SWEEETART

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SWEEETART
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.546.705

Publication

21/01/2014
ÿþ}

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Magll u

Ondernemingsnr : 0847.546.705

Benaming

(voluit) : SweEetArt

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8450 Bredene, Verenigingstraat 25

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - sluiting vereffening

Lift een p.v. van buitengewone algemene vergadering opgesteld door ondergetekende Charly Van Cauwe-laert, notaris met standplaats te Maaseik op 21 december 2013, geregistreerd te Maaseik op 23 december 2013, boek 5/548, blad 9, vak 20, blijkt dat :

- de externe wettelijkheid van de rechtshandelingen en formaliteiten welke door de vennootschapswetgeving voor de ontbinding voorgeschreven zijn bevestigd wordt;

- het besluit van het verslag de dato 14 december 2013 van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ronny Vanooteghem, bedrijfsrevisor" met zetel te 8500 Kortrijk, Pater Damiaanstraat 44, vertegenwoordigd door de heer Ronny Vanoo-teghem, luidt ais volgt:

'In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SweEetArt" waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 8450 Bredene, Verenigingstraat 25 een boekhoudkundige staat afgesloten op 25 november 2013 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 3.617,45 Euro en een negatief netto-actief van 20.653,01 Euro, dit als gevolg van het tijdens het eerste boekjaar over de periode 17 juli 2012 tot en met 25 november 2013 geleden verlies.

lilt de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij ingevolge de beperkte omvang van de onderneming en het daarmede samenhangende ontbreken van geformaliseerde maatregelen van interne controle geen uitspraak doen over het getrouwe beeld van de voorgelegde staat van activa en passiva.

Dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft kan echter bestatigd worden, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen.

Er zijn geen andere inlichtingen die Ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Ons verslag werd opgemaakt ter informatie van de lezer en kan enkel gebruikt worden in de context van de voorliggende transactie, zoals hiervoor beschreven,

Te Kortrijk op 14 december 2013',

- de vennootschap vervroegd ontbonden wordt met ingang van 21 december 2013.

- er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva, behoudens de aangelegde provisie voor kosten naar aanleiding van de vereffening van de vennootschap (kosten accountant, bedrijfsrevisor en notaris) ten belope van ¬ 3.500 en een schuld in rekening-courant ten opzichte van de enige vennoot ten belope van ¬ 20.770,46. De betalingsbewijzen worden voorgelegd, waaruit blijkt dat alle kosten verbonden aan de vereffening (kosten accountant, bedrijfsrevisor en notaris) werden voldaan.

Wat de schuld in rekening-courant betreft ten opzichte van de enige vennoot verklaart de enige vennoot, de heer De Buf Glenn Jean-Pierre, wonende te 8450 Bredene, Verenigingstraat 25, dat, gelet op de ontoereikende activa van de vennootschap, hij berust in de niet-inbaarheid van zijn vordering naar aanleiding van de in vereffeningstelling en de sluiting van de vereffening, zonder dat hij echter het vertrouwen in de gegoedheid van de vennootschap verliest. Hij verklaart enkel ten behoeve van de sluiting van de vereffening geen inning na te streven noch verdere uitvoeringsmaatregelen te nemen betreffende het niet-inbare gedeelte van de voormelde rekening-courant.

- er vastgesteld wordt dat er geen te vereffenen passiva meer zijn.

De enige vennoot verbindt zich ertoe, voor zoveel als nodig, in te staan voor alle eventuele nog niet gekende passiva.

Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

vontardwéuse rei- grll% van 06

rechtbank van k

Brugge . °deiing te Qo°atencl op

ri -

 0eari~i`7~,~r

1

- er geen vereffenaar is benoemd;

- de terugname van het resterend actief gebeurt door de enige vennoot zelf;

- Alle activa die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van de vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van deze sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan voornoemde heer De Buf Glenn, in zijn hoedanigheid van enige vennoot.

In het bijzonder verleent de vergadering aan voornoemde heer De Buf Glenn, in zijn hoedanigheid van enige vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de alsdan vereffende vennootschap betreffende de zelfs niet-genoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord -- zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal de enige vennoot alle handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap.

De vergadering beslist dan ook tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening.

- ingevolge de ontbinding van de vennootschap het mandaat van de zaakvoerder van rechtswege beëindigd is. Zonder enig voorbehoud wordt volledige kwijting gegeven aan de zaakvoerder, voornoemde heer De Buf Glenn, voor zijn bestuur.

- de vereffening gesloten is en de vennootschap vanaf 21 december 2013 definitief heeft opgehouden te bestaan.

- de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn bewaard worden te 8450 Bredene, Verenigingstraat 25.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel afgeleverd voor de inlassing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

(Getekend, Charly Van Cauwelaert, Notaris met standplaats te Maaseik.)

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van het p.v. van buitengewone algemene vergadering dd. 21 de-

cember 2013, waarbij het verslag van de zaakvoerder en het revisoraal verslag.

Voor-

" behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

0

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ii4111:1s'- á In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*13161913*

V beh aa Be Sta

1111111

NEERGELEGD ter GRIFFIE de}

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeljrlg Brugae)

`e:

15 OKT.

2013coieetré

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0847.646.705

Benaming

(voluit) : SweEetArt

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 8000 Brugge, Geldmuntstraat 25

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering dd. 15/07/2013 werd besloten om met onmiddellijke ingang de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Geldmuntstraat 25, 8000 Brugge naar Verenigingstraat 25, 8450 Bredene.

De But Glenn

Zaakvoerder

Bijlagen bij fiée Selgiseïistaatsblad - 24/1012113 - Annexes du Moniteur belge

16/01/2013
ÿþ Mod Woed 11.1

l' .1:11'#;< I" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD ter GRIFFIE der UR BELGE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afd in Brugge)

1- 2013 °p' 2 g DEC: n 14

STAATSBLAD Griffie

fl11111 (liii .11llhIIllIllIIllllllllIflhIIlfl lii'

*13010065*

BELGISCH

MONITE

0 9 -0

gre;e4



Ondernemingsnr : 0847.546.705

Benaming

(voluit) : SWEEETART

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: GELDMUNTSTRAAT25; 8000 BRUGGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Bij zitting van de bijzondere Algemene Vergadering wordt beslist Vlieghe Katrien, wonende te Verenigingsstraat 25, 8450 Bredene, niet ingang van 19 juli 2012 te ontslaan als zaakvoerder.

De Buf Glenn

Zaakvoerder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/07/2012
ÿþ Mod Ward 11.1

tenel In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NFFRGELEGD ter GRIFFIE dei



Voor- 1,1111.111311111Jilil

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblat





RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugre)

op: 1.9 JUUL Zen

gee

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : SweEetArt (verkort)

54 6 7U5

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8000 Brugge, Geldmuntstraat 25

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor ondergetekende, Christophe Deirive, notaris met standplaats te Gent op 17 juli 2012, ter registratie, blijkt dat;

1 De heer DE BUF Glenn Jean-Pierre, wonende te 8450 Bredene, Verenigingstraat 25;

2, Mevrouw VLIEGHE Katrien Petra Jenny, wonende te 8450 Bredene, Verenigingstraat 25.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "SweEetArt". De zetel van de venncotschap is gevestigd te 8000 Brugge, Getdmuntstraat 25_

De vennootschap heeft tot doel :

kleinhandel in snoep, snoepdecoratie, chocolade, frisdrank, roomijs en consumptieijs, speelgoed, snuisterijen, fantasieartiekelen en geschenkartikelen.

De vennootschap kan overgaan tot aile handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur vanaf de oprichtingsakte.

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000) en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met ieder een fractiewaarde van één/honderdste (1/ 100ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Het gehele maatschappelijk kapitaal is geplaatst en volgestort en op de maatschappelijke aandelen werd als volgt in geld ingeschreven

1. De heer De Buf Glenn, voornoemd sub 1, schrijft In speciën in voor een bedrag van 10.000 euro, waarvoor hem 50 aandelen wordt toegekend;

2.- Mevrouw Vlieghe Katrien, voornoemd sub 2, schrijft in speciën in voor een bedrag van 10.000 euro, waarvoor haar 50 aandelen wordt toegekend.

Hetzij in totaal 100 aandelen, hetzij samen voor een bedrag van 20.000 euro.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, "zaakvoerder(s)" genoemd.

De enige zaakvoerder verbindt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer zaakvoerders zijn, verbinden zij ieder afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

Indien een rechtspersoon als zaakvoerder benoemd is, moet ze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vaste vertegenwoordiger benoemen die zal belast zijn met de uitvoering van deze opdracht en die ook een plaatsvervangende vertegenwoordiger kan benoemen om iedere verhindering te vermijden. In dat verband, zullen derden geen andere rechtvaardiging van de bevoegdheid van de vaste vertegenwoordiger en van de plaatsvervangende vertegenwoordiger kunnen eisen, dan de vervulling van de bekendmaking vereist door de wet van zijn benoeming in hoedanigheid van vertegenwoordiger/plaatsver-vangende vertegenwoordiger.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen al dan niet vennoten, al dan niet bezoldigd, waarvan de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Billagen-billet Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De co ~

controle de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen-bedrijfsrevisor opgedragen voor zover de wet hiertoe verplicht, of bij gebrek aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering hiertoe beslist.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks gehouden worden op de laatste donderdag van de maand juni om zeventien uur in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden worden. Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Jaarlijks wordt, op de zuivere winsten, een bedrag van tenminste éénftwintigste voorafgenomen tot het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Evenwel mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Het eerste boekjaar begint op 17 juli 2012 en eindigt op 31 december 2013.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen worden alle rechtshandelingen erkend die, vooraleer onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap werden gesteld.

De eerste gewone algemene vergadering wordt vastgesteld in het Jaar 2014 in de zetel van de vennootschap,

Het aantal niet-statutaire zaakvoerders wordt vastgesteld op twee en tot deze functie worden benoemd vanaf heden voor onbeperkte duur, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen, en met de macht om afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen en te verbinden overeenkomstig artikel 11 der statuten, de heer DE BUE Glenn, voornoemd sub 1, wiens opdracht onbezoldigd is zolang een algemene vergadering hem voor het toekomende geen bezoldiging zal hebben toegekend, en mevrouw VL1EGHE Katrien, voornoemd sub 2, wiens opdracht bezoldigd is.

Uit te goeder trouw verrichte schattingen, uitgaande van het v66r de oprichting opgestelde financieel plan blijkt dat de vennootschap die met haar bedrijf start voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12 §2 van de wet van 17 juli 1975, berekend volgens artikelen 11 en 12 van het eerste Koninklijk Besluit van 12 september 1983.

Dientengevolge wordt er geen commissaris benoemd en zijn de artikelen 165 en 166 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel afgeleverd voor de inlassing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

(Getekend, Christophe Delrive, Notaris met standplaats te Gent.)

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte dd.1717)2012.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Annexes &ü 1VTômteur belge

Bijtagën - bij-liëfBé`tgiscTfSfáàt"sTiTád-34J107I211TI

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
SWEEETART

Adresse
VERENIGINGSTRAAT 25 8450 BREDENE

Code postal : 8450
Localité : BREDENE
Commune : BREDENE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande