derden te vertegenwoordiger

Verso . Naam en handtekening

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 30.08.2012 12495-0557-012
09/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 31.08.2011 11530-0546-012
02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 27.08.2010 10469-0601-013
06/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 30.09.2009 09791-0128-012
10/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 30.09.2008 08773-0223-013
05/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 28.08.2007 07654-0081-012
06/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.06.2006, NGL 30.08.2006 06694-0187-015
08/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 03.06.2005, NGL 30.06.2005 05363-0155-012
28/07/2004 : SN060377
30/09/2003 : SN060377
14/07/2003 : SN060377
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 28.08.2015 15498-0588-012
26/08/2000 : SN060377

Coordonnées
SUNSHINE REAL ESTATE

Adresse
OOSTENDELAAN 85/12 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande