SYX INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : SYX INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 881.070.103

Publication

18/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

07 JOLI 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0881.070.103

Benaming (voluit) : 42Soft

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Westrozebekestraat 6 - 8980 Passend ale (Zonnebeke)

Onderwerp(en) akte naamswijziging  doelwijziging kaptiaalsverhoging - aanpassing statuten

Er blijkt uit de akte verleden voor mij LLIDO DEBLICQUOY, notaris met standplaats PASSENDALE

gemeente Zonnebeke, op twee juli tweeduizend veertien, en neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te laper véôr de vervulling van de formaliteiten van registratie, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "42SOFT", met zetel te 8980 Passendale, Westrozebekestraat 6, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen met het ondernemingsnummer 0881.070.103, dat onder meer volgende beslissingen werden genomen:

1/ De maatschappelijke benaming werd gewijzigd in "SYX INVEST'.

2/ Het doel van de vennootschap werd gewijzigd en de tekst van artikel 3 werd volledig vervangen doo

volgende tekst:

"ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft als doel, in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van

derden, of met deelneming van derden:

1 Het uitwerken, realiseren en installeren van projecten op het gebied van elektriciteit, elektronica elektrotechniek, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling industriële vormgeving, veiligheid, klimaatbeheersing, koeltechnieken, zuivering en voorkoming van pollutie, akoestiek, domotica, enzovoorts.

2. De creatie, het onderhoud, de organisatie, het opstellen, installeren, verwerken, wijzigen aanpassen, aankopen en verkopen van computergegevens en computerprogramma's informaticasystemen en  toepassingen, multimedia- en communicatiesystemen.

3. Het maken, ontwikkelen, ontwerpen, samenstellen, installeren en assembleren van computerprogramma's, computer- en netwerkconfiguraties, internetapplicaties en  pagina's toepassingen van en voor een omgeving van virtuele werkelijkheid, toepassingen inzake automatisatie, de verdeling, de import, de expert, de aankoop, de verkoop en de herstelling ervan en van inforrnaticamateriaal en  toebehoren (software, hardware en informaticameubilair) en duurzame informatiedragers, het onderrichten van eindgebruikers van deze programma's toepassingen en producten, het ontwerpen, drukken en verdelen van informaticamagazines en  , boeken, het leveren van diensten en verstrekken van adviezen die enig rechtstreeks o onrechtstreeks verband houden met het voorgaande,

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging en de commercialisatie van nieuwe producten nieuwe technologieën en hun toepassingen.

5. Het inrichten en geven van opleidingen, bijscholingen, cursussen, trainingen en seminaries.

6. De aankoop, verkoop, import, export, commissiehandel in diverse machines en uitrusting voor de nijverheid en de handel, en het optreden als vertegenwoordiger bij de handel in deze machines en uitrusting.

7. Het verwerven, uitbaten, beheren, huren, verhuren, onderverhuren, leasen, ter beschikking stellen laten gebruiken op aile mogelijke wijzen, oprichten, inrichten, decoreren, onderhouden, herstellen productief maken, valoriseren, bouwen, verbouwen, verkavelen, promoten, overdragen en/of vervreemden van gebouwde en ongebouwde onroerende goederen, onroerende rechten en/of immobiliënvennootschappen, en in het algemeen het doen van alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking heeft op de exploitatie en/of het commercieel, technisch en/of administratief beheer van deze onroerende goederen, onroerende rechten en/of immobiliënvennootschappen, alsook het verrichten van aile onderzoeken, schattingen en expertises, het stellen van verrichtingen van agentuur, het vragen van aile administratieve toelatingen, het opstellen van aile lastenkohieren, het sluiten van aile architecten en/of aannemingscontracten, het nemen en afstaan van optierechten voor of met betrekking tot he verwerven en vervreemden van voormelde onroerende goederen en/of onroerende rechten, he optreden als promotor in aile mogelijke onroerende realisaties zoals projectontwikkeling.

8. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen, en het beheren van een roerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals he

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - VArunIcl

verwerven door inschrijving of aankoop, de verkoop, de huur en verhuur, de ruil, en in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren ongeacht hun vorm, zoals aandelen, obligaties en kasbons, en dit van binnenlandse en buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

9. Het uitoefenen van administratieve, consultancy- en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- adviesverlening op het gebied van management, bedrijfsvoering, marketing, public relations, communicatie, productie, planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, kwaliteitsbewaking, veiligheid, financiën, administratie en commercieel beheer, alsook het uitwerken van rendementsstudies en technische studies

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van aile handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

10. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

11. Het zich borgstellen, het verlenen van aval, het optreden als agent of vertegenwoordiger, het toestaan van voorschotten, het verlenen van kredieten en leningen, het stellen van aile financieringsverrichtingen, het in pend geven van haar vermogen, het verstrekken van hypothecaire of andere zekerheden of waarborgen op haar vermogen ten gunste van vennootschappen, ondernemingen, instellingen, verenigingen of andere entiteiten of personen, dit alles met uitzondering van de financiële verrichtingen en activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan banken en andere financiële instellingen. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer doen of beleggingsadvies verstrekken als bedoeld in de wetten en uitvoeringsbesluiten terzake. De vennootschap mag voorts alle overige handelingen op commercieel, industrieel en financieel gebied stellen, alles in de ruimste zin, behalve wanneer zij onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen en de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden binnen de perken van de wet alle financiële, commerciële, industriële daden en verrichtingen stellen met roerend of onroerend karakter, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel, de ontwikkeling ervan kunnen teweegbrengen of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Aangaande al het voorgaande kan de vennootschap handelen voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger."

Voorlegging van het verslag dat opgesteld werd overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin een omstandige verantwoording over de doeluitbreiding gegeven wordt en voorlegging van de staat van het actief en het passief van de vennootschap afgesloten op 28 mei 2014.

3/ Kapitaalsverhoging door inbreng in geld

Het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd door inbreng van geld door de heer en mevrouw Dirk Syx-Declercq Ann, elk voor de helft van een som van zeshonderd duizend euro (600.000,00 EUR) zonder creatie van nieuwe aandelen, en gebracht van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op zeshonderd achttien duizend zeshonderd euro (618.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen, vertegenwoordigende elk een/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

4/ Beslissing om de woorden "(...), gekozen tussen vennoten, (...)" te schrappen in artikel 13 van de statuten,

6/ de statuten werden aangepast aan de genomen beslissingen.

6/ De vergadering gelast de notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Ludo Debucquoy

Tegelijk hiermee neergelegd afschrift statutenwijziging + gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

*or-behouden aan het Belgisch Staatsblad

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/09/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0881.070.103

Benaming

(voluit) : 42So

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dr.-Van',de Perrestraat 182 te 2440 Geel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 22 mei 2013. De vergadering beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van de Dr, Van De Perrestraat 182 te 2440 Geel naar de Westrozebekestraat 6 te 8980 Passendale, dit met ingang op 22 mei 2013.

Syx Dirk

Zaakvoerder





i *1313f1 jLII





v~

behr aa~ Bel. Staa

NEEGE E /ti 11

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 6 AUG, 2013

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto i Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

03/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 28.06.2013 13242-0465-009
03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 28.06.2012 12228-0159-008
01/03/2012
ÿþM

Vod Word ;t,t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- I I II III III III IIII

behouden *12048606*

aan het

Belgisch

Staatsblad

III



~ - r

NEERGELEGD GRIFFIE RECHTBANK VAN

17 FEB. 2012

K}OOPHAi.D..L TURNHOUT

rt te De griffier

Ondernemingsar : 0881.070.103

Benaming

(voluit) : 425oft

(verkort)

Rechtsvorm : Bvba

Zetel : Dr Van de Perrestraat, 182 2440 Geell

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van

15/10/2011 werd beslist ontslag te verlenen aan de volgende zaakvoerder:

De heer Dierck Ivan, wonende Hovenierstraat 45, 2400 Mol

Er wordt hem kwijting verleend voor het uitgeoefende mandaat.

Tevens wordt benoemd tot nieuwe zaakvoerder:

De Heer Syx Dirk, wonende te 8980 Passendale, Westrozebekestraat 6

Met ingang op 15/10/2011.

Syx Dirk

Zaakvoerder

Op de laatste blz van Lutk B vermelden Recto Naam en hoedan.gheid van de instrumenterende notans hetze) van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegen oordioen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen- bij-het Belgisch-taatsblad -0-1/03/2O12 = AmorexesihrMnniteitt hëtgë

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 04.07.2011 11259-0196-008
07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 01.07.2010 10261-0155-008
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 27.08.2009 09680-0274-008
14/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.06.2008, NGL 07.07.2008 08381-0322-008
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 08.07.2015 15293-0448-009
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 15.06.2016, NGL 20.06.2016 16205-0164-010

Coordonnées
SYX INVEST

Adresse
WESTROZEBEKESTRAAT 6 8980 PASSENDALE

Code postal : 8980
Localité : Passendale
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande