TAAL-AD-VISIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : TAAL-AD-VISIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 465.633.355

Publication

02/04/2014
ÿþ:_;,

Ondernemingsnr ; 0.465.633.355

Benaming (voluit) : TAAL-ADVISIE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Grote Moerstraat 94A 8200 BRUGGE

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING : kapitaalverhoging - aanneming nieuwe statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Pieter Van Hoestenberghe, te Jabbeke, lid; van de maatschap « Van Hoestenberghe, Dewagtere & Dewagtere » op 11 maart 2014, dat de buitengewone algemene vergadering onder andere volgende besluiten letterlijk heeft genomen :

"EERSTE BESLUIT -- KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor :

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de bedrijfsrevisor "BDO Bedrijfsrevisoren" Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door Peter Vandewalle, kantoorhoudende te 8800, Roeselare, Kwadestraat 153/5, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde', inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA TAAL AD-VISIE, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de BVBA TAAL-AD-VISIE verkregen hebben, naar aanleiding van de beslissing van de algemene vergadering tof uitkering van een tussentijds dividend van netto 111.600,00 EUR,';; voor een inbrengwaarde van 111.600,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waarderingi:

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van:

waardering leiden, tenminste overeenkomen met de verhoging van de fractiewaarde van de

bestaande aandelen, zodat de inbreng ln natura niet overgewaardeerd is.

Alhoewel het Wetboek van Vennootschappen voorziet dat een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.;

sowieso geacht wordt om nieuwe aandelen uit te geven wanneer zij haar kapitaal wil verhogen door middel van;;

een inbreng in natura, wordt een uitgifte van nieuwe aandelen achterwege gelaten, omdat alle aandeelhouders

proportioneel intekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van

de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA TAAL AD-VISIE en mag niet voor;;

;, andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 29 januari 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

Verslag zaakvoerder

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Neerlegging verslagen :

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal::

neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

Kapitaalverhoginq

"

- e^

mvd 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie arre

NEERGELEGDTER GRIFFIEVAN DE

e" E`-BRUGGE(A DELNGBRi1GGE)E

op: 2 0 WÂARI 2014

Griffie

Do griffier.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. p

m o d 11.1

1, Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderd en elfduizend zeshonderd euro nul eurocent (¬ 111.600,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderdvijftig euro nul eurocent (E 18.550,00) op honderddertigduizend honderdvijftig euro nul eurocent (E 130.150,00) door de hierna beschreven inbreng in natura (vordering in rekening-courant) ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

In bren q

De heer en mevrouw Peter D'Hondt  Michiels Ann, beiden voornoemd, verklaren in de vennootschap een inbreng te doen van het credit-saldo van een rekening-courant die zij aanhouden in de boeken van de vennootschap en die blijkens het verslag van de bedrijfsrevisor op honderd en elfduizend zeshonderd euro nul eurocent (¬ 111.600,00) beliep en die op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

De inbrengers verduidelijken dat voornoemd ingebracht credit-saldo van de door hen aangehouden rekening-courant tot stand is gekomen op heden ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 30/12/2013. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen nettobedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en wordt geschat op honderd en elfduizend zeshonderd euro nul eurocent (E 111.600,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

ln casu behoort de totaliteit van de aandelen van de inbrenggenietende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TAAL-AD-VISIE", voornoemd, toe aan de heer en mevrouw Peter D'Hondt  Michiels Ann, beiden voornoemd.

Bijgevolg is de aandelen verhouding identiek aan de inbrengverhouding, vermits de inbrengers de enige vennoten zijn én zij tevens als enige de inbreng in natura onderschrijven.

Aangezien dus geen nieuwe aandelen worden toegekend, bestaat de tegenprestatie uit de stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen. De stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen zal uiteraard overeenstemmen met de totale inbrengwaarde van de inbrengen. Bijgevolg zal de tegenprestatie in overeenstemming zijn met de inbrengwaarde.

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door een stijging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, dewelke overeenstemt met de totale inbrengwaarde van de inbrengen.

TWEEDE BESLUIT : VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderddertigduizend honderdvijftig euro nul eurocent (E 130.150,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zestig (60) aandelen.

DERDE BESLUIT : AANPASSING STATUTEN

De vergadering beslist artikel vijf van de statuten aan te passen om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het kapitaal.

Bijgevolg luidt het nieuwe artikel vijf van de statuten letterlijk als volgt;

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderddertigduizend honderdvijftig euro nul eurocent (¬ 130,150,00). Het wordt vertegenwoordigd door zestig (60) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/zestigste (1/6Ü) van het kapitaal vertegenwoordigen.""

VOOR LETTERLIJK UITTREKSEL



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2014 - Annexes du Moniteur belge







Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, bijzonder verslag van het bestuursorgaan, verslag bedrijfsrevisor, gecoördineerde tekst van de statuten en historiek van de vennootschap in één geheel.

Pieter Van Hoestenberghe Geassocieerd notaris



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.05.2014, NGL 25.07.2014 14350-0535-016
27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.05.2012, NGL 23.08.2012 12437-0298-016
17/07/2012
ÿþº%'

mod 11.1

' $ ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KVO1 H .' 0EL

BRUGGE (Afdeling Brugge) op:

0, 6 JULI 2~ ~~ q~Yp. Griffie

" iziass1a*

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

- Annexes d

e

e

1;

;; Onderwerp akte : OMVORMING

ii Overeenkomstig artikel 782 van het wetboek van vennootschappen, gebeurt de publicatie van ii volgende akte integraal, behoudens dezer van de nieuwe statuten die bij uittreksel gebeurt. Heden zevenentwintig juni

TWEEDUIZEND EN TWAALF

' Voor mij, Pieter Van Hoestenberghe, geassocieerd notaris te Jabbeke, lid van de

ii maatschap "Van Hoestenberghe & Dewagtere", :?

Ten kantore.

ii IS BIJEENGEKOMEN :

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve ,i vennootschap met onbeperkte en hoofdelijke aansprakelijkheid "TAAL-AD-VISIE" met zetel te 8200 ;i Brugge, Grote Moerstraat 94A (ondernemingsnummer 0465.633.355; BTW nummer BTW-BE,i

0465.633.355); opgericht bij onderhandse akte de dato één maart negentienhonderd;: ;i negenennegentig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig maart dagma,;; ; onder nummer 1999-03-20/110, waarvan de onderhandse akte het laatst gewijzigd is bij beslissing; ii van de bijzondere algemene vergadering van één december tweeduizend en acht, gepubliceerd in i; de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien januari tweeduizend en tien, onder nummerij

2010-01-1910009497, ii

L SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

De zitting wordt geopend om 18u15 onder voorzitterschap van mevrouw MICHIELS i, Ann, hierna genoemd.

ii Gezien het beperkt aantal vennoten worden er geen andere leden in het bureau;;

:, opgenomen.

II. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Vennoten

Zijn aanwezig de volgende vennoten, volgens hun verklaring, titularis van het hierna vermeld aantal;

aandelen:

1) De heer DHONDT Peter Hugo Laurent, geboren te Assebroek op vierentwintig;; september negentienhonderdzeventig (identiteitskaart nummer 591-0711291-92 - rijksregister nummert, ;170.09.24-145.86), echtgenoot van mevrouw MICHIELS Ann, nagenoemd, wonende te 8200 Brugge (Sint-li ï; Andries), Grote Moerstraat 94 A.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebreke aan voorafgaand huwcontract, welk stelsel als

;i dusdanig tot op heden niet gewijzigd werd, zo verklaard. ii

Titularis van vijfentwintig (25) aandelen

2) Mevrouw MICHIELS Ann Lucv Herman, geboren te Izegem op vijfentwintig novemberij i; negentienhonderdnegenenzestig (identiteitskaart nummer 590-7988821-24 - rijksregister nummer 69.11.25-i; 048.49), echtgenote van de heer DHONDT Peter, voornoemd, wonende te 8200 Brugge (Sint-Andries), Grote;; Moerstraat 94 A.

:, Gehuwd onder liet wettelijk stelsel, zoals voormeld. Titularis van vijfentwintig (25) aandelen

3) De heer MICHIELS Pol Albert Clement, geboren te Izegem op eenentwintig juli;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

s', Ondernemingsnr : 0.465.633.355

Benaming (voluit) : TAAL-AD-VISIE

(verkort)

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met onbeperkte en hoofdelijke aansprakelijkheid

Zetel : Grote Moerstraat 94A

8200 Brugge (Sint-Andries)

P Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mCd 11.1

negentienhonderdtweeënveertig (identiteitskaart nummer 591-5054133-50 - rijksregister nummer 42.07.21-' 073.34), echtgenoot van mevrouw MEULEBROUCK Christine, wonende te S200 Brugge (Sint-Andries), Grote Moerstraat 14 .

Gehuwd onder het stelsel van de scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Patrick Van Hoestenberghe te Jabbeke op negenentwintig mei tweeduizend, welk stelsel als dusdanig tot op heden niet gewijzigd werd, zo verklaard.

Titularis van tien (10) aandelen

Titularissen van zestig (60) aandelen, hetzij de totaliteit van de bestaande aandelen. Bestuurders

De heer Peter DHONDT en mevrouw Ann MICHIELS zijn alhier eveneens aanwezig in hun hoedanigheid van de laatst benoemde bestuurders van de vennootschap, wiens bestuursmandaat ten einde is gekomen in 2011. Tot op heden werden geen nieuwe bestuurders benoemd.

III. UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER.

A. Agenda

De voorzitter verklaart dat deze buitengewone algemene vergadering is

bijeengekomen om over de volgende agendapunten te beraadslagen en te besluiten:

1) Benoeming bestuurders

2) Wijziging doel vennootschap

3) Kapitaalverhoging met zeventienduizend tweeënzestig euro vierenzestig cent (¬ 17.062,64) om het kapitaal te brengen op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (E 18.550,00) zonder uitgifte van nieuwe aandelen, door incorporatie van de overgedragen winsten, naar evenredigheid van het huidige aandelenbezit

4) Omzetting van de vennootschap

4.1. Verslagen

a) Verslag van het college van bestuurders met toelichting betreffende de voorgenomen omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en van de bijgevoegde staat van actief en passief der vennootschap per 31 maart 2012.

b) Verslag de dato 25 juni 2012 van bedrijfsrevisor "BDO Bedrijfsrevisoren" BV CVBA, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, gevestigd te Roeselare, Kwadestraat 153/5, over de staat waarop het actief en het passief van de vennootschap werd samengevat per 31 maart 2012.

4.2. Beslissing tot omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

4.3. Ontslag bestuurders en benoeming zaakvoerder(s)

4.4. Goedkeuring van de nieuwe statuten, inclusief aanpassing conform voorgaande











Bij lagen b lieleIgïsch SfàáisbUd"_ 7î/07r20IZ Annexes dulViómfeurbëIgé

besluiten

5. Volmachten

B. Oproepingen van de bestuurders

De gewezen bestuurders verklaren, voor zoveel als nodig, afstand te doen van de termijnen en formaliteiten van bijeenroeping zoals voorzien in de statuten en het wetboek van vennootschappen.

C. Vaststellingen

1/ De voorzitter zet uiteen dat de heer Peter DHONDT en mevrouw Ami Michiels, beiden alhier aanwezig, gewezen bestuurders zijn van de vennootschap, wiens bestuursmandaat is ten einde gekomen in 2011. Gezien de oude bestuurders in functie blijven tot nieuwe zijn benoemd, zijn zij alhier echter aanwezig teneinde antwoord te geven op de vragen die hen eventueel door de vennoten worden gesteld met betrekking tot de agendapunten.

2/ De voorzitter deelt mee dat er thans zestig (60) aandelen zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

3/ De voorzitter stelt vast dat op heden alle vennoten, titularissen aldus van de totaliteit van de aandelen, aanwezig zijn, zodat geheel het kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan zonder dat enige rechtvaardiging vereist is aangaande de bijeenroeping en de toelatingsvoorwaarden tot de vergadering.

41 De voorzitter deelt mee dat het agendapunt van omzetting de unanimiteit van de stemmen moet verkrijgen om te worden aanvaard en dat de vaststelling van de statuten van de vennootschap in haar nieuwe vorm eveneens met unanimiteit dient te gebeuren. Agendapunten die geen statutenwijziging inhouden dienen een gewone meerderheid te verkrijgen om te worden aanvaard.

5/ De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één



stem.

IV. VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD IS

,



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend, De' vergadering stelt vast dat ze geldig samengesteld is en bevoegd is om over de bovenvermelde punten van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

V. AFHANDELING VAN DE AGENDA

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten, Eerste besluit

De vergadering besluit de heer Peter DHONDT en mevrouw Ann Michiels te herbenoemen als bestuurders en dit vanaf 1 januari 2011. Alle handelingen door hen gesteld sinds die datum tot op heden worden door de vergadering bevestigd.

Tweede besluit

De vergadering besluit, na hierover de bestuurders gehoord te hebben, het doel van de vennootschap te wijzigen door het schrappen van het huidige artikel vier en het te vervangen door de volgende nieuwe tekst.

"De vennootschap heeft tot doel:

t. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het uitvoeren van vertaalopdrachten in de meest ruime zin van het woord, correctie-, redactie- en revisiewerk, copywriting en opdrachten met betrekking tot algemene taalbeheersing;

2, Het verlenen van advies in de meest ruime zin van het woord aan derden;

3. Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen als mandataris.

li. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend

vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ..), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschnjving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perseio)nlenj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigeit verbintenissen als tot waarborg' van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

Derde besluit

De vergadering besluit om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met zeventienduizend tweeënzestig euro vierenzestig cent (¬ 17.062,64) om het te brengen van duizend vierhonderdzevenentachtig euro zesendertig cent (¬ 1.487,36) op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00), door incorporatie van de overgedragen winsten, naar evenredigheid van het' huidige aandelenbezit en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt en volledig geplaatst is, zodat het kapitaal van de vennootschap thans achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zestig (60) aandelen.

De vergadering besluit de statuten overeenkomstig voormeld besluit aan te passen. Vierde besluit

a) Verslagen

Vooreerst neemt de vergadering kennis van het verslag van het college van bestuurders, waarbij zoveel als nodig genoteerd en bevestigd wordt door de vergadering dat de huidige bestuurders dit verslag konden opstellen conform de wettelijke vereisten.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter lezing te geven van de hoger vermelde verslagen van het college van bestuur en van de bedrijfsrevisor, in verband met de omzetting van de vennootschap, aangezien alle aanwezigen verklaren van de inhoud ervan op de hoogte te zijn daar zij op voorhand een exemplaar ervan ontvangen hebben.

Er wordt nochtans aan herinnerd dat de besluiten van het verslag de dato 25 juni 2012 van bedrijfsrevisor "BDO Bedrijfsrevisoren" BV CVBA, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, gevestigd te Roeselare, Kwadestraat 153/5, luiden als volgt:

"5. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2012 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de CVOA TAAL-AD-VISIE werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 176.505,56 EUR en is niet kleiner clan het maatschappelijk kapitaal van 18.550 EUR vermeld in de staat van activa en passiva.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de vennoten en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de CVOA TAAL-AD-VISIE in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 25 juni 2012

(Getekend: P. VANDEWAL.LE)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE"

Het verslag van het college van bestuur met bijgevoegde staat van actief en passief

en het verslag van de bedrijfsrevisor, zullen samen met de akte omzetting worden neergelegd ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

b) Besluit tot omzetting

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen met ingang van heden en met behoud van de bestaande naam en zetel van de vennootschap, evenwel met in achtneming van de hierna volgende beslissingen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TAAL-AD-VISIE" is derhalve ingevolge voormelde beslissing tot omzetting de voortzetting van de coöperatieve vennootschap met onbeperkte en hoofdelijke aansprakelijkheid onder dezelfde naam, en met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa-en passivaposten van de omgezette vennootschap.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2012, waarvan de staat opgenomen werd in voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Alle verrichtingen die sedert 1 april 2012 werden gedaan door de vennootschap worden ondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het i opmaken van de jaarrekening, zullen ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid. .

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en waardevermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de coöperatieve vennootschap met onbeperkte en hoofdelijke aansprakelijkheid werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer waaronder de coöperatieve vennootschap met onbeperkte en hoofdelijke aansprakelijkheid was ingeschreven bij de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De zestig (60) aandelen zonder nominale waarde die het kapitaal vertegenwoordigen worden aan de vennoten toegekend in verhouding tot het quotum dat zij bezitten in de omgezette coöperatieve vennootschap met onbeperkte en hoofdelijke aansprakelijkheid, hetgeen de vennoten uitdrukkelijk erkennen.

Overeenkomstig de statuten en de wet verklaart de vergadering dat de aandelen allen thans op naam zijn bijgevolg niet omgezet dienen te worden,

Ingevolge deze omzetting en de toekenning van de maatschappelijke aandelen aan de vennoten, is de voormelde coöperatieve vennootschap met onbeperkte en hoofdelijke aansprakelijkheid omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "TAAL-AD-VISIE", zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan.

c) Ontslag en benoeming

1. De vergadering verleent voor zoveel ais nodig ontslag op hun verzoek aan de heer Peter Dhondt en mevrouw Ann Michiels.

De vergadering beslist vervolgens zonder uitzondering noch voorbehoud, algehele kwijting te verlenen aan voormelde bestuurders, voor hun bestuur gezien de omzetting van rechtswege een einde stelt aan hun opdracht.

2. Mevrouw Ann Michiels, voornoemd, wordt hierbij tot gewoon zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap, die alhier aanwezig is en het mandaat aanvaardt en verklaart over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te beschikken om het mandaat te aanvaarden.

d) Aanneming nieuwe statuten

De vergadering besluit overeenkomstig artikel 782 van het Wetboek van

Vennootschappen, en met in achtneming van voorgaande besluiten, de statuten van de omgezette

vennootschap als volgt vast te stellen;

Overeenkomstig artikel 782 van het Wetboek van Vennootschappen bij uittreksel :

1. Benaming

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Taal-Ad-Visie".

Steeds dient de vermelding besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

of BVBA te worden toegevoegd.

2. Zetel

De zetel is gevestigd te 8200 Brugge, Grote Moerstraat 94A.

3. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

L VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN

DEELNEMING MET DERDEN

1. Het uitvoeren van vertaalopdrachten in de meest ruime zin van het woord, correctie-, redactie- en revisiewerk, copywriting en opdrachten met betrekking tot algemene taalbeheersing;

2.

3. Il. 1.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het verlenen van advies in de meest ruime zin van het woord aan derden; Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen als mandataris.

VOOR EIGEN REKENING

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, i huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen' van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van

ti

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

" aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

lll. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig,

soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor verwezenlijking van het geheel of

een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

4. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD

VIJFTIG EURO NUL EUROCENT (¬ 18.560,00).

Het wordt vertegenwoordigd door ZESTIG (60) aandelen op naam, zonder nominale

waarde, die ieder één/zestigste (1160518) van het kapitaal vertegenwoordigen.

6. Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden warden op de tweede zaterdag van de maand

mei om 11.00 uur.

7. Vertegenwoordiging - aanwezigheidslijst

Elke vennoot kan zich op de algemene vennotenvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten . dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

8. Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of

rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Op de laatste biz. van Luik B. vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beeindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

9. Interne bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van

vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een

voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel

van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er

meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

10. Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en i beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

11. Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

12. Winstverdeling

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan

de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het

saldo van de nettowinst.

13.Ontbinding-- vereffeningssaldo

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de

vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij

overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

14. Zaakvoerder - benoeming

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en

verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder

benoemd worden.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Vijfde besluit

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

STEMMING.

Alle beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen.

SLUITING.

De agenda afgehandeld zijnde wordt de algemene vergadering geheven om 18u 45 FISCALE VERKLARINGEN.

Deze omzetting geschiedt onder de voordelen vervat in artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten en artikel 11 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

RECHTEN OP GESCHRIFTEN (Wetboek diverse rechten en taksen)

De instrumenterende notaris bevestigt ontvangst van het bedrag van vijfennegentig euro (¬ 95), ten titel van recht op geschriften, waarvan kwijting, welk bedrag wordt betaald op aangifte van de instrumenterende notaris.

SLOTBEPALINGEN.

De instrumenterende notaris bevestigt dat de identiteit van de comparanten hem werd aangetoond aan de hand van hoger vermelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen.

Comparanten bevestigen dat de instrumenterende notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

De gehele akte werd door mij, notaris, ten behoeve van comparanten toegelicht en integraal voorgelezen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~

WAARVAN NOTULEN

Aldus opgemaakt te Jabbeke.

Datum alsboven.

Nadat de akte integraal werd voorgelezen en toegelicht, hebben de comparanten

met mij, notaris, getekend.

(volgen : de handtekeningen)

**

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, verslag bedrijfsrevisor, bijzonder verslag bestuursorgaan, de gecoördineerde tekst van de statuten en historiek van de vennootschap in één geheel.

P. Van Hoestenberghe

Geassocieerd notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.05.2011, NGL 30.08.2011 11488-0515-016
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.05.2010, NGL 31.08.2010 10502-0249-015
01/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.05.2009, NGL 28.09.2009 09779-0348-013
07/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.05.2008, NGL 30.09.2008 08769-0037-014
07/02/2008 : BGA015850
12/09/2007 : BGA015850
07/09/2006 : BGA015850
06/12/2002 : BGA015850

Coordonnées
TAAL-AD-VISIE

Adresse
GROTE MOERSTRAAT 94, BUS A 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande