T-HL INTERNATIONAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : T-HL INTERNATIONAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 823.267.704

Publication

04/06/2014
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Be1gi d bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de alafERGELEGD

Rechtbank Koophall

2 3 MEI 2014

Gent Afdeling Brugge

Deze

1.1E111111 N 01

bet

ai

Be Sta.

iii

Ondememingsnr : 0823.267.704

Benaming (voluit) :T-HL International

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint-Jakobsstraat 52

8000 Brugge

Onderwerp akte :NV: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op eenentwintig mei tweeduizend en veertien, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "T-HL INTERNATIONAL", gevestigd te 8000 Brugge, Sint Jakobsstraat 52, BTW-nummer BE 0823.267.704, RPR Gent, afdeling Brugge, de volgende besluiten heeft genomen

EERSTE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD.

Het kapitaal van de vennootschap werd verhoogd, door inbreng in geld ten bedrage van vijfhonderd tweeëntwintigduizend negenhonderd en acht euro (¬ 522.908,00) om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op vijfhonderd vierentachtigduizend negenhonderd en acht euro (¬ 584.908,00). Uitgifte van achtduizend vierhonderd vierendertig (8.434) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen en de toekenning ervan aan de inbrengers.

De nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen het globale bedrag van vijfhonderd tweeëntwintigduizend negenhonderd en acht euro (¬ 522.908,00) en mits een uitgiftepremie van in totaal honderd zevenenzeventigduizend en tweeënnegentig euro (¬ 177.092,00).

Het totaal bedrag van de uitgiftepremie zal geplaatst worden op een bijzondere onbeschikbare rekening,, die zoals het kapitaal het onderpand van de schuldeisers zal uitmaken. Zij kan niet worden verminderd of afgeschaft dan met een beslissing van de buitengewone algemene vergadering der vennoten handelend in de voorwaarden van quorum en meerderheid vereist voor een kapitaalvermindering.

De aandelen zijn volstort ten belope van vijfhonderd tweeëntwintigduizend negenhonderd en acht euro (¬ 522.908,00), hetzij minstens één vierde op elk aandeel volstort.

De gestorte bedragen werden gestort op een speciale bankrekening op naam van de vennootschap, geopend bij de KBC Bank.

Een bewijs van dit depot werd afgeleverd door voorncemde instelling en zal bewaard blijven in het dossier van notaris Dirk Hendrickx te Brugge (Sint-Michiels).

TWEEDE BESLUIT: INSCHRIJVING OP DE NIEUWE AANDELEN

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AELIUS", met zetel te 8000 Brugge, Sint-Jakobsplein 1, BTW BE 864.394.417, RPR Gent, afdeling Brugge, heeft verklaard bij monde van één van haar zaakvoerders, de inbreng in geld ten opzichte van "T-HL International", te bevestigen.

Ter vergelding van deze inbreng wordt aan de voornoemde bvba AELIUS achtduizend vierhonderd vierendertig (8.434) nieuwe aandelen toegekend, zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen, tegen het globale bedrag van vijfhonderd tweeëntwintigduizend negenhonderd en acht euro (¬ 522.908,00).

DERDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE. VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING Notaris Dirk Hendrickx te Brugge werd verzocht te akteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt, dat de nieuwe aandelen volstort zijn ten belope van vijfhonderd tweeëntwintigduizend negenhonderd en acht euro (¬ 522.908,00), en dat het kapitaal daadwerkelijk is gebracht op vijfhonderd vierentachtigduizend negenhonderd en acht euro (¬ 584.908,00), vertegenwoordigd door negenduizend vierhonderd vierendertig (9.434) aandelen en zonder nominale waarde met gelijke rechten.

VIERDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN ONBESCHIKBARE REKENINGUITGIFTEPREMIE

Het kapitaal werd verhoogd ten bedrage van honderd zevenenzeventigduizend en tweeënnegentig euro (¬ 177.092,00) door Incorporatie van de bijzondere onbeschikbare rekening-uitgiftepremie zonder het creëren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

van nieuwe aandelen om het kapitaal te brengen van vijfhonderd vierentachtigduizend negenhonderd en acht euro (¬ 584.908,00) op zevenhonderd tweeënzestigduizend euro (¬ 762.000,00).

VIJFDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING ZOALS GEMELD IN HET VIERDE BESLUIT

ZESDE BESLUIT: STATUTENWIJZIGING

De statuten werden vervangen door volgende tekst, om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten:

- Artikel 5 van de statuten werd gewijzigd door volgende tekst:

"Artikel 5; Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd tweeënzestigduizend euro (E 762.000,00). Het is verdeeld in negenduizend vierhonderd vierendertig (9.434) gelijke aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 9 tot en met 9.434.

Elk aandeel vertegenwoordigt aldus een gelijk deel van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig geplaatst."

ZEVENDE BESLUIT: ONTSLAG EN BENOEMING

De vergadering heeft beslist het ontslag haar aangeboden door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Square Equitya, gevestigd te 8450 Bredene, Verbondenenlaan 14, BTW BE 0448.945.395, RPR Gent, afdeling Oostende, te aanvaarden met ingang van 21 mei 2014.

Kwijting voor haar mandaat tot op 21 mei 2014 zal haar verleend worden door de eerstvolgende algemene vergadering.

De vergadering heeft terstond beslist om de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Aelius", voornoemd, te benoemen tot bestuurder van de vennootschap vanaf 21 mei 2014.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Aelius", voornoemd, vertegenwoordigd als voormeld, heeft verklaard dit mandaat te aanvaarden en daartoe niet wettelijk verhinderd te zijn.

Dit mandaat is onbezoldigd, tenzij een volgende algemene vergadering daar anders over beslist.

Tussenkomst vaste vertegenwoordiger.

Deze bestuurder zal voor bestuursmandaten vertegenwoordigd worden door de heer Koenraad Stuyts, wonende te 8450 Bredene, Verbondenenlaan 12.

Notaris Dirk Hendrickx, te Brugge, werd verzocht deze tussenkomst van vaste vertegenwoordiger mee te laten publiceren in het uittreksel van deze akte, dat in het Belgisch Staatsblad zal worden bekendgemaakt, overeenkomstig de richtlijnen van de Minister van Justitie van éénentwintig november tweeduizend en twee (brief aan de Koninklijke Federatie van het Belgisch Notariaat VZW te Brussel).

ACHTSTE BESLUIT: MACHTIGING

De gedelegeerd bestuurder, met macht tot indeplaatststeliing, werd gemachtigd om alle voorgaande besluiten uit te voeren, onder meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administraties.

Meer in het bijzonder heeft de vergadering alle volmachten verleend aan de raad van bestuur en de gedelegeerd bestuurder teneinde te kunnen overgaan tot de terugbetaling op het ogenblik van het verstrijken van de wettelijke termijn en de door de algemene vergadering vastgestelde termijnen.

Bijzondere volmacht werd verleend aan "Stuyts Accounting Services", bv cvba, te Brugge (Sint-Michiels), Koningin Astridlaan 2A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de kruispuntbank voor ondernemingen en de bijhorende ondernemingsloketten en desgevallend bij de administratie van de BTW te verzekeren.

Tegelijk hiermee neergelegd :

" afschrift proces-verbaal van statutenwijziging

" coördinatie van statuten

Dirk Flendriokx, Notaris

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/09/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staats bled

MOD 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie y te

NEERGH Fe-41

ELG_Griffie Rechtbank Koophandel

NITEUR

2 9 AUG 2014

Griffie

LM Gent Afdeling Brugge

De griffier

Ondernemingsnr. : 0823267704

Benaming (voluit) T-1-IL International

Iteribft C3

1111 21).1111131!

08 -09- 20%



ISCH ST1ATS



(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Sint Jakobsstraat 52, 8000 Brugge

(volledig adres)

ciasietwerp(en) akte Ontslagen benoemingen

Ut het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 15 juni 2014 blijkt:

Mevrouw Mieke Desramault neemt ontslag als bestuurder en gedelegeerd bestuurder, dit met onmiddellijke ingang

Square Equity BVBA met maatschappelijke zetel te 8450 Bredene, Verbondenenlaan 14 wordt benoemd als bestuurder, dit met onmiddellijke ingang.

De raad van bestuur neemt kennis van het feit dat mevrouw Mieke Desramault werd aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor het mandaat van Square Equity BVBA.

Onmiddellijk na de bijzondere algemene vergadering is de raad van bestuur in vergadering

' bijeengekomen en heeft zij beslist om Square Equity BVBA eveneens aan te stellen als gedelegeerd

bestuurder.

Voor Aelius BVBA

Gedelegeerd Bestuurder

Koenraad Sttiyts

Vaste Vertegenwoordiger

- " , y .1 . . - 1, X , . - " ^ " - -^ ^- n "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

131Ragen bijkétfretisch-Siaatsblad - 15/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2013
ÿþ~ m od 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr : 0823.267.704

Benaming (voluit) : The Publisher

(verkort) : 1

Rechtsvorm ; naamloze vennootschap

Zetel ; Sint-Jakobsplein 1 8000 Brugge

Onderwerp akte : NV: wijziging NitERts1=LEGD ter GRIFFIE de,

RECHTBANK VAN KOOPHANGEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:

26,2013

Griffie " `

MONTEUR BELGE

01 -08- 2013

BELGISCH STAATSBLAD

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

D i NI



Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op vierentwintig juli

tweeduizend en dertien, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vóór registratie, dat de buitengewone

algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "THE PUBLISHER", gevestigd

te 8000 Brugge, Sint-Jakobsplein 1, BTW-nummer BE 0823.267.704, RPR Brugge, de volgende besluiten heeft

genomen :

E" ERSTE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING.

De maatschappelijke benaming van de vennootschap werd gewijzigd in "T-HL International".

TWEEDE BESLUIT: WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

D" e zetel van de vennootschap werd verplaatst naar 8000 Brugge, Sint Jakobsstraat 52.

DERDE BESLUIT: WIJZIGING VAN HET DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP

Hiervoor werd door de Raad van Bestuur het verslag de dato achtentwintig juni tweeduizend en dertien

opgemaakt, in uitvoering van het artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen, met als bijlage een staat

van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per dertig april tweeduizend en dertien, hetzij minder dan

drie maanden vee de datum van dit verslag.

VIERDE BESLUIT: WIJZIGING BOEKJAAR

Het lopend boekjaar, dat eindigt op eenendertig december tweeduizend en dertien, werd ten uitzonderlijke titel

verlengd tot dertig juni tweeduizend en veertien.

Vanaf dan zal ieder boekjaar lopen van één juli van ieder jaar tot dertig juni van het daaropvolgende jaar.

De jaarvergadering zal dan doorgaan op de twintigste van de maand september om zestien uur, ook al is deze

dag een feestdag of zondag.

De eerstvolgende jaarvergadering zal aldus doorgaan op twintig septembertweeduizend en veertien.

VIJFDE BESLUIT: STATUTENWIJZIGING

De statuten werden vervangen door volgende tekst, om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor

genomen besluiten:

- Artikel 1 van de statuten werd gewijzigd als volgt:

"De vennootschap is een naamloze vennootschap en draagt de naam "T-HL International".

In alle van de vennootschap uitgaande akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven,

orders en andere stukken zal de naam van de vennootschap gebruikt worden, onmiddellijk

voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Naamloze Vennootschap" of door de afkorting "NV"..

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de

vennootschap en van de inschrijvingsgegevens betreffende het rechtspersonenregister,"

- De eerste zin van artikel 3 van de statuten werd gewijzigd als volgt:

"De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Sint Jakobsstraat 52."

- Artikel 4 van de statuten werd gewijzigd als volgt

"De vennootschap heeft tot doel:

- Alle activiteiten van hotelreserveringscentrale zowel online als offline;

- Alle activiteiten van betalingscentrale inclusief de activiteiten van cash pooling;

- Alle activiteiten op het niveau van informatie- en communicatietechnologie;

- De activiteiten van holdingmaatschappij, meer bepaald het aanhouden en beheren van participaties;

- Alle secretariaatsdiensten met inbegrip van stenograferen, het uitvoeren van dactylowerk en dergelijke;

- Alle activiteiten van vertaaldienst, met inbegrip van het vertalen en corrigeren van drukproeven;

- Algemene dienstverlening aan het bedrijfsleven in verband met informatica, juridische, economische,

financiële, fiscale, technische, bedrijfsorganisatorische en sociale aangelegenheden;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

- De uitbating van een uitgeverij en communicatiebureau in de ruimste zin van het woord;

- Grafische vormgeving voor drukwerk en andere media;

- Het vervaardigen van vorm en inhoud evenals de coordinatie van concept tot eindproduct van

publicitaire of informatieve boodschappen;

- Het maken, coördineren en / of uitvoeren van'visuele concepten in twee en drie dimensies;

- Het realiseren van presentaties en voorstellingen via computer, Internet en andere audio-visuele

middelen;

- Het uitvoeren of laten uitvoeren van drukwerk in de ruimste zin van het woord;

- Het tussenkomen bij of het sluiten van contracten tot uitgave;

- Het tussenkomen bij of het stuiten van pubticitaire contracten;

- Het ontwerpen en uitvoeren van marketingplannen en -- projecten;

- Het organiseren van beurzen, seminaries en lezingen;

- Advies, bemiddeling en ondersteuning bij bovenstaande diensten;

- Het uitvoeren van alle vertalingen, tekstcorrecties, lay-out werkzaamheden in de ruimste zin van het

woord;

- Het uitvoeren van alle mogelijke advies- en/of diensten functies op het vlak van strategisch

management en marketing, consulting op het vlak van verkoopssfrategie en saiesmanagement in het

algemeen;

- Het voeren van een onderneming in onroerende goederen welke onder meer bevat; de verwerving, vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuring, het doen bouwen en verbouwen, onroerende leasing, toestaan of verwerven van zakelijke rechten, dit alles in de ruimste zin.

Bovenstaande opsomming is niet limitatief, De vennootschap mag alle verrichtignen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortegelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijkingen van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag alle mandaten voorzien door het Wetboek van Vennootschappen uitvoeren, inzonderheid de mandaten van bestuurder, vereffenaar of vaste vertegenwoordiger. De vennootschap mag een bestemming geven aan haar winsten. Alle uitgaven worden door de vennootschap gedragen zoals alle inkomsten door de vennootschap worden geind,"

- De eerste zin van artikel 17 van de statuten werd gewijzigd als volgt:

"De gewone algemene vergadering van de vennoten - ook jaarvergadering genoemd - gaat ieder jaar

door op de twintigste van de maand september, om zestien uur."

De eerste zin van artikel 23 van de statuten werd gewijzigd als volgt:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het

daaropvolgende jaar.

ZESDE BESLUIT: BESTIGING ONTSLAG BESTUURDER

De vergadering heeft kennis genomen van het ontslag op zevenentwintig september tweeduizend en elf van de

' heer Svmus, Willem Frans Celine, geboren te Lier op dertig november negentienhonderd vijfenzestig,

wonende te 2580 Putte, Alice Nahonstraat 6.

Bijgevolg heeft de vergadering vastgesteld dat de vennootschap sinds deze datum twee bestuurders heeft,

zijnde

1. Mevrouw Desramault. Mieke Godelieve Johanna Cornelia, geboren te leper op negenentwintig april

negentienhonderd drieënvijftig, wonende te 8450 Bredene, Verbondenenlaan 12; en ;

2, De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Square Equity", gevestigd te 8000 Brugge,

Sint-Jakobsplein 1, BTW BE 0448.945.395, RPR Brugge.

ZEVENDE BESLUIT: MACHTIGING

De Raad van Bestuur, met macht tot indeplaatststelling, werd gemachtigd om alle voorgaande besluiten uit te voeren, onder meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administraties. Meer in het bijzonder werden alle volmachten verleend aan de raad van bestuur en de gedelegeerd bestuurder teneinde te kunnen overgaan tot de terugbetaling op het ogenblik van het verstrijken van de wettelijke termijn en de door de algemene vergadering vastgestelde termijnen.

" Bijzondere volmacht werd verleend aan "Stuyts Accounting Services", BVBA, te Brugge (Sint-Michiels),

Koningin Astridlaan 2A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling,

teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de kruispuntbank voor ondernemingen en de bijhorende ondernemingsloketten en desgevallend bij de administratie van de BTW te verzekeren,

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd

" afschrift proces-verbaal van statutenwijziging

" coördinatie van statuten

" verslag van de Raad van Bestuur dd. 28 juni 2013

Dirk Hendrickx, Notaris

Op de laatste blz. van uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 18.07.2013 13323-0032-015
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 17.07.2012 12306-0117-015
04/01/2012
ÿþVoor-

behouda aan het Belgiscl

Staatsbh

Mod 2.3

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

I 111111 IIlI IIlI ll'I llIl IIl iU1 (1 MI

" ZZ~~2, 11=

J

NEERGELEGD ter GR1FFiE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge) op:

2 0 DEC. 6011

De orlffier,

Griffie

Ondememingsnr : Benaming 0823.267.704

(voluit) : The Publisher

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Sint Jacobsplein 1, 8000 Brugge, België

Onderwerp akte Uittreksel uit akte benoeming bestuurder



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 30 september 2011 blijkt:

De vergadering beslist met unanimiteit dat T-HL International BVBA, met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Sint Jakobsstraat 52-54 benoemd wordt als bestuurder met ingang van 1 oktober 2011.

De bijzondere algemene vergadering nam kennis van het feit dat T-HL International de heer Koenraad Stuyts heeft aangeduid als vaste vertegenwoordiger voor dit mandaat.

Onmiddellijk na de bijzondere algemene vergadering is de raad van bestuur ais college

bijeengekomen en heeft beslist ook T-HL International BVBA aan te stellen als gedelegeerd bestuurder.

Mieke Desramault

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/06/2011
ÿþ MCtl 21

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vo, behoi

aan Belg Staat:

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Të

BRUGGE (Afdeling Brugge)

°p: 1 0 JUNI 2O1

GriffieDe griffier,

Ondernemingsnr : 0823267704

Benaming

(voluit) : The Publisher

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 8000 Brugge, Sint Jakobsstraat 52-54

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 30 april 2011 blijkt:

111111111111 1111111111111 1111111111

*11093372*

De zetel wordt vanaf 1 mei verplaatst naar 8000 Brugge, Sint Jakobsplein 1.

Mieke Desramault

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/05/2015
ÿþMOD 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

dffleC~

MON ITEU

I11111iiwuu~umu~iM~il

*1506599

2 9 -04 BELGISCH S

VI

Ondernemi ngsnr.: 0823267704

Benaming (voluit) : T-HL International

N-E GE-E-EG

Griffie Rechtbank Koophandel

2 0 APR 2015

AT SS AD Griffie

Gent Afdeling Brugge

2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Sint Jakobsstraat 52, 8000 Brugge

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Ontslagen I Benoemingen

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 16 februari 2015 blijkt:

Aelius BVBA, met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Sint Jakobsplein 1, met als vaste vertegenwoordiger Koenraad Stuyts neemt ontslag uit haar mandaten van bestuurder en gedelegeerd bestuurder. De bijzondere algemene vergadering aanvaardt dit ontslag met unanimiteit en geeft Aelius BVBA en haar vaste vertegenwoordiger Koenraad Stuyts, gehele kwijting voor het uitgeoefende mandaat. De bijzondere algemene vergadering maakt zich sterk deze kwijting op de eerstevolgende gewone algemene vergadering te bevestigen.

Onmiddellijk na deze beslissing wordt Koenraad Stuyts aangesteld als bestuurder, dit met onmiddellijke ingang en voor een periode van 6 jaar. Deze beslissing werd unaniem genomen

Onmiddellijk na de bijzondere algemene vergadering is ook de raad van bestuur bijeengekomen en heeft zij beslist Koenraad Stuyts aan te stellen als gedelegeerd bestuurder.

Voor Square Equity BVBA

Gedelegeerd Bestuurder

Mieke Desramault

Vaste Vertegenwoordiger

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 15.10.2015, NGL 29.10.2015 15659-0094-020

Coordonnées
T-HL INTERNATIONAL

Adresse
SINT JAKOBSSTRAAT 52 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande