SUR+

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SUR+
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.926.016

Publication

01/07/2014
ÿþna neerlegging ter gri

II IlIglilJ111 III

Ondernemingsnr 0877,926.016

Benaming (voluit) : SUR+

mi:v:111.1

NEERGPI P('n

Griffie Rechtbank Koophandel

20 JUN 2014

nt Afdeletriostende

De griffier

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

(verkort) :

Rechtsvorm BESSLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel BOSWEG 3

8400 OOSTEN DE

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING DOOR OVERNEMING  KAPITAALVERHOGING WIJZIGING BENAMING  ZETELVERPLAATSING.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe te Oostende op 2 juni 2014, geregistreerd te Oostende 1 op 6 juni 2014, 6 bladen geen verzendingen, boek 770 blad 1 vak 16, ontvangen 50 euro, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SUR+", met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Bosweg , 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0877.926.016, BTW-plichtig.

1) na onderzoek de documenten en verslagen die kosteloos ter beschikking van de ; aandeelhouders werden gesteld overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 728, 730, 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen goedgekeurd heeft, met name:

A. Het splitsingsvoorstel opgesteld door het bestuursorgaan van de te splitsen naamloze vennootschap "PARIFIN", met maatschappelijke zetel te 8400 Oostende, Bosweg 3, en door de zaakvoerder van de overnemende besloten vennootschap met beperkte ; aansprakelijkheid "SUR+", met zetel te 8400 Oostende, Bosweg 3.

B. De overeenkomstig artikel 730 en 731 van het Wetboek van Vennootschappen opgestelde verslagen:

a) het verslag van het bestuursorgaan over het voorstel van partiële splitsing door overneming;

b) het controleverslag van de bedrijfsrevisor over het partiële splitsingsvoorstel.

2) besloten heeft tot partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap "PARIFIN", overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, door inbreng van het deel van het vermogen van de naamloze vennootschap "PARIFIN" in de besloten vennootschap , met beperkte aansprakelijkheid "SUR+", met name de bestanddelen van het vermogen van de inbrengende vennootschap die verband houden met huishoudtextiel, tafel- en bedlinnen en decoratiemateriaal en dergelijke toegescheiden conform de splitsingsbalans opgesteld op 30 september 2013.

Met dien verstande dat:

a) de inbreng gebeurt op basis van de boekhoudkundige staat van de partieel ; gesplitste vennootschap afgesloten per 30 september 2013. De activa en passiva zullen warden opgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap "SUR+" tegen de waarde waartegen ze in de rekeningen van deze vennootschap op voormelde datum staan

.irlgeschreven; _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden , Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



b) de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap inzake de ingebrachte activa en passiva worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap vanaf 1 oktober 2013, zodat alle handelingen van na die datum ;in. het voordeel en voor het risico van de inbrengverkrijgende vennootschap zijn;

c) teneinde discussie te vermijden aangaande de toescheiding van bepaalde vermogenbestanddelen van de vennootschap "PARIFIN" ingeval de toescheiding geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, uitdrukkelijk wordt bedongen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan de vennootschap "SUR+" toe te wijzen zijn, dan wel bij de vennootschap . "PARIFIN" blijven, toekomen aan de vennootschap "SUR.+".

d) de inbrengen gebeuren tegen uitreiking van tweehonderdzevenenzeventig (277) nieuwe volledig volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap "SUR+", zonder opleg. Deze nieuw uit te geven aandelen zijn identiek aan de bestaande gewone aandelen en zullen vanaf 1 oktober 2013 in de winst deelnemen (inclusief in deze welke voortvloeit uit de handelingen welke de naamloze vennootschap "PARIFIN" sinds 1 oktober 2013 boekhoudkundig wordt geacht te hebben verricht voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SUR+");

3) ondergetekende notaris verzocht heeft te alcteren dat het deel van het vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van de naamloze vennootschap "PARIFIN" wordt overgedragen tegen uitreiking aan de vennoten van deze vennootschap van tweehonderdzevenenzeventig (277) nieuwe gewone en volledig volgestorte aandelen van de overnemende vennootschap "SUR+", zonder opleg.

" Deze nieuw uit te geven gewone aandelen zijn identiek aan de bestaande gewone aandelen, onder voorbehoud van het hierna bepaalde betreffende de winstdeelneming.

4) Overeenkomstig voornoemd splitsingsvoorstel en ten gevolge van de overdracht en boekhoudkundige bestemming, de ondergetekende notaris verzocht heeft te akteren dat:

1. Zij beslist heeft om het maatschappelijk kapitaal van deze vennootschap met zesduizend zevenhonderd euro zeven cent (¬ 6.700,07) te verhogen om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00) op vijfentwintigduizend driehonderd euro zeven cent (¬ 25.300,07).

2. Zij beslist heeft om tweehonderdzevenenzeventig (277) nieuwe gewone aandelen uit te geven, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf 1 oktober 2013 in de winst zullen deelnemen (inclusief in deze welke voortvloeit uit de handelingen welke de naamloze vennootschap "PARIF1N" sinds 1 oktober 2013 boekhoudkundig wordt geacht te hebben verricht voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SUR+") en in onderhavige vennootschap het genotsrecht zullen verlenen. Deze aandelen worden volledig volgestort en zonder opleg aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste vennootschap uitgereikt.

5) beslist heeft de naam van de vennootschap te rekenen vanaf 2 juni 2014 te wijzigen in "FABIEN".

6) beslist heeft te rekenen vanaf 2 juni 2014 de zetel te verplaatsen van 8400 Oostende, Bosweg 3 naar 8400 Oostende, Leon Spilliaertstraat 13 bus 13.

7) besloten heeft om de statuten aan de passen aan de genomen beslissingen en bijgevolg:

" artikel 1 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1 : Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, onder de naam "PARIFIN".

Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk

voor de verbintenissen van de vennootschap.

Voor-

beheyden

aanithet

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mocE 11.1

Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere besloten vennootschappen met beperkte ' aansprakelijkheid. Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor : de tweede en volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, behalve ,wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan."

" artikel 2 te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 2 : Zetel.

De zetel is gevestigd te 8400 Oostende, Leon Spilliaertstraat 13 bus 13.

Hij kan bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), bekendgemaakt in de Bijlagen

, tot het Belgisch Staatsblad, worden overgebracht naar om het even welke andere plaats in.

België mits naleving van de vigerende taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), zowel in België

, als in het buitenland, administratieve zetels, bijhuizen of agentschappen oprichten."

" artikel 5 te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 5 : Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfentwintigduizend driehonderd euro geven cent (6 25.300,07), vertegenwoordigd door vierhonderddrieënzestig (463) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één vierhonderddrieënzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen."

De vergadering heeft vastgesteld dat gezien het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap reeds de activiteiten van de overgedragen bedrijfstak omvat, er zich geen doelswijziging opdringt.

8) beslist heeft alle machten te verlenen, met recht deze over te dragen:

 aan Mevrouw COOLS Rita voornoemd, voor de uitvoering van de beslissingen die voorafgaan;

 aan de notaris, tot coördinatie van de tekst van de statuten en tot neetlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel;

- aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Accountantskantoor Van Maele', met zetel te 8210 Zedelgem (Loppem), Autobaan 22.00.01, vertegenwoordigd door de Heer Freddy Van Macle of een van haar aangestelden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en. met het recht van indeplaatsstelling, om alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij om .het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de Kruispuntbank van ondernemingen, de ondernemingsloketten en de diensten van de btw) ingevolge de hierbij genomen beslissingen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Voorbehouden ,aarehet Belgisch Staatsblad

Geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe

Gelijktijdig neergelegd: 1) expeditie van het proces-verbaal van 2 juni 2014; 2) verslag van de bedrijfsrevisor; 3) verslag van de zaakvoerder; 4) gecoördineerde tekst van statuten.

Op de laatste blz. van Lenk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/03/2014
ÿþVo bene aan Selç Staat

l.vedergategd ter gxitfse van ge

rechtbank van koophandel

Brugge  rir-fm^*e.) Oaatiencg

2 1 FEB. ktânGriffie~

Mod Word 11,1

'11ÿ;7 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Qndernemingsnr : 0877.926.016 Benaming

(voluit) : SUR+ (verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BOSWEG 3, 8400 OOSTEN DE

(volledig adres)

Onderwerp akte ; UITTREKSEL PARTIËLE SPLITSING DD. 27/12/2013

Ondergetekenden:

Mevrouw RITA COOLS, wonende te 8400 Oostende, Bosweg 3, statutair zaakvoerder; - De heer PATRICK BOUTTENS, wonende te 8400 Oostende, Bosweg 3, zaakvoerder,

Zaakvoerders van de BVBA "SURF-", met zetel te 8400 Oostende, Bosweg 3, stellen hierbij het voorstel op' tot partiële splitsing door inbreng in een bestaande vennootschap, overeenkomstig de artikelen 677, 728 en 729 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap die partieel gesplitst zal worden kan als volgt geïdentificeerd worden:

1. De NV "PARIFIN"

1. Naam: "PARIFIN"

2. Vorm: Naamloze Vennootschap

3. Zetel: 8400 Oostende, Bosweg 3

4. Akten: Opgericht bij akte verleden voor notaris Maurice-Henri Quaghebeur te Oostende

op 29 maart 1990, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 27 april 1990 onder nummer 900427-490, voor de laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Christophe Delrive op 27 december 2011, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 15 mei 2012 onder nummer 2012051510089635.

5, Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van onroerende en roerende goederen, het verstrekken van adviezen op het vlak van marketing en inkoopbeleid van bedrijven alsmede het waarnemen van het volledig management van bedrijven teneinde er de rentabiliteit, solvabiliteit en kredietwaardigheid te verbeteren en te vrijwaren. De vennootschap heeft eveneens tot doel, zowel ïn België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, de handel onder al zijn vormen en onder meer de invoer, de uitvoer, de aan- en verkoop . in het groot en in het klein, de vertegenwoordiging en bemiddeling, alsmede de vervaardiging, de assemblage, de omvorming en het vervoer van alle goederen en waren en onder meer van alle huishoudtextiel, tafel- en bedlinnen, decoratiemateriaal.

Het doel van de vennootschap omvat tevens elke activiteit van tussenpersoon of van handelsagent voor rekening van derden,

De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doel aile financiële, roerende en onroerend verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met dit doel.

Zij mag alle daden stellen van productief beheer, en ondermeer onroerende goederen verwerven, huren, bouwen, renoveren, opschikken, uitrusten of ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op, wederbelegging; zij mag beschikbaar geworden middelen beleggen in roerende goederen en waarden;', zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere, wijze, in ondernemingen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap is bevoegd om alle handelingen zonder uitzondering te verrichten die noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn voor de verwezenlijking van haar doel. Zij zal zelfs mogen deelnemen aan de: bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde of verwant doel en dit door inbreng, fusie of hoe dan' ook, zo in België als in het buitenland.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

6. Ondememingsnummer: 0440.162.640

7. Rechtspersonen register te Brugge afdeling Oostende

8 .BTW-nummer: BE 0440.162.640

9. Kapitaal: Het volledige geplaatst kapitaal bedraagt 287.556,49 EUR. Het is verdeeld in

5.430 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van 115.430ste van

het kapitaal.

10.Raad van Bestuur:

10,1. mevrouw RITA COOLS, wonende te 8400 Oostende, Bosweg 3, gedelegeerd bestuurder, benoemd in

de buitengewone algemene vergadering van 27 december 2011, bekendgemaakt in de bijlagen van het

Belgisch Staatsblad van 15 mei 2012 onder nummer 20120515/0089635;

10.2. De heer PATRICK BOUTTENS, wonende te 8400 Oostende, Bosweg 3, bestuurder en voorzitter,

benoemd in de buitengewone algemene vergadering van 27 december2011, bekendgemaakt in de bijlagen van

het Belgisch Staatsblad van 15 mei 2012 onder nummer 20120515/0089635;

10.3. De heer ROGER COOLS, wonende te 8400 Oostende, Albert I Promenade 70, bestuurder, benoemd

in de bijzondere algemene vergadering van 30 juni 2008, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch

Staatsblad van 16 oktober 2008 onder nummer 20081016/0164110;

11. Jaarvergadering: eerste vrijdag van de maand juni om 15.00 uur

12. Boekjaar: 01.01  31.12

De bestaande vennootschap is:

2. De BVBA "SUR+"

De BVBA "SURF-", bestaande vennootschap, waarvan de zetel gelegen is te 8400 Oostende, Bosweg 3, verkrijgende vennootschap.

1. Naam: "SUR+"

2. Vorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

3. Zetel: 8400 Oostende, Bosweg 3

4. Akten: Opgericht bij akte verleden voor notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe te

Oostende op 12 december 2005, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 28

december 2005 onder nummer 20051228/0188527, sindsdien niet meer gewijzigd.

5. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

In België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, alsook voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon :

- Import, export, verkoop en aankoop in groot- en kleinhandel, distributie, huur en verhuur van alle textielwaren, tapijten, kunstwerken, ceramiek, huishoudartikelen, decoratieartikelen, snuisterijen, lederwaren, fantasiejuwelen en meubelen.

- Het verlenen van advies op welke wijze ook van technische, administratieve en organisatorische aard in verband met bovenstaande doelomschrijving.

- Het nemen van een eigen handelsmerk en het verlenen van licenties.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op eender welke wijze belangen nemen in of deelnemen aan het bestuur van verrichtingen, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of verwant doe! hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijf te bevorderen, haar basisproducten te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

6.Ondernemi ngsnummer: 0877.926.016

7. Rechtspersonenregister te Brugge afdeling Oostende

8. BTW-nummer. BE 0877.926.016

9. Kapitaal: Het volledig geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR. Het is verdeeld in 186

aandelen zonder vermelding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van 1/186ste van het

kapitaal.

10. Zaakvoerders:

10.1. Mevrouw RITA COOLS, wonende te 8400 Oostende, Bosweg 3, statutair zaakvoerder;

10.2. de heer PATRICK BOUTTENS, wonende te 8400 Oostende, Bosweg 3, zaakvoerder.

eml

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Beide zaakvoerders werden benoemd bij de oprichting, bij akte verleden voor notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe van 12 december 2005, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 28 december 2005 onder nummer 20051228/0188527,

11. Jaarvergadering, derde vrijdag van de maand december om 15.00 uur

12. Boekjaar.01.07  30.06

2. RUILVERHOUDING

De verrichting geeft aanleiding tot de ruilverhouding van de aandelen voor naar de hierna beschreven bestanddelen, tot de uitgifte van 277 nieuwe aandelen door de BVBA "SUR+" tegen 5.430 aandelen van de partieel te splitsen vennootschap, de NV "PARIFIN".

Alle partijen beroepen zich op artikel 734 Wetboek Vennootschappen en zien af om de verslagen op te stellen zoals voorzien bij de artikelen 730, 731 en 733 Wetboek Vennootschappen.

3. WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

BVBA "SUR+n WORDEN UITGEREIKT

(Artikel 728, 3° van het Wetboek van Vennootschappen)

Het geplaatst kapitaal van de te splitsen NV "PARIFIN" bedraagt 287.556,49 EUR, volledig volgestort en is vertegenwoordigd door 5.430 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde per aandeel, elk aandeel vertegenwoordigend 115.430ste van het maatschappelijk kapitaal,

De verdeling onder de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, de NV "PARIFIN" van de aandelen van de verkrijgende vennootschap, de BVBA "SUR+" zullen verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan die op het ogenblik van de splitsing met het bestuur belast is.

De kosten hieromtrent zullen gedragen worden door de verkrijgende vennootschap.

4. DATUM VANAF WANNEER DE AANDELEN BVBA "SUR-F" RECHT GEVEN OM TE DELEN IN DE

WINST, ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

(Artikel 728, 4° van het Wetboek van Vennootschappen)

De nieuwe aandelen, uitgegeven door de BVBA "SUR+" geven onmiddellijk recht om te delen in de winst, inclusief deze welke voortvloeit uit de handelingen welke de NV "PARIFIN" sinds 01 oktober 2013 boekhoudkundig wordt geacht te hebben verricht voor rekening van de BVBA "SUR+"

Er worden geen bijzondere regelingen getroffen met betrekking tot dit recht.

5, DATUM VANAF WANNEER DE HANDELINGEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN NV

"PARIFIN" BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN

DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP BVBA "SUR-E" (Artikel 728, 5° van het Wetboek van Vennootschappen)

Vanaf 01 oktober 2013 worden de verrichtingen van de partieel te splitsen NV "PARIFIN" voor wat betreft het gedeelte dat wordt opgesplitst, vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap BVBA "SUR+".

6. DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP BVBA "SUR+" TOEKENT AAN DE

AANDEELHOUDERS VAN DE TE SPLITSEN NV "PARIFIN" DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN

EN AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF JEGENS HEN

VOORGESTELDE MAATREGELEN

(Artikel 728, 6° van het Wetboek van Vennootschappen)

De verkrijgende vennootschap BVBA "SUR+" geeft geen aandelen noch effecten uit waaraan bijzondere rechten verbonden zijn andere dan deze voorzien in de statuten.

7. BIJZONDERE BEZOLDIGING DIE WORDT TOEGEKEND AAN DE COMMISSARISSEN, DE BEDRIJFSREVISOREN OF DE EXTERNE ACCOUNTANTS VOOR HET OPSTELLEN VAN DE VERSLAGEN ZOALS BEDOELD IN ARTIKEL 731 VAN HET WETBOEK VAN

VENNOOTSCHAPPEN

(Artikel 728, 7° van het Wetboek van Vennootschappen)

Aan de BV ovv BVBA VAN WEMMEL-KAEKEBEKE-BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 9000 Gent, Apostelhuizen, 26 VWK, vertegenwoordigd door haar vennoot en zaakvoerder, de heer Joseph Van Wemmel,

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

bedrijfsrevisor, is door de partieel te splitsen NV "PARIFIN" de opdracht gegeven om de verslagen op te maken waarvan sprake in artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bezoldiging voor deze opdracht bedraagt, in gemeen overleg 8.500,00 EUR voor het verslag conform artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

8, BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN

VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE DEELNEMEN AAN DE SPLITSING

(Artikel 728, 8° van het Wetboek van Vennootschappen)

Aan het bestuursorgaan van de partieel te splitsen NV "PARIFIN" en de verkrijgende vennootschap BVBA "SUR+" worden geen bijzondere voordelen toegekend.

9. NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP BVBA "SUR+" OVER TE DRAGEN DELEN VAN ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN

(Artikel 728, 9° van het Wetboek van Vennootschappen)

Aan de BVBA "SUR+" worden de bestanddelen van het vermogen van de partieel te splitsen NV "PARIFIN", die verband houden met huishoudtextiel, tafel- en bedlinnen en decoratiemateriaal en dergelijke toegescheiden conform de splitsingsbalans opgesteld op 30 september 2013, waarvan kopij bijgevoegd wordt aan huidig ' verslag van de Zaakvoerder. Zij omvatten ook de vergunningen, het geheel van contracten, directe verbintenissen en verplichtingen, noodzakelijk voor de uitoefening van deze activiteiten.

De schulden en lasten verbonden aan de partieel te splitsen vennootschap NV "PARIFIN" die heden nog niet bekend zijn, zullen gedragen en betaald worden door de bestaande BVBA "SUR+" inzoverre deze betrekking hebben op het afgesplitste deel.

De verplichtingen inzake de sociale zekerheid voor werknemers, de arbeidsovereenkomsten, anciënniteiten e.d, worden overgenomen door de bestaande BVBA "SUR+" inzoverre deze betrekking hebben op het afgesplitste deel.

Alle hangende gerechtelijke procedures, zowel ten voordele als ten nadele, zullen ten bate of ten laste komen van de bestaande BVBA "SUR+" inzoverre deze betrekking hebben op de afgesplitste activiteiten,

Zij omvatten tevens het geheel van rechten en verplichtingen met name de splitsingskosten die daarop betrekking hebben,

Het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd is de substantiële waardering of waardering aan nettoboekwaarde in de partieel te splitsen vennootschap.

Teneinde discussie te vermijden aangaande de toescheiding van bepaalde vermogensbestanddelen van de NV "PARIFIN" ingeval de hierbij beschreven toescheiding geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan de BVBA "SUR+" toe te wijzen zijn, dan wel blijven bij de NV "PARIFIN" toekomen aan de BVBA "SUR+"

De bestaande vennootschap BVBA "SUR+" zal derhalve alle activa behouden waaromtrent geen duidelijke toescheiding is vast te stellen, alsook alle passiva die niet duidelijk toegescheiden zijn aan de BVBA "SUR+" ter gehele aflossing van de NV "PARIFIN".

10, VERDELING ONDER DE AANDEELHOUDERS VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN NV

"PARIEIN"VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP BVBA "SUR+" ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD

(Artikel 728, 10° van het Wetboek van Vennootschappen)

De aandelen van de verkrijgende vennootschap BVBA "SUR+" worden ais volgt verdeeld onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen NV "PARIFIN".

-De verrichting geeft aanleiding tot het toekennen van 277 aandelen van de BVBA "SUR+" tegen 5.430 aandelen van de NV "PARIFIN",

RITA COOLS PATRICK BOUTTENS

STATUTAIRE ZAAKVOERDER ZAAKVOERDER

Voor-

behouddn aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 13.01.2014 14006-0302-013
04/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 31.12.2012, NGL 31.01.2013 13020-0219-013
03/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 31.12.2011, NGL 01.02.2012 12021-0271-011
31/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 17.01.2011, NGL 28.01.2011 11016-0508-011
20/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 18.12.2009, NGL 04.01.2010 10001-0105-011
16/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 19.12.2008, NGL 14.01.2009 09009-0096-010
16/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 21.12.2007, NGL 14.01.2008 08009-0363-010

Coordonnées
SUR+

Adresse
BOSWEG 3 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande