T KLOKKENHOF, AFGEKORT KLH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T KLOKKENHOF, AFGEKORT KLH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.721.008

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.05.2014, NGL 20.06.2014 14202-0182-010
06/03/2014
ÿþ(nn naad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc behc aar Bei! Staa

-NEERGELEGD

25. Z. 2014

71 ~ i3AN

l pHANi7EL

.. ,.

MUNI

i Id

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0847.721.008

Benaming

(voluit) : 't KLOKKENHOF

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zilverbergstraat 100 8792 Desselgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 31 december 2013 blijkt dat mevrouw Arlette VANKEIRSBILCK om persoonlijke redenen per zelfde datum haar ontslag als niet-statutaire zaakvoerder heeft aangeboden. De vergadering heeft nota genomen van dit ontslag. Kwijting over de uitoefening van haar mandaat zal op de eerstvolgende algemene vergadering verleend worden.

Opgesteld te Desselgem op 31 december 2013

(get.) David VERZELE

zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/08/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de - kt

l-J

I~IY~NVIm@n~N~mN~IN~

=iai3s~sa"

BELGISCH ST





Qndernemingsnr: ,- / Doe

Benaming

(voluit) : 't KLOKKENHOF

(verkort) : KLH

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zilverbergstraat 100 - 8792 Waregem (Desselgem)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 16 juli 2012 :

1) Dat een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht. De maatschappelijke benaming luidt et Klokkenhof , afgekort "KLH".

2) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8792 Waregem (Desselgem), Zilverbergstraat 100.

3) De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

4) Oprichters: 1. Mevrouw VANKEIRSBILCK Arlette Christa Andréa, geboren te Izegem op tweeëntwintig maart negentienhonderd vijfenveertig, wonende te 8300 Knokke-Heist, Lippenslaan 164 bus 61, intekenend op vier (4) aandelen voor een bedrag van duizendzeshonderd euro (¬ 1 600,00), volstort tot beloop van zevenhonderd vierenveertig euro (¬ 744,00), 2. de heer VERZELE David Roland, geboren te Gent op vijf maart negentienhonderd éénentachtig, wonende te 8500 Kortrijk, Groeningelaan 21 bus 41 doch thans verblijvende te 8792 Waregem (Desselgem), Zilverbergstraat 100, intekenend op achtenveertig (48) aandelen voor een bedrag van negentienduizend tweehonderd euro (¬ 19 200,00), volstort tot beloop van achtduizend negenhonderdachtentwintig euro (¬ 8 928,00 EUR), en 3. Mevrouw VALCKE Michelle Mariette Lena, geboren te Izegem op vijfentwintig januari negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 8792 Waregem (Desselgem), Dolagestraat 61, intekenend op achtenveertig (48) aandelen voor een bedrag van negentienduizend tweehonderd euro (¬ 19 200,00), volstort tot beloop van achtduizend negenhonderd-achtentwintig euro (¬ 8 928,00 EUR).

5) Kapitaal : veertigduizend euro (¬ 40 000,00), volstort in speciën ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18 600,00)

6)

7) Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van het zelfde jaar.

8) Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van aile aard, gebeurlijke

renten aan de schuldeisers aandeelhouders, bezoldiging aan zaakvoerders en de noodzakelijke

afschrijvingen, vormt het zuiver resultaat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de jaarvergadering.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvragingen van stortingen.

9) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Met betrekking tot alle handelingen en beslissingen tot investeringen, aankopen en verkopen, het aangaan van kredieten, leningen, leasing en dergelijke, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennoot-schap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge



~ De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoording, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gemachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

10) commissarissen

11) De vennootschap heeft tot doel :

Het uitbaten van tea-rooms, restaurants, cafés, hotels en traiteurdiensten, eveneens omvattend de verkoop van bereide schotels en belegde broodjes, evenals het inrichten van banketten. Het uitbaten van vaste en mobiele frituren, snackbars, hotdog- en hamburgerkramen. Het uitbaten van een horeca-bedrijf in de meest algemene zin van het woord; derhalve acte verrichtingen van gelijk welke aard die rechtstreeks of onrechtstreek betrekking hebben op de uitbating van verbruiksalons en drankgelegenheden, alsmede de handel in tabakswaren, frisdranken, wijnen en geestrijke dranken.

Het verhuren van of ter beschikking stellen van standplaatsen op markten en andere evenementen, van ruimtes voor samenkomsten, vergaderingen, seminaries en andere manifestaties; het organiseren, coördineren van allerlei evenementen, (avond)markten, feesten, Vlaamse kermissen en dergelijke, ambulante activiteiten en organisatie van openbare markten, voor openbare markten, voor de openbare weg en ten huize van de onsument, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

Het inrichten van casino-spelen en het uitbaten van private clubs.

Het verlenen van diensten en verstrekken van adviezen in het algemeen; het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, publiciteit, prospectie, marketing, assistentie op gebied van management, het verlenen van technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch advies en dienstprestaties, voor handel en nijverheid, horeca en distributie.

Het verrichten van koerierdiensten in de meest uitgebreide zin.

Zij mag voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland, alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de fabricatie, aankoop en verkoop, invoer en uitvoer, leurhandel, commissiehandel, handel via Internet, makelarij en vertegenwoordiging van in om het even welke goederen, roerende zowel als onroerende, In het kort tussenpersoon in de handel onder al zijn vormen.

De groothandel en kleinhandel, Invoer en uitvoer in producten van de textiel en kledingsnijverheid, van confectiekleding voor dames en heren, de uitzet voor meisjes en jongens, dames en heren, van kinderkleding, garens en handartikelen, van huishoudlinnen en tafellinnen, en van kledingstoffen.

De groothandel en kleinhandel, invoer en uitvoer van meubileringstoffen, artikelen van binnenhuisdecoratie en kleinmeubilair, spiegels, glazen en gleiswerk, geschenkartikelen, juwelen en fantasiejuwelen, van antiekvoorwerpen, kopij-antiek, brocante, schilderijen, gravuren, etsen, beeldhouwwerken, bronzen beelden, kunstvoorwerpen in het algemeen en andere soorten tweedehands goederen.

Het organiseren van alle soorten luchtvluchten en luchtdopen, in het bijzonder met helicopters, vliegtuigen, luchtballons, en met aile soorten toestellen die navigatie in de lucht toelaten.

Het aankopen, verkopen, importeren, exporteren, verhuren en ter beschikkingstellen van aile toestellen die luchtnavigatie toelaten, met of zonder piloot, evenals van alle componenten, uitrusting en onderdelen.

Het onderhoud, uitrusten, herstellen en stockage van alle soorten toestellen die luchtnavigatie toelaten.

De organisatie van opleiding, seminaries en evenementen met betrekking tot de luchtvaart, en aile soorten van diensten die aansluiten bij de activiteiten van luchtvervoer.

De aankoop en verkoop van nieuwe en tweedehandse auto's en bedrijfsvoertuigen, moto's en pleziervaartuigen. Ambulante handel in tweedehandse personenwagens.

De herstelling en het onderhoud van voertuigen, alsook alle schilder- en carrosseriewerken; de uitbating van een garage-werkplaats en carrosserie met verfspuitinrichting.

Handel in onderdelen en toebehoren voor vermelde voer- en vaartuigen.

De verkoop van aile energieproducten voor voertuigen, vetten, oliën en onderhoudsproducten; handel in vloeibare brandstoffen en smeermiddelen.

Verhuur van de hierboven vernielde voer- en vaartuigen.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de aan- en verkoop van alle auto- en motorvoertuigen, caravans, mobilhomes, kampeermateriaal, rijwielen, tuingerief, tweedehandsvoertuigen inbegrepen, van hun onderdelen en bijhorigheden.

Alle services in verband met publiciteit, marketing en adressenbestanden.

Voor eigen rekening of voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alle immobiliaire operaties of ermede verband houdende verrichtingen te mogen doen, zoals het aankopen, verkopen, ruilen, beheren,

opschikken, uitrusten, bouwen, verbouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen van aile aard, al dan niet gemeubeld, alsmede het uitbaten van een woningbureau en immobiliënkantoor; zij mag zich tevens borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen. Voorts het kopen, verkopen, ruilen en onderschrijven van alle aandelen, obligaties en andere maatschappelijke rechten, In het algemeen van alle roerende waarden.

o Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

r

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met andere ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving of door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping of op welke wijze ook.

Zij kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschapen uitoefenen, en mag eveneens persoonlijke of zakelijke borgen verlenen in het voordeel van derden, particulieren en vennootschappen.

Deze opsomming van doelstellingen is verklarend en geenszins beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin.

12) Jaarvergadering: Ieder Jaar, de tweede zaterdag van mei om vijftien uur, zal een jaarvergadering gehouden worden. Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

ledere stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die aandeelhouder moet zijn.

De vertegenwoordigingsopdracht moet in ieder geval schriftelijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Het is de aandeelhouders niet toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen, behoudens hetgeen hierna vermeld staat.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden ais regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen. de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail, of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Overgangsbepalingen.

1. Het eerste boekjaar begint op heden en zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend en dertien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

Benoemingen

De vergadering besluit te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur : de heer VERZELE David en mevrouw VANKEIRSBILCK Arlette, beiden voornoemd en hier aanwezig, die verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Onder opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid, bekrachtigen de oprichters hierbij namens de vennootschap dat alle opdrachten en verbintenissen en transacties welke door hen zouden zijn aangegaan of aanvaard voor rekening van de vennootschap, door de vennootschap in oprichting werden overgenomen, en dit met ingang van één juni tweeduizend en twaalf.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de akte dd. 16 juli 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/10/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
T KLOKKENHOF, AFGEKORT KLH

Adresse
ZILVERBERGSTRAAT 100 8792 DESSELGEM

Code postal : 8792
Localité : Desselgem
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande