T KANON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T KANON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 819.093.437

Publication

03/12/2014
ÿþ~. 'if. '1

Hal Word 11.1

:t 1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0819.093.437

Benaming

(voluit) : 'T KANON

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Doorniksesteenweg 2 te 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding en vereffening in één akte

Uit een akte van notaris Kurt Vuylsteke, te Kuurre, van 29 september 2014, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "'T KANON", te 8500 Kortrijk, Doomiksesteenweg 2, na beraadslaging mèt eenparigheid van stemmen heeft besloten :

EERSTE BESLUIT  GOEDKEURING VERKORTE JAARREKENING

De vergadering besluit de jaarrekening van de vennootschap over de periode vanaf één januari tweeduizend en veertien tot op heden goed te keuren.

Vervolgens verleent de vergadering kwijting aan de zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat voor de periode vanaf één januari tweeduizend en veertien tot op heden.

TWEEDE BESLUIT KENNISNAME STUKKEN

a) voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passiva van de vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de vennoten werd gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen

verslag van de zaakvoerders;

- verslag van een bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", met zetel te 1935 Zaventem, The Corporate Village, Da Vincilaan 9 bus E6, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, Bedrijfsrevisor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 bus 5;

staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

b) besluit

Na kennisname en bespreking van de voornoemde verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te

ontbinden en dit met ingang van heden, met het oog op haar invereffeningstelling.

De besluiten van het verslag van de aangestelde voornoemde bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"7. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap BVBA T KANON met zetel te 8500 Kortrijk, Doomiksesteenweg 2, een boekhoudkundige staat afgestoten op 24 september 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 51.488,16 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 51.488,16 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Teneinde te voldoen aan de voorwaarden voor de ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte, zoals voorzien in artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen, werden aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag terugbetaald.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 3.148,82 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Op grand van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 24 september 2014 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passiva.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA T KANON en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Op de laatste blz. van Luik El vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111 wii~~~ iii i~N

142 648

b~

~

SI

NEERGELEGD

0 2 OKT, 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL (§@Çfied. KORTRIJK

MONIT

2s

BELGISC

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Roeselare, 26 september 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

DERDE BESLUIT-- ONTBINDING EN VEREFFENING IN ÉÉN AKTE

Na kennisname en bespreking van de voomoemde verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stelen.

De vergadering verklaart over te gaan tot de ontbinding en vereffening in één akte in toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering verklaart in dit kader dat aan alle voorwaarden van het Wetboek van vennootschappen is voldaan, zodat onmiddellijk tot sluiting van de vereffening kan worden overgegaan. Deze voorwaarden luiden als volgt:

1.Erwordt geen vereffenaar aangeduid.

2.Alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3.AIle vennoten dienen op de vergadering aanwezig te zijn of geldig vertegenwoordigd te zijn en met eenparigheid van stemmen te besluiten om de ontbinding en de vereffening in één akte te doen.

4.De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De zaakvoerders verklaren en bevestigen dat er zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen, of in voorkomend geval dat alle schulden werden betaald of geoonsigneerd.

De zaakvoerders verklaren dat, bij gebreke aan benoeming van vereffenaars (bij toepassing van artikel 184, § 5, 1° W.Venn.), het bestuursorgaan ten aanzien van derden ais vereffenaars worden beschouwd, bij toepassing van artikel 185 W.Venn,

Na vastgesteld te hebben dat aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering keurt het verdeling splan, zoals dit is opgenomen in het verslag van de zaakvoerders, goed. De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de vennoten zal worden teruggenomen in dezelfde verhouding ais zij thans vennoot zijn, hetgeen bevestigd wordt door de vennoten.

De vennoten verklaren dat zij in voorkomend gavai alle toekomstige activa en passiva, alle rechten en verplichtingen van de vennootschap overnemen,

VIERDE BESLUIT  SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering besluit bijgevolg over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening.

De algemene vergadering verklaart de vereffening als definitief beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besluit dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden op het huidige adres van mevrouw Eva Sonneville, te weten 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Waterplasweg 11, die zich met de bewaring ervan gelast,

De vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan mevrouw Eva Sonneville, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Waterplasweg 11, teneinde de roerende voorheffing te voldoen en het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten.

VIJFDE BESLUIT - MACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan mevrouw Eva Sonneville, wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Waterplasweg 11.tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nodige stukken.

Voor eensluidend uittreksel

Opgemaakt door notaris Kurt Vuylsteke te Kuurne

- expeditie van de akte.

- verslag zaakvoerder 1 verslag van bedrijfsrevisor met staat van activa en passiva

Voor-

ítehdudon

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 30.08.2012 12492-0488-013
30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 25.08.2011 11443-0520-011
20/01/2011
ÿþRechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Doomiksesteenweg 2, 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - ontslag - statuten - benoemingen - machten

Uit een akte verleden notaris Kurt Vuylsteke, te Kuume, op 29 december 2010, ter registratie neergelegd op

het bevoegde registratiekantoor, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van

de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 't KANON", te 8500 Kortrijk,

Doomiksesteenweg 2, volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de bestuurders en van het verslag van een

accountant aangaande de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en van een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien werd

opgesteld.

De besluiten van het verslag van de extern accountant, de heer Kris Seynaeve te Roeselare (Rumbeke),

luiden letterlijk als volgt :

"8. BESLUIT

Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief,

zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 30 september 2010 heeft plaatsgehad.

Uit die werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de

omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft

plaatsgevonden. Het netto-actief is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal, 20.000,00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld in het kader van omzetting van de CVBA 't KANON naar een BVBA en het mag

niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Kortrijk, 21 december 2010.

(getekend)

Kris Seynaeve

Accountant"

Deze verslagen zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLUIT

. Nadat de instrumenterende notaris voorlezing en toelichting gegeven heeft van artikel 785 van het Wetboek

van vennootschappen, besluit de vergadering de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid waarvan de naam, het doel en de duur dezelfde zullen zijn als die van de

huidige vennootschap en waarvan de activa- en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de

reserves onveranderd zullen behouden worden.

Het kapitaal van twintigduizend euro (¬ 20 000,00) zal vertegenwoordigd zijn door honderd (100) aandelen

zonder aanduiding van nominale waarde.

Elke vennoot zal één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen in

ruil voor één aandeel van de omgezette cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Bijgevolg worden, met goedkeuring van alle partijen, de honderd (100) aandelen van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt toebedeeld :

1l aan mevrouw Eva Sonneville, voornoemd, die aanvaardt : 60 aandelen;

2/ aan de heer Henri Demeestere, voornoemd, die aanvaardt : 40 aandelen.

De omzetting geschiedt op grond van :

N de artikelen 774 en volgende van het Wetboek van vennootschappen;

B/ artikel 121 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten;

DERDE BESLUIT

Ingevolge de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

stelt de vergadering het ontslag vast van de huidige bestuurders, met name de voornoemde mevrouw Eva

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerleggi " . - unifie van de akte

MONITEUR - l=i G

Di

TION ~ ~f EERGELEGD

lywomels

Ondememingsnr : 0819.093.437 Benaming

(voluit) : 't KANON

Vol behot aan Belgi Staats

STAATSBL STuUR

01- Z011

-7. 01. 2011

CHTBANK KOOPHANDEL

GMURIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-6ehoudjs aan het Belgisch Staatsblad Sonneville-ende voornoemde heer Henri Demeestere en bevestigt het voorafgaandelijk schriftelijk ontslag als

bestuurder met ingang vanaf 21 juni 2010 van de heer Bram D'Haene, wonende te 8970 Waregem, Hofstraat

45 bus 02.

De vergadering besluit verder dat over de kwijting voor de ontslagnemende bestuurders voor het door hen

tot op heden gevoerde beleid zal geoordeeld worden door de jaarvergadering.

VIERDE BESLUIT

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, legt de vergadering de statuten van de omgezette

vennootschap vast.

VIJFDE BESLUIT : BENOEMINGEN

1/ Mevrouw Eva Sonneville, voornoemd en de heer Henri Demeestere, voornoemd, worden door de

vergadering benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap.

Zij verklaren hierbij het mandaat van niet statutair zaakvoerder te aanvaarden en verklaren niet getroffen te

zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van hun mandaat.

De aldus benoemde zaakvoerders beschikken ieder afzonderlijk over de bevoegdheden voorzien in artikel

13 van de statuten.

2/ Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen terzake.

ZESDE BESLUIT  OPDRACHT TOT COORDINATIE  MACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder(s) tot uitvoering van de genomen besluiten

en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen

op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor analytisch uittreksel

Notaris Kurt Vuylsteke, te Kuurre

Bijlage :

-Gecoordineerde statuten

-expeditie van de akte

-bijzondere verslag Raad van Bestuur

-verslag bedrijfsrevisor











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge















Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
T KANON

Adresse
DOORNIKSESTEENWEG 2 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande