T MYSTERIE

Divers


Dénomination : T MYSTERIE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 882.440.474

Publication

22/05/2014
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0882.440.474

Benaming

(voluit) : `T MYSTERIE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8820 Torhout, Burg 19

Onderwerp akte : Definitieve sluiting van de vereffening

Verwijzend naar het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden dd. 25/03/2014, ten zetel ,

werd met éénparigheid van stemmen beslist om met ingang vanaf 24/03/2014 :

- de vereffeningsrekeningen goed te keuren;

- het ontslag ais vereffenaar te aanvaarden van Mevrouw CATTEEUW Catherine, wonende te 8610

Kortemark, Ichtegemstraat 35.

Volledige kwijting wordt haar verleend voor haar mandaat;

- de vereffening definitief af te sluiten en tevens dat de vennootschap opgehouden heeft te bestaan met

ingang vanaf 24/03/2014.

- in uitvoering van artikel 195 van het Wetboek van Vennootschappen, aile boeken en bescheiden van de

vennootschap zullen gedurende een termijn van tenminste vijf jaar bewaard worden bij Mevrouw CATTEEUW

Catherine, wonende te 8610 Kortemark, lchtegemstraat 35.

ber ac Be

Sta;

Getekend door Mevrouw CATTEEUW Catherine, Vereffenaar

x

Tegelijk hiermee neergelegd :

- kopie vonnis afgeleverd door de rechtbank van koophandel te Brugge, afdeling Oostende op 24/03/2014 -

B113/00075.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/11/2013
ÿþ am Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



tv(Ktegetegci ter griffie van de

Qltí

rechtbank ,~,v,y~~ !~o¬ ~p+~.h~ancizl

p~

~rli2~ -- ef}irtg btiw i7~ti~~

0 5 NOV. 2013

Griffie



Ondernemingsnr : 0882.440.474

Benaming

(voluit) : 'T MYSTERIE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8820 Torhout, Burg 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING - BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR - STATUTENWIJZIGING

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "'T MYSTERIE", met zetel te 8820 Torhout, Burg 19, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge,. afdeling Oostende met ondememingsnummer 0882.440.474., gehouden voor notaris Jean Pierre Lesage te! Hooglede op 25/7/2013 heeft unaniem volgende beslissingen genomen:

Bij toepassing van artikel 181 § 4 van de het wetboek van vennootschappen bevestigt de ondergetekende notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is in verband met de in vereffeningstelling.

Met betrekking tot de formaliteiten die door de vennootschap moeten vervuld worden, stelt de voorzitter het volgende vast: - op 2 juli 2013 hebben de zaakvoerders van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is opgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels, vastgesteld ter uitvoering van artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen. - op 3 juli 2013 heeft de externe accountant, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld.. - De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt, "5. Besluit In het kader van de procedure vans vereffening voorzien door het wetboek van vennootschappen heeft de zaakvoerder van de Bvba "'t Mysterie"' een boekhoudkundige staat, afgesloten per 30.06.2013 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal heeft van ¬ 10.762,75 en een netto-eigen vermogen van ¬ 6.779,92. Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft. Aldus opgemaakt door de Heer Warlop Paul, extern IAB-Accountant te Torhout, Zuidstraat 46 op datum van.03 juli 2013." De, verslagen vén het bestuursorgaan en van de externe accountant zullen tezamen met een uitgifte van vleze akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerders, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door voornoemde externe accountant overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen. Bij de verslagen is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 juni 2013. De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en van de staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen. De vergadering stelt eenparig vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de vennoot en de algemene vergadering besluit zich eenparig aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn en besluit. eenparig tot goedkeuring van de voormelde verslagen.

TWEEDE BESLUIT

Na kennisname van deze verslagen, besluit de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen de vennootschap te ontbinden en in vereffening te stellen. Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en de formaliteiten tot deze ontbinding en in vereffeningstelling. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist één vereffenaar te benoemen. Zij benoemt als vereffenaar Mevrouw CATTEEUW Catherine, voornoemd, die dit aanvaardt. Zij bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod. De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar kan aile handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien. Zij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; zij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; zij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften. Onder haar verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan zij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijden een vooropgestelde termijn, Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar. ledere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van een ontbonden vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel. De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zevende en de dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat, die dient opgesteld te zijn in de zesde, respectievelijk twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven, de uitkeringen en datgene wat nog dient vereffend te worden, te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffenend, Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts één keer per jaar aan de griffie overgezonden te worden. De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen. De vergadering beslist dat de vereffenaar haar mandaat onbezoldigd zal uitoefenen. De notaris wijst erop dat overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen de benoeming van de vereffenaar(s) aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging of homologatie dient voorgelegd te worden.

VMERDE BESLUIT

De vergadering beslist één plaatsvervangende vereffenaar aan te stellen die slechts in functie kan treden indien de benoeming als vereffenaar van Mevrouw CATTEEUW Catherine, voornoemd, door de rechtbank van koophandel niet wordt bevestigd of gehomologeerd. De plaatsvervangende vereffenaar is Mevrouw VANDAELE Sofie, voornoemd, die dit aanvaardt. De vergadering beslist dat de plaatsvervangende vereffenaar, bij bevestiging of homologatie van zijn benoeming, zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen. Deze plaatsvervangende vereffenaar treedt slechts in functie zo de voorzitter van de rechtbank niet overgaat tot de bevestiging van de initieel benoemde vereffenaar, te weten Mevrouw CATTEEUW Catherine, voornoemd.

VIJFDE BESLUIT

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerders, te weten Mevrouw CATTEEUW Catherine en Mevrouw VANDAELE Sofie, beiden voornoemd. De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerders voor het door haar tot op heden waargenomen bestuur. Voor zoveel ais nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot ontslag en décharge van de zaakvoerder is genomen onder de in de voorgaande besluiten vermelde schorsende voorwaarde, de zaakvoerder tot aan de vervulling van deze voorwaarde, actief het bestuur van de vennootschap blijft waarnemen en dat haar ontslag slechts zal ingaan op het ogenblik van de bevestiging of homologatie van de benoeming van de vereffenaar (of de ambtshalve aanstelling van een vereffenaar door de voorzitter rechtbank van koophandel). De eerstvolgende algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van de zaakvoerder zal zich uitspreken over de décharge voor de uitoefening van diens mandaat in de periode tussen vandaag en het definitief worden van het ontslag.

ZESDE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding en de in vereffeningstelling van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt. Alle artikelen worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:Artikel 1  De vennootschap opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar benaming luidt "'t Mysterie, in vereffening".Artikel 2  De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.Artikel 3  De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8820 Torhout, Burg 19, en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.Artikel 4  De vennootschap heeft tot doel:- kleinhandel in geschenkartikelen, new age artikelen, etherische producten, edelstenen, mineralen, parels, toebehoren, juwelen, fantasieartikelen, schoon- heidsproducten, verzorgingsproducten, parfum, wierook, uurwerken, waarzegkaarten, pendels, kruiden, lederwaren, kledij, hobbyartikelen, lampen, kaarsen, meditatieartikelen, astrologische producten, feng shul producten, en zo meer, dit alles in de meest ruime zin`,-organiseren van workshops, voordrachten, gespreksavonden inzake handlezen, horoscopen, runen, numerologie, spiritisme, kaartleggen, waarzeggen, alternatieve geneeswijzen, filosofie, aurofotografie, pendelen en zo meer, dit alles in de meest ruime zin, Verhuren van cursusruimte en deelname aan beurzen en markten.-Het patrimonium van de vennootschap in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uit te breiden.- Het optreden als agent, bemiddelaar makelaar, commissaris, concessionaris en projectontwikkelaar inzake aile mogelijke handelsverrichtingen.- Het maken van alle studies en onderzoeken betreffende alle commerciële en industriële activiteiten, de organisatie van vennootschappen en ondernemingen, verrichten van marktonderzoek, de promotie en het raadgeven met betrekking tot industriële en commerciële projecten en alle werkzaamheden met betrekking tot de informatica. Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies, alsook het ter beschikking stellen en verhuren van personeel. Aile onroerende verrichtingen in de

Voorbehouden iian liet Belgisch Staatsblad

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

meest brede betekenis van deze term, dit wil zeggen: de aankoop, de verkoop, het huren en het verhuren, het

l. onderverhuren en het bouwen en verbouwen, het uitrusten en valoriseren en het uitbaten onder alle vormen van aile bebouwde en onbebouwde goederen. Aile verrichtingen die onder de vorm van een beroepsoprichter verwezenlijkt worden.- Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen.- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.- Zij mag alle handels-, nijverheid-, financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschappen mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het Buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.Artikel 5  Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO NUL CENT (18.600,00 EUR) en is verdeeld in HONDERD ZESENTACHTIG (186) aandelen, zonder nominale waarde.Artikel 6  De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.De vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenear.Artikel 7  Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.Artikel 8 -- De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om negentien uur. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.Artikel 9 - Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.Artikel 10 - De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorg van de vereffenaar, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.Artikel 11 - In de zevende en de dertiende maand na de datum van de vereffening zendt de vereffenaar een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven, de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.Deze staten worden bij het vereffeningdossier gevoegd.Artikel 12 - Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, legt de vereffenaar het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.Bij de sluiting van de vereffening roept de vereffenaar een buitengewone vergadering van de vennoten samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.Tenminste één maand voor deze algemene vergadering legt de vereffenaar de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.lndien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaar décharge verleend en is de vereffening gesloten.Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering verleent alle macht aan de instrumenterende notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten op te maken en neer te leggen ter griffie.

ACHTSTE BESLUIT

Een bijzondere volmacht wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid RIK DELAMEILLIEURE te 8810 Lichtervelde, Potteriestraat 8, met mogelijkheid tot in de plaatstelling, om de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, ondernemingsloketten en bij de belasting op de toegevoegde waarde aan te passen en desgevallend te laten schrappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jean Pierre Lesage

samen neergelegd expeditie van de akte - verslagen en staat van actief en passief

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 14.08.2013 13428-0544-009
13/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 06.08.2012 12393-0497-009
06/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 29.08.2011 11496-0319-009
27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 23.08.2010 10439-0284-009
17/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 10.08.2009 09566-0156-009
20/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 11.08.2008 08567-0262-007

Coordonnées
T MYSTERIE

Adresse
Zetel : 8820 Torhout, Burg 19

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande