T SOETEKING - DE LEVENSBOOM, AFGEKORT : DE LEVENSBOOM

Association sans but lucratif


Dénomination : T SOETEKING - DE LEVENSBOOM, AFGEKORT : DE LEVENSBOOM
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 421.035.824

Publication

26/03/2014
ÿþ ~ ~.. MOD 2.2

__~ _.. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie '

vc

beha

aai

Bel

Staa

.

NEERGELEGD

 ~~ 13. 03, 2014

~...~., l"1ANí~EL

~l~~t~~l~ ~~~~i~



19 676 7

Ondernemingsnr : 0421.035.824

Benaming

(voluit) : 't Soetekint - de Levensboom

(verkort) : de Levensboom

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Bruyningstraat 56B te 8510 Marke

Onderwerp akte : Nieuwe samenstelling raad van bestuur & synchronisatie vorige

' statutenwijzigingen 2001 en 2007 in één tekst.

Akte statutenwijziging

De Algemene Vergadering van 23 januari 2014 keurde volgende wijziging van de statuten goed:

I. Naam, zetel, doel, duur.

Art. 1

De vereniging draagt de naam 't Soetekint - de'Levensboom

Art. 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te Kortrijk - Marke, Bruyningstraat 56B. De plaats van de vestiging

wordt bepaald of gewijzigd door de algemene vergadering.

Art. 3.

De vereniging stelt zich ten doel:

a) het oprichten, uitbouwen, in stand houden van en het optreden als inrichtende macht bij een Ervaringsgerichte Freinetschool.

b) het nemen of steunen van alle initiatieven die de realisatie van de in artikel 3a genoemde doelstellingen ten goede komen,

Art, 4.

De duur van de vereniging is onbepaald.

Il. Leden

Art.5.

a) Het aantal leden is onbeperkt maar moet ten minste drie bedragen.

Het aantal leden van de aigemene vergadering wordt volgens pariteit in stemkracht vastgelegd. De pariteit geldt tussen ouders en personeel en eveneens tussen de toegetreden VZW's die zij vertegenwoordigen (ook vestigingen genoemd). Iedere VZW die toetreedt wordt in de algemene vergadering vertegenwoordigd door de voorzitter van zijn eigen algemene vergadering. De toegetreden vzw vaardigt vier ouders af en twee personeelsleden vanuit zijn eigen algemene vergadering. Deze personen zetelen allen ais de werkelijke leden met stemrecht. De ouders hebber( elk één stem , de personeelsleden hebben elk twee stemmen. Dit gedifferentieerd stemrecht wordt vereist door het decreet basisonderwijs van 25 februari 1597 (B.S. van 17 april 1997) dat pariteit tussen ouders en personeel oplegt. Minstens drie kwart van de ouders die zetelen in de algemene vergadering moeten lid zijn van het bestuur van de toegetreden VZW

b)Om ais toegetreden VZW-lid (zonder stemrecht) door de algemene vergadering aanvaard te worden, volstaat een schrijven met de kandidaatstelling aan de voorzitter of secretaris van de raad van bestuur. De raad van bestuur zal op haar volgende vergadering met een tweederde meerderheid der stemmen, ongeacht het aantal aanwezigen, over de aanvaarding beslissen, Bij staking der stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Om als werkelijk en dus stemgerechtigd lid toe te treden volstaat het aangeduid te worden door de toegetreden VZW die men vertegenwoordigt en de secretaris schriftelijk op de hoogte te brengen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermglden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

" De coördinator van de school is automatisch een toegetreden lid zonder stemrecht.

Elk lid kan ontslag nemen door dit schriftelijk neer te leggen bij de voorzitter van de raad van bestuur op het adres van de zetel van de vereniging. Bij het wegvallen van een effectief lid zorgt de toegetreden VZW-lid die hij vertegenwoordigt, binnen de zes maanden voor een nieuwe afgevaardigde.

Leden kunnen slechts uitgesloten worden op schriftelijk en gemotiveerd voorstel van de raad van bestuur of van een vijfde van de leden die de algemene vergadering bijeen kunnen roepen, bij meerderheid van vijf zesde van de algemene vergadering,

Art, 6.

He lidgeld door de leden verschuldigd, wordt bepaald door dé algemene vergadering en wordt vastgesteld in

het huishoudelijk reglement. Het mag niet meer bedragen dan ¬ 2500 per jaar.

111. Algemene vergadering

Art. 7.

De algemene vergadering is samengesteld uit alle werkelijke leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of door een ondervoorzitter.

Een lid kan zich echter, mits een schriftelijke volmacht , door een ander lid op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen. Een lid kan evenwel'slechts één ander lid bij volmacht vertegenwoordigen.

De algemene vergadering kan zich voor haar werkzaamheden laten bijstaan door adviseurs, zij kunnen worden uitgenodigd op basis van hun deskundigheid, doch hebben geen stemrecht.

.Art. 8.

e De algemene vergadering besçhikt over de meest uitgebreide bevoegdheden. Alleen zij is bevoegd de

statuten te wijzigen, het huishoudelijk reglement, op voorstel van de raad van bestuur te aanvaarden of te wijzigen, bestuurders te benoemen en te ontslaan, begrotingen en rekeningen goed te keuren, leden te aanvaarden of uit te sluiten en de vereniging te ontbinden. Ze is ook bevoegd voor alle materies zoals in de wet

e van 27 juni 1921., gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, vast gelegd. Zoals daar zijn; het benoemen en afzetten van commissarissen en het vast leggen van hun eventuele vergoeding, de kwijting aan bestuurders en commissarissen, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk. De algemene vergadering is ook bevoegd in alle gevallen waarin de statuen dat vereist.

d Art. 9.

Elk jaar wordt minstens één algemene vergadering samen geroepen. De raad van bestuur of tenminste één

zesde van de leden kan op elk ogenblik een algemene vergadering samenroepen. Zowel voor de gewone als

voor de bijzondere algemene vergadering worden de [eden uitgenodigd bij gewone brief of per elektronische mail die de dagorde omvat. de uitnodiging gebeurt minstens 8 dagen voor de algemene vergadering.

(.4 Art. 10.

De algemene vergadering kan slechts geldig samenkomen indien minstens de helft plus één van de

gemandateerden aanwezig of bij volmacht vertegenwoordigd is. Wordt dit aantal niet bereikt, dan kan een et

nieuw bijeengeroepen algemene vergadering geldig vergaderen en beslissen ongeacht het aantal aanwezigen.

Art. 11.

a) De beslissingen in de algemene vergadering worden genomen bij tweederde meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden die minstens twee derde van de aangesloten verenigingen moeten vertegenwoordigen.

b) De beslissingen van de algemene vergadering worden opgenomen in het verslagboek van de algemene vergadering van de vereniging. De verslagen in het verslagboek worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris of, bij afwezigheid, door twee van de aanwezige leden. Het verslagboek ligt ter inzage in de zetel van de vereniging en is in te kijken elke schooldag op eenvoudig verzoek bij het secretariaat,

IV, Bestuur

Art. 12.

a) De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur waarvan het aantal bestuurders steeds lager is dan het aantal leden van de vereniging. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd uit de leden en de afgevaardigden van leden die deel uitmaken van de algemene vergadering; De samenstelling van de raad van bestuur is paritiair volgens het aantal aangesloten instellingen en bestaat uit evenveel ouders als personeelsleden. iedere instelling telt dus twee ouders en twee personeelsleden in de raad van bestuur binnen de instelling gelijk te verdelen onder de eventuele vestigingen van die instelling. De schoolhoofden zijn toegetreden leden (zonder stemrecht) van de raad van bestuur,

~

MOD2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

" b) De leden van de raad van bestuur oefenen hun mandaat gratis uit. Ze zijn ten allen tijde door een algemene vergadering afzetbaar.

c) De bestuurders worden verkozen voor een periode van drie jaar ingaande vanaf maart 2007, doch zijn opnieuw herkiesbaar. Bestuurders kunnen vrijwillig ontslag nemen door dit schriftelijk te melden aan de secretaris van de vereniging. Tussentijds benoemde bestuurders zijn slecht verkozen voor de rest van de duur van het mandaat.

" Art.13

De raad van bestuur verkiest onder haar leden een voorzitter en een secretaris, Zo nodig belast de raad ook andere bestuurders met een bijzondere functie. Voor al deze functies gelden dezelfde voorwaarden als voor de andere bestuurders.

Art. 14,

De raad van bestuur kan slechts geldig vergaderen en beslissen indien minstens de helft plus één van de

bestuurders aanwezig is. De raad vergadert op initiatief van de voorzitter of van twee bestuurders.

Art. 15.

a) De beslissingen binnen de raad van bestuur worden genomen bij tweederde meerderheid van de aanwezige bestuurders.

b) Bestuurders kunnen uit hun ambt worden ontzet door de algemene rregadering. Daarvoor is een meerderheid van vijf zesde van de algemene vergadering nodig,

Art. 16

Indien door tussentijds ontslag meer dan één zesde van het aantal bestuurders wegvalt of indien één van de aangesloten verenigingen geen evenwaardige vertegenwoordiging meer heeft in de raad, zal binnen de twee maand een bijzondere algmene vergadering worden samengeroepen ten einde de raad aan te vullen,

Art. 17,

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid daden van bestuur en beschikking te stellen met het oog op het dagelijks bestuur van de vereniging alsmede ook alle zaken die niet expliciet door de wet of de statuten aan de algemene vergadering zijn toevertrouwd. Dit omvat onder meer de uitvoering van de verdeling van de werkingstoelagen en lesurenpakketten en de administratieve verplichtingen.

Art. 18,

De vereniging wordt bij gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen vertegenwoordigd door twee afgevaardigden, aangeduid door de raad van bestuur, die samen optreden, Voor handelingen op het vlak van de schooladministratie kan deze bevoegdheid samen worden uitgevoerd door één lid van de raad van bestuur en het schoolhoofd.

V. Financiëel beleid,

Art. 19.

a)Het boekjaar loopt van 1 augustus tot 31 juli. Rekeningen en begrotingen worden door of op last van de raad van bestuur voorbereid en ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering,

b)De raad van bestuur kan volmacht geven aan zijn leden op de rekeningen van de vereniging, om de vereniging onbeperkt te vertegenwoordigen tegenover derden. Dit kan zowel door individuele leden zijn als door gezamenlijke leden zoals vastgesteld door de raad van bestuur. De raad van bestuur kan ook buiten zijn leden volmacht toekennen aan individuen verbonden met de vereniging.

VI, Ontbinding en vereffening.

Art. 20.

De vereniging Kan slechts worden ontbonden indien het voorstel tot ontbinding,op correcte wijze op de dagorde geplaatst, tijdens een daartoe samengeroepen algemene vergadering, een unanieme meerderheid krijgt,

Art. 21.

De vereniging wordt vereffend door twee of meer vereffenaars, aangeduid door de algemene vergadering. Het vermogen moet na onbinding aangewend worden voor een belangeloze doelstelling met eengelijkaardig doel als de ontbonden vereniging, aangeduid door de algmene vergadering.

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

AKTE BETREFFENDE DE RAAD VAN BESTUUR

ontslag en aanstelling van bestuurders

VZW 't Soetekint - de Levensboom , Bruyningstraat 56B te 8510 Marke ondememingsnummer 0421.035.824

heeft op de Algemene vergadering Van 23 januari 2014 het ontslag aangenomen van volgende bestuurder: Olivier Guillierme, Loofstraat 28, 8500 Kortrijk, geboren te Kortrijk op 8 juni 1969, bestuurder voorzitter Liesbeth Vanderstraeten, Paleisstraat 2B te Kortrijk, geboren te Kortrijk op 02 februari 1970, bestuurder Jan Devos, Olympialaan 41 te Sint-Eloois-Winkel, geboren te Kortrijk op 10 december 1962, bestuurder.

De Algemene vergadering van 23 januari 2014 heeft volgende persoon als nieuwe bestuurder aangenomen: Katia Kerkhof, Lommergoed 32 te 8560 Gullegem, geboren te Kortrijk op 28 september 1972, bestuurder. Greet Meere, Kortrijkstraat 467 te 8930 Menen , geboren te Kortrijk op 10 februari 1972, bestuurder. Vincent Remy, Schaapsdreef 25 te 8500 Kortrijk, geboren te Kortrijk op 15 augustus 1972, bestuurder.

De raad van bestuur van de' vereniging is als 'volgt samengesteld met onmiddellijke ingang na de

goedkeuring op de algemene vergadering van 23 januari 2014:

Dejaeghere Wouter, Goudbergstraat 26, 8560 Wevelgem, geboren te Kortrijk op 16/2/1976, voorzitter

Vandevyvere Vincent, Jan Breydellaan 70,8500 Kortrijk, geboren te Kortrijk op 01105/1976,secretaris

Jorge Cottyn,Goedendaglaan 106, 8500 Kortrijk, geboren te Kortrijk op 03/09/1975, ondervoorzitter

Greet Meere, Kortrijkstraat 467 te 8930 Menen , geboren te Kortrijk op 10 februari 1972, bestuurder.

Detavernier Trui, Sterrestraat 62, 8511 Aalbeke, geboren te Kortrijk op23/01/1964 , bestuurder

Vincent Remy, Schaapsdreef 25 te 8500 Kortrijk, geboren te Kortrijk op 15 augustus 1972, bestuurder.

Katia Kerkhof, Lommergoed 32 te 8560 Gullegem, geboren te Kortrijk op 28 september 1972, bestuurder'

Soenen Katrien, Hoogstraat 40, 8560 Wevelgem, geboren te leper op 22 juli 1972, bestuurder

Els Denaux, Toekomststraat 25, 8500 Kortrijk, geboren te Brugge op 23106/1970, toegetreden bestuurder

Vandommele Klaas, Preshoekstraat 2, 8510 Marke geboren te Izegem op 23109/67, toegetreden bestuurder

Tanghe Yves, H. Debrabanderestr, 42 8560 Wevelgem, geboren Menen 14/12/1961, toegetreden

bestuurder

Vzw Celestyn , Bruyningstraat 56 B, 8510 Marke, toegetreden lid

Vzw Kijkuit, Kijkuitstraat 10, 8560 Wevelgem, toegetreden lid

Vzw V-tex, Guldensporenlaan 27, 8500 Kortrijk, toegetreden lid

De Algemene vergadering van 23 januari 2014 machtigt volgende personen om de vereniging te vertegenwoordigen.

Jorge Cottyn,Goedendaglaan 106, 8500 Kortrijk, geboren te Kortrijk op 03/09/1975, ondervoorzitter Els Denaux, Toekomststraat 25, 8500 Kortrijk, geboren te Brugge op 23106/1970, toegetreden bestuurder Vandommele Klaas, Preshoekstraat 2, 8510 Marke geboren te Izegem op 23/09167, toegetreden bestuurder Tanghe Yves, H. Debrabanderestr. 42, 8560 Wevelgem, geboren Menen 14/12/1961, toegetreden

bestuurder

Dejaeghere Wouter, Goudbergstraat 26, 8560 Wevelgem, geboren te Kortrijk op 16/2/1976, voorzitter Vandevyvere Vincent, Jan Breydellaan 70,8500 Kortrijk, geboren te Kortrijk op 01/05/1976,secretaris Cardoen Caroline, Harelbeekstraat 134 te 8550 Zwevegem, geboren te Menen op 08108/1959, personeelslid

Aldus opgemaakt in één exemplaar te Kortrijk op 9 februari 2014 door bestuurder Yves Tanghe

" Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1/oor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/06/2011
ÿþOndernemingsnr : 0421.035.824

Benaming _

- (voluit) :: 't Soetekint - De Levensboom - -

(verkort) : De Levensboom

Rechtsvorm : vereniging zondern winstoogmerk

Zetel : rRrAyno. 9SIkaaf 5613 , gs-i gs-io NaRkc

Onderwerp akte : Wijziging hoofdstuk IV, artikel 12, wijziging raad van bestuur, wijziging volmachtregeling

Akte statutenwijziging

De algemene vergadering van 26/04/2011 keurde volgende wijziging van statuten goed:

Art. 12.

a) De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur waarvan het aantal bestuurders steeds lager is; dan het aantal leden van de vereniging. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd uit dei leden en de afgevaardigden van leden die deel uitmaken van de algemene vergadering. De samenstelling van; de raad van bestuur is paritiair volgens het aantal aangesloten instellingen en bestaat uit evenveel ouders als personeelsleden. Iedere instelling telt dus twee ouders en twee personeelsleden in de raad van bestuur binnen de instelling gelijk te verdelen onder de eventuele vestigingen van die instelling.. De schoolhoofden zijn niet stemgerechtigd lid (toegetreden leden) van de raad van bestuur. "

De Algemene vergadering van 26/04/2011 benoemt volgende bestuurders in een nieuwe functie;

Tanghe Yves,Henri Debrabanderestraat 42, 8560 Wevelgem, geboren te Menen op 14/12/1961,

toegetreden bestuurder.

Els Denaux, Toekomststraat 25, 8500 Kortrijk, geboren te Brugge op 23/06/1970, toegetreden bestuurder

-M00 2.2

Luik ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte te

1 *ii oessia+

II

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r~

p~ .rr -_-',D

I-" !-L~- D -

~-r~~G 7,-1_ L

. 2 7, 05. 2011 "

RECH I'~ANrC i.,'" '__r riAN13EL

KORTC31., ;

cLecLe

1.«

e

cLe

cLe cLe

b) De leden van de raad van bestuur oefenen hun mandaat gratis uit. Ze zijn ten allen tijde door een; algemene vergadering afzetbaar.

c) De bestuurders worden verkozen voor een periode van drie jaar ingaande vanaf maart 2007, doch zijn opnieuw herkiesbaar. Bestuurders kunnen vrijwillig ontslag nemen door dit schriftelijk te melden aan de secretaris van de vereniging. Tussentijds benoemde bestuurders zijn slecht verkozen voor de rest van de duur van het mandaat.

"

"

Akte raad van bestuur: -"

De Algemene vergadering van 26/04/2011 heeft het ontslag aangenomen van volgende bestuurders: "

et

Cappon Koen, Kleine Wijnbergstraat 3, 8560 Wevelgem, geboren te Kortrijk op 01/08/1961. onslag ais,::

et bestuurder

Maelfait Denis, Zuidstraat 60,8530 Harelbeke, geboren te Kuurre op 26/03/1960, ontslag als bestuurder

Tanghe Yves,Henri Debrabanderestraat 42, 8560 Wevelgem, geboren te Menen op 14/12/1961,;

" bestuurder.

Els Denaux, Toekomststraat 25, 8500 Kortrijk, geboren te Brugge op 23/06/1970, bestuurder

rv

:~



pq De algemene vergadering van 26/04/2011 benoemt volgende personen als nieuwe bestuurders:

Olivier Guillierrne, Loofstraat 28, 8500 Kortrijk, geboren te Kortrijk op 8 juni 1969, bestuurder

Liesbeth Verstraeten, Paleisstraat 2 bus b, 8500 Kortrijk, geboren te Kortrijk op 02/02/1970, bestuurder

Devos Jan, Olympialaan 41, 8800 Sint-Elooís-VVinkel,geboren te Kortrijk op 10/12/1962 bestuurder

Soenen Katrien, Hoogstraat 40, 8560 Wevelgem, geboren te leper op 22 juli 1972, bestuurder

Jorge Cottyn,Goudendaglaan 106, 8500 Kortrijk, geboren te Kortrijk op 03/09/1975, bestuurder

Els Denaux, Toekomststraat 25, 8500 Kortrijk, geboren te Brugge op 23/06/1970, toegetreden bestuurder

Vandommele Klaas, Preshoekstraat 2, 8510 Marke geboren te Izegem op 23/09/67, toegetreden bestuurder

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

" Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

Voor-

'behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg ' "

Tanghe Yves,Henri Debrabanderestraat banderestraai 42, 8560 Wevelgem, geboren te Menen op 14/12/1961, .

toegetreden bestuurder

Detavemier Trui, Sterrestraat 62, 8511 Aalbeke, geboren te Kortrijk op23/01/1964 , bestuurder

Dejaeghere Wouter, Goudbergstraat 26, 8560 Wevelgem,_ geboren te Kortrijk op 1612/1m, bestuurder

- Vandevyvere Vincent, Jan Breydellaan 70,8500 Kortrijk, geboren te Kortrijk op 0110511976,bestuurder

Vzw Celestyn , Bruyningstraat 56 B, 8510 Marke, toegetreden lid

Vzw Kijkuit, Kijkuitstraat 10, 8560 Wevelgem, toegetreden lid -

Vzw V-tex, Guldensporenlaan 27, 8500 Kortrijk, toegetreden lid

De raad van bestuur van de vereniging is als volgt samengesteld:

Olivier Guillierme, Loofstraat 28, 8500 Kortrijk, geboren te Kortrijk op 8 juni 1961, voorzitter

Liesbeth Verstraeten, Paleisstraat 2 bus b, 8500 Kortrijk, geboren te Kortrijk op 02/02/1970, bestuurder

Devos Jan, Olympialaan 41, 8800 Sint-Eloois-Winkel,geboren te Kortrijk op 10/12/1962 bestuurder

Soenen Katrien, Hoogstraat 40, 8560 Wevelgem, geboren te leper op 22 juli 1972, bestuurder

Jorge Cottyn,Goudendaglaan 106,-8500 Kortrijk, geboren te Kortrijk op 0310911975, ondervoorzitter - -- --

Els Denaux, Toekomststraat 25, 8500 Kortrijk, geboren te Brugge op 23/06/1970, toegetreden bestuurder

Vandommele Klaas, Preshoekstraat 2, 8510 Marke geboren te Izegem op 23/09/67, toegetreden bestuurder

Tanghe Yves,Henri Debrabanderestraat 42, 8560 Wevelgem, geboren te Menen op 14/12/1961,

toegetreden bestuurder

Detavemier Trui, Sterrestraat 62, 8511 Aalbeke, geboren te Kortrijk op23/01/1964 , bestuurder

Dejaeghere Wouter, Goudbergstraat 26, 8560 Wevelgem, geboren te Kortrijk op 1612/1976, secretaris

Vandevyvere Vincent, Jan Breydellaan 70,8500 Kortrijk, geboren te Kortrijk op 01/05/1976,bestuurder

Vzw Celestyn , Bruyningstraat 56 B, 8510 Marke, toegetreden lid

Vzw Kijkuit, Kijkuitstraat 10, 8560 Wevelgem, toegetreden lid

Vzw V-tex, Guldensporenlaan 27, 8500 Kortrijk, toegetreden lid

De Algemene vergadering van 26/04/2011 machtigt volgende personen om de vereniging te

vertegenwoordigen,

Olivier Guillierrne, Loofstraat 28, 8500 Kortrijk, geboren te Kortrijk op 8 juni 1961, voorzitter

Jorge Cottyn,Goudendaglaan 106, 8500 Kortrijk, geboren te Kortrijk op 03/09/1975, ondervoorzitter "

Els Denaux, Toekomststraat 25, 8500 Kortrijk, geboren te Brugge op 2310611970, toegetreden bestuurder Vandommele Klaas, Preshoekstraat 2, 8510 Marke geboren te Izegem op 23/09/67, toegetreden bestuurder Tanghe Yves,Henri . Debrabanderestraat 42, 8560 Wevelgem, geboren te Menen op 14/12/1961,

toegetreden bestuurder

Dejaeghere Wouter, Goudbergstraat 26, 8560 Wevelgem, geboren te Kortrijk op 1612/1976, secretaris Cardoen Caroline, Harelbeekstraat 134 te 8550 Zwevegem, geboren te Menen op 08/08/1959, personeelslid

Aldus opgemaakt te Marke in drie exemplaren op 26/04/2011

door Olivier Guillerme, voorzitter

door Wouter Dejaeghere, secretaris

r.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
T SOETEKING - DE LEVENSBOOM, AFGEKORT : DE L…

Adresse
BRUYNINGSTRAAT 56B 8510 MARKE

Code postal : 8510
Localité : Marke
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande