T HOF VAN SPIERE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T HOF VAN SPIERE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.021.456

Publication

06/02/2012
ÿþ'Md 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONIT

26

BELGISCH

E.UR BELGE

r NEERGELEGD

08- ?_0f,2 1 T. 01, 2012

S IAKI Sn, ir

cejeBANK KOOPHANDEL

KORTRUK

WI

*iao IVNIIV~INVVYNi" IIII

asoo

bel a:

BE

Sta

Ondememingsnr: g il 3. 0,24. i SG

Benaming

(voluit) : 't HOF VAN SPIERE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 8587 Spiere-Helkijn, Kraaibos 1

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Stan Devos, notaris te Zwevegem, op eenentwintig december tweeduizend en elf, ter registratie, blijkt dat :

De heer POLLET Luc Rik, geboren te Avelgem op 27 maart 1958 en zijn echtgenote Mevrouw; PLANCKAERT Hildeke Maria Paula, geboren te Waregem op 25 juli 1959, samenwonende te 8587 Spiere Helkijn, Kraaibos 1, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam « 't HOF VAN SPIERE», met maatschappelijke zetel te 8587 Spiere-Helkijn, Kraaibos 1, en een maatschappelijk kapitaal van achthonderd zeventienduizend honderd zesentachtig euro (817.186,00¬ ) verdeeld in negenhonderd (900) aandelen, zonder vermelding van nominale: waarde.

De verschijners verklaren bij deze inbreng te doen in de vennootschap van

I. geldspeciën ten belope van driehonderd vijftigduizend (350.000,00¬ ), volgestort ten belope van één vijfde.

De verschijners verklaren dat het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbreng, vóór de, oprichting van de vennootschap werd gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting geopend bij Argenta Spaarbank.

Een bewijs van die deponering wordt bij deze akte gevoegd.

Il. het hierna beschreven onroerend goed, ter waarde van vierhonderd zevenenzestigduizend honderd. zesentachtig euro (467.186,00¬ ), volledig volstort.

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor VGD Kortrijk, te: Kortrijk, Spinnerijkaai 43 A.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"Overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij, in overeenstemming met de toepasselijke controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, de geplande inbreng van materiële; vaste activa, van de heer en mevrouw Pollet - Planckaert in de BVBA 'T Hof Van Spiere, voor een bedrag van, 467.186,00 EUR, onderzocht.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der' Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de bestuurders en zaakvoerders van de vennootschappen verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal', door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbreng in natura voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch' verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, nI. 467.186,00 EUR, tenminste overeenkomen met enerzijds het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, 515 aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Volledigheidshalve wenst ondergetekende te benadrukken dat enkel en alleen de in het huidig verslag beschreven bestanddelen deel uitmaken van deze inbreng in natura.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader' van de voorgenomen inbreng in natura in de BVBA 'T HOF VAN SPIERE, bijgevolg kan het huidig verslag niet voor andere doeleinden worden gebruikt."

Uittreksel uit de statuten :

Artikel 1. : Rechtsvorm - Naam

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam 't HOF VAN SPIERE".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of de afkorting "B.V.B.A.".

Artikel 2. : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8587 Spiere-Helkijn, Kraaibos 1. De maatschappelijke zetel kan ten allen tijde bij beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden.

Artikel 3. : Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland :

-de activiteiten van een horeca-uitbating en organisator van allerhande evenementen en manifestaties, in de ruimste zin, zoals, ten titel van voorbeeld en dus niet beperkend, de inrichting, de uitbating, de huur en verhuur, de leiding en het bestuur van tea-rooms, restaurants, cafés, brasseries, bistro's, snack-bars, kantines, feest-, vergader- en spektakelzalen, dancings, Music-halls, private clubs, sport- en ontspanningsclubs, biljart- en snookerzalen, speelzalen, feesttenten, hotels en traiteurzaken en alle andere al dan niet verplaatsbare inrichtingen en gelegenheden, waar zowel alcoholische als niet-alcoholische dranken, snacks en maaltijden te koop of voor verbruik ter plaatse worden aangeboden of waar ontspannings- of sportmogelijkheden geboden worden, alsmede het organiseren, inrichten en verzorgen van feesten, recepties, tentoonstellingen, markten, beurzen, seminaries en manifestaties allerhande;

-de activiteiten van een holdingvennootschap, zoals, ten titel van voorbeeld en dus niet beperkend, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke aard ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen, het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering, het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aarde, in de ruimte zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, produktie en algemeen bestuur; het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen in de meest ruime betekenis;

-het organiseren en uitvoeren van secretariaats- en administratief werk in de ruimste zin, waaronder ten titel van voorbeeld en dus niet beperkend het opmaken van bestekken en meetstaten;

-onder welke vorm ook, bijstand en diensten verlenen op financieel, technisch, commercieel, juridisch en administratief vlak, onder meer door het verlenen van adviezen, het waarnemen van alle mogelijke opdrachten en de activiteiten van controle en auditing, voor zoveel als wettelijk toegelaten, het verlenen van persoonlijke of zakelijke waarborgen;

-het verstrekken en de begeleiding van (beroeps)opleidingen, onderwijs, (her)scholing, en dit zowel op permanente als op occasionele wijze, zowel volgens de traditionele onderwijsmethodes, als schriftelijk of audiovisueel of door middel van seminaries;

-alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard, die de verwezenlijking van het doel kunnen bevorderen;

-het besturen en leiden van vennootschappen, ondernemingen en verenigingen, met eender welk doel, en de onderafdelingen daarvan, welke ook de betiteling ervan is, welke ook de betiteling ervan is, en daartoe dus de mandaten van bestuurder, zaakvoerder, commissaris of om het even welk ander mandaat uitoefenen;

-de financiering van vennootschappen;

-het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en opstarten van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch, sociaal en algemeen beheer van ondernemingen van industriële of dienstverlenende aard;

-het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle beheersdaden, onder meer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, bouwwerken laten uitvoeren, dit alles in de meest ruime zin, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op om het even welke manier en op de wijze die haar geschikt lijkt.

De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

-het uitbaten van gastenkamers, het verzorgen van de ontvangst en het ontbijt voor de gasten, kortom het uitbaten van een bed and breakfast.

-landbouwactiviteiten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Artikel 4. : Duur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Artikel 5.: Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

achthonderd zeventienduizend honderd zesentachtig euro (817.186,00¬ ) vertegenwoordigd door

negenhonderd (900) aandelen, zonder nominale waarde. Het maatschappelijk kapitaal moet volledig en

onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Vanaf de oprichting is het bedrag van het kapitaal volstort zoals de wet vereist.

Artikel 12.: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene

vergadering bij gewone meerderheid van stemmen voor bepaalde of onbepaalde termijn en is steeds door haar

afzetbaar.

De vergoeding van de zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering.

Artikel 13. : Bestuur

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel

van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Artikel 14.: Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 15. : Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden

verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de

verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel 16. : Aansprakelijkheid

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is

verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het

gemeen recht en de vennootschappenwet.

Artikel 19. : Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op eerste vrijdag van de maand maart om achttien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Artikel 20.: Oproeping

De oproepingen van de algemene vergaderingen worden gedaan, overeenkomstig de wet. De wijze van

bijeenroeping moet niet worden verantwoord, indien alle vennoten

aanwezig zijn op de algemene vergadering.

Artikel 21. : Buitengewone Algemene Vergadering

Een buitengewone algemene vergadering mag worden gehouden telkens het belang van de vennootschap

zulks vereist, of op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen.

Artikel 22. : Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats in

België, zoals aangeduid in de oproepingen.

Artikel 25. : Stemrecht - Stemkracht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Het uitoefenen van het stemrecht mag het voorwerp van overeenkomsten tussen vennoten uitmaken, zoals

bepaald in het Wetboek van vennootschappen

Artikel 26. : Schorsing van het stemrecht - inpandgeving van aandelen - Vruchtgebruik

a)Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b)Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in

onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle medeëigenaars.

c)Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht

uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d)Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever

uitgeoefend.

Artikel 29.: Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Op het einde van ieder boekjaar worden de rekeningen afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de

jaarrekening en het jaarverslag op overeenkomstig de wet.

Artikel 30.

De jaarrekening, het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van toepassing, liggen

ter inzage van de vennoten in de zetel van de vennootschap, vijftien dagen voor de algemene vergadering.

Artikel 31.

De jaarvergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van toepassing,

en keurt al of niet de jaarrekening goed.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij lièt SèIgiscli Staatsblad 0670212012 _ Annèxès dü 1Glónilëür bèlgë

De zaakvoerder moet een verificatietaak met betrekking tot de goed te keuren jaarrekening opdragen aan een accountant, die lid is van het Instituut van Accountants of een bedrijfsrevisor die lid is van het Instituut van de bedrijfsrevisoren of een erkend boekhouder.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de vergadering drie weken uit te stellen. In die hypothese is artikel 285 Wetboek van vennootschappen van toepassing. Na de goedkeuring van de jaarrekening beslist de vergadering bij afzonderlijke stemming over de kwijting te verlenen aan de zaakvoerder (en de commissarisrevisor, indien van toepassing).

Artikel 32.

" De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed ais volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd " voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van de vennootschappenwet.

Artikel 37. : Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledige gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN - SLOT VAN DE AKTE

1) Eerste boekjaar en jaarvergadering Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2013. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de eerste vrijdag van de maand maart 2014. De daadwerkelijke activiteiten nemen een aanvang op of vanaf 3 januari 2012.

2) Commissaris Aangezien er blijkt uit de te goeder trouw verrichte schattingen dat

voor het eerste maatschappelijk boekjaar de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15

paragraaf 1 Wetboek van vennootschappen, wordt er beslist geen commissaris te benoemen.

3) Benoeming zaakvoerder En onmiddellijk hebben de comparanten, optredend als buitengewone algemene

vergadering, het aantal zaakvoerders vastgesteld op twee.

Worden voor onbepaalde duur tot niet statutaire zaakvoerders benoemd: de heer

POLLET Luc en mevrouw PLANCKAERT Hildeke, beiden voornoemd, die verklaren de opdracht te

aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat als zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij er op de Algemene Vergadering anders wordt beslist.

4) Volmacht Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan de vennootschap "VGD Accountants en Belastingsconsulenten", te Kortrijk, of haar afgevaardigde om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten zoals ondernemingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de directe belastingen, evenals andere formaliteiten zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle latere wijzigingen.

5) Overname verbintenissen Er dienen geen verbintenissen te worden overgenomen overeenkomstig artikel

60 van het Wetboek van Vennootschappen.

-VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Opgemaakt door notaris Stan Devos, te Zwevegem (Sint-Denijs)

Bijlage: uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
T HOF VAN SPIERE

Adresse
KRAAIBOS 1 8587 SPIERE-HELKYN

Code postal : 8587
Localité : Helchin
Commune : ESPIERRES-HELCHIN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande