SUNSHINE RV

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : SUNSHINE RV
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 559.910.229

Publication

07/10/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Md Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Ondememingsnr : 0559.910.229 Benaming

(voluit) : SUNSHINE RV

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Lourdesstraat 84, 8940 Wervik

(volledig adres)

Onderwerp akte: Neerlegging mededeling overeenkomstig artikel 646 § 2 van het Wetboek van vennootschappen

Neerlegging van de mededeling overeenkomstig artikel 646 § 2 van het Wetboek van vennootschappen ten behoeve van het vennootschapsdossier bedoeld in artikel 67 § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

Per Carlsson

Bestuurder

Joachim Kinscher

Bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd: verklaring overeenkomstig artikel 646 § 2 van het Wetboek van vennootschappen

+g

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

21/08/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14307366*

Neergelegd

19-08-2014

Griffie

0559910229

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

SUNSHINE RV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

~~Uit een akte partiële splitsing verleden voor notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op elf augustus tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie te Brugge, van de naamloze vennootschap  BRUSTOR , met zetel te 8560 Gullegem, Muizelstraat 20, rechtspersonenregister Gent (afdeling Kortrijk) en met BTW-nummer BE 0435.751.318, blijkt dat een naamloze vennootschap werd opgericht onder de naam  SUNSHINE RV .

Dit kapitaal van de vennootschap van tweehonderd twaalfduizend zevenhonderd en vijf euro negenenvijftig cent (¬ 212.705,59) wordt vertegenwoordigd door vijftigduizend honderd (50.100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, welk kapitaal volledig geplaatst en volstort is. Deze vijftigduizend honderd (50.100) aandelen werden, overeenkomstig de bepalingen van het voorstel tot partiële splitsing alsmede de bepalingen opgenomen in het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de gesplitste vennootschap  BRUSTOR , toegekend aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap evenredig aan hun rechten in het kapitaal van de gesplitste vennootschap, te weten:

- vijftigduizend negenennegentig (50.099) aandelen, genummerd van één (1) tot en met vijftigduizend negenennegentig (50.099), aan de private stichting  STOR ADMINISTRATIEKANTOOR ;

- één (1) aandeel, met nummer vijftigduizend honderd (50.100), aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  LISACO HOLDING .

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

ZETEL

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, bij enkel besluit van het bestuursorgaan, bekend te maken in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten

De handel onder al zijn vormen (groot- en kleinhandel, aan- en verkoop, import en export, vertegenwoordiging, makelarij, commissie...) alsook de fabricatie, de herstelling, de installatie en het onderhoud van zonneweringssystemen, benodigdheden en accessoires voor caravans, campingcars, motorhomes, enzovoort.

II. Beheer van een eigen roerend en eigen onroerend vermogen

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, in leasing nemen, in leasing geven, verkavelen,

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Lourdesstraat 84

8940 Wervik

Oprichting

Naamloze vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Algemene activiteiten

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, en in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies, met inbegrip van mandaten van vereffenaar.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

I/ Het stellen van zakelijke of persoonlijke zekerheden ten voordele van derden.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting. De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd twaalfduizend zevenhonderd en vijf euro negenenvijftig cent (¬ 212.705,59) en is verdeeld in vijftigduizend honderd (50.100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal kan gewijzigd worden.

SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering. VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter kiezen om de vergadering van de raad van bestuur en de algemene vergadering voor te zitten.

Ingeval de voorzitter belet is, of bij niet-benoeming van een voorzitter, duiden de aanwezige bestuurders aan wie de vergadering voorzit.

VERGADERING RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders. Wanneer de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaat, heeft elke bestuurder het recht de raad van bestuur bijeen te roepen. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen. De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle bestuurders er in toestemmen te vergaderen.

De raad kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien alsdan tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. De uitnodiging tot deze tweede vergadering zal minstens drie volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Deze tweede vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de eerste vergadering.

Elk belet bestuurder mag aan één zijner collega's in de raad volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele bestuurder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van de raad worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen, is de stem van de voorzitter van de vergadering doorslaggevend, behoudens wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden zou bestaan.

De besluiten van de raad van bestuur kunnen, in uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekeningen en de eventuele aanwending van het toegestane kapitaal.

NOTULEN RAAD VAN BESTUUR

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgelegd in de notulen, ondertekend door ten minste de meerderheid van de leden die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of elders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

BEVOEGDHEDEN RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

OPDRACHTEN

DIRECTIECOMITÉ

Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Auditcomité

De raad van bestuur kan in zijn midden, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, een auditcomité oprichten, dat belast wordt met het permanent toezicht over de afgewerkte dossiers van de commissaris. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het auditcomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het auditcomité worden bepaald door de raad van bestuur.

In die hoedanigheid kan het auditcomité onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

De raad van bestuur kan eveneens zelf optreden als auditcomité in de zin van het Wetboek van vennootschappen, en is dan onder meer belast met het permanente toezicht op de afgewerkte dossiers van de commissaris.

In die hoedanigheid kan de raad van bestuur, optredend als auditcomité, onder meer afwijkingen toestaan aan de commissaris, zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen.

DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist omtrent hun benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid.

BIJZONDERE OPDRACHTEN

De raad van bestuur is gemachtigd bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGS-BEVOEGDHEID

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door twee bestuurders, gezamenlijk optredend of één gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling. De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

CONTROLE

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin hij vervalt.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen.

Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdrachten zoals bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden. Buiten deze bezoldigingen mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste vrijdag van de maand mei om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda en zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De agenda moet de te behandelen onderwerpen bevatten, alsmede, voor de vennootschappen die een openbaar beroep op het spaarwezen doen of hebben gedaan, de voorstellen tot besluit. Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld.

Er wordt ook onverwijld een afschrift gezonden aan degenen die, uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

Iedere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

Schriftelijke besluitvorming

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden

aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag en nadat overgegaan is tot kapitaalaflossing, de uitkering van een eerste dividend ad één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, welk dividend toekomt aan de niet afgeloste aandelen, elk voor een gelijk deel.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Interimdividend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vóór de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn. ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van de wettelijk voorziene voorwaarden.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf. OMZETTING

De omzetting van de vennootschap in een vennootschap van een andere rechtsvorm mag verwezenlijkt worden mits naleving van de wettelijke voorschriften en vormvereisten. EIGENDOMSOVERGANGEN

Vervolgens verzoeken de verschijners mij, notaris, akte te verlenen van de overgang van het in de voormelde akte partiële splitsing omschreven deel van het vermogen van de overdragende vennootschap op de nieuw opgerichte vennootschap  SUNSHINE RV .

Dit vermogen alsmede de voorwaarden van overgang zijn in het boven aangehaalde proces-verbaal omschreven als volgt:

 (...)

B.1. Algemene beschrijving van de inbreng

De overgegane activa- en passivabestanddelen zijn opgesomd in de jaarrekening van de overdragende vennootschap per éénendertig december tweeduizend dertien, met name:

ACTIVA

VASTE ACTIVA

III. Materiële vaste activa ¬ 22.476,83

B. Installaties, machines en uitrusting ¬ 22.476,83

VLOTTENDE ACTIVA

VI. Voorraden en bestellingen in uitvoering ¬ 1.207.563,00

A. Voorraden

4. Handelsgoederen ¬ 1.207.563,00

TOTAAL ACTIVA: ¬ 1.230.039,83

PASSIVA (SCHULDEN)

IX. Schulden op ten hoogste één jaar ¬ 40.049,31

E. Schulden met betrekking tot belastingen, bezoldigingen en sociale lasten ¬ 40.049,31

1. Belastingen ¬ 4.927,99

2. Bezoldigingen en sociale lasten ¬ 35.121,32

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

TOTAAL PASSIVA: ¬ 40.049,31

Aldus wordt van het netto-actief van de overdragende vennootschap één miljoen honderd

negenentachtigduizend negenhonderd negentig euro tweeënvijftig cent

(¬ 1.189.990,52) overgedragen naar de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap, de naamloze

vennootschap  SUNSHINE RV .

B.2. Algemene voorwaarden van de inbreng

Voormelde activa- en passivabestanddelen die samen de bedrijfstak  de productie van en handel in

luifels voor caravans en campers vormen, worden afgesplitst naar de nieuw op te richten naamloze

vennootschap  SUNSHINE RV volgens de hierna vermelde voorwaarden:

a. de inbreng geschiedt op basis van de jaarrekening van de overdragende vennootschap per éénendertig december tweeduizend dertien;

b. alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend veertien met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap;

c. Onder voorbehoud van wat is bepaald in punt h) hierna omvat de inbreng door de overdragende vennootschap in de verkrijgende vennootschap omvat de geheelheid van activa- en passivabestanddelen verbonden aan haar bedrijfstak  de productie van en handel in luifels voor caravans en campers , inclusief de eventuele immateriële bestanddelen verbonden aan deze bedrijfstak.

Tevens omvat deze inbreng ingevolge partiële splitsing, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overdragende vennootschap heeft aangegaan in het kader van haar bedrijfstak  de productie van en handel in luifels voor caravans en campers . Alle verbintenissen verbonden aan de ingebrachte activa- en passivabestanddelen, ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, gaan onverkort over op de nieuwe vennootschap  SUNSHINE RV , met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat met uitzondering voor wat betreft de overgang van de intellectuele eigendom, enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

De verkrijgende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overdragende vennootschap met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen;

d. de verkrijgende vennootschap heeft de volle eigendom en het genot van de ingebrachte activa- en passivabestanddelen vanaf haar oprichting; De hiervoor genoemde activa- en passivabestanddelen van de overdragende vennootschap gaan boekhoudkundig met alle rechten en plichten per één januari tweeduizend veertien over op de verkrijgende vennootschap;

e. in overeenstemming met de collectieve arbeidsovereenkomst nummer 32bis, bekrachtigd door het Koninklijk Besluit van vijfentwintig juli negentienhonderd vijfentachtig, worden door de verkrijgende vennootschap de personeelsleden van de overdragende vennootschap die verbonden zijn aan de afgesplitste bedrijfstak en die op datum van de ondertekening van onderhavige akte gebonden zijn door een arbeidsovereenkomst met de overdragende vennootschap overgenomen. Deze overdracht van personeel impliceert derhalve de overdracht van alle arbeidsovereenkomsten van de personeelsleden verbonden aan de afgesplitste bedrijfstak en bijgevolg van rechtswege het behoud van anciënniteit en de arbeidsvoorwaarden in hoofde van de desbetreffende werknemers.

Daarbij zal de verkrijgende vennootschap de arbeidsovereenkomsten, zoals die op het ogenblik van de effectieve overgang bestaan tussen de voornoemde personeelsleden en de overdragende vennootschap, verder uitvoeren met behoud van alle van toepassing zijnde individuele en collectieve arbeidsvoorwaarden, rechten en plichten.

Met betrekking tot de overeenkomsten door de overdragende vennootschap gesloten met haar voormelde werknemers, is door de bestuurders van deze vennootschap een lijst opgesteld waarin wordt opgegeven: de identiteit van iedere werknemer, zijn bezoldiging, zijn anciënniteit, de omschrijving van zijn taak. De hierna vermelde aandeelhouders van de verkrijgende vennootschap verklaren kennis te hebben van deze lijst;

f. overeenkomstig artikel 767 van het Wetboek van vennootschappen blijft de overdragende vennootschap hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden die op heden zeker en opeisbaar zijn en die worden overgedragen aan de verkrijgende vennootschap; de aansprakelijkheid is beperkt tot het netto-actief dat de overdragende vennootschap behoudt buiten het ingebrachte vermogen;

g. de verkrijgende vennootschap ontvangt uit het archief van de overdragende vennootschap de originele documenten en bescheiden die verband houden met de ingebrachte activa- en passivabestanddelen; in de mate dat deze documenten niet splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de overdragende vennootschap waar ze ter inzage gehouden worden van de verkrijgende vennootschap en haar bestuursorgaan; deze laatste kan er op haar verzoek echtverklaarde afschriften van bekomen;

h. Alle met betrekking tot de afgesplitste bedrijfstak niet geboekte, op heden niet gekende of vergeten passiva, alsook alle met betrekking tot de afgesplitste activiteit later ontdekte passiva

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

blijven bij de overdragende vennootschap, met uitzondering enkel van de waarborgverplichtingen en de dienst-na-verkoop in verband met eerder door de overdragende vennootschap verkochte luifels voor caravans en campers, welke waarborgverplichtingen en dienst-na-verkoop door de verkrijgende vennootschap worden overgenomen. Alle met betrekking tot de afgesplitste bedrijfstak niet geboekte, op heden niet gekende of vergeten activa, alsook alle met betrekking tot de afgesplitste activiteit later ontdekte activa behoren aan de verkrijgende vennootschap;

i. de bedrijfstak wordt overgedragen voor vrij en onbelast.

VERSLAGEN

Over de inbreng in natura is enerzijds door een bedrijfsrevisor, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN , afgekort  VRC Bedrijfsrevisoren , met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42, en anderzijds door de oprichter van de naamloze vennootschap  SUNSHINE RV verslag uitgebracht conform de bepalingen van artikel 444 §1 van het Wetboek van vennootschappen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor nopens de inbreng in natura luiden letterlijk als volgt:

 VII. BESLUIT

De oprichting door inbreng in de naamloze vennootschap  SUNSHINE RV , bestaat uit de inbreng van activa- en passiva bestanddelen van de naamloze vennootschap  BRUSTOR die samen de bedrijfstak  de productie van en handel in luifels voor caravans en campers voor een totale nettowaarde van 1.189.990,52 EUR, in het kader van een partiële splitsing.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethode is verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leidt tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen of deelbewijzen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 50.100 nieuw gecreëerde aandelen van de NV  SUNSHINE RV zonder aanduiding van nominale waarde.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichting in het kader van artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen en mag geen andere doeleinden aangewend worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 17 juli 2014

(ondertekend)

BV o.v.v.e. CVBA  Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren

Vertegenwoordigd door

Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor

Een exemplaar van voormelde verslagen zal samen met de uitgifte van deze akte in het

vennootschapsdossier worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel Gent (afdeling

Kortrijk).

UITVOERINGSBESLUITEN

Hierbij aansluitend verzoeken de verschijners mij, notaris, akte te verlenen van volgende besluiten

met betrekking tot de benoemingen en de werking van de vennootschap  SUNSHINE RV , zoals die

werden vastgelegd in voormeld proces-verbaal, opgemaakt op heden, voor mij, notaris,

voorafgaandelijk dezer.

 (...)

D.4. Verklaringen

1. De zetel van de vennootschap zal gevestigd zijn te 8940 Wervik (Geluwe), Lourdesstraat 84.

2. Het eerste boekjaar vangt aan op heden om te eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien, met dien verstande dat de verkrijgende vennootschap  SUNSHINE RV de verrichtingen door de overdragende vennootschap  BRUSTOR gesteld betreffende de in de nieuwe vennootschap ingebrachte vermogensbestanddelen, sedert één januari tweeduizend veertien boekhoudkundig voor haar rekening neemt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de eerste vrijdag van de maand mei van het jaar tweeduizend vijftien.

D.5. Benoemingen  aanvaardingen  bezoldigingen

1. Bestuurders

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mij, notaris, verzocht te acteren dat benoemd worden tot bestuurders voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend twintig:

- de voormelde naamloze vennootschap  LIBEL , met als vaste vertegenwoordiger, de heer Lieven BRUTSAERT;

- de voormelde commanditaire vennootschap op aandelen  WHITE HALL , met als vaste vertegenwoordiger, de heer Louis BRUTSAERT.

Alle aldus benoemde bestuurders verklaren hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

2. De bezoldiging van de bestuurders zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

3. De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zullen optreden als volmachtdragers van de gezamenlijke aandeelhouders en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zullen optreden als orgaan van de vennootschap in overeenstemming met de bepalingen van de statuten en de wet. Zij hebben de bevoegdheid om reeds voor de neerlegging over te gaan tot benoeming van de voorzitter van raad van bestuur en van gedelegeerde bestuurders op de wijze zoals voorzien in de hiervoor vastgelegde statuten, welke benoeming ook na de neerlegging zal blijven gelden voor de rechtspersoon, onder voorbehoud van ontslag overeenkomstig de statuten en de terzake geldende wettelijke bepalingen.

4. Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen terzake.

D.6. Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd. VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE PARTIËLE SPLITSING

De vergadering stelt vast dat de algemene vergadering van de overdragende vennootschap  BRUSTOR het voorstel tot partiële splitsing heeft goedgekeurd en dat onderhavige vennootschap opgericht is, zodat de partiële splitsing voltrokken is.

FORMALITEITEN

Aan de bestuurders van onderhavige vennootschap wordt opdracht gegeven om een register van aandelen van de vennootschap aan te leggen waarin de volgende gegevens worden vermeld: - de identiteit van de aandeelhouders;

- het aantal aandelen dat aan elk van de aandeelhouders toekomt;

- de datum van het besluit van partiële splitsing.

De inschrijvingen worden door de respectieve aandeelhouders of hun respectieve gevolmachtigde ondertekend. Van deze inschrijving worden aan de betrokken aandeelhouders of hun respectieve gevolmachtigde certificaten overhandigd.

De aandeelhouders zullen hiertoe uitgenodigd worden.

VOLMACHTEN

De verschijners en de aldus benoemde bestuurders stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te Kortrijk, President Kennedypark 8/A:

- Mevrouw Isabelle Vansteenkiste;

- Mevrouw Linda Martens;

- Mevrouw Eugénie Carrez.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Thomas DUSSELIER.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

13/10/2014
ÿþo M od Wo rd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Ondememingsnr : 0559.910.229

Benaming

(voluit) : SUNSHINE RV

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Lourdesstraat 84, 8940 Wervik

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming van gedelegeerd bestuurder en toekenning van bevoegdheden van dagelijks bestuur

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 15 september 2014

Na beraadslaging over de agendapunten, heeft de raad van bestuur, met eenparigheid van stemmen,

BESLOTEN Roger iViaurer, wonende te Radolfzeller Stalle 99 A, 78476 Allensbach, Duitsland, bevoegdheden van dagelijks bestuur toe te kennen, alsook de bevoegdheid om binnen het kader van het dagelijks bestuur de vennootschap te vertegenwoordigen ten overstaan van derden en in rechte, met ingang van heden.

Roger Maurer zal de titel van "algemeen directeur" dragen.

Ter informatie, het dagelijks bestuur zal, zonder dat deze opsomming beperkend is, de volgende

bevoegdheden omvatten:

(a)ondertekenen van de dagelijkse briefwisseling;

(b)de vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van alle overheden, administraties en openbare

diensten, met inbegrip van, in het bijzonder, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de postdiensten,

telecommunicatieoperatoren en aile belastingadministraties;

(c)ontvangstbewijzen ondertekenen voor aangetekende brieven, documenten of colli's aan de vennootschap

besteld door de postdiensten, koerierdiensten of andere bedrijven;

(d)de vennootschap vertegenwoordigen bij de werkgeversorganisaties en vakbonden;

(e)alle maatregelen nemen die nodig of nuttig zijn om de besluiten van de raad van bestuur uit te voeren.

De algemeen directeur mag, op zijn eigen verantwoordelijkheid, een of meerdere bijzondere bevoegdheden binnen de grenzen van het dagelijks bestuur overdragen aan personeelsleden van de vennootschap of aan leder ander persoon naar zijn keuze, zonder evenwel het dagelijks bestuur in zijn geheel te kunnen overdragen.

BESLOTEN bovendien dat de algemeen directeur de volgende limitatief opgesomde bijzondere bevoegdheden zal kunnen uitoefenen zelfs buiten de grenzen van het dagelijks bestuur, doch beperkt tot de hieronder vermelde bedragen per verrichting:

(a)alle personeelsleden van de vennootschap in dienst nemen en ontslaan, onafgezien van hun functie of hiërarchische plaats; de functies, vergoeding alsook de werkvoorwaarden en voorwaarden van promotie en ontslag van alle personeelsleden " bepalen, op voorwaarde dat het Groepsbeleid inzake Gedelegeerd Bestuurders en Interne Leden van de Raad ("Managing Directors and Internai Board Members") gevolgd wordt;

(b)alle contracten met zelfstandige dienstverleners afsluiten;

(c)alle contracten met agenten, verdelers of leveranciers van de vennootschap afsluiten;

(d)alle geldsommen, documenten of goederen van allerlei aard opvorderen, innen en in ontvangst nemen, en er kwijting voor geven, tot de maximum bedragen per verrichting zoals vermeld in het Groepsbeleid inzake Toelating voor investeringen, Zakendoen en Ondertekenen ("Authorization for Investments, Doing Business and Signing");

De bijzondere bevoegdheden die aan de algemeen directeur toegekend worden in deze notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 1 september 2014 zullen te allen tijde in lijn zijn met het Groepsbeleid inzake Gedelegeerd Bestuurders en Interne Leden van de Raad nélanaging Directors and

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Internai Board Members") en het Groepsbeleid inzake Toelating voor Investeringen, Zakendoen en Ondertekenen (Authorization for lnvestments, Doing Business and Signing").

De algemeen directeur mag, op zijn eigen verantwoordelijkheid, een of meerdere van de voormelde bijzondere bevoegdheden delegeren aan personeelsleden van de vennootschap of aan ieder ander persoon naar zijn keuze.

BESLOTEN dat de algemeen directeur de bevoegdheden die hierbij aan hem toegekend worden kosteloos zal uitoefenen.

Per Carlsson

Bestuurder

Joachim Kinscher

Bestuurder

ge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

13/10/2014
ÿþ Mad Word 11,1

ii 3 j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte,









mil Il I UUhI

*1418 665

lI









Ondernemingsnr : 0559.910.229

Benaming

(voluit) : SUNSHINE RV

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Lourdesstraat 84, 8940 Wervik

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag en benoeming van bestuurders

Uittrekset uit de schriftelijke besluiten van de enige aandeelhouder genomen op 27 augustus 2014

AKTE GENOMEN van het ontslag van Libel NV (met als vaste vertegenwoordiger de heer Lieven Brutsaert) en van White Hall Comm. VA (met als vaste vertegenwoordiger de heer Louis Brutsaert), als bestuurders, met ingang van vandaag.

BESLOTEN de volgende personen te benoemen als bestuurder;

1 Joachim Kinscher, wonende te Am Rex 18, 57234 Wiinsdoif, Duitsland;

2. Per Carlsson, wonende te Tornvâgen 14, SE-183 52 Tâby, Zweden

BESLOTEN dat het mandaat van deze bestuurders eindigt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het bcekjaar afgesloten op 31 december 2019.

BESLOTEN dat het mandaat van de bestuurders kosteloos wordt uitgeoefend.

Joachim Kinscher

Bestuurder

Per Carlsson

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/06/2015
ÿþHad Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0559.910.229

Benaming

(voluit) : SUNSHINE RV

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : LOURDESSTRAAT 84 - 8940 WERVIK (GELUWE)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de enige aandeelhouder van 26 maart 2015 blijkt:

1IIIuu~~u~uuiii~u

*1508 905*

uhli

De ondergetekende aandeelhouder neemt kennis van het ontslag aangeboden door de heer Per CARLSS0N, wonende te SE 183 52 Tdby (Zweden), Tomvâgen 14, als bestuurder van de vennootschap en dit met ingang van 26 maart 2015.

De ondergetekende aandeelhouder dankt de ontslagnemende bestuurder voor de diensten die hij ten behoeve van de vennootschap heeft bewezen.

De ondergetekende aandeelhouder besluit om met ingang van heden en eindigend onmiddellijk na de

jaarvergadering van 2020 te benoemen tot nieuwe bestuurder van de vennootschap:

- de heer Curt Per-Ame BLOMQUIST, wonende te 167 75 Bromma (Sweden), SBmavetgen 7,

Zijn mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Joachim KINSCHER Curt Per-Ame BLOMQUIST

Bestuurder Bestuurder

L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 M1..! 2015

Griffie

151 5518

Ondernemingsnr : 0559.910.229

Benaming

(voluit) : SUNSHINE RV

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : LOURDESSTRAAT 84 - 8940 WERVIK (GELUWE)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ALGEMEEN DIRECTEUR - MACHTEN Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 1 juni 2015:

*De raad van bestuur neemt kennis van het ontslag schriftelijk aangeboden door de heer Roger Maurer, wonende te 78476 Allensbach (Duitsland), Radolfzeller Strasse 99A als algemeen directeur van de vennootschap en dit met ingang van 31 mei 2015,

De raad van bestuur dankt de ontslagnemende algemeen directeur voor de diensten die hij ten behoeve van de vennootschap heeft bewezen.

Als gevolg van voormeld ontslag besluit de raad van bestuur om alle machten van dagelijks bestuur, toegekend aan de heer Roger MAURER bij besluit van de raad van bestuur van 15 september 2014 (bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 oktober daarna onder nummer 14186664), in te trekken en dit met ingang van heden.

*De raad van bestuur besluit vervolgens om, overeenkomstig de statuten van de vennootschap, de heer Henk VYNCKE, wonende te 9930 Zomergem, Zandstraat 10a, te benoemen tot algemeen directeur, in overeenstemming met artikel 525 van het Wetboek van vennootschappen belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en dit met ingang van 1 juni 2015.

Het dagelijks bestuur zal, zonder dat deze opsomming beperkend is, de volgende bevoegdheden bevatten:

(a)Ondertekenen van de dagelijkse briefwisseling;

(b)De vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van aile overheden, administraties en openbare

diensten, met inbegrip van, in het bijzonder, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de postdiensten,

telecommunicatieoperatoren en alle belastingadministraties;

(c)Ontvangstbewijzen ondertekenen voor aangetekende brieven, documenten of colli's aan de

vennootschap besteld door de postdiensten, koerierdiensten of andere bedrijven;

(d)De vennootschap vertegenwoordigen bij de werkgeversorganisaties en vakbonden;

(e)Alle maatregelen nemen die nodig of nuttig zijn om de besluiten van de raad van bestuur uit te voeren.

De algemeen directeur mag, op zijn eigen verantwoordelijkheid, een of meerdere bijzondere bevoegdheden binnen de grenzen van het dagelijks bestuur overdragen aan personeelsleden van de vennootschap of aan ieder ander persoon naar zijn keuze, zonder evenwel het dagelijks bestuur in zijn geheel te kunnen overdragen.

De algemeen directeur zal tevens de volgende limitatief opgesomde bijzondere bevoegdheden kunnen uitoefenen zelfs buiten de grenzen van het dagelijks bestuur, docht beperkt tot de hieronder vermelde bedragen per verrichting:

(a)Alle personeelsleden van de vennootschap in dienst nemen en ontslaan, onafgezien van hun functie of hiërarchische plaat; de functies, vergoeding alsook de werkvoorwaarden en voorwaarden van promotie en ontslag van alle personeelsleden bepalen, op voorwaarde dat het Groepsbeleid inzake Gedelegeerd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

'Bijlageniiij liet Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bestuurders en Interne Leden van de Raad ("Managing Directors and Internai Board Members") gevolgd

wordt;

(b)Alle contracten met zelfstandige dienstverleners afsluiten;

(c)Alle contracten met agenten, verdelers of leveranciers van de vennootschap afsluiten;

(d)Alle geldsommen, documenten of goederen van allerlei aard opvorderen, innen en in ontvangst nemen,

en er kwijting voor geven, tot de maximum bedragen per verrichting zoals vernield in het Groepsbeleid

inzake Toelating voor Investeringen, Zakendoen en Ondertekenen ("Authorization for Investments, Doing

Business and Signing;

De bijzondere bevoegdheden die aan de algemeen directeur toegekend worden in deze raad van bestuur zullen te allen tijde in lijn zijn met het Groepsbeleid inzake Gedelegeerd bestuurders en Interne Leden van de Raad ("Managing Directors and Internai Board Members") en het Groepsbeleid inzake Toelating voor Investeringen, Zakendoen en Ondertekenen ("Authorization for Investments, Doing business and Signing").

De algemeen directeur mag, op zijn eigen verantwoordelijkheid, een of meerdere van de voormelde bijzondere bevoegdheden delegeren aan personeelsleden van de vennootschap of aan ieder ander persoon naar zijn keuze.

*De raad van bestuur stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de bevoegdheid verleend wordt om de vennootschap te vertegenwoordigen met betrekking tot het vervullen van de neerieggings- en bekendmakingsverplichtingen vervat in het Wetboek van vennootschappen. Deze volmacht houdt in dat elk van de volmachtdragers alle noodzakelijke en nuttige handelingen kan stellen die verband houden met deze neerleggings- en bekendmakingsverplichtingen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot de neerlegging van de publicatieformulieren houdende het ontslag en de benoeming van algemeen directeur op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel alsook de ondertekening van aile stukken en formulieren met het oog op de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8a:

-De heer Andres Calle.

-Mevrouw Isabelle Vansteenkiste.

Isabelle Vansteenkiste

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

RiJLagen 1ï j het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 16.07.2015 15330-0108-026
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.09.2016, NGL 25.10.2016 16663-0324-036

Coordonnées
SUNSHINE RV

Adresse
LOURDESSTRAAT 84 8940 WERVIK

Code postal : 8940
Localité : WERVIK
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande