T HOOGHOF

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : T HOOGHOF
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 464.232.201

Publication

30/09/2014
ÿþ Mod Waal 11.1

/le ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" Al la.....m»....1" " " " " " " " " " " " " " led-1" " " " " " " " " " " " " " " ,

ttlIANI1 HII

Griffie Afdcling VEURNE

Ondernemingsnr : 0464232201

Benaming

(voluit) : 'T HOOGHOF

(verkort):

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Ramboutstraat 2, 8600 Diksmuide

(volledig adres)

Onderwerp akte: BENOEMING BESTUURDERS

De algemene vergadering van 25/08/2014 bevestigt de herbenoeming van de twee bestuurders voor een periode van 6 jaar die aanvangt op 04/04/2014 om te eindigen op 04/04/2020. De raad van bestuur is aldus opnieuw samengesteld uit Bernard Reynders, Ramboutstraat 2, 8600 Diksmuide (Keiem) en Benoit Reynders, Sint-Pieterskapelleweg 3, 8433 Middelkerke. De raad van bestuur benoemt Bernard Reynders tot gedelegeerd bestuurder.,

Bernard Reynders, gedelegeerd bestuurder

NEERGELEGD TER GRIFFIE Rechtbank van Koophandel Gent

19 SEP. 201k

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

11

Il

21/03/2014
ÿþldoC Waal 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

lb*

!t i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Cie".:BrIE

RECïTBANFt. VAN KQOPHANAEI,

10 MME 2014

vmggen

IGI LIIUI Il lU Il llll i

*19065188*

Ondernemingsnr : 0464.232.201

Benaming

(voluit) : 't Hooghof

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Ramboutstraat 2, 8600 Diksmuide

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - AANDELEN OP NAAM - KAPITAAL IN EURO

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Philippe De Jonghe, te Oostende, op 4 maart 2013, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap Hooghof', met eenparigheid van stemmen heeft beslist:

1, het kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro, alsook de nominale waarde af te schaffen. Derhalve bedraagt het kapitaal voortaan eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 61.973,38), vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/tweeduizend vijfhonderdste (1/2.500ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

2. de omzetting van de aandelen in toonder in aandelen op naam te bevestigen en dit door de uitgifte van certificaten van inschrijving in het aandelenregister, uitgereikt overeenkomstig artikel 465 W.Venn. op 23 december 2011.

Overeenkomstig het certificaat "geregistreerd te Oostende op 27 december 2011 een blad(en) geen verz. boek 6/184 blad 24 vak 01 Ontvangen, vijfentwintig euro (¬ 25) Getekend de E.A. Inspecteur Al H. Gryson" is de heer Reynders, Benoit eigenaar van honderd aandelen.

Overeenkomstig het certificaat "geregistreerd te Oostende op 27 december 2011 een blad(en) geen verz,' boek 6/184 blad 24 vak 02 Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25) Getekend de E.A. Inspecteur Al H. Gryson" is de heer Reynders, Bernard eigenaar van tweeduizend vierhonderd aandelen.

3. nieuwe statuten aan te nemen, teneinde deze in overeenstemming te brengen met voorgaande

beslissingen en met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, die onder meer volgende

bepalingen bevatten:

NAAM.

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam "'t Hooghof',

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8600 Diksmuide, Ramboutstraat 2.

DOEL,

De vennootschap heeft tot doel;

a) het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, onder meer het verschaffen van secretariaats- en administratieve diensten, koerierdienst, bedrijfs- en managementadvies in ruime zin, activiteiten van tussenpersoon, makelaar, agent en commissionair.

Deze opsomming is louter exemplatief.

b) het verwerven en beheren van participaties in vennootschappen,

c) het verwerven, instandhouden en beheren van haar eigen patrimonium.

d) het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het uitoefenen van de functie van bestuurder en vereffenaar in dergelijke vennootschappen, het verwerven, beheren en in waardestellen van brevetten, octrooien en licenties en andere intellectuele rechten.

De vennootschap mag aile burgerlijke, handels- nijverheids-, financiële, roerende en onroerende of andere verrichtingen of handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of de verwezenlijking van dit doel vergemakkelijken. Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op beheer en valorisatie en dus niet met het oog op verkoop of wederverkoop; zij mag echter onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze, in ondernemingen en vennootschappen met een gelijkaardig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen op om het even welke wijze.

De vennootschap mag tevens onroerende en roerende goederen verwerven met het oog op terbeschikkingstelling ervan aan derden, ongeacht de juridische vorm van deze terbeschikkingstelling.

De vennootschap mag persoonlijke en zakelijke zekerheden stellen ten behoeve van derden, hierbij rekening houdend met de bepalingen van het vennootschapsrecht.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger en mag al deze verrichtingen uitvoeren in België ais in het buitenland.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent (¬ 64 ,973,38).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd (2.500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/tweeduizend vijfhonderdste (1/2.500ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus tcekennen.

DIRECTIECOMITÉ.

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, bestaande uit meerdere leden, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op de handelingen die door de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De raad van bestuur oefent het toezicht op dit directiecomité uit. De raad van bestuur bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité.

Wanneer een rechtspersoon tot lid van het directiecomité wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Wanneer een lid van het directiecomité een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of verrichting die tot de bevoegdheid van het directiecomité behoort, dient het lid de raad van bestuur hierover in te lichten. Enkel de raad van bestuur zal bevoegd zijn om deze beslissing of verrichting goed te keuren.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd,

- hetzij door twee bestuurders samen optredend,

- hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder,

- hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Binnen het kader van de bevoegdheden van het directiecomité, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door het gezamenlijk optreden van twee leden van het directiecomité.

Ze is bovendien geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden die handelen binnen het kader van hun mandaat.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

CONTROLE.

Elke aandeelhouder heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet, of zolang de algemene vergadering die op om het even welk ogenblik een commissaris mag benoemen, er geen benoemd heeft.

ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN.

De gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste dag van de maand juni om twintig uur Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

Voorbehouden aan het l Belgisch §,taátsblad

Een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het'

belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze algemene aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of

de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde

(115de) van het kapitaal vertegenwoordigen. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op

de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze

medegedeeld.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door

een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk, per telegram, telex of

telecopie gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem

aangeduide plaats worden neergelegd vijf voile dagen voor de algemene vergadering.

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

MEERDERHEID.

Behalve in de bij de wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal der op de

vergadering bijeengebrachte aandelen, genomen bij meerderheid der stemmen waarmede aan de stembeurt

wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

BOEKJAAR - BESCHEIDEN.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

De bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

WINSTVERDELING.

De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld' overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de netto-winst.

INTERIMDIVIDEND.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits

naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

VEREFFENING.

Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent

niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd. De vereffenaar(s)

beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden. De algemene vergadering kan

evenwel ten alto tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken,

De vereffenaar(s) treedt (treden) pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de

bevestiging van zijn (hun) benoeming.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht,

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen.

4, "Accountakantoor Gilbert Verslype bvba", te Middelkerke, Koninginnenlaan 39, vertegenwoordigd door de

heer Gilbert Verslype, als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling aan te stellen teneinde al

het nodige te doen bij de Kruispuntbank Ondernemingen (K.B.O.), bij het rechtspersonenregister, bij het

ondernemingsloket, bij het handelsregister en bij de B.T.W.-administratie ingevolge de beslissingen van deze

buitengewone algemene vergadering.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging: expeditie f coördinatie statuten

Notaris Philippe De Jonghe



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

20/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.09.2012, NGL 17.09.2012 12566-0243-010
02/01/2012
ÿþII1 III IIII li iu

*12000338*

Mod ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu

Ondernemingsnr : 0464232201

Benaming

(voluit) : 'T HOOGHOF

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Ramboutstraat 2, 8600 Diksmuide

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING BESTUURDER

De bijzondere algemene vergadering van 12 december 2011 stelt vast dat het mandaat van R. Van Nieuwenhuyse vervallen is op 01/06/2010. Zijn mandaat wordt niet verlengd. Voor een periode die aanvangt op; 01/06/2010 en die eindigt op 04/04/2014 wordt tot tweede bestuurder benoemd : Reynders Benoit, Sint-: Pieterskapelleweg 3, 8433 Middelkerke, die zijn mandaat aanvaardt. De algemene vergadering bevestigt dat;

het mandaat van Reynders Benoit nièt bezoldigd kan worden. "

Bernard Reynders

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02701/20I2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 22.08.2011 11417-0466-010
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.08.2010, NGL 30.08.2010 10489-0259-011
13/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.09.2009, NGL 08.10.2009 09803-0329-012
27/04/2015
ÿþMaf Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NbERGELEGD TER GRIF-5E

Rechtbank van Koophandel Gent

15 APR, 2015

Afdeling'MME



z.z.

i R



*15060 5*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0464232201

Benaming

(voluit) : 'T HOOGHOF

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Ramboutstraat 2, 8600 Diksmuide

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER

De algemene vergadering van 13/04/2015 aanvaardt met ingang van heden het ontslag als bestuurder van Benoit Reynders, Sint-Pieterskapelleweg 3, 8433 Middelkerke. Met onmiddellijke ingang en voor een periode die eindigt op 04/04/2020 benoemt diezelfde algemene vergadering tot tweede bestuurder : Maureen Corneau, Ramboutstraat 2, 8600 Diksmuide (Keiem),

Bernard Reynders, gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.08.2008, NGL 30.08.2008 08673-0007-012
29/08/2007 : VE038226
21/08/2006 : VE038226
20/09/2005 : VE038226
16/09/2004 : VE038226
09/09/2004 : VE038226
07/08/2003 : VE038226
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.08.2015, NGL 27.08.2015 15498-0073-011
03/10/2002 : VE038226
06/10/2001 : VE038226
27/10/2000 : VE038226
09/10/1999 : OO056074
09/10/1998 : OO56074

Coordonnées
T HOOGHOF

Adresse
RAMBOUTSTRAAT 2 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : DIKSMUIDE
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande