T CHALETJE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T CHALETJE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 473.586.959

Publication

28/03/2014
ÿþMd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0473.586.959

Benaming

(voluit) : 't Chaletje

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tramstraat 3 bus 1 8700 Tielt

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

In de buitengewone algemene vergadering van 12 juni 2013 legt de vereffenaar de balans aan

de algemene vergadering voor met de huidige stand van de onderneming.

Hij legt het voorstel tot verdeling voor aan de algemene vergadering

Mevrouw Mieke Plovie werd aangesteld als commissaris van de vennootschap.

De commissaris stelt vast dat de rekeningen en de stukken juist zijn. De

vergadering keurt hierop de rekeningen en de verdeling éénparig goed. De vergadering beslist om

de vereffening definitief te sluiten onder voorbehoud van goedkeuring door de rechtbank van

koophandel. De vergadering verleent éénparig kwijting aan de commissaris en de vereffenaar.

De boeken zullen gedurende een periode van 7 jaar verder bewaard blijven bij de Mevrouw Sandra

Serry Steenstraat 27 8700 Tielt. Het voorstel van verdeling van de activa werd door

de rechtbank van koophandel te Brugge goedgekeurd op 6 februari 2014.

getekend Sandra Serry, vereffenaar

Op de laatste b . van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11111 1 J1619119,11111 111

v,

beft

aat

Bel Staa

NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANKVAN KOOPHANDELSE

BRUGGE (AFDEUNG BRUGGE)

op:

17 MARI Mine Degriffier.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 19.06.2013 13205-0573-011
08/05/2013
ÿþ`,

Ondernemingsnr : 0473.586.959

Benaming

(voluit) : 't Chaletje

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8700 Tielt, Tramstraat 3 bus -I

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging 1 vervroegde ontbinding en in vereffeningstelling

ER BLIJKT UIT een proces-verbaal opgemaakt door notaris Bart Cluyse, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid genaamd `Notaris Bart Cluyse', met zetel te Pittem, Wielewaalstraat 3, RPR Brugge 0502.854.532, op tweeëntwintig maart tweeduizend en dertien, geregistreerd te Tielt, Registratiekantoor, vijf bladen, geen verwijzingen op zevenentwintig maart tweeduizend en dertien, Reg.: 5, boek: 439, blad: 12, vak: 5, Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR), getekend Isabel Lambert, ea Inspecteur a" i.; dat door de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 't Chaletje, met zetel te 8700 Tielt, Tramstraat 3 bus 1, RPR Brugge met ondernemingsnummer en BTW-nummer BE-0473.586.959, met eenparigheid van stemmen volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de integrale voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, houdende het voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief van de vennootschap gevoegd die minder dan drie maanden voordien werd vastgesteld met name afgesloten per éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk aan deze een afschrift van ontvangen te hebben, zoals hiervoor uiteengezet. De vergadering besluit zich aan te sluiten bij de conclusies die erin vervat zijn.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit tot vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening. DERDE BESLUIT

De enige vennoot beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar voor onbepaalde duur en dit onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging of homologatie door de bevoegde Rechtbank van Koophandel de enige vennoot, zijnde: mevrouw SERRY, Sandra, voornoemd, hier aanwezig en die hierbij verklaart deze opdracht te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van dit mandaat, en hierna de "vereffenaar" genoemd, Voor het geval mevrouw SERRY Sandra, voornoemd, door de bevoegde rechtbank niet als vereffenaar zou aanvaard worden, stelt de algemene vergadering voor dat de bevoegde rechtbank als vereffenaar zou benoemen: mevrouw PLOVIE, Mieke Ivette, (rijksregister nummer 71 .04.13.104.55, identiteitskaart nummer 590-8211516-07), geboren te Tielt op dertien april negentienhonderd éénenzeventig, ongehuwd en volgens verklaring niet wettelijk samenwonend, wonende te 8700 Tielt, Tramstraat 3 bus 1, die alhier is tussengekomen en die hierbij verklaarde in voorkomend geval deze opdracht te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van dit mandaat.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Voor zoveel als nodig beslist de vergadering hierbij tevens mevrouw Sandra SERRY aan te stellen als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar te ondertekenen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering stelt de bevoegdheden of machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald kan hij alle rechthandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen voorzien in artikelen 186-187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word ».1

ilteM31 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei RECHTBANKVAN KOOPHANDELTE "RUGGE (Afdeling Brugge)

2 4 API 2Griffiét~~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de koopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor aile rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, aile vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voor te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap. De vereffenaar mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en een gedeelte van zijn machten overdragen en aan zijn lasthebbers zijn macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden en voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie van machten wordt de vennootschap verder vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar die alle akten van de vennootschap in vereffening geldig zal ondertekenen.

VIJFDE BESLUIT

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag van voormelde zaakvoerder, zijnde van mevrouw SERRY, Sandra, voornoemd.

De vergadering besluit om over de kwijting van de zaakvoerder te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid van de eerst volgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening.

ZESDE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten van de vennootschap aan te passen overeenkomstig de genomen besluiten.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit en verleent hierbij aan ondergetekende notaris alle machten en opdracht om de gecoôrdineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de vereffenaar en aan de heer Dries Lagae, boekhouder te Tielt, Egemsesteenweg 67 met de machten om elk afzonderlijk op te treden met mogelijkheid tot indeplaatsstelling om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL --»

Bart Cluyse, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte statutenwijziging inhoudende ontbinding en invereffeningstelling van de

vennootschap;

-gecoördineerde statuten;

-het verslag van de zaakvoerder;

-het verslag van de bedrijfsrevisor en staat van actief en passief.

>

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/03/2013
ÿþ t pd2.1

In de bijlagen bi! het Belgisch Staatsblad bekend te maker!" kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lV~i>U~LL~r.r ~ r"S11-Î`IL rael

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL 'Tg

BRUGáÉ (AGr>:~fié Brugge)

op:

7 rf. irf,',%r:$0ir

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0473.586.959

Benaming

(voluit) : 't Chaletje

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Tramstraat 3 bus 1 8700 Tielt

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

In de buitengewone algemene vergadering van 31 december 2012 neemt Mevrouw Mieke Plovie Tramstraat 3 bus 1 8700 Tielt ontslag als zaakvoerder. Dit ontslag wordt aangenomen en gaat onmiddellijk in.

getekend Sandra Serry, zaakvoerder

w

behr

aal Be Staa

YI



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.08.2012, NGL 31.08.2012 12541-0511-011
05/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.09.2011, NGL 30.09.2011 11567-0086-011
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.08.2010, NGL 31.08.2010 10519-0316-011
02/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.09.2009, NGL 29.09.2009 09786-0124-011
29/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.09.2008, NGL 22.09.2008 08742-0047-011
02/04/2008 : BG097478
07/09/2007 : BG097478
27/07/2006 : BG097478
27/07/2005 : BG097478
07/10/2004 : BG097478
07/08/2003 : BG097478
07/02/2003 : KOA019733
02/08/2002 : KOA019733
03/01/2001 : KOA019733

Coordonnées
T CHALETJE

Adresse
DE TRAMSTRAAT 3, BUS 1 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande