T BRETOENTJE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T BRETOENTJE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.111.949

Publication

19/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.02.2014, NGL 13.03.2014 14065-0374-017
03/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad meergsieyd ter griffie van er,





Ondernemingsnr : 0463.111.949

Benaming

(voluit) : 'T BRETOENTJE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8434 Middelkerke/Westende, Koning Ridderdijk 10

(volledig adres)

Onderwerp akte : BAV - kapitaalverhoging - coordinatie & aanneming nieuwe statuten

Uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Stefanie DAUW, geassocieerd notaris te Nieuwpoort op 19! december 2013, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering gehouden van de` vennoten van de besloten vennootschàp met beperkte aansprakelijkheid 'T BRETOENTJE, met; maatschappelijke zetel te 8434 Middelkerke/Westende, Koning Ridderdijk 10 (ondernemingsnummer 0463.111.949, BTW BE 463.111.949):

1.beslist heeft het kapitaal om te zetten van zevenhonderd vijftigduizend Belgische frank (750.000,00 BEF); in 18.592,01 euro

2.blijkt dat uit een verslagschrift van een bijzondere algemene vergadering gedateerd 6 december 2013 blijkt dat beslist werd tot toekenning van een tussentijds dividend aan de vennoten in hun aandelenverhouding? van in totaal bruto vierentachtigduizend vierhonderd drieënvijftig euro tweeëndertig cent (84.453,32 EUR), zodat, na inhouding van de roerende voorheffing van tien procent (10%) in toepassing van artikel 537 1992 binnen de 15 dagen na het besluit tot dividenduitkering, een netto-dividend ter beschikking is van de aandeelhouders in van in totaal zesenzeventigduizend zeven euro negenennegentig cent (76.007,99 EUR).

3.beslist heeft naar aanleiding van voormelde bijzondere algemene vergadering het geplaatst kapitaal van de vennootschap te verhogen met zesenzeventigduizend zeven euro negenennegentig cent (76.007,99 EUR) met uitgifte van zeshonderd vierenvijftig (654) nieuwe aandelen - met dezelfde rechten en voordelen als de reeds bestaande aandelen - om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) op vierennegentigduizend zeshonderd euro (94.600,00 EUR), volledig te volstorten door de vennoten in hun huidige aandelenverhouding.

4.beslist heeft tot kapitaalverhoging met zesenzeventigduizend zeven euro negenennegentig cent! (76.007,99 EUR) met uitgifte van zeshonderd vierenvijftig (654) nieuwe aandelen, welke gelden onmiddellijk! volgestort werden met gelden geplaatst op een bijzondere rekening bij de KBC BANK op naam van der vennootschap, zoals blijkt uit een bankattest.

Bijgevolg werd het maatschappelijk kapitaal gebracht op vierennegentigduizend zeshonderd euro. (94.600,00 EUR), én is verdeeld in duizend vierhonderd en vier (1.404) gelijke aandelen zonder aanduiding van, nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

5.beslist heeft de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en aan de dwingende bepalingen;

van het Wetboek van Vennootschappen, ze aan te vullen met bepalingen inzake eenhoofdige vennootschappen

en ze te wijzigen en te herzien (met hernummering van de artikelen):

ARTIKEL 1 : NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap zal handelen onder de benaming 'T BRETOENTJE

ARTIKEL 2 : ZETEL: te 8434 MiddelkerkelWestende, Koning Ridderdijk 10,

ARTIKEL 3 : DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Uitbaten van

- Spijshuis - restaurant, friture, verbruikssalon, snack, traiteur, feestzaal.

- Drankgelegenheid met al of niet alcoholhoudende dranken en sterke dranken, wijnbar,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

A

- Groothandel in wijnen.

- Groothandel in voedingswaren.

De vennootschap mag haar maatschappelijke doel verwezenlijken zo in Belgje als in de vreemde op gelijke welke wijze en volgens de-modaliteiten die haar het best voorkomen,

De vennootschap mag door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een-zelfde, gelijksoortig of bijhorend doel nastreven.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, indu-striële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezen" 'lijking ervan te vergemakkelijken.

ARTIKEL 4 : DUUR: onbepaalde duur.

ARTIKEL 5: Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt vierennegentigduizend zeshonderd euro (94.600,00 EUR), én is verdeeld in duizend vierhonderd en vier (1.404) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen,

ARTIKEL 8 ; BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden voor welbepaalde verrichtingen of aangelegenheden en/of de vertegenwoordiging ter zake aanstellen, mits die bevoegdheden voldoende duidelijk te omschrijven.

ARTIKEL 11: Elk jaar op de laatste maandag van de maand mei om elf uur of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder.

ARTIKEL 12: De oproepingsbrieven voor de jaarlijkse algemene vergaderingen worden vijftien dagen vooraf per ter post aangetekend schrijven aan de vennoten verstuurd, behoudens zo de vennoten de zaakvoerder(s) vrijstellen van het verzenden van deze oproepingsbrieven,

ARTIKEL 13: leder aandeel geeft recht op één stem, behoudens de dwingende wettelijke beperkingen.

Voor de uitoefening van het stemrecht in de algemene vergadering en voor de uitoefening van alle rechten

verbonden aan het aandelenbezit, erkent de vennootschap in principe slechts één eigenaar per aandeel, Eigenaars in onverdeeldheid, vruchtgebruikers en blote eigenaars en alle personen die samen in een

aandeel gerechtigd zijn moeten zich door eenzelfde persoon laten vertegenwoordigen.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de betrokkenen, zal bij splitsing van de blote eigendom en het vruchtgebruik de door de vruchtgebruikers aangestelde persoon de aandelen vertegenwoordigen.

ARTIKEL 14: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari én eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

ARTIKEL 15

De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar.

Van deze netto-winst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt, De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder welke bestemming aan het saldo zal

gegeven worden. ARTIKEL 17

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden. De vereffenaars treden pas definitief en onbetwist in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. De dwingende voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen inzake de vereffening van vennootschappen zullen daarbij moeten nageleefd warden.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

VOLMACHT

De vergadering geeft bij deze volmacht aan het kantoor Decupere & Partners te 8900 leper, Ter Waarde 68 en diens aange-stelden met recht van indeplaatsstelling teneinde haar te vertegenwoordigen ten opzichte van alle administratieve diensten en in het bijzonder de ondernemingsloketten.

p ° Voor-behoeden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 29.05.2013 13148-0534-017
18/07/2012
ÿþMod Vhxd Ili

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rveaergelegci ter griffie van ce rechtbank va

Bru " " -  afdeling te Oostende

riffie IJp nrrfti~~

01)

lu 111111111111111111111111111

" iaiaesa3*

Ondernemingsnr : 0463.111.949

Benaming

(voluit) : 't Brotoentje

(verkort) : 1

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Koning Ridderdijk 10 te 8434 Middelkerke

(volledig adres)

Onderwerp akte Benoeming niet-statutair zaakvoerder

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd, 15/0612012 , gehouden ten zetel werd met éénparigheid beslist om met ingang vanaf 0110112012:

Volgende niet-statutaire zaakvoerder te benoemen met ingang van 1 januari 2012 en voor onbepaalde duur:

Mevr. NOLF Marieke, Farazijnstraat 16, 8670 Oostduinkerke, N.N. 78.05.14-018-71, die bij deze haar mandaat aanvaardt.

Getekend,

Tom DEPOORTER,

zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.05.2012, NGL 06.06.2012 12161-0252-016
12/07/2011 : OO059652
12/07/2010 : OO059652
24/06/2009 : OO059652
03/09/2008 : OO059652
21/06/2007 : OO059652
15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.06.2015, NGL 04.06.2015 15162-0495-016
30/06/2006 : OO059652
13/06/2005 : OO059652
09/08/2004 : OO059652
05/08/2003 : OO059652
06/01/2003 : OO059652
26/09/2001 : VE037444

Coordonnées
T BRETOENTJE

Adresse
KONING RIDDERDIJK 10 8434 WESTENDE

Code postal : 8434
Localité : Westende
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande