T KWISPELHOF

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : T KWISPELHOF
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 435.099.042

Publication

29/01/2014
ÿþMad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie varrcleakte

Tí 0 ; '-M. . t.VAN I OOr . IDYli.

Voor-behoude 11111110110111

aan het

BelgiscP

Staatsbla

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0435.099.042

Benaming

(voluit) : 't Kwispelhof

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID  ONTSLAG BESTUURDER  WIJZIGING STATUTEN KAPITAALVERHOGING

ln het jaar TWEEDUIZEND EN DERTIEN. Op EENENDERTIG DECEMBER om elf uur. Te Izegem, ten

kantore. Voor mij, Meester Stefaan LAGA, Notaris met standplaats te Izegem.

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte'"

aansprakelijkheid met sociaal oogmerk 't Kwispelhof' met zetel te 8600 Diksmuide (Leke), Kruiskalsijdestraat

24.

ZIJN AANWEZIG, de vennoten, die volgens hun verklaring het hierna vermelde respectievelijk aantal aandelen bezitten:

1. De heer VERGRACHT Redgy René Martin, titularis van vijftig (50) aandelen, en zijn echtgenote,

2. mevrouw HERMANS Ines Simonne Hugo, titularis van vijftig (50) aandelen.

Samenwonende te 8600 Diksmuide (Leke), Kruiskalsijdestraat 24.

Totaal: honderd (100) aandelen

VOORAFGAANDELIJKE UITEENZETTING

De voorzitter stelt vast:

A. Dat de huidige vergadering bijeengeroepen werd teneinde te beraadslagen over navolgende agenda:

1.Kennisname verslag opgemaakt door de raad van bestuur over het voorstel tot doelwijziging en over het voorstel tot omvorming van de vennootschap, met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 september 2013.

2.Kennisname verslag opgemaakt door de heer Nicolas Rouseré, in toepassing van artikel 777 van het wetboek van vennootschappen, over de staat waarop het actief en het passief van de vennootschap werden samengevat.

3.Kapitaalverhoging met een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) om het kapitaal te brengen op een bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) door incorporatie van beschikbare reserves, zonder creatie van nieuwe aandelen doch met evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

4.Doelwijziging. Aanpassing van de statuten aan de voorgestelde doelwijziging, zoals opgenomen onder het zevende besluit.

5.Omvorming van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met sociaal oogmerk in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

6.Ontslag en decharge van de raad van bestuur.

7.Besluit tot doelwijziging. Aanpassing van de statuten, ingevolge de doelwijziging en de omvorming van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met sociaal oogmerk in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

8.Benoerning zaakvoerders.

9.Beslissing geen commissaris te benoemen.

10.Volmacht voor formaliteiten Kruispuntenbank voor Ondernemingen, Ondememingsloket en Belasting over de Toegevoegde Waarde.

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met Sociaal Oogmerk

Kruiskalsijdestraat 24, 8600 Diksmuide (Leke)

2-0 JAN. 2014 viov>Fcren

Criï~it>

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

-4 )

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Nadat deze feiten door de voorzitter vastgesteld zijn en de agenda door de vergadering goedgekeurd werd,

" neemt de vergadering na beraadslaging, met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT

Kennisname van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur over het voorstel tot doelwijziging en over het voorstel tot omvorming van de vennootschap, met een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 september2013.

TWEEDE BESLUIT

Kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor over de staat van actief en passief, in het vooruitzicht van de omvorming in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 30 september 2013 die het bestuursorgaan van de CVBA met sociaal oogmerk 'T KWISPELHOF, O.N. 0435.099.042, heeft opgesteld met een balanstotaal van 162.496,33 EUR en een netto-actief van 57.459,88 EUR, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgevonden.

Ik dien een principieel voorbehoud te maken omtrent gebeurlijke bodemsanering, aangezien de aard en bodemgesteldheid van de gronden mij niet bekend is.

ik dien een principieel voorbehoud te formuleren omtrent de voorraad ter waarde van 2.970 EUR, aangezien mijn aanstelling dateert van na 30 september 2013.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren omtrent het kassaldo ten belope van 2.038,23 EUR, vermits mijn aanstelling dateert van na 30 september 2013.

ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele financiële gevolgen naar aanleiding van eventuele fiscale controles bij de betrokken vennootschap.

Het netto-actief van de vennootschap (57.459,88 EUR) is groter dan het in de staat opgenomen maatschappelijk kapitaal (6.150,00 EUR).

Het huidig kapitaal van de vennootschap (6,150,00 EUR) is lager dan het minimum maatschappelijk kapitaal na de omzetting in een BVBA (18.550,00 EUR).

Het huidig netto-actief van de vennootschap (57.459,88 EUR) is hoger dan het minimum maatschappelijk kapitaal na de omzetting in een BVBA (1 B.550,00 EUR).

Voorafgaand aan de omzetting zal een kapitaalverhoging worden doorgevoerd zodat het maatschappelijk kapitaal minstens 18.550 EUR zal bedragen.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 777 van het wetboek van vennootschappen, in het kader van omzetting van de CVBA met sociaal oogmerk 'T KWISPELHOF naar BVBA en het mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Izegem, 26 december 2013.

Nicolas Rouseré,

Bedrijfsrevisor."

Het verslag van de bedrijfsrevisor zal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

DERDE BESLUIT

Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR), om het kapitaal te brengen op een bedrag van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) door incorporatie van beschikbare reserves, zonder creatie van nieuwe aandelen, doch met evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Vaststelling van de realisatie van deze kapitaalverhoging vast. Het kapitaal bedraagt thans achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR).

VIERDE BESLUIT

Wijziging van het doel van de vennootschap in de tekst, zoals verder opgenomen onder het zevende besluit. VIJFDE BESLUIT

Besluit de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met sociaal oogmerk om te vormen in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met dien verstande dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontstaan uit de omvorming geen nieuwe vennootschap is, doch wel de loutere voortzetting onder een andere vorm van de tot op aktedatum bestaande coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met sociaal oogmerk.

Alle verrichtingen die voor aktedatum door de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met sociaal oogmerk werden gedaan worden aanzien als zijnde verricht voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met sociaal oogmerk.

Het kapitaal van ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG (18.550,00) Euro zal voortaan vertegenwoordigd zijn door HONDERD (100) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

De honderd (100) aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden verdeeld onder de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in overeenstemming met hun aandeel in het kapitaal,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elke vennoot zal één (1) aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aanspra-kelijkheid

ontvangen in ruil voor één (1) aandeel van de om-lgezette Coöperatieve Vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Bijgevolg worden, met goedkeuring van alle partijen, de HONDERD (100) aandelen van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt toebedeeld:

- aan de Heer Redgy VERGRACHT, die aanvaardt, VIJFTIG (50) aandelen;

- aan lees HERMANS, die aanvaardt, VIJFTIG (50) aandelen.

De omzetting geschiedt op grond van:

a. Boek XII van het Wetboek van vennootschappen.

b. Artikel honderd eenentwintig van het wetboek der registratierechten en;

c. Het artikel tweehonderd en tien en volgende van het wetboek der inkomstenbelastingen.

d. De artikelen elf en achttien ten derde van het wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde.

ZESDE BESLUIT

Dientengevolge is de raad van bestuur ontslagnemend en besluit de algemene vergadering tot verlening

van ontslag en decharge aan de raad van bestuur, meer bepaald aan de enige bestuurder, de Heer Redgy

Vergracht, voornoemd.

De goedkeuring van de jaarrekening houdt op een volgende algemene vergadering eveneens kwijting in

voor de uitoefening van het mandaat van de enige bestuurder tot op aktedatum.

ZEVENDE BESLUIT

Besluit om de statuten te wijzigen ingevolge de omvorming van de coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid met sociaal oogmerk in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Met eenparigheid van stemmen en na goedkeuring van ieder artikel afzonderlijk stelt de vergadering de

statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast als volgt:

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Benaming: "'t Kwispelhor.

Zetel: 8600 Diksmuide-Leke, Kruiskalsijdestraat 24.

Doel: De vennootschap heeft tot doel:

a)Het verstrekken van deskundige informatie en advies over de hond, onder andere voor wat betreft zijn

gedrag, sociale levenswijze, communicatietechnieken, zijn verzorging, zijn voeding.

b)Het onderzoek naar communicatiestoornissen tussen mens en hond en het verhelpen of voorkomen

ervan, door het uitvoeren van een gedragsstatus, al dan niet met daarop volgend een gedragstherapie en

begeleiding, dit om onnodige kwelling, zowel psychisch als fysisch, van mens en hond te kunnen voorkomen en

het voorkomen van eventuele overbodige euthanasie van de hond.

c)De belangstellende een deskundige begeleiding vertrekken door instructeurs die voldoen aan het

vakbekwaamschap.

d)Het volgen en geven van cursussen, seminaria, uitvoeren van allerlei onderzoek en dergelijke die kunnen

bijdragen tot de uitbreiding van algemene kennis van de betreffende materie.

e)De vennootschap mag ook volgende activiteiten uitoefenen:

-Hondenschool met basisopleiding naar gehoorzaamheid

-Intern verblijf van honden met opleiding tot gehoorzaamheid

-Verbroedering met buitenlandse trainers, gedragstherapeuten, hondenclubs of organisaties die zich

inzetten voor het welzijn en/of opvoeding van honden

-Deelnemen aan buitenlandse activiteiten zoals workshops, lezingen, stages en/of uitwisseling van

werkervaringen

-Deelnemen aan Natuur educatieve activiteiten die bijdragen tot een beter algemeen begrip van dieren- en

mensengedrag, in het bijzonder hond en wolf

-Opleiding van hondengedragsinstructeurs niveau I en Il in Vlaanderen en in Wallonië

-Opleiding van hulpinstructeur niveau I en II in Vlaanderen en Wallonië

-Dagtrainingen van rashondenclubs

-Werkbezoeken van studenten van de universiteiten  dierengeneeskunde

-Workshops speuren met uw hond niveau I en Il

-Workshops jachtopleiding niveau I en Il

-Workshops kinderen en omgaan met hun hond

-Workshops voor trainingen van gehandicapten met hun hond

- Puppyparty's

-Kattenpension en hondenpension

-Fokken van honden

-Verkoop van voeding en toebehoren en diverse materialen

-Deze opsomming is niet beperkend

f)De vennootschap mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in

deze zin handelsdaden stellen.

g)De vennootschap kan alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en alle om het even welke

verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar

doel.

h)De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en

onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijke

doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die ene gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van de vennootschap bevordert. Zij mag leningen toestaan aan en waarborgen stellen voor derden.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur: onbepaald vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: Achttienduizend vijfhonderd vijftig Euro (18.550,00 EUR).

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Machten: iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is. De vennoten worden hieromtrent geïnformeerd in de oproepingsbrief.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem. De vennoten kunnen hun stem schriftelijk uitbrengen. Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. De zaakvoering mag de tekst van de volmachten vaststellen en eisen dat deze ten minste vijf voile dagen voor de vergadering zullen neergelegd worden op de door de zaakvoering aangeduide plaats.

Boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Winstverdeling - vereffening: Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de i nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

ACHTSTE BESLUIT

Voor onbepaalde duur te rekenen vanaf aktedatum wordt benoemd tot gewone zaakvoerders:

- de heer Redgy Vergracht voornoemd;

mevrouw Ines Hermans voornoemd.

NEGENDE BESLUIT

Besluit geen commissaris te benoemen, omdat de vennootschap er niet toe gehouden is.

TIENDE BESLUIT

Volmacht wordt gegeven aan Ernst & Young fiduciaire CVBA, met zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, vertegenwoordigd door de heer Bob Van Holder, en aan de zaakvoerder, de Heer Redgy Vergracht, die elk afzonderlijk en alleen kunnen optreden, met recht van indeplaatsstelling, met het oog op het verrichten van alle formaliteiten in verband met de Kruispuntbank van Ondernemingen en de formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket; evenals met het oog op het verrichten van alle formaliteiten in verband met sociale zekerheid en in verband met de belasting over de toegevoegde waarde.

Sluiting

Aangezien de agenda afgehandeld is, wordt de vergadering gesloten.

WAARVAN AKTE

Gedaan en verleden op plaats en datum als hiervoor gezegd,

Na vervulling van alles wat hierboven staat, hebben de comparanten met mij, notaris getekend.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd ;

-expeditie van de akte dd. 31/12/2013

-verslag van de bedrijfsrevisor omtrent de omvorming

-gecoördineerde statuten met lijst publicatiedata.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor,

behouden

aan het

Belgisch

5taatsBlad

03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.09.2013, NGL 30.09.2013 13607-0555-014
07/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.10.2012, NGL 31.10.2012 12630-0047-013
03/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.04.2012, NGL 26.04.2012 12099-0382-014
30/01/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 20.12.2011, NGL 24.01.2012 12014-0064-014
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 27.08.2015 15549-0510-013
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 19.08.2016, NGL 31.08.2016 16549-0380-013

Coordonnées
T KWISPELHOF

Adresse
KRUISKALSIJDESTRAAT 24 8600 DIKSMUIDE

Code postal : 8600
Localité : DIKSMUIDE
Commune : DIKSMUIDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande